Görümcemle sezeryan doğumlarımız:((((

MUTLAKA YANINDA DESTEKÇİ BİRİLERİNE İHTİYACIN OLACAK
en az 15 gün ama 2 ay a kadar yardıma ihtiyaç duyacaksın
umarım başka birini bulabilirisn
olmadı en kötü
doğumdan sonra ablanla gidersin sende
bir süre orda kalırsın
allah kolaylık versin

Doğum yaptığımda 2.ci gün şu an ki halim gibiydim ama bünye ye göre mi doktora göre mi bilmiyorum herkesin farklı geçiyor.
Hayırlı doğumlar

Canım bu kadar laftan sonra istemem artık çok kırıldım o yüzden eşim yardım eder olmadı evişleri için yemek için haftada bir yardımcı tutarım minnet etmek istemem Allah yardım etsin inşallah iyi olur herşey teşekkür ederim yorumun için

Doğum yaptığımda 2.ci gün şu an ki halim gibiydim ama bünye ye göre mi doktora göre mi bilmiyorum herkesin farklı geçiyor.
Hayırlı doğumlar
Ne güzel hem bünyeyle hem de doktorla ilgili sanırım benim de bünyem sağlam doktorumda iyi burda baya isim yapmış bir doktor inşallah sizin gibi olur benimde:)

yalnız ben görümcenizin bu tavrına eşiniz ne diyor onu merak ettim.
O kim oluyomuş karar veriyomuş dedi kızdı tabii ama gidip bir şey sormasını istemedim geçen yıl farklı bir olay yaşamıştık o zaman da çirkin konuşmaları olmuştu çok sinirlenmiştim yine eşim gidip konuşmuştu çoğunu inkar etti sonra gelip özür diledi kapandı konu şimdi yine aynı şeyler olucak ç.Eşim gelcek yengem istemem diye bişey yok diyo seni gece yalnız bırakıp gidemem diyo eltim de zaten gelmiycem demiyo ama ben istemiyorum

neyse eğer zorlanırsan yardıma gelicek birileri var. zorlanırsan inat etme çağır birilerini lohusalık zormuş psikolojik olarak bir destek rahatlatır seni görümcenin sıkıntısı ne acaba seninle allah ıslah etsin

Yaşı küçük bizden onun üçüncü çocuğu bir de ben yabancıyım eşimin ikinci evliliği ilk evliliği akraba buralarda çok yaygın kuzen evlilikleri ama boşandıktan 5 sene sonra evlendik biz bir de önceden aile apart yaşıyolarmış ben hiç orda oturmadım evenmeden önce o evi kiraya verdi eşim güzel bir semtten ev aldık uzak oldu biraz onlara ben öyle iç içe yaşamak istemedim eşim de kabul etti baştan konuştum çünki 4 katlı apartman düşün kapılar açık hep çocuklar bir sürü birinde 5 birinde 3 falan kim kimin evinde belli değil öyle yaşayamazdım bütün bunlardan dolayı bana karşı böyle işte abisini aldım ellerinden uzaklaştırdım diye düşünüyor ben de anlayışla karşılıyorum aslında mesafeliyim zaten kavga gürültü hiç olmadı kibar davrandım hep ama 8 kardeşler hepsiyle aram iyi sadece bu böyle

Eşine söyle İzmir de yap doğumunu

inşallah bir gün olgunlaşır ne diyim allah yardımcın olsun. fiziksel olarak zorlanmazsın da inşallah ama psikolojik olarak illaki insan biraz sıkıntıya düşer diye düşünüyorum umarım kolay atlatırsın

Ben normal doğum yaptım ama biraz zor du ve kesi yapıldı dikişlerim çok fazlaydı ben de güneydoğuda yaşıyorum eşim burali çünkü ama ece tek döndüm ve kimseye de muhtac etmedim kendimi internetten bilgilendim kitaplar dokturum arkadaşlarin da dediği gibi yok sütun yetiyormu bebek aç gibi streslerden uzak .inan daha iyi olaçak böylesi .gece de sanmiyorum uyuya kalacağını ben kızım uyurken bile onu izlerdim 2 saat te bir emzirmek için kaldırır dim öyle yani.

Evet bende çok okuyup araştırıyorum inşallah altından kalkarım çevremde herkes aman nasıl yalnız kalcaksın ya emzirirken uyursan lohusa kadın yalnız bırakılmaz 40 gün falan diyince tedirgin olmuştum.Ama yorumları okuyunca iyi hissettim kendimi teşekkür ederim

Ablan gittikten sonra eşin izin alsın bir hafta babalık izni filan, tabi ne iş yapıyor bilmiyorum ama

Ayrıca da az insan çok huzur, milletin dırdırından uzak olursun 8 gün bence yeterli az çok toparlanman için. Çocuğunun sesine uyanırsın merak etme çünkü aklın hep onda olacağı için öyle derin derin uyusan da algıda seçicilik olur onun sesine uyanırsın

İri bebek olduğu için şimdi 2600 kilosu doktor 4 ü bulur diyo şekerim falanda yok genetik dediler ailede iri bebek çok birde 5 yıl tedaviden sonra oldu riske atmak istemiyor doktorum herhalde
ya cnm bu is pat diye belli olmuyo ve ultrasonlar 600 grma kadar fazla veya eksik gisterebiliyor. ben keremi tam gununde dogurdum 3500 doğdu. ama son uc hafta sadece 50 gr aldi plesenta yaslandigi icin. diyeceğim o ki doktorun 4un ustunde dogacagini ne biliyor ki? cocuk uyuyunca mutlaka sen de uyu dinlen cnm geceleri bilmedikleri icin ilk aylar cok uykusuz kalıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…