Görümcen yüzünden

Evine gitmeyebilirsiniz. Bunu anlarım. Ama gelmesin diyemezsiniz. Esinizin de evi orası. Muhatap olmayın fazla.

Evinize gelir yakın davranmazsiniz olur biter, herhalde istenmedigi yerde ısrarla kalmaya devam etmeyecektir o da.
Söylediklerine de kulak asmayin,böyle ne dediğini bilmeyen çok insan var.
Esinizi sizde ismiyle kaydedin ve artık o sizi aşkım canım yapsada siz değiştirmeyin ..

Karnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
Benim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlar

O ev eşinizle sizin ortak yasam alanıniz olduğuna göre eve gelen birini sizin istememe hakkınız var bence bu kişi eşinizin kardeşi bile olsa...Bebeginizin olumune sebep olmus zaten bir kardes gibi davranmamis gorumceniz...Eşiniz sizin hassasiyetinizi anlamasi lazimken telefona isminizle kaydetmesi ayip olmus bence...Ben sizin yerinizde olsam kabul etmem yinede gelirse gorumceniz tavırlı halimi gösteririm belli ederim yani istemediğimi...Eğer gerçekten bebeğinizin kaybına vesile olduysa ben sizi çok haklı buluyorum...

Zaten dusuk tehlikesi varmis,gorumcenin laf sokmasiyla bir alakasi yok durumun,gelmesin demekle hata yapmissiin esinin kardesi cok samimi olmana gerek yoktu.

Belki söylediklerinden pişmandır. Eşin için bir şans verebilirsin. Baktın aynı şeyler devam ediyor eşinle tekrar konuşursun

Karnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
Düşüğün, kanamanın nedenlerine bakın, sağlıksız bebek seni pamuklara sarsalar bile düşer, sağlıklı bebek taş taşısan düşmez. Görümcem yüzünden diye birşey yok, lütfen insanları böyle zan altında bırakmayın. Sevmiyorsun, o da seni sevmiyor samimi olmayın, takıntı haline de getirmeyin.

Hayır görüşmüyoruz yakında kız istemesi nişanı vs olacakmış dün onunla ilgili konu açmıştım asla yüzünü görmek istemiyorum
Asla gitmeyin masum bebeciğe ne iğrenç bir laf. Hatırladım konunuzu. Eşiniz de gidelim , ne yucegönüllü desinler sizin için gibi bişey demiş ya. Başlatma yüceliğine derdim ben olsam!!

Görümce yüzünden bebek nasıl düşer anlamadım anlaşamamışsınız ama insanları böyle suçlar derecesine sokmayın.
Eve gelme konusunda da ayıp etmişsiniz sonuçta sadece sizin eviniz değil eşinizin de evi , yüzüne bakmazsınız olur biter.

eşine bunu hatırlat, senin çocuğun için dedi farkında mısın de.
başlarım böyle ablaya.
Eşim bunun hesabını sorduğunda üste çıkmaya çalışmış ben sizin sorumluluk alacağınızı düşünmüyorum o yüzden olmasın daha iyi demek istedim iyiliğinizi düşündüğüm için demiş

kocan da buna inanacak kadar aptal değil herhalde.
gebersin lafı yenilir yutulur bir laf değil çünkü

kocan da buna inanacak kadar aptal değil herhalde.
gebersin lafı yenilir yutulur bir laf değil çünkü
Evet inanmadı ama ikimizde he he dedik geçtik görüşmüyoruz ilahi adalet var sonuçta o da evlenecek yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…