- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi afra tafra
-
Reklamlarda varya cocuklar surekli anne anne diye birseyler istiyo kadinin kafa bi milyon
Sonra atiyo sakizi( sakiz degil zanlimca ) ucuyo hatun
Reklama girdi sankim. At bacim banada ama benimki kutuyla olsun.ilahi bir şey sanırım,neden bize öyle olmuyor anlamıyorum
reklamlardaki kadınlar gibi hayatı yaşamak var mesela abiye kıyafetli saçlar fönlü banyo temizleyen kadın gibi
bende o sakız rekalmı hesabı ne yapayım attım ağzıma patlatıyorum.
ben üsteki yorum da yigenim telimi kırdı kardeşim aldı dedim evet ama
sonrasında dedim ki acaba benimde arkamdan böyle konuştular mı diye kendi kendime sorguladım konuyla alakalı
benimde tel baya millatan öncesi bir teldi onu demek istedim açıkladım da bunu neyse hadi patlatalım bir falım
az önce eşim aradı beni. kız kardeşinin teli kırılmış. ne hikmetse tam da telini değiştirmek için abisine ısrar ettiği bir dönemde kırılmış. eşim kardeşinin hesabına 800 tl havale etmemi istedi. ben olmaz öyle şey babası alsın dedim. hem nasıl oluyor da tam tel istediği sırada kırılıyor, kesin sana yenisini aldırmak için telefonunu kırdı dedim. eşim uzatmadı konuyu ama şimdi baktım kendisi havaleyi yapmış. tam da beklediğim gibi.. hiç bitmeyecek mi bunların istekleri? ben hep kendimden kısıp onların zevkleri için harcama yapmak zorunda mıyım? yoksa bu bir kader mi?
alnindan öperim , hah aynen öyle.Sen kisicaksin Kardesi harcicak yok öyle yagma.Heleki evlatlarin varsa ...Düskün durumda olur,basinla beraber.Zaten aile zor günlerimiz icin degilmi ? Ama böyle enayi yerine koyar gibi olmaz,olmamali.Bir kere izin vermissiniz,siniri cekmediginiz sürece böyle olmaz bacim.Esim bana sormadan öyle bisey yapicak cidden cok kizarim ataRA atar ya bu ne.800 Lira az para mi ? Sana sormadan nasil böyle biseyyapaar ? sende hemen bu ay su giderim vardi de,at kafadan bisey.Bana danismadan neden böyle bir ise kalkistin de ! Mümkünse kartlari sende kalsin,hesapsiz harciorsun cocuklarimizin gelecegi ne olacak de.Kendinize yeticek para dan kalan parayi hesaba yatir derim,büyüynce üniversite sünnet vs.vs lazim olucak simdiden biriktirelim de...Sen kısıyorsan ve esin ailesine harciyorsa onlara harcanacak para birakmayip kendine harcayacaksin.
Madem kirada kalsaymissiniz, ya yok anlamiyorum.Anaysan anasin,babaysan babasin da bu emrivaki ne oluyor ? Bu adamin fazladan parasi varsa belki kendi gelecegini kuracak..ödeseymis Haniminin ssksini...Ne ters insanlar var.Allah sabir versin canim basindakiler fena.Kopar bi yaygara bir kere kötü ol, bu fikrini düsündüklerini acikca yüzlerine söyle.Küserse küssünler,dinsizin hakkindan imansiz gelirmis.Okudum yerde sinir oldumaynen canım wer wer doymazlar... Benm babam bize kirada oturmayalım diye daire werdi rahat yaşayalım die kızım sıkıntı çekmesin dedi yepyen daireye oturttu bizi. Ben çalışıyorum...
Biz ewe taşınır taşınmaz kaynanamlar eşimi doldurmuş.. Her ay ayda 380 tl yani 400 tl de gitsin kaynanamın ssk sını ödüyor. ay sonunu getiremiyoruz bana soran olmadı kendi kendilerine plan yapmışlar 8 aylık ewliyim kiradayken çok sıkınımız oldu. Biride siz nasıl geçiniyorsunuz die sormadı.
Çok yüksek maaş alan insnlarda değiliz. kimse kimseyi anlamaz... kaynanamlara geçinemediğimizi söyledim ama kmse ssk mı ödemesin demedi. ablasının istekleri de bitmez.. Off off çıldırmamak elde değil bir gün çok fenapatlycam...
Reklama girdi sankim. At bacim banada ama benimki kutuyla olsun.
Anca pekler.
ne oldu bu telefon olayı?
almadınız inşallah.
yeni farkettim konu sahibi banlanmış.
Sabahi serifleriniz hayr olsun efenim.yeni farkettim konu sahibi banlanmış.
Aa neden ki? Polemiğe falan mı girdiler acaba?
Hani yeni üye falan da değil sanırım. Daha önce görmüştüm kkda.
Madem kirada kalsaymissiniz, ya yok anlamiyorum.Anaysan anasin,babaysan babasin da bu emrivaki ne oluyor ? Bu adamin fazladan parasi varsa belki kendi gelecegini kuracak..ödeseymis Haniminin ssksini...Ne ters insanlar var.Allah sabir versin canim basindakiler fena.Kopar bi yaygara bir kere kötü ol, bu fikrini düsündüklerini acikca yüzlerine söyle.Küserse küssünler,dinsizin hakkindan imansiz gelirmis.Okudum yerde sinir oldum
Evet Sinirli oldugun yazindan bellihayir yani benim annem babam enayi mi hem bize daire veriyor hem de sanki esimin annesi babasi bize daire verms gbi ogluna ssk odetiolar daha once nerdeydiniz biz ewlnmeden odettirseydiniz dimi beni beklemslr sanki. Cok dinirlym anltsmm esimle cok kavga ediyoruz onlar yuzunden. O da o bnm annm oderim dio. Bnde calstgm parayi elektrk du fogalgz ve mutfak ihtyclrini karsiliorm. Sistsl sktiviye yok alsvrs yok. Cildryrm. Nefret edyrm hepsinden. Bi ptlarsam hersey cok kotu olck. Ama o yüzden duzgnce anltcm artik
Aradaki Fark kardesinize hediye etmeniz.Büyük bir Fark.Hep bana diyen bir aileniz olsa emin olun karsi cikar esiniz,aynen sizde.Karsilikli ve gönüllü olmasi tabi güzel.ama kendi ihtiyaclarinizdan gecerek Kardese peskes cekilse kizardinizeşim bana yeni telefon almıştı 2.300 tl civarıydı.
kardeşim telefonun da çok iyiymiş be gülüm dedi
tak hattını artık senin dedim ve onun kullandığı telefonu kullanmaya başladım..
eşimin gıkı çıkmadı.
çıkamazda.
aynını oda yapabilir çünkü.
kardeş candır.
Tsk ederim arkadaşım :)amin canım aminnn.inşallah senin eşininde en kısa sürede aklı başına gelir en önemli varlığı sen ve evladının olduğunu anlar.fesat falan değilsin sakın üzülme arkadaşım.asıl fesat sürekli eşinden bişeyler isteyen,abimin parası diyenler..hiç üzülme.Yüce Allah'ım görüyor eğriyi doğruyu.
hayır kızmıyorum.Aradaki Fark kardesinize hediye etmeniz.Büyük bir Fark.Hep bana diyen bir aileniz olsa emin olun karsi cikar esiniz,aynen sizde.Karsilikli ve gönüllü olmasi tabi güzel.ama kendi ihtiyaclarinizdan gecerek Kardese peskes cekilse kizardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?