Eşinizin kız kardeşi, gelsin tabi ev sahibi olarak iyi bi ağırlama yapın yesin içsin.kimse sizden görümcenizle kanka olun diye zorlamada yapmıyor.birini sevmemek ayrı bişi, düşükten onu sorumlu tutmak bambaşka bişi...Arkadaşlar ben düşük tehlikeli bir hamilelik geçirdim.ben hamileyken görümcemin laf çakmalari yüzünden kanama geçirdim ve görümcemle konuşmuyorum.bize gelecekmiş yakında.bende eşime gelmesin dedim.esimde benle konuşmuyor öyle dedim diye.telefonunda canım diye kayıtlıydım şimdi Leyla diye kayıt etmiş bu durumda siz olsanız ne yaparsınız.
doğmamış bebek için gebersin diyen görümceye kuru ekmek bile verilmez bence.Eşinizin kız kardeşi, gelsin tabi ev sahibi olarak iyi bi ağırlama yapın yesin içsin.kimse sizden görümcenizle kanka olun diye zorlamada yapmıyor.birini sevmemek ayrı bişi, düşükten onu sorumlu tutmak bambaşka bişi...
Tabi ya,bunlar az gelir,bana az dedin,daha söyle,canım görümcem diye pankartta açsın,ayy nasılda utanır,insan kılığına girer birden bireEşinizin kız kardeşi, gelsin tabi ev sahibi olarak iyi bi ağırlama yapın yesin içsin.kimse sizden görümcenizle kanka olun diye zorlamada yapmıyor.birini sevmemek ayrı bişi, düşükten onu sorumlu tutmak bambaşka bişi...
Yahu ağzınızı açıp sen benim çok umrumdasın sanki de diyemediniz mi valla bu düşük yaptıracak bir laf değilzaten daha önceki konularda riskli gebelik var diye açmışsınız.Karnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
Burası gözümden kaçmış Aman Allahım olafdoğmamış bebek için gebersin diyen görümceye kuru ekmek bile verilmez bence.
gitsin dışarda zıkkımlansın abisiyle.
Sende deseydin ki itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardıBenim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlar
İçimden dedimSende deseydin ki itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Gerçekten böyle seyler söyleyip sizde bunlarınkiyle düşük yapacak kadar (!) stres yaptıysanız insanlarla bence görüşmeyin çünkü bunlar hayatta karşılaşılan seyler. Ama ben söyleyim bebeğin Zaten tutunmasında sıkıntı varmış. Doktor da eğer bunsebeple düştüğünü söylüyorsa o doktora da gitmeyin benceKarnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?