- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 30
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
Sosyal medya yerine telefondan mesaj atman daha doğru olur.Merhabalar,
Benimki dert değil ama size bişey danışmak istiyorum. Bugün görümcemin doğum günü. (nişanlıyım) Görümcemle birbirimize pek ısınamadık. Kendisini toplamda 3 kere gördüm öyle muhabbetimiz yok, birbirimizde telefon numaralarımızda yok.
Nişanımda toplanan altın ve paraların tümü kıza ait diye biliyorum. Fakat nedense görümcem altınları verdirdi ama takılan paraları verdirmedi. Nişanlımın cebine koydurdu. (benim için önemli değil ama hoş olmadı yaptığını sadece ben gördüm fakat görmemiş gibi yaptım kendisi bilmiyor gördüğümü)
İnstagramda paylaştığım fotoğraflara göre nişanlıma ne kadar şımarık fotoğraflar ay bunlar ne diye bana laf etmesi
son olarak da ; benim kirpikler galiba biraz normalden uzun rimel sürünce de yelpaze gibi oluyor
kayınvalidemde bişey kullanıyor musun diye sordu. bende arada sırada yağ kullandığımı söyledim. Kv görümceme söylemiş prenses bi yağ kullanıyormuş diye. Dün işyerindeydim kv aradı ablan soruyo sen ne yağı kullanıyordun diye bende söyledim nerden aldığını sor diye arkadan kv sesleniyor bende internetten aldığımı söyledim hemen ordan ters bir ses tonuyla söyle hemen bana da sipariş versin ben parasını veririm böyle şeyler alırken bidahakine bana da söylesin dedi
bende peki dedim ama kendisinin aramasını ve emrivaki yapmamasını tercih ederdim
neyse internette satışa kapanmış zaten stok tükenmiş dün akşam da oturuyorduk aradı kv sordu sipariş vermiş mi sor diye bende yok demiştim.
şimdi bugün benim görümcenin doğum günü
sosyal medyadan mesaj atarak kutlasam mı? ne yazsam?
bana genel olarak tavsiyeleriniz nelerdir
bide söyle ona bundan sonra banada haber versin demesini duysaydınO Nasıl tavır bana da sipariş versin diye
Veremem kendisi versin deseydin ya siteyi söyleyip
Dogum gunu oldugunu size kim soyledi?Merhabalar,
Benimki dert değil ama size bişey danışmak istiyorum. Bugün görümcemin doğum günü. (nişanlıyım) Görümcemle birbirimize pek ısınamadık. Kendisini toplamda 3 kere gördüm öyle muhabbetimiz yok, birbirimizde telefon numaralarımızda yok.
Nişanımda toplanan altın ve paraların tümü kıza ait diye biliyorum. Fakat nedense görümcem altınları verdirdi ama takılan paraları verdirmedi. Nişanlımın cebine koydurdu. (benim için önemli değil ama hoş olmadı yaptığını sadece ben gördüm fakat görmemiş gibi yaptım kendisi bilmiyor gördüğümü)
İnstagramda paylaştığım fotoğraflara göre nişanlıma ne kadar şımarık fotoğraflar ay bunlar ne diye bana laf etmesi
son olarak da ; benim kirpikler galiba biraz normalden uzun rimel sürünce de yelpaze gibi oluyor
kayınvalidemde bişey kullanıyor musun diye sordu. bende arada sırada yağ kullandığımı söyledim. Kv görümceme söylemiş prenses bi yağ kullanıyormuş diye. Dün işyerindeydim kv aradı ablan soruyo sen ne yağı kullanıyordun diye bende söyledim nerden aldığını sor diye arkadan kv sesleniyor bende internetten aldığımı söyledim hemen ordan ters bir ses tonuyla söyle hemen bana da sipariş versin ben parasını veririm böyle şeyler alırken bidahakine bana da söylesin dedi
bende peki dedim ama kendisinin aramasını ve emrivaki yapmamasını tercih ederdim
neyse internette satışa kapanmış zaten stok tükenmiş dün akşam da oturuyorduk aradı kv sordu sipariş vermiş mi sor diye bende yok demiştim.
şimdi bugün benim görümcenin doğum günü
sosyal medyadan mesaj atarak kutlasam mı? ne yazsam?
bana genel olarak tavsiyeleriniz nelerdir
yok benim kv daha bi hafta önce söylemişti, kirpiklerinize badem yağı kullanabilirsinizDogum gunu oldugunu size kim soyledi?
Sosyal medya araciligiyla ogrendiyseniz ordan kutlayin, nisanliniz soylediyse kv nizi arayin onun araciligiyla kutlayin.
Birde merak ettim ne kullaniyorsunuz kirprikleriniz icin yazarsaniz memnun olurum.
hahaha :)Ah bu gorumceler, ne cektiniz be bizden.
Sen kendine yakisan sekilde davran bence. Kutlamamak sana daha cok yakisiyorsa, kutlama. Sosyal medyadan elin yedi yabancisi gibi kutlamak yakisiyorsa, oyle yap. Samimi davranip mesaj atmak veya dahada guzeli aramak yakisiyorsada onu yap.
Isinmak lazim, gorumce diyip gecme. Elimizde cok is var bizim. Ne demisler, dostunu yakin tut kendine, ama dusmanini dahada yakin tut! (saka yapiyorum alinma).
sadece bu konuda değilNiye araya hep kv giriyor? Siz de kayınvalideyi arayın görümcenin doğumgününü kutlamak için o iletiversin:)
evet hiç samimi değilBen olsam kutlamam Bİle. Aradaki samimiyet sıfır...
Bide gercekten ne kullanıyorsun
Badem yağı her türlü aktarda bulunur buradan alıp getiririm dersiniz bir şey olmaz kiya şimdi arasam direk yağı sorcak yok aldın mı
yok nasıl bulamadın falan
bide üslup olarak gerçekten ters birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?