- Konu Sahibi afra tafra
-
ohooo bu ne canım.ipin ucu çoktan kaçmış.nasıl insan bunlar benim aklım almıyor alamayacakta.bu ne yüzsüzlük ya.ne kadar mesafe koyarsan senin için en iyisi olur.hoş mesafe koysanda "fesatsın" damgası eşin tarafında hali hazırda bekliyor!eşin çok yüz vermiş onlara.sanki onlar ailesi,siz ikinci ailesi gibisiniz.yazdıklarına ben bile çoook sinirlendimNe utanmasi gorumcemler bize geldiğinde benm makyaj malzemelerimi parfümlerimi bile alıyor çantasına atıyor biraz kullanayim getiririm diye bir de utanmadan kardeşimin parası kardeşim aldı sonuçta dediğini bile duydum
Aslinda iyi yanlarıda vardır eşimin ama onları göremiyorum artık sürekli bir sorun. Konu Sahibi kizacak bana konusunu ben meşgul ettim dertliyim sanırım :)ohooo bu ne canım.ipin ucu çoktan kaçmış.nasıl insan bunlar benim aklım almıyor alamayacakta.bu ne yüzsüzlük ya.ne kadar mesafe koyarsan senin için en iyisi olur.hoş mesafe koysanda "fesatsın" damgası eşin tarafında hali hazırda bekliyor!eşin çok yüz vermiş onlara.sanki onlar ailesi,siz ikinci ailesi gibisiniz.yazdıklarına ben bile çoook sinirlendim
canım benim eşimin aileside öyleydi.2 yıldır görüşmüyoruzda çok rahatız şükür.bizim görüşmeme sebebimiz çoook farklı.biz nişanlıyken sürekli eşime telefon,marka kıyafetler vs sipariş ederdi kardeşleri.almak istemezdi evlilik için para biriktirdiği için.almak istemeyincede sevgili(!) kv'dem eve almazdı eşimi.maddi olarak bi iğnesini görmedik zaten bide köstek olurlardı.hepsi aynı yani anlayacağın.erkek ailelerinin köküne kibrit suyu.iyiler hariç tabi :)Aslinda iyi yanlarıda vardır eşimin ama onları göremiyorum artık sürekli bir sorun. Konu Sahibi kizacak bana konusunu ben meşgul ettim dertliyim sanırım :)
senin sorunun belli ya herkezin konusuna demorolize edicek yorumlar yapmak
abininde cok umrundaydın :))
nasılmıs yüklenmek nasılda kacıysoun hahah:))
hadi hadi nasıl sungun söndu ama ahhahaha :))Klavyenin dili çözülmüş kız. Biraz gelişme var. Konu para olunca heralde böyle oldu. .
Aferin, böyle devam
Aynen öyle canm parası bize harcanmasın diye ne yapacaklarını sasiriyorlar. Siz uzaklasmissiniz umarım bundan snra huzurlu olursun canmcanım benim eşimin aileside öyleydi.2 yıldır görüşmüyoruzda çok rahatız şükür.bizim görüşmeme sebebimiz çoook farklı.biz nişanlıyken sürekli eşime telefon,marka kıyafetler vs sipariş ederdi kardeşleri.almak istemezdi evlilik için para biriktirdiği için.almak istemeyincede sevgili(!) kv'dem eve almazdı eşimi.maddi olarak bi iğnesini görmedik zaten bide köstek olurlardı.hepsi aynı yani anlayacağın.erkek ailelerinin köküne kibrit suyu.iyiler hariç tabi :)
senin sorunun belli ya herkezin konusuna demorolize edicek yorumlar yapmak
abininde cok umrundaydın :))
amin canım aminnn.inşallah senin eşininde en kısa sürede aklı başına gelir en önemli varlığı sen ve evladının olduğunu anlar.fesat falan değilsin sakın üzülme arkadaşım.asıl fesat sürekli eşinden bişeyler isteyen,abimin parası diyenler..hiç üzülme.Yüce Allah'ım görüyor eğriyi doğruyu.Aynen öyle canm parası bize harcanmasın diye ne yapacaklarını sasiriyorlar. Siz uzaklasmissiniz umarım bundan snra huzurlu olursun canm
Aynı şey mi?ama ama benimde eski telime yigenim oyuncak attı ekrani çatlamıştı.
ve erkek kardeşim yeni telimi aldı.ha ben alma falan dedim ama aldı.ne yalan söyleyim eski telim baya eskiydi.yenisine pek sevinmiştim
gelinimiz de ne kadar mahcup oldun alıcak tabi kardeşi degilmisin dediydi.
acaba arkamdan kendi araların da sorun ettiler mi
bu geldi şimdi aklıma
hiç sakız patlatma doğru demiş aynı şey mi
hiç sakız patlatma doğru demiş aynı şey mi
o zaman işler değişir at bana bir dal falım bende patlatcamhemşom yorum yazdım konu sahibi alıntı yapmış haklı olarak bende ona açıklamamı yaptığım halde
sanırım arkadaşlar okumamışlar bi kaç kişi yine alıntı yapmış.aynı şeyleri yazmayım diye patlattım
ne yapayım sakızı patlatmayım da ben ne yapayım
o zaman işler değişir at bana bir dal falım bende patlatcam
Reklamlarda varya cocuklar surekli anne anne diye birseyler istiyo kadinin kafa bi milyonhemşom yorum yazdım konu sahibi alıntı yapmış haklı olarak bende ona açıklamamı yaptığım halde
sanırım arkadaşlar okumamışlar bi kaç kişi yine alıntı yapmış.aynı şeyleri yazmayım diye patlattım
ne yapayım sakızı patlatmayım da ben ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?