görümcenin doğum günü

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
30
Merhabalar,
Benimki dert değil ama size bişey danışmak istiyorum. Bugün görümcemin doğum günü. (nişanlıyım) Görümcemle birbirimize pek ısınamadık. Kendisini toplamda 3 kere gördüm öyle muhabbetimiz yok, birbirimizde telefon numaralarımızda yok.
Nişanımda toplanan altın ve paraların tümü kıza ait diye biliyorum. Fakat nedense görümcem altınları verdirdi ama takılan paraları verdirmedi. Nişanlımın cebine koydurdu. (benim için önemli değil ama hoş olmadı yaptığını sadece ben gördüm fakat görmemiş gibi yaptım kendisi bilmiyor gördüğümü)
İnstagramda paylaştığım fotoğraflara göre nişanlıma ne kadar şımarık fotoğraflar ay bunlar ne diye bana laf etmesi
son olarak da ; benim kirpikler galiba biraz normalden uzun rimel sürünce de yelpaze gibi oluyor
kayınvalidemde bişey kullanıyor musun diye sordu. bende arada sırada yağ kullandığımı söyledim. Kv görümceme söylemiş prenses bi yağ kullanıyormuş diye. Dün işyerindeydim kv aradı ablan soruyo sen ne yağı kullanıyordun diye bende söyledim nerden aldığını sor diye arkadan kv sesleniyor bende internetten aldığımı söyledim hemen ordan ters bir ses tonuyla söyle hemen bana da sipariş versin ben parasını veririm böyle şeyler alırken bidahakine bana da söylesin dedi
bende peki dedim ama kendisinin aramasını ve emrivaki yapmamasını tercih ederdim
neyse internette satışa kapanmış zaten stok tükenmiş dün akşam da oturuyorduk aradı kv sordu sipariş vermiş mi sor diye bende yok demiştim.
şimdi bugün benim görümcenin doğum günü
sosyal medyadan mesaj atarak kutlasam mı? ne yazsam?
bana genel olarak tavsiyeleriniz nelerdir

Sosyal medya yerine telefondan mesaj atman daha doğru olur.

ben olsam kutlamam görümcemi normalde ama;
Siz her akrabanın kutlayıp görümceninkini kutlamamaZlık edecekseniz küçük şeyler büyür bence. Normalde tavrınız ne ise öyle davranın, çok aykırı davranmayın bence.

Dogum gunu oldugunu size kim soyledi?
Sosyal medya araciligiyla ogrendiyseniz ordan kutlayin, nisanliniz soylediyse kv nizi arayin onun araciligiyla kutlayin.
Birde merak ettim ne kullaniyorsunuz kirprikleriniz icin yazarsaniz memnun olurum.

Ah bu gorumceler, ne cektiniz be bizden.

Sen kendine yakisan sekilde davran bence. Kutlamamak sana daha cok yakisiyorsa, kutlama. Sosyal medyadan elin yedi yabancisi gibi kutlamak yakisiyorsa, oyle yap. Samimi davranip mesaj atmak veya dahada guzeli aramak yakisiyorsada onu yap.
Isinmak lazim, gorumce diyip gecme. Elimizde cok is var bizim. Ne demisler, dostunu yakin tut kendine, ama dusmanini dahada yakin tut! (saka yapiyorum alinma).

Anladığım kadarıyla sizin görümce pisipisikopat, sosyal medyadan mesaj atarsınız şehri terk edin çok lafını eder bir pasta alıp nişanlınızla görümcenizin Doğum gününü kutlayın değmez biliyorum ama görümce işte

Dogum gunu oldugunu size kim soyledi?
Sosyal medya araciligiyla ogrendiyseniz ordan kutlayin, nisanliniz soylediyse kv nizi arayin onun araciligiyla kutlayin.
Birde merak ettim ne kullaniyorsunuz kirprikleriniz icin yazarsaniz memnun olurum.
yok benim kv daha bi hafta önce söylemişti, kirpiklerinize badem yağı kullanabilirsiniz
rimelin içine bir kaç damla damlatın
yatmadan önce kulak çubuğu ile sürün

hahaha :)
elinn yedi kat yabancısı gibi olmak istemiyorum elbette aslında ben gerçekten iyi olmak isterdim ama napalım işte .. neyse ısınamadım belki ama saygımda kusur etmem

Bence nişanlından numarasını isteyip mesaj atabilirsin, hiç kutlamamazlık yapma.
Badem yağı tavsiyeni uygulucam bu arada

Emrivaki hoş olmamış bence de samimi olmaya çalışan eline yüzüne bulaştıran bir tip gibi siz yine de saygı çerçevesinde doğum gününü kutlayın bir arkadaşın dediği gibi telefonu yoksa sosyal medyadan öğrendiyseniz oradan özel mesaj atın, eğer eşinizden kv den öğrendiyseniz kv nizi arayarak telefona isteyip kutlayabilirsiniz. Doğum günün kutlu olsun demek sanırım bir şey kaybettirmez de kazandırmaz da insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…