Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başını okudum ikisi de birbirini aratmamış yorum yaparken bu kadar ileri gitmeye gerek var mı gelin zorunda gelin yapmalı bu kadar tetiklenmeye gerek yok
Valla sen daha çok konu sahibine hak vermişsin her konuda konuşöa tarzı dahil bak istersen

Papatya bu konu hiç öyle değil galiba tatlım, konu sahibi çok çok enteresan...Basta bana da tuhaf geldi ama ben hak verdim kayinaileye...Çay bile gereksiz olmuş , bence kapıyı hiç açmamalilardi ama işte evlat var serde...

Hakikaten gereksiz yani ben böyle terbiyesiz bir gelin görmedim Z kuşağı desem değil onlar bile bu kadar değil bu kadın bildiğin araya nifak sokmak için giren bir Kara çalı gibi .d

konu sahibini tanımıyorum ama eve gelen kim olursa yoldan gelmiş önüne bir yemek koyarsın bunun yaşlısı genci olmaz ha bu kadar istemiyorlarsa konu sahiibi de gitmesin

Boş yapma yaa kendi kendine senaryo yazıp duruyorsn sabahtan beri

konu sahibini tanımıyorum ama eve gelen kim olursa yoldan gelmiş önüne bir yemek koyarsın bunun yaşlısı genci olmaz ha bu kadar istemiyorlarsa konu sahiibi de gitmesin
Bunu zaten en başta tavsiye ettik ama ne idiotlugumuz kaldı ne gorgusuzluğumuz...En naif tavsiyeye bile ağza alınmayacak küfürler ediyor,yazamıyorum şimdi çok iğrenç, en sonunda bir üyeyi çıldırttı, kendisiyle bir goturecek mapusa

Okumadığın belliydi
Sen ne biliyosn daha bugn üye oluyorsn ve ben günler önceki konuma yorum yapıp konum güncelleme yapınca direk gelip saçma sapan yorumlar yapıyorsn ne için geldiğin çok aşikar yada eski üyesin Mune

Deli valla bu yeminle manyak yazık kocasinaaaa bunu alan cehennem yaşıyor evde yazık adama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…