- 1 Haziran 2024
- 46
- -169
- 1
- Konu Sahibi askolottammm
-
AhahhahaSen ne biliyosn daha bugn üye oluyorsn ve ben günler önceki konuma yorum yapıp konum güncelleme yapınca direk gelip saçma sapan yorumlar yapıyorsn ne için geldiğin çok aşikar yada eski üyesin @Mune
Evet çok yaşlıym (.d )mesela bunu bz lisedeyken yapıyordk:)Ayyy kullandığın kelimelere bak sen baya yaşlısın kıyamam sana evde kafandaki bitleri kemir sinirden .d
O zaman uyduruk uyduruk şeyleri yazmaEmredersiniz, başka?
Valla baya yaşlısın sırf anla diye yaptım anladığında göre koca karı evde sinirden kocanın kafasındaki bitleride yiyebilirsinnnEvet çok yaşlıym (.d )mesela bunu bz lisedeyken yapıyordk:)
Bir bit dilinden düşmüyor aranız iiyi galiba:) ben biti görsem anlamam daValla baya yaşlısın sırf anla diye yaptım anladığında göre koca karı evde sinirden kocanın kafasındaki bitleride yiyebilirsinnn
Kocanın kafasındakileri yiyip geldin galiba seninle eğleniyorum ya gece gece eğlence çıktı ahahhahahhaaBir bit dilinden düşmüyor aranız iiyi galiba:) ben biti görsem anlamam da
Tmm o zaman sen kendi kendine eğlen yavrum beni kocam bekliyorKocanın kafasındakileri yiyip geldin galiba seninle eğleniyorum ya gece gece eğlence çıktı ahahhahahhaa
Seni nasıl kudurttum ama kocan bile yapamamistir böyle seni@mu
Tmm o zaman sen kendi kendine eğlen yavrum beni kocam bekliyor
Hee ne kadar çok kudurdum şimdi gidp osura osura uyuyacagm üzüntüden :) acıdım sanaSeni nasıl kudurttum ama kocan bile yapamamistir böyle seni
Osurugunda boğ kız kocani sen onu yaparsın anca adamcagiz tiksinmistir senden .dHee ne kadar çok kudurdum şimdi gidp osura osura uyuyacagm üzüntüden :) acıdım sana
Heee istersen sana verimOsurugunda boğ kız kocani sen onu yaparsın anca adamcagiz tiksinmistir senden .d
Napiyim senin kokuşmuş kokoman kocanı al sana layıkHeee istersen sana verim
Aynen annemNapiyim senin kokuşmuş kokoman kocanı al sana layık
Kanıtlasn diyorm ne var bunda
Sana mı yazmışım hak etti yazdm size ne oluyor?Algı yapıyosun galiba
Yazdığın yorumları okuyoruz
Seviyeyi o kadar düşürdün ki
Kayınaileden saygı bekleyene bak
Osuruk yazıyor
Sana mı yazmışım hak etti yazdm size ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?