- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Bu gorumce beni öyle sinir ediyor ki anlatamam. Ota b.ka burnunu sokuyor. Benden tam 8 yaş büyük. Kayinvalide ve kayınpeder aşırı düşkün buna. Evli ama hep dibimizde. Nerdeyse haftada bi kaç gün beraberiz. Mesafe koyun diyeceksiniz ama olmuyor. Ben kayınvalidemlerle çok iyi anlasıyorum çok şükür. Yakın oturuyoruz ve biz her bi araya geldiğimizde malesef bu kadın icimizde oluyor hep. Kendi koca tarafını kabul edememis biri. Çocuklarına bile ilgi sıfır. Cocuklar annelerine cok uzak bizi sevmiyor diyorlar. ama anne babasına kardeşine çok düşkün. Beni bu yüzden bi türlü kabul edemiyor. Anne babasını benim kocami benden kiskaniyor paylaşamiyor. Benim yanımda kaç kez dedi gelin kim ki nedir ki diye duyuru yaptı bana. Ve daha neler neler. Dün akşam misafir geldi bana eşimin kuzenleri. Bu da atladı tabi karı koca çocuklar geldi. Allahım bi görseniz çocugumu alıyor vermiyor bana. Misafirimi kendi buyur etmeye çalışıyor bi görseniz ben resmen kalakaldim arkada bu önde. Benim evimde ev sahipliği oynamaya çalışıyor ve aptal kocam da bunları gormuyorrrrr anlamiyor