görümcenin doğum günü

Buyukluk sizde kalsin kutlayin. Belli ki abisini kiskaniyor sizden. Ileri ki zamanlarda sizi tanidikca duzelir huyu..

hanımlar eklemek istediğim bir madde daha
bir hafta önce söylediği zaman
biz nişanlımla dışarı çıkmıştık nişanlım bana dediki ablamla konuştuk plan yaptık annemin doğum gününde ablamlarda ona sürpriz hazırlıcaz
bende şuna üzülüyorum
ben gelin değil miyim, insan beni arar bana der prenses seni bekliyoruz annemin doğum gnünü hep beraber kutlayalım
hep başkalarıyla haber göndermeler

Buyukluk sizde kalsin kutlayin. Belli ki abisini kiskaniyor sizden. Ileri ki zamanlarda sizi tanidikca duzelir huyu..
belkide..
mesela benim kardeşim hastalandığı zaman nişanlım akşam geldi
hastaneye götürdük
ablası hemen baldızın hastalanınca gidersin yeğenlerine gelmezsin diye söylenmiş

ya tamam görümce patavatsız biri belli de siz de buluttan nem kapıyosunuz.

bulutta nem varsa kaparım :)
neyse gerçekten tavırlarını hoş bulmadığım için bunlar

ya samimi değilseniz niye sizi özellikle arasın davet etsin. az önce siz sormuyo musunuz sosyal medyadan mı kutlasam doğum gününü diye. görümceniz de gelsin buraya konu açsın bizim gelin aramıyo sormuyo sosyal medayadan kutluyo diye. karşılıklı yani biraz. beklentiyi düşür bu ne böyle herşeyi kendine dert ediyosun.

Ben olsam kutlamam ama ben normalde de doğum günlerine hiç anlam yüklemeye birisiyim. Kardeslerim arar annem babam falan ben de aklıma gelirse ararım ama doğum günümü kutlamadi diye kimseye kirilmam alınmam. Çok önemli değilse sen de kutlama ama böyle şeyleri de ileride kendin için beklememen lazim o zaman. Bak annesine yaptıkları dogum gününe nişanlın çağırmış zaten ama özellikle görümcen de cagirsin diye beklemissin. Bence buna hiç gerek yok.

Annesi aracılığıyla sana telefondan sipariş vermesi de çok kaba ve gereksiz. Bir daha konusu açılırsa badem yağı değil mi her aktardan alabilirsin de geç.

belkide..
mesela benim kardeşim hastalandığı zaman nişanlım akşam geldi
hastaneye götürdük
ablası hemen baldızın hastalanınca gidersin yeğenlerine gelmezsin diye söylenmiş
Belli iste paylasamiyor bozuluyor. Sizi tanidikca sevecegine inaniyorum. Siz yeter ki kendinizi bozmayin yuz goz olmayin. Siz onlara gore el kizisiniz yarin kotu bisi oldugunda bak abi demistim demesin. Bu seferde abi kardes iyi olurlar siz kotu gelin olursunuz..

hahaha :) neyse merhaba görümce.
Neyse nasıl olsa içinde olduğum şeyi tamamiyle bilmiyorsunuz
bu yorumunuzu dikkate almıyorum
size iyi günler diliyorum
cevaplamanızı istemiyorum.
Teşekkürler

bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim

hahaha :) neyse merhaba görümce.
Neyse nasıl olsa içinde olduğum şeyi tamamiyle bilmiyorsunuz
bu yorumunuzu dikkate almıyorum
size iyi günler diliyorum
cevaplamanızı istemiyorum.
Teşekkürler

yasak mı? böyle bi mantık yok. sen cevapla sen cevaplama diye. hayır karşıt görüş istemiyosunuz her yaştan her mantıktan kadın olan bi yere konu açmayacaksınız.

ben yoruma devam edeyim. tabi ki içinde olduğunuz 'şey'i tamamiyle bilmiyorum ama nişanlınızın doğum gününe görümceniz değil de nişanlınız tarafından davet edilince bunu sorun ettiğininizi biliyorum. ha görümceniz ha nişanlınız ikisi de aynı anadan değil mi

boşverriiiiiiin
mesafeli olacak madem sizde öyle olun
hiç takılmayın giyinin süslenin nişanlınızla gidin

valla dediğiniz şeyle alakası yok
ben onun için olsaydı onu önce yazardım
farkındaysanız bu maddeyi unutmuşum ki sonradan yazdım
ben asıl dünkü mevzuya takıldım
ben size yasak demedim cevaplamanızı istemiyorum dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…