Görümcenin gelinliği

Yani bir daha giyemeyeceksin demek istiyor.
Aaa, ilk kez duyuyorum!
Halbuki biz kadınlar gelinliklerimizi giyip, sokakta geziyorduk oysa ki...

Sizi bu konuda bilgilendirmesi çok hoş(!) olmuş, niyetini anlamışsınızdır.
Bir erkek, evleneceği kadına hangi cürretle ablasının gelinliğini teklif eder aklım almamıştı, açıklaması ile uzaya çıktı şahıs!
Düğün de bir kere oluyor, balayı da, nişan söz vs onları da yapmayıverin.
Ona damatlık almayın, kot pamtolon gömlekle düğününe gitsin, hergün giyebilir sonuçta.

Gelinlik hayatta bir kere giyilir hicmi hevesiniz yok cok ilgincsiniz.dugun nisan bunlar hayatin unutulmayacak anlari hergun evlenmiyosunuz sonucta.paraya kiyilir ama kiralanir ilk siz giyersiniz ben oyle yapmistim ne diye satin alicam zaten.anneniz cok hakli ama sizi cok degisik buldum insan dugununde ozenmiyecekse masraf olucak tabi damat bey evleniyor sonucta bedavami olacak ti..

Ne güzel kalplisin sen bende hep senin gibi düşünüyorum ama hep eziliyorum biliyo musun? Hep üzüyorlar... kaç yaşındasın merak ettim

Anne haklı.. Dağılabilirsiniz.
Bu arada konu başlığı sinema filmi ismi olmuş gibi :)

Arladasimin gelinligini giyerdim komsumun gelinligini giyerdim didimin didisinin gelinligini giyerdim ama kendisini sevmeme ragmen gorumcemin gelinligini giymezdim. Hele bu teklifi nisanlim yaptiysa asla giymezdim.
Ogretmen mi nisanliniz kac saat derse giriyor en az bir 27 saati varsa acimayin maddi olarak.

Giyilmis seyleri giymek tiksindirici yani. Bile bile giyiyorsan hele. Yani bunun ölü derisi var..teri var..kil var..midem bulandi iy. Hele gelinlik yani..onun icinde terlemistir bilmem ne..yikansa bile dusuncesi igrenc. Ayrica birkere gelin oluyorsun...bukadar iyi niyetide kullanirlar yani.

Sen nasil istersen demeliydi.bu ne bu ısrar böyle.çok istiyorsan kendine damatlik alma ablanin gelinligi giy ! de

Bende kendim kızımı ona özel gelinlikle görmek isterdim. Enerjiye çok inanırım bazı yasanmisliklar siner derler. Sen tertemiz bir sayfa aç uygun bir gelinlik al. Fotograflarinizda aynı gelinlik mi olacak yani. Annen haklı!

Ben olsam giymem. Aynı gelinlik imi farklı kişide ne gerek var ? O gün senin günün. Nişanlım masraf etsin istemiyorsan ucuz bişey al ama kendine özgün olsun. Ömürlük birşey o. Yada kendin al masraf olmasın ona diyorsan

nasil gelinligini disarda giyemecegini soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…