Görümcemle sezeryan doğumlarımız:((((

Benim bir tüp iki aşılama negatif olmuştu sonra tam 1 yıl sonra doğal yoldan hamile kaldım:)Genelde tüp bebek olunca sezeryan diyor doktorlar tabii yine doktorunuz daha iyi bilir:)Ne güzel sevindim size de faydası olmuş yorumların

Eşin senelik izin falan alamıyor mu hiç mi oluru yok ki olmadı alarm kurun saat başı Hem kalkar bebeği emzirirsin Hem bu hareket edersin allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben aşırı nazlı biri olmama rağmen 3. Gün ayaktaydım sende kalkarsın inşallah Can'ım. Ama gece yalnız kalmak bilmiyorum kötü olur en annem olmasına rağmen korkardım. Ve ayağı kalkmana rağmen desteğe ihtiyacın olabilir destek derken yani bebeğe bakmaları lazım ne bileyim sana yardım etmeleri lazım

Eşin senelik izin falan alamıyor mu hiç mi oluru yok ki olmadı alarm kurun saat başı Hem kalkar bebeği emzirirsin Hem bu hareket edersin allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm izin almak sorun değil zaten kendi işyeri gece 9 da 10 da gidip sabah 5 te geliyor istersem kalır ama sabah geldiği için o gelince uyuma şansım var 10 a kadar yatmaz zaten normaldede

Kotu niyetli insanlardan nefret ediyorum.
Kisiye gore degisir tabi ama ben sezeryan sonrasi bi gece hastahanede kaldim
Eve geldigimiz gece kv kaldi
Ertesi gunde annem kaldi
Evdeki 3. Gunum aksam oldu baktim kimse eve gidiyoruz demiyor.
Hadi herkes evine esimle bebegimle tek kalmak istiyorum dedim.
Herkesi eve yolladim
Annem her gun sabah geldi aksam gittu.
Kayinvalidede arada ugradi.
Bence kimseyi kabul etme
Rabbim oyle bir veriyoki o duyguyu sanki dogdugundan beri anneymissin gibi hemde
Saglikli dogumlar dilerim buarada

Çok teşekkür ederim.Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun.Rahatladım baya yorumlardan sonra :)

8. Gun sezeryan sıkıntılarını atlatmis olursunuz, bebeginizle ilgilenebilirsiniz.
Ama ev isi, yemek gibi konularda evinize 2 gunde bir gelecek birini ayarlayabilirseniz hic sikintiniz kalmaz.
Sagliginiz yerine gelmis olur da bebekle ilgilenmekten, uykusuzluktan yorgun dusuyor insan.Ekstra islerle ugrasmak istemiyor. Yoksa idare edilebilir bir sekilde.

Onlar sorun değil hallolur yemek temizlik eşimde yardımcı olur ben hemen adapte olur muyum bebeğe uyur kalırmıyım emzirirken falan Allah korusun diye korkmuştum ama dediğiniz gibi demekki doğumdan sonra insan içgüdüsel olarak alışıyor bebeğine tabii daha o duyguyu anlayamıyorum :)

Benim tup bebek degildi.

Farkindaysaniz ben illa normal yap diye bir baski olusturmadim hanimefendinin ustunde, haddim de degil zaten.

Sahsi fikrimi sunarak herseyin sorgulanmasi gerektigini dusundugumu soyledim cunku Turkiye'de neden bu kadar sezeryan dogum tercih edildigini anlayamiyorum. Herkesin mi catisi dar, herkesin mi bebegi kilolu ya da herkesin mi (Allah korusun) hayati tehlikesi var?!

Neyse Hanimefendi'nin konusunu bulandirmayalim. Size de hayirli dogumlar bu arada.

Inanin hic uyuyup kalan duymadim ben.
O size kendini oyle bir hatirlatir ki uyumak akliniza bile gelmez :)

Ben sezeryanla doğum yaptım. Hiç bişey olmaz 1 hafta atlatırsın. Gece de yanlız kaldım. Yattığın odaya kuran koy rabbim korur. Bu şekilde de kendini korkutma.

Canim bende sezaryen oldum. 10 saat sonra ayaktaydim. Esim memur ben memlekette doğum yapınca ilk 10 gun yanimdaydi sonra gitti. Geceleri yalniz yattigim cok oldu. O korku hikayelerini hic okumadim ben. Allah'a şükür birsey olmadı. Bu arada onlar hormonlardan oluyor. Bilimsel birsuru aciklamasi var. Korkma yani.

Tek tavsiyem ilk bebek diye bebegi senle aynj yatağa yatirmaman. Uyur kalirsin elini kolunu üstüne koyarsin tehlikeli olur.besigini yatagin dibine cekersin yan yana ama ayri yatmis olursunuz. Ben en cok bundan korkmustum. Birde bebegi yan yatirirsin surekli kusarsa kusmugu agzini doldurmasin.
Ben Eli kolu cok oynak yatan biriyim çünkü. Uykumda cok ağırdır normalde. Ama bir sekilde oluyor meraklanma :)

Canim öncelikle hayirli saglikli doğumlar diliyorum. Rabbim hayirlisiyla bebeğini kucagina almayi nasip etsin.
Hamilelik psikolojisi ve bebeğime yetebilecek miyim korkusu varken bir de boyle talihsiz şeyler yasaman kotu olmuş.
Gorumcene de soylicek söz bulamiyorum.

Bu arada ben de sezeryan doğum yaptim. Ertesi gün evine geldim. O gece bebeğim her uyandiginda kendim kalkip aldim. Esimi bile uyandirmadim. Yanimda 3 kişi vardi hiçbirinden yardim istemedim geceleri. O konuda bir tereddutun olmasin. 8 gün sonra mutlaka kendine ve bebeğine bakabilecek kadar iyileşmiş olursun inşallah. :)

Teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah öyle olur cnm

benimki de sazaryan doğum . annem ve kız kardeşim sadece 1 hafta kaldı. çok şükür çabuk kalktım ben. Allah yardımcın olsun.

İnşaAllah çarçabuk toparlanırsınız merak etmeyin. 8 gün iyi bir süre...40nız çıkana kadar pek bir iş yapmazsınız, akşam yemek falan yaparsınız eşinizle en kötü dışardan söylersiniz, kendinizi bu tarz şeyleri düşünerek üzmeyin.

Ohooooo 3 gun sonra kalktim 5. Gun evimi supurdum sildim kuzum kimseye ihtiyacin yooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…