Evine gitmeyebilirsiniz. Bunu anlarım. Ama gelmesin diyemezsiniz. Esinizin de evi orası. Muhatap olmayın fazla.Arkadaşlar ben düşük tehlikeli bir hamilelik geçirdim.ben hamileyken görümcemin laf çakmalari yüzünden kanama geçirdim ve görümcemle konuşmuyorum.bize gelecekmiş yakında.bende eşime gelmesin dedim.esimde benle konuşmuyor öyle dedim diye.telefonunda canım diye kayıtlıydım şimdi Leyla diye kayıt etmiş bu durumda siz olsanız ne yaparsınız.
Benim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlarKarnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
Benim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlar
Şok geçirerek okudum inanamıyorum nasil bir yaratıktır bu.Allah yardımcınız olsunBenim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlar
nasıl ya !!Benim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlar
Tövbe Estağfirullah... Nefretin boyutuna bakBenim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlar
Düşüğün, kanamanın nedenlerine bakın, sağlıksız bebek seni pamuklara sarsalar bile düşer, sağlıklı bebek taş taşısan düşmez. Görümcem yüzünden diye birşey yok, lütfen insanları böyle zan altında bırakmayın. Sevmiyorsun, o da seni sevmiyor samimi olmayın, takıntı haline de getirmeyin.Karnındaki çocuk olmazsa umrumda değilsin.pasta getirmiş senin için getirmedim gibi.bir sürü şey bebeğim düştü zaten.doktor stres yasak demişti zaten.biliyoduda dirumu ben bişey diyedimde.
Yok artık ya!! Siz ne dediniz, eşiniz ne dedi?Benim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlar
Hayır görüşmüyoruz yakında kız istemesi nişanı vs olacakmış dün onunla ilgili konu açmıştım asla yüzünü görmek istemiyorumYok artık ya!! Siz ne dediniz, eşiniz ne dedi?
Görüşmüyorsunuz inşallah.
Asla gitmeyin masum bebeciğe ne iğrenç bir laf. Hatırladım konunuzu. Eşiniz de gidelim , ne yucegönüllü desinler sizin için gibi bişey demiş ya. Başlatma yüceliğine derdim ben olsam!!Hayır görüşmüyoruz yakında kız istemesi nişanı vs olacakmış dün onunla ilgili konu açmıştım asla yüzünü görmek istemiyorum
gelirse sen de laf sok. geldiğine pişman et. eşini de müdür diye kaydet.
eşine bunu hatırlat, senin çocuğun için dedi farkında mısın de.Benim görümcem hamileliğimi öğrenince bana inşallah geberir karnındaki dedi normal insan değil bunlar
Eşim bunun hesabını sorduğunda üste çıkmaya çalışmış ben sizin sorumluluk alacağınızı düşünmüyorum o yüzden olmasın daha iyi demek istedim iyiliğinizi düşündüğüm için demişeşine bunu hatırlat, senin çocuğun için dedi farkında mısın de.
başlarım böyle ablaya.
kocan da buna inanacak kadar aptal değil herhalde.Eşim bunun hesabını sorduğunda üste çıkmaya çalışmış ben sizin sorumluluk alacağınızı düşünmüyorum o yüzden olmasın daha iyi demek istedim iyiliğinizi düşündüğüm için demiş
Evet inanmadı ama ikimizde he he dedik geçtik görüşmüyoruz ilahi adalet var sonuçta o da evlenecek yakın zamandakocan da buna inanacak kadar aptal değil herhalde.
gebersin lafı yenilir yutulur bir laf değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?