AMİNAllah kimseyi kimseye muhtac etmesin.
O yüzden konuşmuyorum konuyu hortlatmıorm ınan hepsı ıcımde konuşulanlar konuşulmayanlar yuregımde ben insanım sonuçta onlar kadar ınce hesaplar yapamıyorum ama üzülüyorum ve herseyı zamaana bıraktım Rabbim yardımcımız olsun kımseyı elden ayakdan dusunurmesın muhtaç etmesin yanısıra bızlerı hayırlı kısmetı olsun yuvasını kursun kendı düzeni olsun ne bıleyım hayırlısı olsun ya . ve insnların ıcınde ınsan sevgısı olsun ıstıorm kardeş sevgisi ana baba eş sevgısı saygısı olsun benm nıyetm ıyı Allah büyükengelli olması çok kötü allah kimseye vermesin. kabul edersen evliliğinizde sorunlar olur diye düşünüyorum. şuan bi şey yapmana gerek yok anladığım kadarıyla zaten şuan ortada bi şey yok zaman neler getirecek belli olmaz. kayınvalidene kızma bence kendi ölünce engelli çocuğu nolcak onu düşünüyo ve belki damatlarına güvenemiyo aslında durum çok üzücü onlar açısındanda ama sende haklısın ben olsam bende istemezdim.
benm de gönlüm sunu ıster onun ıcın kendı evınde yardımcısı olsun o elını işe surmesın kardeşler gıtsın gelsın o çıksın gelsın gıtsın gönlünce özgüven yerleşsin ev kursun eşi çocukları olsun bekar sonuçta kızkardeslerının ıslerını hep o yapıo cocukalrına bakıo aynı ozverıyı kızkardeslerıde ona gostersın dilerimkonuyu okuyunca en çok engelli kızkardeşe üzüldüm. bir insanın bakıma muhtaç eksik yük olduğunu hissetmesi çok zordur eminim. onun mutluluğu için bir bakım evine verilmeli yada bir bakıcı tutulmalı.
amin inşallah zor bi durumO yüzden konuşmuyorum konuyu hortlatmıorm ınan hepsı ıcımde konuşulanlar konuşulmayanlar yuregımde ben insanım sonuçta onlar kadar ınce hesaplar yapamıyorum ama üzülüyorum ve herseyı zamaana bıraktım Rabbim yardımcımız olsun kımseyı elden ayakdan dusunurmesın muhtaç etmesin yanısıra bızlerı hayırlı kısmetı olsun yuvasını kursun kendı düzeni olsun ne bıleyım hayırlısı olsun ya . ve insnların ıcınde ınsan sevgısı olsun ıstıorm kardeş sevgisi ana baba eş sevgısı saygısı olsun benm nıyetm ıyı Allah büyük
çok acı
allah kimseye muhtaç etmesin...ama dünya bu kimin ne olucagı belli olmaz.bakarsınız bir kaza ya yada hastalığa yakalanırsınız ve yatalak oluveririsiniz sağlıklıyken bakıma muhtaç olursunuz...
o anne baba bir hayattan gidicekler o zaman o abla ne olucak
neyse ben susayım
Sizin sinirleriniz bozulmuş ne dediğinizi bilmiyorsunuz bakıma muhtaç %80 ENGELLİ biri nasıl evlenecek ?evet ya off herkes onu kullanıyor kardeslerı çocukların abaktırıo temızlık yaptırıo bıze geldımı anası dıo kı bışey yapma artık bu kıza iş yaptrmayın güya bana göz dağı verıo hanı kızlarıma yapıo ama sana yapamaz gıbısınden cinliklerini bellli edıo . menenjıt mı ne gecırmıs küçükken ondan ole olmuş elı kolu tutuo gayette aklı herseye çalışıo bakabılır yanı kendne evlendırmıolrd a ılla ustumuze kalacak ne acaıp. sustum o gün bılerek ama bıda açılırsa susmaycam
bence haklı bir istek. eşinizde bunu görebilse keşke.benm de gönlüm sunu ıster onun ıcın kendı evınde yardımcısı olsun o elını işe surmesın kardeşler gıtsın gelsın o çıksın gelsın gıtsın gönlünce özgüven yerleşsin ev kursun eşi çocukları olsun bekar sonuçta kızkardeslerının ıslerını hep o yapıo cocukalrına bakıo aynı ozverıyı kızkardeslerıde ona gostersın dilerim
Ölürse kv nolcak peki ablası? O zaman elbette bakılır duruma göre bunaldığın zamanlarda diğer kardeşlerde de kalır. Ama kv bunu şimdiden söyleyerek patavatsızlık etmiş. Benim de kaynım var hafif zeka geriliği var Allah korusun kv kp e bişey olursa zaten kimseye bırakmam ben bakarım heralde hatta birinden birine bişey olsa ikisini de eve alırım hastalık var sağlık var benim de yarın ne olacağım belli değil kim bilir belki de onların bana bakacağı duruma düşerimişte ölürse hastalanırsa o zaman bakacakmışız kendince düşünmüş
Rabbim insani insana muhtac etmesin. Merak etmeyin hanimefendi ozellikle kayinvaldeniz de merak etmesin mumkunse yazriklarimi aynen iletin. Rabbim onu o sekilde yaratti ise sonrasini da yaratmistir merak etmeyin. Bu kadar dert etmeyin.işte ölürse hastalanırsa o zaman bakacakmışız kendince düşünmüş
dimi ya kocam da annesini çok dinliyor çıkıp da bişey diyemiyor bu yüzden soğudum ikisinden ve benım kocam hem ona hem ılerde Allah nasip ederse olacak çocuklarıma bakacak nasıl geçinecez kendne ait evi var gayette işlerini görebiliyor maaaşıda olacak ve ben mecbur tutuluyorum resmen sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?