Görümcenin tebrik etmemesi

inşallah allah size de nasip etsin
ben tedavi olurken de bilmiyorlardı ama işte boşluğumda yakaladılar soylemek durumunda kaldım

evet öyle aynen herşeyi didik didik edip sorgulayan kişi, bir arayıp da tebrik edebilirdi.

Aa hayırlı olsun
Bi kac yerde okumuştum tüp bebek masraflari vs yazmıştınız çok sevindim sağlıkla kucağınıza alin inşallah
Gorumceyi de bosverin takmayın,sağlam bi mesafe kâfi ,huzurunuzu kaçırmayın.

Kıskançlık yapmıß. Oğuldan torun çok sevilir benimkiler ikinci plana atılcak diye yapmış. Önemli olan kaynanan kayın baban. En önemliside sizsiniz. Ne güzel bebek haberi almışsınız.pasif olmayın. Böyle insanlara iyi niyet fayda etmiyo

Kafaya cok da takilacak birsey degil ama siz haklisinz tebrik etmesi gerekirdi. Dusujmeyin bebeginizin ve hamileliginizn keyfini cikarin.saglikla kucagibiza alin insalh

Napalım onlar mutsuz diye bizdemi oturup ağlayalım.bizim orda bi atasözü vardır. Kimse yanlış almasın lutfen (eşşeğin hatrı yok,sahibinindemi yok) derler. Abisinin mutluluk sebebi eşiyse ,yengesine saydı duyucak

evet öyle aynen herşeyi didik didik edip sorgulayan kişi, bir arayıp da tebrik edebilirdi.

Görgüsüzlük etmiş bana göre.Ama o Başka şeylerin hesabını yapıyordur şimdi.Arkadaslara katılıyorum kıskançlık yapmış,kendi çocuklarının pabucu dama atılacak ya onu düşünüyordur.
Hic kafaya takılacak mevzu değil.Onun ayibi.Sizi bağlayan bir şey yok.Salla gitsin böylesini

Bozulurdum bozarım bozarım da size önerim bu kadına mesafeli olun ama ben olsaydım vakdi zamanı geldiğinde tatlı tatlı ince ince iğnelerim bir öğrensin kardeşi benim kocam benim çocuğumun babası kendisi boşanmış kardeşini kıskanıyor yeğen ayrı evlat ayrı o yeğenine ilgi gösterip bi hayırlı olsun dememiş yok öyle yağma siz yine iyi niyetlisiniz iyi niyetinizi suistimal ettirmeyin

Bende tüp bebek ile hamile kaldım , hayırlı olsun sizinki de sağlıkla devam eder inşallah. Benimde mesafeli olduğum bir görümcem var yani ortada birşey yok ama baştan beri kimyamiz pek tutmadı. Sağolsun aradı güya tebrik için daha çok canımı sıktı kapattı kendince akıl vermeye çalıştı ama moralim bozuldu. Keşke de aramasaydi . Yani çok ta önemsemeyin bence aramasın daha iyi

Ha esin ha sen ne farkeder birinizj arayip tebrik etmis yeter bence. Ben olsam takilmazdim.

Aramış işte erkek Kardeşini kadın. Saygı duymuş Görevini yerine getirmiş zaten illa yengeyi de aramak zorunda değil.

Sağlıkla kucağına al

Bunun için canını sıkma

Kardeşini aramış Bebek ikinizin seni de ayrıca arama ihtiyacı hissetmemiştir

kendine göre sorunları yok
çok rahat koşullarda yasıyor
çok neşeli hayat dolu bir insan
o kültürde bir insan yabancı birileri oldugu vakit , herseyi kutlayan hal hatır eden birisi
amann senede 2 defa gördügünüz insanın size nekadar görümceligi oldu ise okadar da hala olacak.
bu zamanların kıymetini kötü düşünceler davranışlar ile doldurmayın.
bolbol mutlu olacak kişiler davranışlar ile anılar biriktirin.
mesafe kısmına gelirsek ne gerek var yaşadıgınız yer uzak görüştügünüz zamanlar bir birine uzak daha ne mesafesi

Ben de hamileyim, benden 4 ay once diger eltim hamile kalmisti, en buyuk eltim uzakta yasiyor ortanca eltimi aramisti hayirli olsuna onun 2. Bebegi benm ilk hamileligim beni aramadi cok da onemsemedim, sonra bayrama geldiler 1 hafta kaldilar 2 gun beraberdik kvde de hic birsey demedi ne bir hayirli olsun ne bana ne esime, hatta o kadar insann bayram bulasigini butun gun boyunca bana birakti kayboldu ortadan 5 aylik hamileydim ve yorulmstim asiri sinir oldum...ben bunun tamamen kiskancliktan oldugunu dusundum hos neyi kiskanacak kendinjn de 2 cocugu var ama iste baska bir aciklama bulamadim...

Keşke yapmasaydınız o kadar işi

Benimde böyle cevremde arkadaşlarım var ve kuzenim vardi bebek için tedavi gören onlar konuyu açmayınca sormuyorum nasıl gidiyor diye. Özel hassas bir konu belki benim için normal bir soru gibi gelebilir ama karşımdaki neden böyle sorulara magruz kalıyorum diye üzülebilir diye düşünüyorum.

Ayrıca pek samimi değiliz demissin. Aranızdaki iletişimi tam olarak bilemediğim için arayıp tebrik etmesi meselesine birşey diyemiyorum. Ama ben takmazdim şahsen gorumcem beni aramasa. Dertsiz başıma neden dertlenim ya. Ne güzel bebiş bekliyosun rahat rahat uyku uyayabilecegin rahat rahat kendine vakit ayirabileceğin son gunlerin bunlar sen bunlar odaklan bu günlerin keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…