Görümcenin tebrik etmemesi

Bozulmaniza hak veriyorum sizin icin hassas bir konu..boylesine guzel bir sevinci coskuyla karsilamaliydi.
Boyle hayatlar boyle gorumceler var ama..
Bahsettiginiz gibi esinize manevi bir baski kurmayi biliyor(evlendin diye benim cocuklarimi birakmayacaksin gibi) hic saglikli degil.tabi ki destek bekler ama dile getirme tarzi bu degil- sizi kutlamayi beceremiyor ama !
Mesafe koyun demek istemiyorum.Ama dikkatli olun ona karsi.Aynen anlattiginiz gibiyse ve daha fazlasi varsa dikkatli olun.Hala olmak ,baba yarisi olmak demek.Siz bu gunleri cok beklemissiniz.
Size daha fazla destek olmasi gerekirdi

Amaaan boşversene. O kadar tedaviden sonra bebisiniz sizinle. Gerisi boş. Tebrik etmis ya da etmemis hic takmazdim. Ve bebek dogunca da onun kucagina bile vermezdim. Yani en guzel gunlerinizi zehir etmeyin. :)

:)
Bu kıskanılacak birsey değil güzel birsey
Benim imkanlarım kendime yeter neden kıskanayım çok komik bir yorum olmus bu

Destekten ziyade o da hala olacak ilk defa
Ve eşime cok düşkün olduğunu vurgular sürekli
Benim kadar iyi abla YOk falan der ama bir hayırlı olsun u esirgedi benden

sonrası için birşey diyemem ama çocuğu olmayan bayanların çoğu sürekli sorulmasını vs. kızıyor olsa söyleriz sorarak bizi aynı şeyleri tekrar yaşatmayın vs. diye yazıyorlar facebook da ekli olduğum gruplarda görüyorum kadınlar böyle yazıyor

bence sormaması daha iyi
ama tebrik için eşinizi araması bana normal geldi yakın olsaydınız sizi de arardı

bence boşuna abartıyorsunuz basit şeylere takılmayın

sağlıkla kucağınıza alınız

Ne alakası var ?
Kardeşini aramış. Tebrik ederim hayırlı olsun eşine de selan söyle demiştir illa ki.
Ya adı görümce değil mi ne yapsa suçlu oluyor nedense
Yanlış anlaşıldım galiba.Niyetim "Görümce"sifatini suçlamak değildi.Oyle olsa konu sahibi de bir görümceymiş,gelinlerini hamileyken aramış tebrik etmiş.Lafim konu sahibini de kapsardı.Ben sadece babanın sayıldığı kadar annenin de sayılması gerektiğini söyledim.Gorumce veya bir başkası tebrik ederken ebeveyn olacak her iki kisiyi de tebrik etmeli.Cunku bu onların ortak mutluluğudur.Bu benim fikrim.Sizinkine de saygı duyarım.

Ne alakası var ?
Kardeşini aramış. Tebrik ederim hayırlı olsun eşine de selan söyle demiştir illa ki.
Ya adı görümce değil mi ne yapsa suçlu oluyor nedense
selam söyle cümlesi zaten hiç hoşlanmadığım birşey
insanların muhatap olmadıkları kişiden uygun dille kaçma cümlesi

ben de görümceyim ayrıca.
yapılması gereken yapılmadığı için bozuldum burada.

Bana çok absürt gelmedi. Siz kayınvalideyi arayıp görünceyi telefona istememişsiniz, oda eşinizle konuşurken sizi istememiş. İlk sizin haber vermeniz gerekir.

Eşin ne dedi bu duruma
Birşey demedi
Onlar o kadar etkileyiciler ki kendilerini haklı konuma illa çıkartırlar.
Belki de biz onu arayıp haber etmedik diye bozulmuş o bakımdan seni aramamıstır dedi.

Aynı evde herkes aranmaz dedim ben de.
Eşim beni haklı bulur ama onlara da konusunu etmez.

Esimle aram iyiyse, her şeyin farkindaysa ve gereken durumda arkamda duruyorsa görümce umrumda olmazdi..
Zaten ciddi anlamda bi fitne sokma durumu veya cirkeflik yok anladigim kadariyla..
İnsanlar değişmez..
Bunları takmak yerine bebeginizin keyfini yaşayın..

Haklısın tabii de üzerinde durmaya değmez.
Yerinde olsam hiç takmam,ben normalde de insanların bana verdiği değerle çok ilgilenmem.
Herkes kendinden sorumludur bu hayatta der,dönerim kendi içime.
Bak ne kadar güzel gebe kalmışsın,kimbilir kaç kadının defalarca deneyip de üzüldüğü bir olay.
Şükretmelisin.
Eşine,kendine ve bebeğine odaklanmalısın.
Geri kalan o kadar boş ki...

Teşekkür ederim güzel yorumun için

görümceniz tebrik etmedi diye düşünmek yerine hamile olduğunuz için sevinmeyi deneseniz daha güzel olmaz mı?
seviniyorum zaten ama bu duruma sevinmek yüzüme gülen insanlardan en azından bir hayırlı olsun cümlesini beklememe engel olmuyor malesef.

uzak biri olsa neyse
hala olacak insan yani,bir arayıp çok sevindik demek bu kadar mı zor.

inanın benim umrumda olmazdı ne zor yollardan geçip hamile kalmışım tek derdim bebeğim olurdu,boş verin gitsin ne gerek var

Gorumcenin yerine koydum kendimi, seni üzmemek, sıkmamak için o süreçte bende sormadım. Lakin hamile kaldığını öğrenince mutlaka bir msj filan atardım ama belki onunda bir haklı nedeni vardır

Ben probleminizi hayirlayamadim ama neden olmuyordu bebeginiz? Benim esimin morfoliji sifir. Sizin nasi bir problem vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…