- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Boşuna yorum ya
Nişanlı mısın? Evli mi? Bir ayda nasıl evlendin çocuğun oldu?
Ben de şaşırdım!?Hahahahhahahaah guldurdunuz beni. Bende evlenme teklifi almadan nisanlandim. Nişanlım sık sık aynı şeyi söylüyor. O kadar güzel bir evlenme teklifi edicem ki hayatın boyunca unutamayacaksinn. Hala teklif falan gelmedi sizin durumunuz da mı olucam acaba
Hemi de pro üye28 Eylül'de nişanlı olan konu sahibinin, şu tarihe kadar evlenip, çocuk yapıp, çocuğu da 3 yaşına getirtmesinin, zaman makinası dışında mantıklı bir açıklaması var mı arkadaşlar? Kuantum fiziğiyle filan da anlatabilirsiniz.
Sabah sabah bir kova kahve içmiştim, kendimi tüm enerjimle müthiş zeki hissediyorum halbuki. Şu sazanlık kolumu kanadımı kırdı.Hemi de pro üye
Öyle deme ben yorumunu çok begendimSabah sabah bir kova kahve içmiştim, kendimi tüm enerjimle müthiş zeki hissediyorum halbuki. Şu sazanlık kolumu kanadımı kırdı.
Ya bu uyeyi bende daha gecenlerde bekar diye hayirliyodumda,, neyse kadinin gunahina girmeyim demistim28 Eylül'de nişanlı olan konu sahibinin, şu tarihe kadar evlenip, çocuk yapıp, çocuğu da 3 yaşına getirtmesinin, zaman makinası dışında mantıklı bir açıklaması var mı arkadaşlar? Kuantum fiziğiyle filan da anlatabilirsiniz.
Ya bu uyeyi bende daha gecenlerde bekar diye hayirliyodumda,, neyse kadinin gunahina girmeyim demistimbutun konu boyu keklendik mi yani
Bakakim bize ne aciklama yapicakKuzeni yazmıştır.Bir de profilini kısıtlayınca eski mesajlarının görünmeyeceğini düşünüyor üyeler sanırım.
Yok canım yaa .... "arkadaşım için şeyetmistim" vakası benceYa bu uyeyi bende daha gecenlerde bekar diye hayirliyodumda,, neyse kadinin gunahina girmeyim demistimbutun konu boyu keklendik mi yani
Sanki siz her bayram ariyormus gibi ilk kendinize yol bulunYani bayramlarda arayabilirdiniz sonuçta sizden büyük ben sizi hatalı buldum
Nerden biliyorsunuz aramadığımı herşeye muhalefet olmak hoşunuza gidiyor galibaSanki siz her bayram ariyormus gibi ilk kendinize yol bulun
Teveccühünüz. Ben sizi genel olarak çok beğeniyorum Anamnez Hanımcığım.Öyle deme ben yorumunu çok begendim
Keklenmediysek, hayat mucizlerle dolu ve o mucize bize uğramamış diyebiliriz. Çünkü benim kızın 4 yaşına gelmesi için gerçekten 4 sene geçmesi gerekti ve çok zordu.Ya bu uyeyi bende daha gecenlerde bekar diye hayirliyodumda,, neyse kadinin gunahina girmeyim demistimbutun konu boyu keklendik mi yani
2 buçuk senelik evliyim. 2 görümcem var.. ikisi de aramadı. Hiç hem de. Bi tanesinin numarası bile yoktur bende.Ya Allah aşkına arkadaşlar ciddi misiniz ? Yani sizleri nişanlılık surecinizde Eşinizin ailesi hiç aramadi mi beklentim olduğundan değil. Bir adim atsa zaten ilk başlarda kanım kaynamisti. Ben elbette arardım. Eşimin ailesi tek kardeşi. Ayrıca kv deseydi yani madem benimle muhattap olmak istemiyor araya girmek zorunda mıydı. Annesine babasına hiçbir saygisizligim olmadı. Yani bu muamelelerini haketmedim. Ayrıca aramayan sormayan kadın ne olduysa hafta da 2/3 kez arıyor. Benim inadıma işte.
Konu dışı olacak ama profili kısıtlı olan eski üyelerin eski konularını nasıl görebiliyorsunuz ?28 Eylül'de nişanlı olan konu sahibinin, şu tarihe kadar evlenip, çocuk yapıp, çocuğu da 3 yaşına getirtmesinin, zaman makinası dışında mantıklı bir açıklaması var mı arkadaşlar? Kuantum fiziğiyle filan da anlatabilirsiniz.
Mesajlar yazan kısmı tıklayınca görüyorsunuz.Konu dışı olacak ama profili kısıtlı olan eski üyelerin eski konularını nasıl görebiliyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?