görümcenin doğum günü

bence her olaya ayrı ayrı anlam yüklemeyi bırakın. görümcenizin toplam hali size uygun değil. neyi anlamıyosunuz ki. her yaptığınız kafaya takıp ayrı ayrı konu mu açacaksınız? bence biraz rahat olun ve umursamayın.

istediğim kadar konu açarım
bu bence sizi ilgilendirmez
rahatsız olursanız bence siz okumayabilirsiniz bu benim kaybım olmaz.
Sevinirim hatta

kirpiklerine ne kullandığını merak ettim ben

Canim seni sevmiyorsa eger, agzinla kus tutsanda sevmeyecek bu kesin.

Bende zamanla tanidikca severler anlarlar dedim ama nerdeeeee, ugrasma kafani yorma seni sevmeyen insanlar icin. Unuttun o zaman dogum gününü, hatirlamadim, aaaa bugünmüymüs moduna gir. Seni seven deger veren insanlara harca vaktini

istediğim kadar konu açarım
bu bence sizi ilgilendirmez
rahatsız olursanız bence siz okumayabilirsiniz bu benim kaybım olmaz.
Sevinirim hatta

konu açıp açmamanız beni ilgilendirmez. beni rahatsız ettiği için söylemiyorum. çok diksiniz ya azıcık relaks.

Ayyy çok ta yüz verme şimdiden görümce oduna bağlamış . Kv nin telefonundan ara gitsin çokta uzatma mesafe iyidir hemde baştan konulan mesafe iyi olur .

Bu arada konuyu deģiştiricem kusura bakma bacım bu yağ ne benim kirpiler dökülüyor da rica etsem ismini yazarmısın

Ayy ne çok şeyleri büyütüyorsunuz yaaa senin için ne şımarık dediğini size kim söyledi nasıl kulağınıza geldi? nişanlınız dediyse her söyleneni taşıması hoş değil. Ayrıca yelpqze gibi kirpekleriniz varmış anladık da siz niye görümcenizi telefona akıp konuşmuyorsunuz hiç halini hatrını sormuyorsunuz ki. Daha telefonu bile yokmuş sizde istememişsiniz bile. Zaten baştan soğuk davranmış yakınlaşmak istememişsiniz yani. Şimdi suç onda mı sadece. Ayrıca nişan parası ikinizindir yok öyle bir şey. Görümceniz kendine almamış ki kardeşinin cebine koymuş şimdiden bu hesaplarla zor işiniz. Bence kaynananızdan telefonunu alıp aramalısınız.

sadece bu konuda değil
kendisi benimle hiç muhattap olmuyor
bişey söyleyeceği zaman bile annesini arattırıyor
Bence daha idrak edemedi sizin kardeşi ile evlenip bir ömür boyu onun hayatında bir şekilde olacağınızı.
Bir şekilde bunu da kabullenecek ben olsam telefonla ararım ortak paylaşımınız arttıkça muhabbet de artar

Bugün benim de görümcemin doğum günü,iyi yaşasınlar diyelim
Konuşma tarzı tuhafıma gitti,biraz egolu bir insan anladığım kadarıyla,demek ki fazla samimi olmayacaksın ..
Senin yerinde olsam yalnızca mesaj atarım.

Yaa caniiim tabii azıcık Relax ol ama evveli nde bi şişe votka al üstüne bi çikolata yeehanimlar bekara kari boşamak kolay sanki gorumce onca hırtlıģi yapmamış da kizcagizin koynuna gül koymuş yani yorumlarınıza Hayretim şaşti

aynen öyle

hanımlar şimdi kv aradım
bugün müydü dedim tam hatırlayamamışım gibi
oda evet dedi
telefon numarasını verdi
benim kv görümcedeydi torunlarının sesi geliyordu
görümceyi aradım
bugün değildi haftaya pazartesi dedi
galiba kv beni biraz rezil etti haha :)

Ben olsam o gorumcenin ağzının ortasına kürekle vururdum o nasıl bir üslupsuzluk? Görümcenin emir eri misin ?

Sana bişey soylim prenses evli değil nişanlısın su an yapacağın herşey yapmak zorunda olacaklarinin teminatıdır. Gorumce gelin kaynana ekseni nde çok dikkatli olman gerekiyor ve dostun değiller dostun olamazlar. Mesafeli saygılı ve kibar ol fakat samimi olma sakin! Yoksa mutsuz olursun net. doğum gününü de kutlamak zorunda değilsin gözüne kulağına sokarsa aaa oylemi nice yıllara de geç o yaranmaya çalışsın sana.

yanlis anlamada niye size yuz vermeyen birine illaki bir seyler yapmak istiyorsunuz mesaj falan . cok taviz veriyorsunuz. kutlamayin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…