Görümcenin tebrik etmemesi

Valla gecende kuzenimi aradım bebek haberi için tebrik ettim. Eşin müsaitse onu da tebrik edeyim dedim. Telefonda dedi. Selam söyle o zaman ona da tebrikler dedim. Bitti.
Şimdi bu konudan sonra acaba Yanlış mı Yaptım diye düşünüyorum.
Takıldığınız şey çok Ama çok basit bir mesele.

Tamam da tebrik etmiş ama o an konu sahibini istemek aklına gelmemiş olabilir ya da o kadar ince Düşünen biri olmayabilir.
Benimde aklıma gelmezdi kesin.

Tebrik etmek istemişsiniz ama o telefonda imiş
Bizimki oyle bir durum DEĞİL

Gorumcenin yerine koydum kendimi, seni üzmemek, sıkmamak için o süreçte bende sormadım. Lakin hamile kaldığını öğrenince mutlaka bir msj filan atardım ama belki onunda bir haklı nedeni vardır
Üzmemek sıkmamak gbi bir düşüncesi YÖK
Çünkü milyonlarca soru sorar haddi olmayan sorular hatta
Bazenespiri yaparım neden merak ediyorsun bunları diye ama alınmaz
Haklı nedeni olacağını sanmıyorum
Bu bir bebek haberi hala olacağı haberi

Dememiş artık
zorla dedirtemeyiz
Şöyle yapın
Yarın bir gün onun çocukları için de birşey olur tebrik edilmesi gerekir etmezsin ...
Devran döner elbet
Yaptığı olmamış o da onun ayıbı olarak ilişkinizde durur

Salla canım ya. Ben de benzer durumdayım. Görümcenin işine geliyordu senin çocuğunun olmaması. Tek varis tek torun kendi çocukları olacaktı, ama olmadı, bu yüzden de fesatlık ediyor şuan. Allah bebeğini sağlıkla kucağına alıp hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.
Bu çocuklara kendi babaları yüz çevirdi diye bizim eşlerimiz ömür boyu yanlarında kalmak zorunda değil. Benim görümcem de aynı kafada çünkü. Yıllarca öyle alışmışlar, biz gelince düzenleri bozuldu. Takma kafana, Allah kem gözlerden korusun seni ve bebeğini.

Tedavi zamanida sormamis.. bunada sasirmamak lazim aslinda.. sahsen ben olsam kardesimi aradiysam gelinlede konurdum kardesimden gelini isteyip. Sonucta dogacak olan yegenim yani...zaten yuzyuze cok grlmiyomussun takma

Amin canim cok sağol
Evet aynen öyle oldu

Tedavi zamanida sormamis.. bunada sasirmamak lazim aslinda.. sahsen ben olsam kardesimi aradiysam gelinlede konurdum kardesimden gelini isteyip. Sonucta dogacak olan yegenim yani...zaten yuzyuze cok grlmiyomussun takma
Hadi tedavi zamanini geçtim
Çekindi belki
Belki sıkboğaz etmek istemedi ama bu bebek için ne kadar uğraştığımızı biliyordu
Hala olarak bir hayırlı olsunu esirgememeliydi

Hadi tedavi zamanini geçtim
Çekindi belki
Belki sıkboğaz etmek istemedi ama bu bebek için ne kadar uğraştığımızı biliyordu
Hala olarak bir hayırlı olsunu esirgememeliydi
Bencede oyle.. benimde basima gelmisti en yakinim dedigim biri hayirli olsun dememisti 2. Cocugumda. Sukur dunyaya geldi buyuyo. Sen takma tadini cikar tuttugu icin sanslisin oyle dusun. Taa bastan esine evleniyon diye yegenleri boslama dediyse cok iyi niyet aramiyorum ben. Adam oldu olacak omrunu ablaya yegenlerine adasaydida evlenmeseydi:))

Evet ama eşime de kendilerini çok düşünceli olarak pazarlıyorlar
Buna da sinir oluyorum
Bir tebrik etmezler cocuk doğsa dünyadaki herşeyden cok seviyor gibi boş boş konuşurlar
Uzak olsalar sürekli biz iyiyiz biz düşünceliyiz
Biz oğlumuza kardeşimize cok bağlıyız demeseler canım acımayacak
Mesafeliyiz der geçerim :)

Bozulmakta haklisiniz..Ame bence su saatten sonra hiçte onemli degil..bebeginize odaklanin..kim tebrik etmezse etmesin..o saglikli hayirli olsun da

victoryvivi en doğru yorum

Oyle ama degistiremeyecegin birsey var o da aralarindaki kan bagi..esinde zaten akli basindaysa farkindadir neyin ne oldugunu.. ben o kisiye karsi tavir yapmadim mesela tabiatimda yok.. ama gorumcem demeseydi senin gibi dusunurdum belki bende. Beklentiyi sifira cek. Onlarin cocugunun birseyi olsa gozun aydin deme sende misilleme istiosan. Dayilari ilgilensin.. yuzyillar gecsede maalesef bu el kizi dusuncesini yikamayiz. Istedigi kadar insanlar modernim desin istedigi kadar geline kizim desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…