Görümcen yüzünden

Eşinizin kız kardeşi, gelsin tabi ev sahibi olarak iyi bi ağırlama yapın yesin içsin.kimse sizden görümcenizle kanka olun diye zorlamada yapmıyor.birini sevmemek ayrı bişi, düşükten onu sorumlu tutmak bambaşka bişi...

doğmamış bebek için gebersin diyen görümceye kuru ekmek bile verilmez bence.
gitsin dışarda zıkkımlansın abisiyle.

Zaten düşük tehlikeniz varmış görümcenin laf çakmasının üzerine gelmiş valla durumu görümceye mal edince düşük tehlikesi yüksek bir gebelik yaşamış olduğunuz gerçeğini değiştiremiyorsunuz bu düşünün suçlusu da ne siz ne de görümceniz olacağı varmış olmuş
Bir de görümceniz gelecekse gelsin ağırlayın gitsin 5 çeşit yapacağınıza tek çeşit yapıp çay koyun önüne o anlat zaten yediği haltı

Tabi ya,bunlar az gelir,bana az dedin,daha söyle,canım görümcem diye pankartta açsın,ayy nasılda utanır,insan kılığına girer birden bire

Karnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
Yahu ağzınızı açıp sen benim çok umrumdasın sanki de diyemediniz mi valla bu düşük yaptıracak bir laf değilzaten daha önceki konularda riskli gebelik var diye açmışsınız.

Mesajı Telefondan gönderdiğim için yarım göndermişim.masum bi bebek için,düşmanın çocuğu da olsa o laf denmez .kaldı ki doğacak olan abisinin bebeği,onun da yeğeni,yengesinin de bebeği yazık valla yazıkkk

Düşük yapmak eminim çok zor ve ağır bir psikolojidir. Insan elbet hassas olur. Ama gorumcem pastayi bana almamış diye de çocuğumu dusurmem yani. Sağlıksız bir bebek olduğu için düşmüştür, hastalıklı fikirlerinizi kafanizdan atın ki bu bebeginizi sağlıkla buyutebilesiniz

Oğluma hamileliğimde haftada bir eve haciz geliyordu, düşmedi. İkinci hamileliğimi riskli diye yatarak geçirdim, yine de düştü. Olayı buna bağlamayın. Ama şahsınıza saygısızlık yapmış, buna göre ilişkinizi belirlersiniz tabi.

Yani bilmiyorum da nasıl bi lafla kanamanız olmuş olabilir ki. Yani telefonda kimisim değişikliğini bun kadar taktığına göre çok merak ettim çakılan lafı

Karnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
Gerçekten böyle seyler söyleyip sizde bunlarınkiyle düşük yapacak kadar (!) stres yaptıysanız insanlarla bence görüşmeyin çünkü bunlar hayatta karşılaşılan seyler. Ama ben söyleyim bebeğin Zaten tutunmasında sıkıntı varmış. Doktor da eğer bunsebeple düştüğünü söylüyorsa o doktora da gitmeyin bence

Herkes melek sanki ne kadarda eleştirmişsiniz konu sahibini.
Belliki kaldıramayacağı bişey yaptı.
Ayrıca stres bi anda neler yapabiliyo insana.
Eleştirininde bi ölçüsü uslubu olmalı

Ne demek gelmesin,? Kardeşinin evidir istediği zaman grlebilir. Samimi olmazdn olur bter ama gelmesin diyrmezsin.

Çünkü genelde abi/kardeşlerinden kıskanırlar
Gelini küçük görürler
Bişey beğenmezler laf ta sokarlar
Ben anlamıyorum niye böyle yapıyorlar

Evinize alıp almamak sizin bileceginiz birşey ama yani o laf soktu diye bebeğimi düşürdüm demeniz bana çok doğru gelmedi.Birilerinin laf sokmasıyla bebek düşecek olsa inanın insanoğlunun Nesli tükenirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…