Gorumcemle oluşan anlamsız soğukluğu bitirmeli miyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi ya? Hic aklima gelmedi bu, nedenki?
Ben o hissi aldım direkt, konu sahibinde olmayan şeyler görümcede var çünkü. Cool, kendi hayatına dalmış ıncıkla cıncıkla uğraşmıyor, rekabet etme gereği duymuyor, konu sahibini nazlayıp pohpohlamamış yani istediği şeyleri vermemiş. Ondan bu kadar batıyor kadının her hareketi. Yoksa aramasın canıma minnet demek bu kadar zor olmamalı.

Gorumcemi kiskanmam için hiç bir sebep yok inanın. Akranim bile değil.
Şehir değiştirdim çocuk oldu. Çalışmam için koşullar anca oturdu.
Benim ablam olmak zorunda değil ama bilmiyorum ya benim aileye aile bağına olan bakış açım farklı sanırım sonuçta eşimin birinci dereceden akrabası. Samimi olmak isterdim. Ayrıca bakın eşimle konusmasinlar demiyorum. Sadece sıkı fiki olma zamanı meçhul.

oyleyse bunca zaman araları acıkken sımdı ıyı olmalarına bır sekılde vesıle oldugunuz ıcın sevının ve zamana bırakın :) sorun olarak gorulecek hala bır sorun yok

Yazik ya su kendi halinde insanlari bi rahat biraksalar

O sizin büyüğünüz bence arayıp halini hatrını sorun bi yanlış anlaşılma oldu diyin.Sık sık konuşup görüşmesenizde aranızda soğukluk olmasın bence.

Kıskanıyorsunuz demiyorum ama kıskanmak için sadece görümceniz olması bile geçerli bir sebep.
Kayınvalideye baktırmayı düşündüğünüzde çocuğunuz kaç yaşındaydı, görümcenizin oğlu kaç yaşındaydı?
Samimi olmak istiyorduysanız siz adım atsaydınız. Hep karşı taraftan beklemişsiniz eleştirildiğiniz nokta bu. Örneğin yaşanan olayda siz yüzde yüz hatalısınız. Arayıp kendinizi açıklamak istediniz mi, özür dilediniz mi, gönlünü almaya çalıştınız mı?

Biraz vefalı olaymış iyiymiş tabi

Bizim gelinimiz de benim için çok şey yapmıştı doğumunda ben onun kadar yapmamıştım öncesinde, ama o yapmadı ben niye yapayım diye düşünmemişti.

Kız kardeşim yok, kardeş gibi olmuştu bana vefat etti sonrasında ☹ onun vefatı tüm akraba ve eşimin ailesiyle ilişkilerine farklı bakmama vesile oldu. Ufak tefek şeyler takılıp mutsuz olmayan gerek yok.

En güzeli, her yapılanı yada yapılmayanï kafaya takacak olursak, halimiz vahim.

Eşim yerine beni arasaydi elbette açıklama yapıp ozur dilerdim

Siz arayabilirdiniz yine de. Çünkü hatalısınız. Hem iyi olmak isterdim deyip bunun için hicbir adım atmayınca, söyledikleriniz havada kalıyor.

Bakın yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Hep ama hep karşı taraftan bekliyorsunuz. Yaşanan olayda hatalı olan sizsiniz. Karşıdaki insan bir yanlış yapmış sizi değil eşinizi aramış. Neticede size kırgın mı kırgın haklı mı haklı. Alttan alıp samimi olmak istediğiniz kadını siz arasaydınız. Yaptıklarınızla söyledikleriniz uyuşmuyor.

Hatalı taraf sensin. Size özel gelen anlar ona özel gelmeyebilir. Bayram da görümce seni, senden küçükse arar değilse sen onu ararsın. O samimiyeti kurmaya sen hiç adım atmamışken, neden karşı taraftan beklediğini anlamadım. Ayrıca doğum yaptırmışsın çiçek göndermiş, evine gelirken hediyesiz gelmemiş. İlk defa evine gelen insana ben sana kırıldım demişsiniz, ben olsam kalkar giderdim. Kusura bakmayın ama herkes özeldir ve özel olduğunu hissetmek ister, siz sadece beklentiye girmişsiniz. Net!..

Harikasınız valla. Ne deyim. Yorum gibi yorum

Samimi olmak isteyen taraf sizseniz, ilk adımı siz atacaksınız. Çünkü görümcenizin böyle bir niyeti yok, olsaydı anlardınız. Kadın ince düşünmüş doğumunda çiçek dahi yaptırmış. Eşinle konuşması artabilir, çünkü yiğeni olmuş. Sonuçta artık hala o da. Yiğenini özlüyordur, arıyordur kardeşini.

Eklentiler

• 9927D23D-35DA-4337-AA58-B6EA6F7B44AA.webp
    45 KB · Görüntüleme: 153
  • CD9CE5F9-6D31-48BD-B32A-529F8DC2EE0C.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 149
  • 94AC744C-C374-4088-90B9-A56810371FA1.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 171
Veee bosuna yorum yapmissiiizzz. Merak ettim ama acaba konu sahibi ne bahane uyduracaklar.
Acaba bu konudada "uff mecburmu fake deminiz, ne kadar okuyorduk yorum yapiyorduk" diyen olacakmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…