- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
inşallah allah size de nasip etsinAman canım boşver be tebrik etmesin
Bize uzak allaha yakın olsunlar
ben 3.tüp tedavime başladım ne kv ne gorumce kimsenin haberi yok olmasında zaten tedavim yeterki tutsunda onların araması eksik kalsın
Hamileligin keyfine bak kuzum sen
evet öyle aynen herşeyi didik didik edip sorgulayan kişi, bir arayıp da tebrik edebilirdi.Tebrik ederim.Insallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucaginiza
Görümce ayıp etmiş.Sonucta durumunuzu biliyormuş.Formalite icabı da olsa arasa sizi iki saniyesini alır.Herkes kalitesini bir yerde gösteriyor.Takma kafana.Ne demişler görümce görmeyeyim seni ömrümce
Teşekkür ederim:)Aa hayırlı olsun
Bi kac yerde okumuştum tüp bebek masraflari vs yazmıştınız çok sevindim sağlıkla kucağınıza alin inşallah
Gorumceyi de bosverin takmayın,sağlam bi mesafe kâfi ,huzurunuzu kaçırmayın.
Kıskançlık yapmıß. Oğuldan torun çok sevilir benimkiler ikinci plana atılcak diye yapmış. Önemli olan kaynanan kayın baban. En önemliside sizsiniz. Ne güzel bebek haberi almışsınız.pasif olmayın. Böyle insanlara iyi niyet fayda etmiyoMerhaba,
5 yıldır bebeğimiz olmuyordu.
Görümcem ile mesafeli bir ilişkimiz var.
Özel günler dışında pek arama sorma olayımız olmaz.
Kendisi ailesi ile yasıyor ,44 yasında iki çocugu olan boşanmış bir kadın.
Eşim evlenirken kendi iki çocugu için, evlendin diye yegenlerini unutmak yok diye baskı kuran bir kadın ve ayrıca eşim evlendiği için yegenlerin sana cok kırgın bu cocuklar babadan cok seni bildiler diye cümleler kuran bir kadın kendisi
İlk 3 sene çocugumuz olmadığını bilmiyordu,
2 sene evvel boş bir anımda bu durumu onunla paylaştım hatta tüp bebek yaptıracağımızı söyledim.
Kendisi ailesi ile yasadıgı için kv demlere ( senede iki kere gideriz farklı şehirdeler) gitiiğimizde o da orda olur çocukları ile.
Neyse bu benim durumu ona anlatmamdan sonra kendisi o kadar süre bir araya geldik ancak bir kere bile ne yaptığımızı sormadı bana.
Uzak şehirde iken samimi bir havamız yok ancak aynı ortama girince dışarıdan biri izlese bizi kardeş sanacak derecede yakın davranır. Ben de yumuşak yüzlü oldugum için kırgınlıgımı devam ettiremem.
Bu yaz kv demlerin yazllığında kaldık 6 gün
tüp bebek için iğne olduğum zamanlara denk geldi ve o sordu ben cevapladım tüm detayları.
ne sorunumuz var, ne kadara mal olacak, nerde yaptıracağız herşeyi öğrendi.
Velhasıl bu süreç 4 ay sürdü, benim tedavi sürecim.
Oradan döndükten sonra iki ameliyat oldum bunları da biliyordu ama arayıp sormadı bile.
Bunlara takılmadım ancak tüp bebek tutup hamile kaldığımda telefon ile bebek haberini kv deme verdik , görümcem de yanında idi o sırada.
(kvalidem kendisi sordu sonuç ne oldu diye ben de pozitif dedim)
Görümcem 3 gün sonra eşimi tebrik için aradı ancak beni arayıp da bir hayırlı olsun çok sevindim demedi.
Bu duruma çok bozuldum açıkcası , ne kadar uğrastıgımızı gördü ,bu masum bebek haberi için bir arayıp da hayırlı olsun demesi gerekmez miydi.
Ben bundan sonra mesafeli olmayı düşünüyorum kendisine karşı.
siz olsanız bozulur muydunuz o da ilk defa hala olacak.
Napalım onlar mutsuz diye bizdemi oturup ağlayalım.bizim orda bi atasözü vardır. Kimse yanlış almasın lutfen (eşşeğin hatrı yok,sahibinindemi yok) derler. Abisinin mutluluk sebebi eşiyse ,yengesine saydı duyucakDışardan öyle görünüyor olabilir de kimbilir içerden nasıl 44 yasında ekonomik özgürlüğü yok boşanmış 2 çocukla baba evinde çokta rahat bir hayat profili canlanmadı gözümde. Kaldı ki Kardeşini arayıp tebrik etmiş yani.
evet öyle aynen herşeyi didik didik edip sorgulayan kişi, bir arayıp da tebrik edebilirdi.
Görgüsüzlük etmiş bana göre.Ama o Başka şeylerin hesabını yapıyordur şimdi.Arkadaslara katılıyorum kıskançlık yapmış,kendi çocuklarının pabucu dama atılacak ya onu düşünüyordur.evet öyle aynen herşeyi didik didik edip sorgulayan kişi, bir arayıp da tebrik edebilirdi.
Aramış işte erkek Kardeşini kadın. Saygı duymuş Görevini yerine getirmiş zaten illa yengeyi de aramak zorunda değil.Napalım onlar mutsuz diye bizdemi oturup ağlayalım.bizim orda bi atasözü vardır. Kimse yanlış almasın lutfen (eşşeğin hatrı yok,sahibinindemi yok) derler. Abisinin mutluluk sebebi eşiyse ,yengesine saydı duyucak
amann senede 2 defa gördügünüz insanın size nekadar görümceligi oldu ise okadar da hala olacak.kendine göre sorunları yok
çok rahat koşullarda yasıyor
çok neşeli hayat dolu bir insan
o kültürde bir insan yabancı birileri oldugu vakit , herseyi kutlayan hal hatır eden birisi
Keşke yapmasaydınız o kadar işiBen de hamileyim, benden 4 ay once diger eltim hamile kalmisti, en buyuk eltim uzakta yasiyor ortanca eltimi aramisti hayirli olsuna onun 2. Bebegi benm ilk hamileligim beni aramadi cok da onemsemedim, sonra bayrama geldiler 1 hafta kaldilar 2 gun beraberdik kvde de hic birsey demedi ne bir hayirli olsun ne bana ne esime, hatta o kadar insann bayram bulasigini butun gun boyunca bana birakti kayboldu ortadan 5 aylik hamileydim ve yorulmstim asiri sinir oldum...ben bunun tamamen kiskancliktan oldugunu dusundum hos neyi kiskanacak kendinjn de 2 cocugu var ama iste baska bir aciklama bulamadim...
Merhaba,
5 yıldır bebeğimiz olmuyordu.
Görümcem ile mesafeli bir ilişkimiz var.
Özel günler dışında pek arama sorma olayımız olmaz.
Kendisi ailesi ile yasıyor ,44 yasında iki çocugu olan boşanmış bir kadın.
Eşim evlenirken kendi iki çocugu için, evlendin diye yegenlerini unutmak yok diye baskı kuran bir kadın ve ayrıca eşim evlendiği için yegenlerin sana cok kırgın bu cocuklar babadan cok seni bildiler diye cümleler kuran bir kadın kendisi
İlk 3 sene çocugumuz olmadığını bilmiyordu,
2 sene evvel boş bir anımda bu durumu onunla paylaştım hatta tüp bebek yaptıracağımızı söyledim.
Kendisi ailesi ile yasadıgı için kv demlere ( senede iki kere gideriz farklı şehirdeler) gitiiğimizde o da orda olur çocukları ile.
Neyse bu benim durumu ona anlatmamdan sonra kendisi o kadar süre bir araya geldik ancak bir kere bile ne yaptığımızı sormadı bana.
Uzak şehirde iken samimi bir havamız yok ancak aynı ortama girince dışarıdan biri izlese bizi kardeş sanacak derecede yakın davranır. Ben de yumuşak yüzlü oldugum için kırgınlıgımı devam ettiremem.
Bu yaz kv demlerin yazllığında kaldık 6 gün
tüp bebek için iğne olduğum zamanlara denk geldi ve o sordu ben cevapladım tüm detayları.
ne sorunumuz var, ne kadara mal olacak, nerde yaptıracağız herşeyi öğrendi.
Velhasıl bu süreç 4 ay sürdü, benim tedavi sürecim.
Oradan döndükten sonra iki ameliyat oldum bunları da biliyordu ama arayıp sormadı bile.
Bunlara takılmadım ancak tüp bebek tutup hamile kaldığımda telefon ile bebek haberini kv deme verdik , görümcem de yanında idi o sırada.
(kvalidem kendisi sordu sonuç ne oldu diye ben de pozitif dedim)
Görümcem 3 gün sonra eşimi tebrik için aradı ancak beni arayıp da bir hayırlı olsun çok sevindim demedi.
Bu duruma çok bozuldum açıkcası , ne kadar uğrastıgımızı gördü ,bu masum bebek haberi için bir arayıp da hayırlı olsun demesi gerekmez miydi.
Ben bundan sonra mesafeli olmayı düşünüyorum kendisine karşı.
siz olsanız bozulur muydunuz o da ilk defa hala olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?