Görümcen yüzünden

boncuk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
10
0
86
Arkadaşlar ben düşük tehlikeli bir hamilelik geçirdim.ben hamileyken görümcemin laf çakmalari yüzünden kanama geçirdim ve görümcemle konuşmuyorum.bize gelecekmiş yakında.bende eşime gelmesin dedim.esimde benle konuşmuyor öyle dedim diye.telefonunda canım diye kayıtlıydım şimdi Leyla diye kayıt etmiş bu durumda siz olsanız ne yaparsınız.

afedersiniz ama nasi bi laf cakmasi size dusuk tehditi yasatti. o laf ne ise solersebz daha saglikli cevap alirsiniz burdan

kız görümcesine sinirden gecirdi belkide ayyyy ne acayıp kadınsınız yaa o ev ortaka ala eger eslerden biri diger ailesin kisilerini istemiyosa dısarda görüs sende esine de senin suratsız kardesini istemiyrum onun yuzunden cocugumu düsürücem de hatta sen onu tutup adımı dgeistirdin diye 2 kat nefret edicem de yuzunu görmek istemiyrom de naz yap azcık yaa hamilesin sen

Laf sokma ile düşük olmaz sağlıksız gebeliktir düşmüştür herşeyi başkalarına bağlamayın artık. Kardeşi gelecek tabi engel olamazsınız olursanız suratta yapar küserde haklı olarak. Görüşmek istemezseniz muhattap olmayın mesafeli davranın

Size laf çakmış siz düşük tehlikesi yasamissnz anladıgm kadarıyla sinirlendgnz kafaya taktgnz için olmuş böyle bişey. Eşinizin kardeşi nede olsa gelmesin diyemzsnz o ev sizin olduğu kadar eşiniznde evi. Ayrıca düşük tehlikesinde bence sizde suçlusunuz çünkü hamilesiniz umursamayp kafaya takmamanz bebegnzi dusunmenz gerekirdi

Yaniii okuduguma inanamadim ..görümcenin yuzunden nasil kanama gecirebilirsin kii ...laf mı çaktı ...sana mı çaktı yani vurdumu ittimi dusurdumu seni ne yapti...sevmeyebilirsin gorusmek de istemeyebilirsin buna hakķın olabilir ama kanamadan onu sorumlu tutamassın

Esinizle ortak bir hayatin esiniz tarafindan bir parcasi gorumceniz.gelmesin dememelisiniz.esinize sizin taraftan biri ici. Gelmesin deme cesaretini verirsiniz. Hamilelik doneminde sizi sinir edecek strese sokacak dolayli yoldan bebeginizi etkileyen bir durum yasadiniz anladigim kadariyla. Stres uzuntunun yapmadigi birsey yok. Sadece yasadigimiz olaylardan dolayi bekledigin samimiyeti yakinligi gosteremem bilgin olsun.buyursun gelain demeliydiniz. Direkt olumsuz cevap itici gelmis esinize anlasilan.. gorumceme kirgin kizgin oldugum icin gelmesin dedim canim.yoksa kardesin tabiki gelecek fakat icindeki kirginlik gecmedigi icin yalandan guler yuz gostwremeyecegim ve dolayli olarak huzursuz olacagimiz icin oyle soyledim de. Anlayisliysa anlayacaktır seni canim

ne gibi laflar çaktı en azından detay verin
yoksa kimse sizi haklı göremez
eşiniz düşük sebebinin görümcenizin laf çakmaları olduğunu biliyo mu

Çakan çakana tövbeler olsun Moralınızı bozduğu için ufakta olsa bir etken olmus olabılır ama dırek konuyu ona bağlamayın bence. Benım eşim beni hep ismimle kaydetmişti. Bende bir kavgadan sonra onu ismiyle kaydettım
Bişey olmuyo geçer yanı.
He bu arada görümce için eşle kötü olmaya değmez.
Sen onun yanında olması gerektığı gıbı davran eğer bişey söylersede pardon ne dedın acıklarmısın ? de.

Bence gorumcenizle ne yasadiginizi bize anlatin. Yoksa yorumlar cok havada kalacak.

Isterse lo lo lo diye kaydetsin sallama. Tavrindan geri donme.

Karnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.

Düşük olayı konusunda tabiki o laf etti diye birden kanama başlamadı. Ama bilmiyoruz ki olayı belki bi laf dalaşına girip kavga ettiler, eşi araya girdi, strese soktu bir şey oldu anlatmadığı için havada kalmış. Yani olmayacak şey gelmedi bana.

Evine almak konusunda da neden kadın gelmesin diyemiyor?
Bence gayet de diyebilir. Evet orası ikisinin ortak evi. Birinin evde görmek istemediğini pekala diğeri anlayabilir.

Ben bu konuda kadınla erkeği aynı görmüyorum. Aynı olay erkek için olsa, sevmediği baldızı evdeyse karşılaşmamak için geç gelir, gerekirse eve gelir direkt aynı odada oturmaz muhattap olmaz.
Ama kadın? Görümce gelince kocası ister yemek yapsın, çayını önüne getirsin. Bilimum ikramını yapsın güleryüz göstersin. Yatılı kalacaksa yatağını sersin toplasın. Varsa çocuklarının peşinde dolansın. Var da varr.

Ben olsam bu kadar adımı da değiştiren adama lafımı yiyip tamam gelsin demem. İsterse numaramı silsin. Paşa gönlü bilir. Bir defa dönersen, hiç ciddiye almaz seni ister de ister

telefondan isim degistirmeyi ben 17 yaşında yapıyordum.
sevgilime kızınca bay x yada birisi felan yaziyordum
çocukluk işte..
stres önemlidir tabiki gebelikte herseyde olduğu gibi ama direk gorumceye baglamak çok büyük haksizlik olur.
geçmiş olsun en kisa zamanda sağlıklı bir bebeginiz olur insallh.gorumcenizlede mesafeli olun ama tamamen bağları koparma taraftarı değilim..

Kocan ergenmis. Ne yapabilirsin ki? Kiymet bilmiyorsa kiymet gosterme. Dusuk yapmak, bebegini kayetmek ne kadar zor gorumcenin umrunda degil de kocana ne oluyor anlamadim. Baba olmaya hazir degil. Bir bakima ser de olsa hayir olmus bebegin dusmesinde.

Bir de ev kocana ait oldugu kadar sana da ait.Birinizin istemedigini digerinin eve getirmeye hakki yok. Cok ozlediyse disarida gorussunler.

Karnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
gelirse sen de laf sok. geldiğine pişman et. eşini de müdür diye kaydet.

Görümcen yüzünden yaşadıklarını eşin bilmiyor mu kardeşinin hatalarının farkında değil mi? Kendisiyle görüşmeyen birinin evine insan sadece huzursuz etmek için gider onu amacındayız ulaştırmayın bence kendi ilişkinize yansıtmayın bende görümcemle görüşmüyorum eşim isterse görüşsün beni bağlamaz evime gelse kovmam sadece muhattap olmam kötü davranmam ama iyide davranmam

Canım,görümce laf çakmalarından düşük olsaydı, insan nesli kururdu emin ol.Haklı mı,haksız tabii ki,herkes lafını bilsin.Ama ona bağlayıp daha da üzme kendini,geçmiş olsun ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…