görümcenin telefonu

ohooo bu ne canım.ipin ucu çoktan kaçmış.nasıl insan bunlar benim aklım almıyor alamayacakta.bu ne yüzsüzlük ya.ne kadar mesafe koyarsan senin için en iyisi olur.hoş mesafe koysanda "fesatsın" damgası eşin tarafında hali hazırda bekliyor!eşin çok yüz vermiş onlara.sanki onlar ailesi,siz ikinci ailesi gibisiniz.yazdıklarına ben bile çoook sinirlendim

Aslinda iyi yanlarıda vardır eşimin ama onları göremiyorum artık sürekli bir sorun. Konu Sahibi kizacak bana konusunu ben meşgul ettim dertliyim sanırım :)

Aslinda iyi yanlarıda vardır eşimin ama onları göremiyorum artık sürekli bir sorun. Konu Sahibi kizacak bana konusunu ben meşgul ettim dertliyim sanırım :)
canım benim eşimin aileside öyleydi.2 yıldır görüşmüyoruzda çok rahatız şükür.bizim görüşmeme sebebimiz çoook farklı.biz nişanlıyken sürekli eşime telefon,marka kıyafetler vs sipariş ederdi kardeşleri.almak istemezdi evlilik için para biriktirdiği için.almak istemeyincede sevgili(!) kv'dem eve almazdı eşimi.maddi olarak bi iğnesini görmedik zaten bide köstek olurlardı.hepsi aynı yani anlayacağın.erkek ailelerinin köküne kibrit suyu.iyiler hariç tabi :)

Aynen öyle canm parası bize harcanmasın diye ne yapacaklarını sasiriyorlar. Siz uzaklasmissiniz umarım bundan snra huzurlu olursun canm

Ah canım sesini çıkarsan cimri derler.. Eşinde pek safmış.. Allah içine tasa etmesin.. Bdv bölümünü okuyunca evlenme isteği kaçıyor içimden.

Aynen öyle canm parası bize harcanmasın diye ne yapacaklarını sasiriyorlar. Siz uzaklasmissiniz umarım bundan snra huzurlu olursun canm
amin canım aminnn.inşallah senin eşininde en kısa sürede aklı başına gelir en önemli varlığı sen ve evladının olduğunu anlar.fesat falan değilsin sakın üzülme arkadaşım.asıl fesat sürekli eşinden bişeyler isteyen,abimin parası diyenler..hiç üzülme.Yüce Allah'ım görüyor eğriyi doğruyu.

Çok tanıdık geldi hikaye... Çok iyi tanıdığım bir hatun telefondan sıkıldıkça ya üzerine bir şey dökerdi, ya tuvalete düşürürdü ya sokaklarda bulunan kanalizasyona, haliyle yenisine almak ya sevgilisine ya ağabeyine düşerdi... Ne biçim insanlar var yahu!

Aynı şey mi?

Konuyu yardıma çekmeye çalışan aklıevveller olmuş anladığım kadarıyla arkadaşlar bunun nesi yardım???? Yiyecek mi içecek mi yoksa giyecek mi? Yoksa eğitimine katkı sağlayacak bir şey mi??? Hiçbiri. Madem telefonu bozulmuş gitsin kendi alsın. Böyle sacmalık olmaz ya. 800 az da değil.

hiç sakız patlatma doğru demiş aynı şey mi

hemşom yorum yazdım konu sahibi alıntı yapmış haklı olarak bende ona açıklamamı yaptığım halde

sanırım arkadaşlar okumamışlar bi kaç kişi yine alıntı yapmış.aynı şeyleri yazmayım diye patlattım

ne yapayım sakızı patlatmayım da ben ne yapayım

o zaman işler değişir at bana bir dal falım bende patlatcam

Benim kocamda gorumcelerimin sirtini tipislar dururdu onlari okuttu, uni ye elleriyle getirdi goturdu abilik degil babalik yapti ama kim olursa olsun ederi kadar davranmak lazim sonunda oyle bi simardilarki el oglu icin abilerini tekmelediler ama oyle boyle degil.

Reklamlarda varya cocuklar surekli anne anne diye birseyler istiyo kadinin kafa bi milyon
Sonra atiyo sakizi( sakiz degil zanlimca ) ucuyo hatun

Adam kendi parasindan veriyorsa siz karisamazsiniz ama sizden istiyorsa yok artik...ekonomik durumunuz musait degilse bence saçmaliyor eşin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…