- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi victoryvivi
-
10 yıl tedavi tüp bebek süreci yaşadım, bu zor günlerimde destek olmayan kim varsa sildim . Bozulmak kelimesi az kalmış bence ,silerim suratına bakmam , kıskanç mikrop nasıl sınır oldum şuan anlatamam ,fesat cadıMerhaba,
5 yıldır bebeğimiz olmuyordu.
Görümcem ile mesafeli bir ilişkimiz var.
Özel günler dışında pek arama sorma olayımız olmaz.
Kendisi ailesi ile yasıyor ,44 yasında iki çocugu olan boşanmış bir kadın.
Eşim evlenirken kendi iki çocugu için, evlendin diye yegenlerini unutmak yok diye baskı kuran bir kadın ve ayrıca eşim evlendiği için yegenlerin sana cok kırgın bu cocuklar babadan cok seni bildiler diye cümleler kuran bir kadın kendisi
İlk 3 sene çocugumuz olmadığını bilmiyordu,
2 sene evvel boş bir anımda bu durumu onunla paylaştım hatta tüp bebek yaptıracağımızı söyledim.
Kendisi ailesi ile yasadıgı için kv demlere ( senede iki kere gideriz farklı şehirdeler) gitiiğimizde o da orda olur çocukları ile.
Neyse bu benim durumu ona anlatmamdan sonra kendisi o kadar süre bir araya geldik ancak bir kere bile ne yaptığımızı sormadı bana.
Uzak şehirde iken samimi bir havamız yok ancak aynı ortama girince dışarıdan biri izlese bizi kardeş sanacak derecede yakın davranır. Ben de yumuşak yüzlü oldugum için kırgınlıgımı devam ettiremem.
Bu yaz kv demlerin yazllığında kaldık 6 gün
tüp bebek için iğne olduğum zamanlara denk geldi ve o sordu ben cevapladım tüm detayları.
ne sorunumuz var, ne kadara mal olacak, nerde yaptıracağız herşeyi öğrendi.
Velhasıl bu süreç 4 ay sürdü, benim tedavi sürecim.
Oradan döndükten sonra iki ameliyat oldum bunları da biliyordu ama arayıp sormadı bile.
Bunlara takılmadım ancak tüp bebek tutup hamile kaldığımda telefon ile bebek haberini kv deme verdik , görümcem de yanında idi o sırada.
(kvalidem kendisi sordu sonuç ne oldu diye ben de pozitif dedim)
Görümcem 3 gün sonra eşimi tebrik için aradı ancak beni arayıp da bir hayırlı olsun çok sevindim demedi.
Bu duruma çok bozuldum açıkcası , ne kadar uğrastıgımızı gördü ,bu masum bebek haberi için bir arayıp da hayırlı olsun demesi gerekmez miydi.
Ben bundan sonra mesafeli olmayı düşünüyorum kendisine karşı.
siz olsanız bozulur muydunuz o da ilk defa hala olacak.
Yok yok çevresine karşı gayet düşüncelisinir olunur anliyorum :)boyle agizna lahmacun kuregi ile felan vurasin gelir (en azindan benimki oyle oluyor ) belki dusencesizdir .Bazi insanlar ne kadar merakli ise okadar da odun oluyor ne yazik ki
Hiçbir zor zamanımızda yanımızda olamadılar Kİ10 yıl tedavi tüp bebek süreci yaşadım, bu zor günlerimde destek olmayan kim varsa sildim . Bozulmak kelimesi az kalmış bence ,silerim suratına bakmam , kıskanç mikrop nasıl sınır oldum şuan anlatamam ,fesat cadı
Ailelere süpriz yapıcamayne enterasan bak kimse bilmiyor burda bizimle paylaşıyorsun hamileliğini benimde her iki hanileliğimde böyle olmuştu. burada herkezle dertleşiyordum ama aile bilmiyordu :)
ney cidden mi ?cidden mi?
size garezi var demekkiYok yok çevresine karşı gayet düşünceli
Hic umursamayin...esinize bile soylemeyin kirildiginizi.bir sekilde kulagina giderse gorumceniZ kendisini erisilmez sanacaktir.cok net ki kompleksliMerhaba,
Eşim evlenirken kendi iki çocugu için, evlendin diye yegenlerini unutmak yok diye baskı kuran bir kadın ve ayrıca eşim evlendiği için yegenlerin sana cok kırgın bu cocuklar babadan cok seni bildiler diye cümleler kuran bir kadın kendisi
2 sene evvel boş bir anımda bu durumu onunla paylaştım hatta tüp bebek yaptıracağımızı söyledim.
Kendisi ailesi ile yasadıgı için kv demlere ( senede iki kere gideriz farklı şehirdeler) gitiiğimizde o da orda olur çocukları ile.
Neyse bu benim durumu ona anlatmamdan sonra kendisi o kadar süre bir araya geldik ancak bir kere bile ne yaptığımızı sormadı bana.
Uzak şehirde iken samimi bir havamız yok ancak aynı ortama girince dışarıdan biri izlese bizi kardeş sanacak derecede yakın davranır. Ben de yumuşak yüzlü oldugum için kırgınlıgımı devam ettiremem.
tüp bebek için iğne olduğum zamanlara denk geldi ve o sordu ben cevapladım tüm detayları.
Oradan döndükten sonra iki ameliyat oldum bunları da biliyordu ama arayıp sormadı bile.
Bunlara takılmadım ancak tüp bebek tutup hamile kaldığımda telefon ile bebek haberini kv deme verdik , görümcem de yanında idi o sırada.
Görümcem 3 gün sonra eşimi tebrik için aradı ancak beni arayıp da bir hayırlı olsun çok sevindim demedi.
Bu duruma çok bozuldum açıkcası , ne kadar uğrastıgımızı gördü ,bu masum bebek haberi için bir arayıp da hayırlı olsun demesi gerekmez miydi.
Ne alakası var ?Belki yanlış düşünüyorumdur ama anneyi de aramak lazım değil mi?Bu bebeğin anası belli babası belli.Babayi sayıpta anne neden sayılmıyor?
Sen çok çok iyiniyetli davranmışsın canım. Ama eşinin de hatası var buna izin vermemesi gerekiyordu.Mecbur kaldim desem yeridr, masayi topluyoruz bir bakiyorum mutfakta tek kalmisim neyse dedim inanir misin cay ictikten sonra bahceden sandalyeler iceri tasinacakti ben tasiyamadim haliyle esiyle beraber o tasidi o kadar cok soylendi ki, yok cok yoruldim canm cikti her izinde buraya gelmek zorunda miyiz falan, sanki biz gelsinler diye yalvariyoruz her yil gelip sorun cikariyr
Merhaba,
Esim bayramda calisiyordu yoktu yanimda, olsa hic birsey yapmasa bile gelir bulasiklari falan kendi hallederdi cunku daha once yapmisligi varSen çok çok iyiniyetli davranmışsın canım. Ama eşinin de hatası var buna izin vermemesi gerekiyordu.
sonra:)Nasıl bir üslup bu
Dövseydiniz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?