- 1 Haziran 2024
- 46
- -169
- 1
- Konu Sahibi askolottammm
-
Bak sen paşama sen kimsin ya
başını okudum ikisi de birbirini aratmamış yorum yaparken bu kadar ileri gitmeye gerek var mı gelin zorunda gelin yapmalı bu kadar tetiklenmeye gerek
Senden daha terbiyeliyim en azından kudurgan .dEvet kalite ortada
Anlamaz Çünkü çok ileri zekalısen dolu konuş ve beni alıntılama
Valla sen daha çok konu sahibine hak vermişsin her konuda konuşöa tarzı dahil bak istersenbaşını okudum ikisi de birbirini aratmamış yorum yaparken bu kadar ileri gitmeye gerek var mı gelin zorunda gelin yapmalı bu kadar tetiklenmeye gerek yok
Gelin zorunda değilse iki kurabiye çayın lafını yapmayacak o zaman demi ? Aşkooobaşını okudum ikisi de birbirini aratmamış yorum yaparken bu kadar ileri gitmeye gerek var mı gelin zorunda gelin yapmalı bu kadar tetiklenmeye gerek yok
sen dolu konuş ve beni alıntılane
Papatya bu konu hiç öyle değil galiba tatlım, konu sahibi çok çok enteresan...Basta bana da tuhaf geldi ama ben hak verdim kayinaileye...Çay bile gereksiz olmuş , bence kapıyı hiç açmamalilardi ama işte evlat var serde...birincisi ben sizin aşkınız değilim
ikincisi insan evine gelen biri oldu mu yoldan gelmiş ya önüne bir çay bir yemek koyar bunun büyüğü küçüğü de olmaz.
üçüncüsü gelin hizmetçi değildir sırf oğluyla evlendi diye hemde oraya gelmesi saygıdandır saygılı olan saygı bulur
bu karşıdakini insan yerine koymamak
tüm sayfaları okumadım ilk ve son sayfayı okudumValla sen daha çok konu sahibine hak vermişsin her konuda konuşöa tarzı dahil bak istersen
Hakikaten gereksiz yani ben böyle terbiyesiz bir gelin görmedim Z kuşağı desem değil onlar bile bu kadar değil bu kadın bildiğin araya nifak sokmak için giren bir Kara çalı gibi .dPapatya bu konu hiç öyle değil galiba tatlım, konu sahibi çok çok enteresan...Basta bana da tuhaf geldi ama ben hak verdim kayinaileye...Çay bile gereksiz olmuş , bence kapıyı hiç açmamalilardi ama işte evlat var serde...
konu sahibini tanımıyorum ama eve gelen kim olursa yoldan gelmiş önüne bir yemek koyarsın bunun yaşlısı genci olmaz ha bu kadar istemiyorlarsa konu sahiibi de gitmesinPapatya bu konu hiç öyle değil galiba tatlım, konu sahibi çok çok enteresan...Basta bana da tuhaf geldi ama ben hak verdim kayinaileye...Çay bile gereksiz olmuş , bence kapıyı hiç açmamalilardi ama işte evlat var serde...
Okumadığın belliyditüm sayfaları okumadım ilk ve son sayfayı okudum
Boş yapma yaa kendi kendine senaryo yazıp duruyorsn sabahtan beriPapatya bu konu hiç öyle değil galiba tatlım, konu sahibi çok çok enteresan...Basta bana da tuhaf geldi ama ben hak verdim kayinaileye...Çay bile gereksiz olmuş , bence kapıyı hiç açmamalilardi ama işte evlat var serde...
Bunu zaten en başta tavsiye ettik ama ne idiotlugumuz kaldı ne gorgusuzluğumuz...En naif tavsiyeye bile ağza alınmayacak küfürler ediyor,yazamıyorum şimdi çok iğrenç, en sonunda bir üyeyi çıldırttı, kendisiyle bir goturecek mapusakonu sahibini tanımıyorum ama eve gelen kim olursa yoldan gelmiş önüne bir yemek koyarsın bunun yaşlısı genci olmaz ha bu kadar istemiyorlarsa konu sahiibi de gitmesin
Artk kendi kendine yazmaya başlamış:))) kuduruk kim o kadar belli kiYa ne boş birisin sen kıyamammm beynin var ama içinde düşünce 0
Alıntıla göster o zaman o mükemmel tavsiyeleriBunu zaten en başta tavsiye ettik ama ne idiotlugumuz kaldı ne gorgusuzluğumuz...En naif tavsiyeye bile ağza alınmayacak küfürler ediyor
Ayyy kullandığın kelimelere bak sen baya yaşlısın kıyamam sana evde kafandaki bitleri kemir sinirden .dArtk kendi kendine yazmaya başlamış:))) kuduruk kim o kadar belli ki
Sen ne biliyosn daha bugn üye oluyorsn ve ben günler önceki konuma yorum yapıp konum güncelleme yapınca direk gelip saçma sapan yorumlar yapıyorsn ne için geldiğin çok aşikar yada eski üyesinOkumadığın belliydi
Deli valla bu yeminle manyak yazık kocasinaaaa bunu alan cehennem yaşıyor evde yazık adamaBunu zaten en başta tavsiye ettik ama ne idiotlugumuz kaldı ne gorgusuzluğumuz...En naif tavsiyeye bile ağza alınmayacak küfürler ediyor,yazamıyorum şimdi çok iğrenç, en sonunda bir üyeyi çıldırttı, kendisiyle bir goturecek mapusa
Emredersiniz, başka?Alıntıla göster o zaman o mükemmel tavsiyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?