• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceniz size düğün de ne taktı ? Yada görümce adayı geline ne takmalı ?

Benim 1 gorumcem beyaz esyamin hepsini aldi tabi ben secmistim bide. Diger görumcem evimin halilarini tullerini ve sehpalarimi aldionlarida ben secmistim. Bide bi tane bileklik takti.

Çook masrafım var.Durumum pek müsait değil ama yine de kardeşime bir blezik hediyem olsun diyorum.Eşim de maddi durumumuzdan ötürü çeyrek diyor :KK43: Maddi açıdan iki çeyrek çok daha uygun ama kız tarafına da mahcub olmak istemiyorum :KK43:

Canim benim annaneme babam bilezik aldı verdi bana taksin diye. Annanem dul kadın nasıl versin. Annene bir sor bence söyle paranız yok bu ara iki çeyrek takacqgiz uygun olur mu de. Ben bilezik takmak istiyorum falan diye lafa gir bakalim

Evliyim canım bilezik takacağım zaten de eşim yarım altın deyip aklımı çeldi.bende kendi kardeşine yarım altın mı takarsın blezik mi deyince kıpkırmızı oldu :KK70: tabiki de bilezik takacağım Allah nasip ederse.yada kardeşlerle ortak bir set alabilirz.
İyi düşünmüşsün
Kesen bereket görsün

Canim benim annaneme babam bilezik aldı verdi bana taksin diye. Annanem dul kadın nasıl versin. Annene bir sor bence söyle paranız yok bu ara iki çeyrek takacqgiz uygun olur mu de. Ben bilezik takmak istiyorum falan diye lafa gir bakalim

Annem ben kızımı mahcup etmem neyse üstünü tamamlarım canını sıkma dedi.Yarım altn takmak bana da münasip gelmedi nedense tek görümceyim gelinimizi de severim.kardeşimden hoşnut değilim ama :D

Kızlar yardımınız için sağolun :) ya bilezk yada ortak bir set alıp takacağım.En iyisi olsun gerisi önemli değil.görümcem evlensin ona da bilezik takar artık eşim :D karışmam ben :D

Annem ben kızımı mahcup etmem neyse üstünü tamamlarım canını sıkma dedi.Yarım altn takmak bana da münasip gelmedi nedense tek görümceyim gelinimizi de severim.kardeşimden hoşnut değilim ama :KK70:
Annenin bunu karşılayacak durumu varsa bence yardım etmesine müsade et. Seninde bütçen sarılmasın. Saha sonra annene geri verirsin verdiği kadarını.

Annenin bunu karşılayacak durumu varsa bence yardım etmesine müsade et. Seninde bütçen sarılmasın. Saha sonra annene geri verirsin verdiği kadarını.

Şuan kızıma bakıyorum çalışmıyorum tek maaşla ev dönüyor canım.annemlerin durumu çok iyi ama benden olsun istiyorum.inşallah mahcup olmadan karşılarım çok sağol canm benm

Yakışanı bileziktir ama maddi duruma bağlı tabiki müsait deilseniz durum elverdiği kadar yaparsınız.

Üzme kendini durumları yoktur. Durumları olunca çocuklarına takarlar

yok yok üzmüyorum, zaten evleneli ömür geçti nesine üzüleyim.

ama tabi evliliğin ilk yılları maddi olarak zordu, ama bir o kadar da kendi yağımızda kavrulmanın verdiği bir gurur ve olgunluk var.

sıkıntı yok, sadece böyle konular üst üste gelince, vay be diyorum, yaşarken bana yamuk yapıldığını fark etmemişim bile :)

Back
X