Görümcenin gelinliği

Evet olabilir aslında. Gerçi nisanlim alalım istiyor ama ona masraf yapmak da ne kadar doğru bilmiyorum.Daha yeni atandı ve çok birikmişi yok. Ablasının gelinliği de çok güzel.

Almak gereksiz ama kiralayabilirsin. Masrafi falan boşver. Emin ol sonra hiç anlami olmuyor erkekler icin onu düşünmüşsun düşünmemissin.

Ya evlenmeyi bilen adam bi'gelinlik alacak para bulamiyosa evlenmeye kalkmasin.
Git en pahali gelinlige sahip cik demiyoruz en ucuzu olsun, kira olsun ama gonlune goresi olsun.

Nisanlim bana soramaz bile ablamin gelinligini giyer misin diye. Deger vermiyo gibi sanki ablamin az giyilmis kazagi var onu giyer misin diyo. Annen hakli simdi degil ama ilerde icine oturur.

Canim bence giyme. Burda ikinci el o kadar guzel gelinlikler var ki. Kadinlarkulubunden bi bak ikinci el gelinliklere. Yani masraf olmasin diye dusundugun icin diyorum.
Kiz kardesim benden iki ay once evlendi ben onunkini giydim maddi sebeplerden oturu. Ama ikimizde de farkli durdu. Yani kimse bu ayni gelinlik demez.
Bana kalirsa giyme. Annen hakli.

Ben genç kızlığınmdan beri gelinliğe anlam yüklemem. Bir kaç saat giyilecek bu sey için o kadar paraya da acirim. Kendi gelinliğimde en ucuz hangisi diye sorup ilk gosterileni sectim. Hiç tereddüt pişman olmadım. Sizde böyle düşünüyorsanız hiç sorun olmaz.

İyi de sizin içinize sinmiş, nişanlınızın sinmiş, görümcenin sinmiş. O zaman sorun ne? Annenizi de siz ikna edersiniz. Buradaki alakasız bir sürü kişiye sormak kafa karıştırmaktan başka bir şey yapmaz. Her genç kızın hayalidir'den girilmiş, ezilmekten çıkılmış çok alakasız yorumlar var. Sonuçta kimse size baskı uygulamamış, ikna etmemiş. Siz de bunu uygun görüp istemişsiniz. Bitti. Esas baskıyı bu sitede görüyorsunuz. İçinizden ne geliyorsa onu yapın, sizin düğününüz. 3. kişileri anne bile olsa bu kadar karıştırmamak gerek bence.

Dip not: 27 yaşıma kadar hayallerimi hiç bir zaman gelinlik giymek süslemedi. Her kızın hayali gelinlik filan, bunlar eskide kaldı. Şimdi kızların çok daha güzel hayalleri var hayatta.

Hem ayrıca herkes görüp tanısa ne olacak gelinliği? Çalıntı mal mı bu? Yani sırf millet görsün ve konuşmasın, önemli olan bu di mi... Ayıp değil, yasak değil. Şu milleti bu kadar önemsemeyin.

Merhaba eskilerden hatırlıyorum biri gelinlik alınca yakınlarıda giyerdi sonuçta bir kere giyilen ve masraflı bir olay fakat günümüze gelince bence ilerde pişman olabilirsin sonuçta herkes onda gördü ve hani sonradan onda duruşu bende duruşu falan diyebilirsin bilemedim. Belki görümcen de üzülebilir. Kirala yada 2. El başka bir şekilde edin

düğün gelinlik altın vs boş gerçekten benim dogru dürüst düğünüm bile olmadı ilk yıllar üzülürdüm ama öyle kayıplar ve sorunlar oldu ki hayatımda keşke düğün gelinlik için gözyaşı dökmek yerine elimdekiyle mutlu olabilseydim diyorum 8 yıl sonra
düğün ve gelinlik için verilen o paraya evimi düzerdim diyorum
düğün ve gelinlik tabiki olacak ama çok büyük bütçelere ve borç altına girmeye gerek yok
ayrıca taviz vermen eziklik belirtisi değil niyetin temiz sonuçta

Uzerinde ufak oynamalar yapabilirsin birebir aynisi olmak zorunda degil. (Yaka yada kol detayi değişebilir. )

Hiç kimsenin gelinliğini giymem.
Bu insanın en ozel anı .
Ilk ve son kez ben giymek isterim hayallerimdeki gibi icime sinen gelinlik olsun isterim .
Kızım da olsa ikinci el gelinlik giymesine izin vermezdim.

Konu bence ikinci el gelinlik değil.
Zaten böyle bir düşünce olsa kiralama denen şey olmazdı günümüzde.
Arkadaşının, kendi akrabalarından birinin gelinliğini kişi isterse giyer.
Ama görümcenin, eltinin gelinliğini kimse giymemeli.

Yenı menı atanmıs ya bsver yapsın masraf... Snucta bır kere olacak bısey almalısın bence bu erkeklere bu kadar ıyılık yapmaya gelmez... baskasının gelınlıgı falan ne bıkıyım buyuk fedakarlık sonucta her butceye gre gelınlıkler var

Ayni ailede oldugunuz icin sacma olur. Gecen yaz arkadasim aliexpressden 5 euroya+kargo aldi gelinligini. Aklini kacirmissin diye tepki vermistim ama Çinliler utandirdi beni fistik gibi gelinlik geldi.

Siz olsadınız demişsiniz o yüzden öyle cevaplayacağım. Ben olsaydım annemi dinlemezdim, çünkü onu hiç ilgilendirmez ben istedikten sonra. Ama ben olsaydım başkasından kalma gelinliği de giymezdim. Ben gelinliğimi kendim gittim aldım, hiç takmadım, çok da ucuz aldım indirimdeydi bir tek benim bedenim kalmıştı. Ama benimdi yani. Ucuz bir şey de olsa alın sizin olsun derim. Kiralayabilirsiniz de. Tanımadığınız insanların giymiş olması görümcenizin ikinci elini giymenizden iyidir.

Ayni ailede oldugunuz icin sacma olur. Gecen yaz arkadasim aliexpressden 5 euroya+kargo aldi gelinligini. Aklini kacirmissin diye tepki vermistim ama Çinliler utandirdi beni fistik gibi gelinlik geldi.
Cok şaşırdım şimdi . 5 euro ya gelinlik aldi demek . Güzel miydi baya gelinlik peki ? Ne kadar zamanda geldi ki çok ucuz ya

ben bu gibi seylerde butceden kısma taraftarı degilim herseyin uygunu alınır ama hepside tam olur gelinlik en ozel anınızda giyilen bir kıyafet neticede buda size ozel olmalı birde gorumce yani nisanlınızın teklifi bana hos gelmedi ama siz kabul etmissiniz neticede giyecek olanda sizsiniz anneniz haklı bu konuda ikna olur bir sekilde ama siz istiyorsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…