Görümcemle sezeryan doğumlarımız:((((

Ben hastanedeyken 2.gün ayağa kalktım eve döndüm
Bi daha da yatmadım
Sezaryen olmuştum
3 gün babalık izni vardı eşimin sonra yalnızdım
Bişey olmaz
Ben tantana sevmem zaten kimse olmasın daha iyi

Böyle üzüleceğimi bilseydi o da gitme demezdi zaten ama hiç aklıma gelmedi çok kalabalık eşimin ailesi 8 kardeşler o yüzden böyle oldu en azından gitmesem bile ablamla kuzenim aynı anda gelmezdi sırayla gelirlerdi 20 gün olurdu zaten işte tahmin edemedim şimdi herşey hazır insanlar biletlerini kadar aldılar az para değil yol parası izmir antep arası baya tutuyor uçak biletleri durumu da anlatmadım zaten çok farklı aileler duysalar şimdi çok üzülürler gerginlik olur en mutlu günümde husursuzluk çıksın istemem onlar burdayken yatarım dinlenirim bol bol yemeklerimi falan yapcaklar dondurucuya koyarlar haftada bir de yardımcı alırım ev işleri için idare ederim inşallah

Ne güzel böyle yorumlar okudukça rahatlıyorum teşekkür ederim:)
Benim çevremde yakınımdaydı üstelik
Yatılı bile kalan oldu 3 gün
Ama sizinde sorumluluklarınız var dedim kendim yolladım
Ay doğumu atlattım ya artık gam yemem modundaydım ( çok korkuyordum doğumdan, fazla büyütmüşüm )

Ben de korkuyorum tabii doğumdan çok heyecanlıyım birde:)Ama ilk bebekte aceba iyi bir anne olacak mıyım bebeğime yetebilirmiyim düşünceleri de oluyor insanda.İyi ki konuyu açmışım rahatladım bayaa:)

Ben de korkuyorum tabii doğumdan çok heyecanlıyım birde:)Ama ilk bebekte aceba iyi bir anne olacak mıyım bebeğime yetebilirmiyim düşünceleri de oluyor insanda.İyi ki konuyu açmışım rahatladım bayaa:)
Olursun
Zaten o sana derdini anlatır
Ağlar
Emzirirsin
Ağlar
Gazını çıkarırsın
Ağlar
Altını değişirsin
Kendini unutursun ama onun ihtiyaçlarını unutmazsın : ) Hadi hayırlısı olsun şimdiden

Hic sıkınti yapma, bende sezeryan oldum hastaneden hic dikisim yokmus gibi yurudum ciktim.ama evde biraz sancim oldu agri kedicilerle idare ettim. 1 haftada tamamen iyilesip misafir agirladim mutfaktan geciyordu saatlerim. 8 gune rahatlarsiniz ablanizdan biseylerde ogrenirsiniz bebekle ilgili. Kalabalik olunca her kafadan bi ses cikiyor stres oluyorsunuz. 2-3gunde bir diger gorumcelerin yada eltin ugrar. Dolaba falan simdiden yemekler atin. Siz sakin oldukca bebekte sakin olur. Basbasa kalin bebeginizle. Hayirli dogumlar :)

ben doğumumdan itibaren tektim.hastaneden geldiğim gün ayaktaydım mecburen.3 gün falan eşim evdeydi okadar

AAA lütfen olur mu? Bu forumda genel iki tane kanı var...1-) sezaryen ile doğum yapan anneler yarım anne ; 2-) sütü olmadığı için mama vermek zorunda kalan anneler kolaya kaçan anne....

Vallahi öyle. Ben inanın o kadar rezil halde doğum yaptım k acınacak haldeydim.
Tansiyonum rekor seviyede 21 di düşünün.
Ama çok şükür hiçbirşey olmadı. sütüm 7 aylık hamileyken göğsümden akmaya başlamıştı.
Ve ameliyat sonrası da gayet vardı gören şaşırdı.
He şu var ben normal doğum yapmak istedim.
Amacım ay o kadar sağlıklı yeaaa modu değildi.
Hep ameliyattan korkmuumdur fazla evhamlıyım.
Gördüm ki korkacak bir şey yok.
Tabi bana da diyen oluyor normal doğurmayan anne sayılmaz diye.

ne doğumdan ne doğum sonrasından korkmana gerek yok arkadaşım

epidural sezeryan oldum ilk gün ve ertesi gün ağrım oldu eğilemiyodum
sonraki günler rahatlamaya başladım
hiç öyle yatakta saatlerce yatmadım hep ayaktaydım
doğumun 7. günü kaynanam hala bizdeydi kayın babam geldi .
dedim anne sen otur kahveyi ben yaparım
iyi olduğumu görünce kaynanam o gün gitti ve ben oğlumla yalnız kaldım
ilk bebeğimdi ve hiç zorlanmadım
ben senin yerinde olsam sevinirdim bile 8 gün sonra yalnız kalacam ohh kafamı dinleyecem diye düşünürdüm

bidaha doğumum olursa en fazla 3 gün yanımda biri kalsın isterim daha fazlasına ben dayanamıyorum.

bu arada eve geldiğim ilk andan itibaren bebeğimle hep kendim ilgilendim altını değiştirme yerine alıp koyma falan hepsini yardımsız yapabiliyordum ilk bir hafta bebeğimin beşiğinin yanındaki kanepede uzandım orda uyudum ve oturarak emzirdim geceleri
tam bir hafta dolunca yatak odama geçtim. yatak odamda yer olmadığı için beşik sığmadı. ama bebeğin odası yan odaydı hık dese duyuyordum zaten yanı hiç sıkıntı yaşamadım
pozitif ol dikkatli ve güçlü ol eminim sende rahat atlatacaksın.

Teşekkür ederim arkadasım benim yatak odam geniş sepet beşiği yatağın yanına koymayı düşünüyorum odası da yatak odamla yanyana zaten dikkat edicem rahatladım biraz zaten:)

canım bende bir ay önce doğum yaptım sipinal sezeryanla
annem geldi yanıma bir hafta kaldı gitti sonrasında hem bebeğimle ilgilendim hem yemeğimi yaptım hiç zorlanmadım çok şükür çünkü sadece ilk iki gün sancım vardı sonrasında sancı filan kalmadı
gecede uyuyup kalmazsın merak etme ben derin uyuyan bi insanım ben bile bebeğim azıcık mızıldansa hemen uyanıyorum kulağım uyuyrkende onda oluyo
inşallah sağ salim kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına kimsenin lafına aldırma boşver gelmeyen gelmesin Allah yardım eder

2 çocuk doğurdum.
Şimdiki aklım olsa 1 hafta sonra evdeki herkesi gönderirdim.

Yapabilirsiniz. Uyku sersemi kadınlar bile gece kaç kere uyanıyor anne olunca, hem de bebek henüz ağlamadan.

Çok iyi o zaman demek ki doğumdan sonra bir annelik içgüdüsü geliyor insana zaten şimdiden başladı uykusuzluk 3 saatten fazla uyuyamıyorum ben bu ay :)Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Sizin de mi tüp bebekti. Benim tüp bebekte daha doğum şekline karar verilmedi. Bu nedenle soruyorum.

Doktorun hangi yöntemi uygun gördüyse o uygundur. Burada normal yap görüşüne katılmıyorum. Sonuçta annenin ve bebeğin durumunu bilmiyoruz. Bilemeyiz. Doktor olsak bile. Malum muayene etmedik.

Arkadaşım. Allah kolaylığını verir. Senin konun sayesinde bende tek başına çocuğa yetilebilecegini gördüm.

Çok iyi o zaman demek ki doğumdan sonra bir annelik içgüdüsü geliyor insana zaten şimdiden başladı uykusuzluk 3 saatten fazla uyuyamıyorum ben bu ay :)Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
aynen öyle canım annelik içgüdüsü geliyo bende son aylar uykusuzluğa çok alışmıştım sürekli tuvalete gittiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…