- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Evet olabilir aslında. Gerçi nisanlim alalım istiyor ama ona masraf yapmak da ne kadar doğru bilmiyorum.Daha yeni atandı ve çok birikmişi yok. Ablasının gelinliği de çok güzel.
iyi yapıyorsun canım evine bir eşya alırsın o parayaGelinlik güzel beğendim, ayrıca masraf yapmak istemiyorum. Bunlar küçük hesaplar mı bilmiyorum ama nisanlima da üzülüyorum sonucta yeni atandı.
hep böyle gider inşallahGorumcem ablam gibi cok alçak gönüllü. Kendisini cok seviyorum kabul ederdi diye düşünüyorum.
Kiralamakta aynı oluyor başkasının gelinliğini giymiyormu sonucta..Almak gereksiz ama kiralayabilirsin. Masrafi falan boşver. Emin ol sonra hiç anlami olmuyor erkekler icin onu düşünmüşsun düşünmemissin.
düğün gelinlik altın vs boş gerçekten benim dogru dürüst düğünüm bile olmadı ilk yıllar üzülürdüm ama öyle kayıplar ve sorunlar oldu ki hayatımda keşke düğün gelinlik için gözyaşı dökmek yerine elimdekiyle mutlu olabilseydim diyorum 8 yıl sonraMerhaba kadınlar kulübü sakinleri...
Sorunum şu...
Nişanlım bana bir fikir sundu. Ablasının gelinliği olduğunu istersem o gelinliği giyebilecegimi ve istemezsem yenisini alabileceğimizi söyledi. Benim de gelinlik merakım olmadığı için ve sadece bir gün giyilecegi için kabul ettim. Benim için de iyi olur nişanlım masraf etmemiş olur çünkü karşı taraf alıyormuş adetlere göre. Görümcemin gelinligini giymek istediğimi anneme söyledim ama annem karşı çıktı. Kesinlikle olmaz yeni gelinlik alınsın vb şeyler söyledi. Açıkçası bir gelinlige o kadar para vermek de istemiyorum. Sizce annemi nasıl ikna edebilirim? Siz olsaydınız gorumcenizin gelinligini giyer miydiniz?
Konu bence ikinci el gelinlik değil.Ben de ikinci el gelinlik giydim ama pronovias. Herkesin gelinliğinden de güzeldi. Kim tanıyor asıl sahibini benden başka?
Konu sahibi çok beğendiysen giy ama küçük değişiklikler yaptır. Mesela straplezse hayal tülden askı takmak gibi...
Siz olsadınız demişsiniz o yüzden öyle cevaplayacağım. Ben olsaydım annemi dinlemezdim, çünkü onu hiç ilgilendirmez ben istedikten sonra. Ama ben olsaydım başkasından kalma gelinliği de giymezdim. Ben gelinliğimi kendim gittim aldım, hiç takmadım, çok da ucuz aldım indirimdeydi bir tek benim bedenim kalmıştı. Ama benimdi yani. Ucuz bir şey de olsa alın sizin olsun derim. Kiralayabilirsiniz de. Tanımadığınız insanların giymiş olması görümcenizin ikinci elini giymenizden iyidir.Merhaba kadınlar kulübü sakinleri...
Sorunum şu...
Nişanlım bana bir fikir sundu. Ablasının gelinliği olduğunu istersem o gelinliği giyebilecegimi ve istemezsem yenisini alabileceğimizi söyledi. Benim de gelinlik merakım olmadığı için ve sadece bir gün giyilecegi için kabul ettim. Benim için de iyi olur nişanlım masraf etmemiş olur çünkü karşı taraf alıyormuş adetlere göre. Görümcemin gelinligini giymek istediğimi anneme söyledim ama annem karşı çıktı. Kesinlikle olmaz yeni gelinlik alınsın vb şeyler söyledi. Açıkçası bir gelinlige o kadar para vermek de istemiyorum. Sizce annemi nasıl ikna edebilirim? Siz olsaydınız gorumcenizin gelinligini giyer miydiniz?
Cok şaşırdım şimdi . 5 euro ya gelinlik aldi demek . Güzel miydi baya gelinlik peki ? Ne kadar zamanda geldi ki çok ucuz yaAyni ailede oldugunuz icin sacma olur. Gecen yaz arkadasim aliexpressden 5 euroya+kargo aldi gelinligini. Aklini kacirmissin diye tepki vermistim ama Çinliler utandirdi beni fistik gibi gelinlik geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?