Görümcenin tebrik etmemesi

Bozulmakta haklisiniz.ama belliki gorumcen gorgusuz biri.2 ameliyat olmussun aramamis.ameliyatlarda da aramasi gerekmez mi.bence cok daha onemli.onlarda aramayan bunda da aramaz.bu gorumceden cok birsey bekleme

10 yıl tedavi tüp bebek süreci yaşadım, bu zor günlerimde destek olmayan kim varsa sildim . Bozulmak kelimesi az kalmış bence ,silerim suratına bakmam , kıskanç mikrop nasıl sınır oldum şuan anlatamam ,fesat cadı

Hiçbir zor zamanımızda yanımızda olamadılar Kİ
Evlilik aşaması ev alma aşaması dahil
Her işimiz yoluna girince iyi aile olarak hortladılar ortalığa

Hic umursamayin...esinize bile soylemeyin kirildiginizi.bir sekilde kulagina giderse gorumceniZ kendisini erisilmez sanacaktir.cok net ki kompleksli

amann bosverin ya. simdi dusundumde kim tebrik ettu etmedi hatirlamiyorum çetelesini tutmayin ne gerek var. beraber iyi vakit geciriyorsaniz ne hos. otesin3 luzum yok herseyi de anlatmayiverin

Ben sizi biliyorum gayet mutlu bi evliliğiniz şükretmeniz gereken güzel şeyler varken eşiniz de sizin yanınızdayken kv ve görümceye neden bu kadar takıksınız ki. Bence sizde kıskançlık var. Gelininizi ve kv kp in görümceye kol kanat germesini kıskanıyosunuz. Çocuk doğunca daha da artacak kıyas, kıskançlık bence.

Belki yanlış düşünüyorumdur ama anneyi de aramak lazım değil mi?Bu bebeğin anası belli babası belli.Babayi sayıpta anne neden sayılmıyor?
Ne alakası var ?
Kardeşini aramış. Tebrik ederim hayırlı olsun eşine de selan söyle demiştir illa ki.
Ya adı görümce değil mi ne yapsa suçlu oluyor nedense

Ya ben mi çok umursamazim anlayamiyorum kaynanadan gorumceden neden biseyler bekliyosunuz bosverin kendi hayatiniza bakin size laf soylerlerse cevabinizi verin yok aradi aramadi tebrik etti etmedi aman bosverin hic alinmam beklemem mesafeniz olsun siz esiniz icin arayin sorun ama kendinize beklemeyin sorun etmeyin sahsen beni kaynanam gorumcem arasa ne olur aramasa ne olur tebrik etse ne olur huzurumu kacirmasinlarda ne yaparlarsa yapsinlar gercekten uzuldugunuze degmez allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginize odaklanin gerisi bos

Sen çok çok iyiniyetli davranmışsın canım. Ama eşinin de hatası var buna izin vermemesi gerekiyordu.

Ben de herkesle karşılaştığımda sıcak davranıyorum ama kimseyi arayıp sorma huyum yok,çünkü bu telefon muhabbetlerine bi bulaşınca herkesi hep düzenli aramak gerekiyor gibi geliyor,ben de görümceniz gibi karşılaşınca tebrik edebilirdim sizi. Çok üzerinde durmayın bence.

Kaynana, görümce ve türevlerinden neden kibarlık bekliyorsun ki.Sifir beklenti ve mesafe ile huzurlu yaşantına devam et.Bebise odaklan.Umursamaya değecek bir konu bile değil

Eski konularınızı biliyordum çok sevindim allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Böyle şeylere pek takılmayıp su anin keyfini çıkarın. Görümceniz kendi çocuklarını düşünüp içlenmistir belkide

Bebegin seninle ya gerisini boşver isteyen tebrik etsin istemeyen etmesin,
Bunlar için kendini üzmeye deymez.

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Boşversene güzelim. Sen bebegini düşün... hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin.
Bu zorlu süreci atlatırken kimseye ihtiyaç duymayıp başarmışsın üstesinden gelmeyi. Bence mutlulugunuda yalnız yaşa.
Bazı insanların uzak olması daha hayırlı olabilir. Bi laf deyip seni üzüp ağlatsa daha kötü.
Sen hamileliğin tadını çıkar. Mutlu ol. Sağlıklı ok. Neşeli ol... yuvana odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…