- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Anlamadım, dışarıda giyememek derken?
Aaa, ilk kez duyuyorum!Yani bir daha giyemeyeceksin demek istiyor.
Ne güzel kalplisin sen bende hep senin gibi düşünüyorum ama hep eziliyorum biliyo musun? Hep üzüyorlar... kaç yaşındasın merak ettimMerhaba kadınlar kulübü sakinleri...
Sorunum şu...
Nişanlım bana bir fikir sundu. Ablasının gelinliği olduğunu istersem o gelinliği giyebilecegimi ve istemezsem yenisini alabileceğimizi söyledi. Benim de gelinlik merakım olmadığı için ve sadece bir gün giyilecegi için kabul ettim. Benim için de iyi olur nişanlım masraf etmemiş olur çünkü karşı taraf alıyormuş adetlere göre. Görümcemin gelinligini giymek istediğimi anneme söyledim ama annem karşı çıktı. Kesinlikle olmaz yeni gelinlik alınsın vb şeyler söyledi. Açıkçası bir gelinlige o kadar para vermek de istemiyorum. Sizce annemi nasıl ikna edebilirim? Siz olsaydınız gorumcenizin gelinligini giyer miydiniz?
Ne güzel kalplisin sen bende hep senin gibi düşünüyorum ama hep eziliyorum biliyo musun? Hep üzüyorlar... kaç yaşındasın merak ettim
Sen nasil istersen demeliydi.bu ne bu ısrar böyle.çok istiyorsan kendine damatlik alma ablanin gelinligi giy ! deSanırım siz haklısınız. Ağzını arayayım dedim. Ablanın gelinligini giymekten vazgectiğimi söyledim çünkü kendimi değersiz hissedecegimi söyledim. Gelinligin dolapta durduğunu bir işe yaramadığını, alinabilecegini ama disarida giyemeyecegimi söyledi. Sinirim bozuldu. Artık vazgeçtim ablasının gelinliginden de düğünden de. Bunaldım her şeyden bu normal mi bilmiyorum. Kaçıp gidesim var.
gelinligi sevdin mi onemli olan o
nasil gelinligini disarda giyemecegini soyledi.Sanırım siz haklısınız. Ağzını arayayım dedim. Ablanın gelinligini giymekten vazgectiğimi söyledim çünkü kendimi değersiz hissedecegimi söyledim. Gelinligin dolapta durduğunu bir işe yaramadığını, alinabilecegini ama disarida giyemeyecegimi söyledi. Sinirim bozuldu. Artık vazgeçtim ablasının gelinliginden de düğünden de. Bunaldım her şeyden bu normal mi bilmiyorum. Kaçıp gidesim var.
nasil gelinligini disarda giyemecegini soyledi.
Yani dışarıda giyemeyeceksin bir defa giyilecek onun yerine tatile gideriz dedi.
E komple düğün değil nikah yapın o zaman, bir defa yapılan birçok şey var özel olması bir defa yapılıyor olmasından zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?