- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kremlisanti
Hiçbişey 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün özel bir gündür, normal bir hediye gibi olmaması gerekir.
Herkesin maddi imkanı farklıdır ama bence özellikle kardeşler el gibi çeyrek yarım altın takıp geçmemeli.
Belki günlük bir altın kolye takabilirsiniz yarım fiyatına, saat olabilir ya da biraz bütçenizi zorlayarak bilezik de olur.
Benim evli ve bekar görümcelerim hem nişanımda hem de düğünümde ayrı ayrı bilezik taktılar.
Eşinizin kardeşi evlense çeyrek mi takarmış, bir sorun ona.
Ben nisanda da düğünde de bilezik takıcam,babamızı kaybettik bi yerde babamın görevini yapmakta bana düşüyor ve elbette anneme,kınada da avcuna yarım koymak istiyorum, Allah utandirmasin
Hiç bir şey takmadı takması gerekirdi ev aldım hayırlı olsuna gelmedi gelmesi gerekirdi hatta bu haftasonu kv ile bu yüzden atıstım abisiydi yapması gerekir di durumunda yoksa borclanacak bir kere olan seyler bu işler yoksa ben gibi geline düşüp uc bucuk yıldır dinlerler
Başınız sağolsun canım...Amin çok teşekkürler..
Merhaba kızlar.3 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var.Nişan da altın ince bir bileklik takmıştım gelinimize.Düğün de de bilezik takmak istiyorum ama eşim iki çeyrek yani yarım altın takarsın diyor.Ama ben bilezik konusun da kararlıyım.Sizce ne takmalıyım.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)
Durumuuza gore bence.
Ama bilezik iyi olur maddi zorluklaf düzelebilir ama kardeşinize bir kere dugununde taki takcaksin.
Bir de ben şu ceyreklik fiyatında bilezige karşıyım. O kadar ucuz ve kotu gözüküyor ki teneke gibi
Eger ucuz bilezige karar kildiysan yarimlik daha hos olur
Herkesin sinirini bozuyo mu bilmiyorum ama ben sinir oluyorum yani onun yerine çeyrek bile samimi geliyor bana :)Takarken kırılan oluyo,o sebepten takmadan takı çantasına atan var nasılsa bozduracaksınız hihihiiii diyen gördüm
Herkesin sinirini bozuyo mu bilmiyorum ama ben sinir oluyorum yani onun yerine çeyrek bile samimi geliyor bana :)
Valla benım gorumceler nısanda bırsey takmadı gerekte yoktu, dugunde bırı ınci bır kolye dıgerı kolyesı ve bıleklıgı ıle takım bır set taktı....Merhaba kızlar.3 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var.Nişan da altın ince bir bileklik takmıştım gelinimize.Düğün de de bilezik takmak istiyorum ama eşim iki çeyrek yani yarım altın takarsın diyor.Ama ben bilezik konusun da kararlıyım.Sizce ne takmalıyım.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler :)