- 26 Ekim 2018
- 24
- 16
- 88
- Konu Sahibi Emirzadeler
-
Ben içimden geldiği gibi davranırım hesaplarım yoktur iyi olmak içinde elimden geleni yaptım onu mesafe gibi bir hakkı var ama benim yok hemen yüzüme vuruluyor samimi ol diye ona gelince huyu böyle mesafeli deniyor bir hafta sonuneşimle plan yapıyoruz çocuğuda gelmek istiyorum tamam istiyorsa gelsin diyorum plan değişiyor bidaki hafta bir plan yapalım gelmek istide çocuk kırılmasın üzülmesin diyorum bir deki haftasonu yine gelmek istiyor bu hafta eşimle vakit geçirmek istiyorum başka zaman deyince batıyormuyum ben size deyip trip atıyor
Mesafe ne güzel şey dene derim pişman olmazsın :))Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim bir görümcemle çocuğu var dul ailesiyle yaşiyor benim evim ayrı ama görümcem yüzünden sürekli huzursuzluk çıkıyor aslında bakınca oda aileside çok iyiler ama bana karşı samimiyetsiz sözümden beri bir gel beraber bir şeyler yapalım gezelim kahve içmeye gidelim demez sadece resmi bir şekilde ailesinin gözünü boyucak kadar iyi çocuğu çok patavatsız çocuk dediğime bakmayın bir dakika susmayan hadsiz bir şey ve ben evlendiğim günden beri ona kendi çocuğum gibi davrandım kıtmamsk için ne isterse y aptım aldım ama biraz büyünce lafları ağır gelmeye başladı önceden çocuk deyip geçiyordum kaynanamlar hiç sesimi çıkarmim istiyor hakkımı sacununca senin evin var deyip bana laf sayıyorlar kızları istemedikleri biriyle evlenmiş sonra boşanmış boşandığını bil
e ailesinden saklamış ona bir şey deyince haksız olduğu halde duygu sömürüsü yapıp ailesine ailesini k
endi tarafına çekiyor ben haklı olsamda kızlarını haklı çıkarıyorlar o öyle demez o öyle yapmaz diye kafayı yicem bana akıl verin lütfen
O senin kardeşlerinle kardeş gibi mi? Sen de ona baski yap.Ama eşim bunu kabul etmiyor kaynanam da kardeş gibi olun diyorlar baskı yapıyorlar
O adaleti hiç bekleme, eğer ince düşünceli insanlar olsalardı böyle bir beklentin olmazdı, bu saatten sonrada adalet aramaKötülemiyorum tabi ki de kendi kızı onu sevicek ama adeletli davranma bilir ben kızına nasıl laf diyemiyorsam torununun da bana laf deme hakkı yok
Kuzum ayni nankòrlùgù brnde gòrdùm. Tek yapman gereken mesafe ve fazla fedakarlik yapmaman. Tamam cocugunu irdeleme ama eskisi gibi de benimseme madem rahatsiz oluyorlar. Gòrùmcende cagirmasin cok mu ònemli . Sende onlar gibi gereksiz samimiyet gòster yada küs ama tepkini gösterMerhaba arkadaşlar ben yeni evliyim bir görümcemle çocuğu var dul ailesiyle yaşiyor benim evim ayrı ama görümcem yüzünden sürekli huzursuzluk çıkıyor aslında bakınca oda aileside çok iyiler ama bana karşı samimiyetsiz sözümden beri bir gel beraber bir şeyler yapalım gezelim kahve içmeye gidelim demez sadece resmi bir şekilde ailesinin gözünü boyucak kadar iyi çocuğu çok patavatsız çocuk dediğime bakmayın bir dakika susmayan hadsiz bir şey ve ben evlendiğim günden beri ona kendi çocuğum gibi davrandım kıtmamsk için ne isterse y aptım aldım ama biraz büyünce lafları ağır gelmeye başladı önceden çocuk deyip geçiyordum kaynanamlar hiç sesimi çıkarmim istiyor hakkımı sacununca senin evin var deyip bana laf sayıyorlar kızları istemedikleri biriyle evlenmiş sonra boşanmış boşandığını bil
e ailesinden saklamış ona bir şey deyince haksız olduğu halde duygu sömürüsü yapıp ailesine ailesini k
endi tarafına çekiyor ben haklı olsamda kızlarını haklı çıkarıyorlar o öyle demez o öyle yapmaz diye kafayı yicem bana akıl verin lütfen
Bi insana deger verince karsili bu sekilde mi olmali ? Ayrica es aileleri gerektigi yerde gelindir yapar eder diyorlar. Kizlarina gelince toz kondurmuyorlar. Kimin olsa zoruna giderSiz tehlikelisiniz, kadın değil, çocuğu bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?