- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
- Konu Sahibi LiveYourLife35
-
Benim bir tüp iki aşılama negatif olmuştu sonra tam 1 yıl sonra doğal yoldan hamile kaldım:)Genelde tüp bebek olunca sezeryan diyor doktorlar tabii yine doktorunuz daha iyi bilir:)Ne güzel sevindim size de faydası olmuş yorumlarınSizin de mi tüp bebekti. Benim tüp bebekte daha doğum şekline karar verilmedi. Bu nedenle soruyorum.
Doktorun hangi yöntemi uygun gördüyse o uygundur. Burada normal yap görüşüne katılmıyorum. Sonuçta annenin ve bebeğin durumunu bilmiyoruz. Bilemeyiz. Doktor olsak bile. Malum muayene etmedik.
Arkadaşım. Allah kolaylığını verir. Senin konun sayesinde bende tek başına çocuğa yetilebilecegini gördüm.
Cnm izin almak sorun değil zaten kendi işyeri gece 9 da 10 da gidip sabah 5 te geliyor istersem kalır ama sabah geldiği için o gelince uyuma şansım var 10 a kadar yatmaz zaten normaldedeEşin senelik izin falan alamıyor mu hiç mi oluru yok ki olmadı alarm kurun saat başı Hem kalkar bebeği emzirirsin Hem bu hareket edersin allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim.Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun.Rahatladım baya yorumlardan sonra :)Kotu niyetli insanlardan nefret ediyorum.
Kisiye gore degisir tabi ama ben sezeryan sonrasi bi gece hastahanede kaldim
Eve geldigimiz gece kv kaldi
Ertesi gunde annem kaldi
Evdeki 3. Gunum aksam oldu baktim kimse eve gidiyoruz demiyor.
Hadi herkes evine esimle bebegimle tek kalmak istiyorum dedim.
Herkesi eve yolladim
Annem her gun sabah geldi aksam gittu.
Kayinvalidede arada ugradi.
Bence kimseyi kabul etme
Rabbim oyle bir veriyoki o duyguyu sanki dogdugundan beri anneymissin gibi hemde
Saglikli dogumlar dilerim buarada
Onlar sorun değil hallolur yemek temizlik eşimde yardımcı olur ben hemen adapte olur muyum bebeğe uyur kalırmıyım emzirirken falan Allah korusun diye korkmuştum ama dediğiniz gibi demekki doğumdan sonra insan içgüdüsel olarak alışıyor bebeğine tabii daha o duyguyu anlayamıyorum :)8. Gun sezeryan sıkıntılarını atlatmis olursunuz, bebeginizle ilgilenebilirsiniz.
Ama ev isi, yemek gibi konularda evinize 2 gunde bir gelecek birini ayarlayabilirseniz hic sikintiniz kalmaz.
Sagliginiz yerine gelmis olur da bebekle ilgilenmekten, uykusuzluktan yorgun dusuyor insan.Ekstra islerle ugrasmak istemiyor. Yoksa idare edilebilir bir sekilde.
Benim tup bebek degildi.Sizin de mi tüp bebekti. Benim tüp bebekte daha doğum şekline karar verilmedi. Bu nedenle soruyorum.
Doktorun hangi yöntemi uygun gördüyse o uygundur. Burada normal yap görüşüne katılmıyorum. Sonuçta annenin ve bebeğin durumunu bilmiyoruz. Bilemeyiz. Doktor olsak bile. Malum muayene etmedik.
Arkadaşım. Allah kolaylığını verir. Senin konun sayesinde bende tek başına çocuğa yetilebilecegini gördüm.
Inanin hic uyuyup kalan duymadim ben.Onlar sorun değil hallolur yemek temizlik eşimde yardımcı olur ben hemen adapte olur muyum bebeğe uyur kalırmıyım emzirirken falan Allah korusun diye korkmuştum ama dediğiniz gibi demekki doğumdan sonra insan içgüdüsel olarak alışıyor bebeğine tabii daha o duyguyu anlayamıyorum :)
Ben sezeryanla doğum yaptım. Hiç bişey olmaz 1 hafta atlatırsın. Gece de yanlız kaldım. Yattığın odaya kuran koy rabbim korur. Bu şekilde de kendini korkutma.Kızlar temmuzun 23 ünde sezeryanla doğum yapıcam.Görümcemde hamile o da ağustosun ilk haftası sezeryanla doğum yapıyor.Kısaca anlatayım ben güneydoğuda yaşıyorum eşim buralı 5 senedir evliyim 4 tane görümcem var kayınvalidem yok.Ben de egeliyim annem yok vefat etti ablam var yazık oda çalışıyor ancak kuzenimle ikisi 8 gün izin alabildiler bana bakmak için doğumda aslında İzmir de doğum yapmamı istediler ama eşim sıcak bakmadı.O zaman dedik ablamlar gidince eltim kalır yanımda 40 ına kadar iyi anlaşırız eltimle neyse oda kabul etti bu şekilde planladık.Şöyle de bir durum var eşim gece çalışıyor sabah 5 te geliyor sadece pazarları evde.Geçen hafta bu görümcem bir sürü olay çıkarmış arkamda konuşmuş eltim için bana bakcaksın ona gidemezsin sen benim hem yengemsin hem görümcemsin(bu arada kendisi eltimin erkek kardeşiyle evli)ablası kalsın madem 40 ına kadar falan demiş daha bir sürü dedikodu yapmış çok üzüldüm zaten korkuyorum ilk bebeğim.Bu kadar laftan sonra ben de kimseyi istemiyorum.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım size sormak istiyorum ben 8 günde ayağa kalkabilirmiyim?Gece yalnız kalmam lazım uyur kalırmıyım bir şey olur mu ?Ne olur deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kimseye muhtaç olmak istemiyorum çok kırıldım
Canim öncelikle hayirli saglikli doğumlar diliyorum. Rabbim hayirlisiyla bebeğini kucagina almayi nasip etsin.Kızlar temmuzun 23 ünde sezeryanla doğum yapıcam.Görümcemde hamile o da ağustosun ilk haftası sezeryanla doğum yapıyor.Kısaca anlatayım ben güneydoğuda yaşıyorum eşim buralı 5 senedir evliyim 4 tane görümcem var kayınvalidem yok.Ben de egeliyim annem yok vefat etti ablam var yazık oda çalışıyor ancak kuzenimle ikisi 8 gün izin alabildiler bana bakmak için doğumda aslında İzmir de doğum yapmamı istediler ama eşim sıcak bakmadı.O zaman dedik ablamlar gidince eltim kalır yanımda 40 ına kadar iyi anlaşırız eltimle neyse oda kabul etti bu şekilde planladık.Şöyle de bir durum var eşim gece çalışıyor sabah 5 te geliyor sadece pazarları evde.Geçen hafta bu görümcem bir sürü olay çıkarmış arkamda konuşmuş eltim için bana bakcaksın ona gidemezsin sen benim hem yengemsin hem görümcemsin(bu arada kendisi eltimin erkek kardeşiyle evli)ablası kalsın madem 40 ına kadar falan demiş daha bir sürü dedikodu yapmış çok üzüldüm zaten korkuyorum ilk bebeğim.Bu kadar laftan sonra ben de kimseyi istemiyorum.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım size sormak istiyorum ben 8 günde ayağa kalkabilirmiyim?Gece yalnız kalmam lazım uyur kalırmıyım bir şey olur mu ?Ne olur deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kimseye muhtaç olmak istemiyorum çok kırıldım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah öyle olur cnmCanim öncelikle hayirli saglikli doğumlar diliyorum. Rabbim hayirlisiyla bebeğini kucagina almayi nasip etsin.
Hamilelik psikolojisi ve bebeğime yetebilecek miyim korkusu varken bir de boyle talihsiz şeyler yasaman kotu olmuş.
Gorumcene de soylicek söz bulamiyorum.
Bu arada ben de sezeryan doğum yaptim. Ertesi gün evine geldim. O gece bebeğim her uyandiginda kendim kalkip aldim. Esimi bile uyandirmadim. Yanimda 3 kişi vardi hiçbirinden yardim istemedim geceleri. O konuda bir tereddutun olmasin. 8 gün sonra mutlaka kendine ve bebeğine bakabilecek kadar iyileşmiş olursun inşallah. :)
benimki de sazaryan doğum . annem ve kız kardeşim sadece 1 hafta kaldı. çok şükür çabuk kalktım ben. Allah yardımcın olsun.Kızlar temmuzun 23 ünde sezeryanla doğum yapıcam.Görümcemde hamile o da ağustosun ilk haftası sezeryanla doğum yapıyor.Kısaca anlatayım ben güneydoğuda yaşıyorum eşim buralı 5 senedir evliyim 4 tane görümcem var kayınvalidem yok.Ben de egeliyim annem yok vefat etti ablam var yazık oda çalışıyor ancak kuzenimle ikisi 8 gün izin alabildiler bana bakmak için doğumda aslında İzmir de doğum yapmamı istediler ama eşim sıcak bakmadı.O zaman dedik ablamlar gidince eltim kalır yanımda 40 ına kadar iyi anlaşırız eltimle neyse oda kabul etti bu şekilde planladık.Şöyle de bir durum var eşim gece çalışıyor sabah 5 te geliyor sadece pazarları evde.Geçen hafta bu görümcem bir sürü olay çıkarmış arkamda konuşmuş eltim için bana bakcaksın ona gidemezsin sen benim hem yengemsin hem görümcemsin(bu arada kendisi eltimin erkek kardeşiyle evli)ablası kalsın madem 40 ına kadar falan demiş daha bir sürü dedikodu yapmış çok üzüldüm zaten korkuyorum ilk bebeğim.Bu kadar laftan sonra ben de kimseyi istemiyorum.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım size sormak istiyorum ben 8 günde ayağa kalkabilirmiyim?Gece yalnız kalmam lazım uyur kalırmıyım bir şey olur mu ?Ne olur deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kimseye muhtaç olmak istemiyorum çok kırıldım
Saol cnm teşekkür ediyorum inşallah benim de öyle olurbenimki de sazaryan doğum . annem ve kız kardeşim sadece 1 hafta kaldı. çok şükür çabuk kalktım ben. Allah yardımcın olsun.
2 çocuk doğurdum.
Şimdiki aklım olsa 1 hafta sonra evdeki herkesi gönderirdim.
Yapabilirsiniz. Uyku sersemi kadınlar bile gece kaç kere uyanıyor anne olunca, hem de bebek henüz ağlamadan.
Ohooooo 3 gun sonra kalktim 5. Gun evimi supurdum sildim kuzum kimseye ihtiyacin yooookkkKızlar temmuzun 23 ünde sezeryanla doğum yapıcam.Görümcemde hamile o da ağustosun ilk haftası sezeryanla doğum yapıyor.Kısaca anlatayım ben güneydoğuda yaşıyorum eşim buralı 5 senedir evliyim 4 tane görümcem var kayınvalidem yok.Ben de egeliyim annem yok vefat etti ablam var yazık oda çalışıyor ancak kuzenimle ikisi 8 gün izin alabildiler bana bakmak için doğumda aslında İzmir de doğum yapmamı istediler ama eşim sıcak bakmadı.O zaman dedik ablamlar gidince eltim kalır yanımda 40 ına kadar iyi anlaşırız eltimle neyse oda kabul etti bu şekilde planladık.Şöyle de bir durum var eşim gece çalışıyor sabah 5 te geliyor sadece pazarları evde.Geçen hafta bu görümcem bir sürü olay çıkarmış arkamda konuşmuş eltim için bana bakcaksın ona gidemezsin sen benim hem yengemsin hem görümcemsin(bu arada kendisi eltimin erkek kardeşiyle evli)ablası kalsın madem 40 ına kadar falan demiş daha bir sürü dedikodu yapmış çok üzüldüm zaten korkuyorum ilk bebeğim.Bu kadar laftan sonra ben de kimseyi istemiyorum.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım size sormak istiyorum ben 8 günde ayağa kalkabilirmiyim?Gece yalnız kalmam lazım uyur kalırmıyım bir şey olur mu ?Ne olur deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim kimseye muhtaç olmak istemiyorum çok kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?