Görümcenmi var derdin var

Emirzadeler

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
24
16
88
Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim bir görümcemle çocuğu var dul ailesiyle yaşiyor benim evim ayrı ama görümcem yüzünden sürekli huzursuzluk çıkıyor aslında bakınca oda aileside çok iyiler ama bana karşı samimiyetsiz sözümden beri bir gel beraber bir şeyler yapalım gezelim kahve içmeye gidelim demez sadece resmi bir şekilde ailesinin gözünü boyucak kadar iyi çocuğu çok patavatsız çocuk dediğime bakmayın bir dakika susmayan hadsiz bir şey ve ben evlendiğim günden beri ona kendi çocuğum gibi davrandım kıtmamsk için ne isterse y aptım aldım ama biraz büyünce lafları ağır gelmeye başladı önceden çocuk deyip geçiyordum kaynanamlar hiç sesimi çıkarmim istiyor hakkımı sacununca senin evin var deyip bana laf sayıyorlar bir şey deyince haksız olduğu halde duygu sömürüsü yapıp ailesini
Kendi tarafına çekiyor ben haklı olsamda kızlarını haklı çıkarıyorlar o öyle demez o öyle yapmaz diye kafayı yicem bana akıl verin lütfen

Son düzenleme:
Kötülemiyorum tabi ki de kendi kızı onu sevicek ama adeletli davranma bilir ben kızına nasıl laf diyemiyorsam torununun da bana laf deme hakkı yok

Ayol sanane ki bundan?
İstediğiyle evlenir boşanır yine evlenir kaynanan torununu uyarmaz görümceni savunur seni ne ilgilendirir ki? Görümcen seninle resmiymiş demek ki ısınamadı sana görüşmek istemiyor sen de dertsiz başına dert ediniyorsun madem görümcenin çocuğundan şikayetçisin görüşme.

Ben içimden geldiği gibi davranırım hesaplarım yoktur iyi olmak içinde elimden geleni yaptım onu mesafe gibi bir hakkı var ama benim yok hemen yüzüme vuruluyor samimi ol diye ona gelince huyu böyle mesafeli deniyor bir hafta sonuneşimle plan yapıyoruz çocuğuda gelmek istiyorum tamam istiyorsa gelsin diyorum plan değişiyor bidaki hafta bir plan yapalım gelmek istide çocuk kırılmasın üzülmesin diyorum bir deki haftasonu yine gelmek istiyor bu hafta eşimle vakit geçirmek istiyorum başka zaman deyince batıyormuyum ben size deyip trip atıyor

Bu böyle sürer gider . Biran önce mesafenizi koyun herkes yerini bilsin bence .

Mesafe ne güzel şey dene derim pişman olmazsın :))

Ben hiç kötülük düşünmedim iyi olalım istedim sonuçta başına gelenler benim çocuklarımında başına gelebilir anlayışla karşıladım ama ailesinin tutumu ve kendi tutumu beni bu noktaya getirdi çocuğu o lafı söyleyince uyarabilirdin o seni büyüğün özür dile eşiyle vakit geçirmek istiyor başka bir hafta müsait olunca gelebilir miyim diye sor diye yok göz yumuyorlar sesini çokarırsanda haksız oluyorsun

Ama eşim bunu kabul etmiyor kaynanam da kardeş gibi olun diyorlar baskı yapıyorlar
O senin kardeşlerinle kardeş gibi mi? Sen de ona baski yap.
Ben konuyu saçma buldum. Boşu boşuna kendini doldurmussun. Ama eşinin de sana böyle şeylerle gelmeye hakkı yok. Madem öyle azıcık da sen onu darla 'abimle iyi anlaş,kardeşimi maça götür. Bu hafta niye abimi aramadın' diye. O biraz bunalınca da tane tane-laf sokmadan konuş işte bunun saçmaligini

Kötülemiyorum tabi ki de kendi kızı onu sevicek ama adeletli davranma bilir ben kızına nasıl laf diyemiyorsam torununun da bana laf deme hakkı yok
O adaleti hiç bekleme, eğer ince düşünceli insanlar olsalardı böyle bir beklentin olmazdı, bu saatten sonrada adalet arama

Kusura bakmayın ama yazdığınızdan pek birşey anlamadım çok karışık yazmışsınız cümle nerde bitiyor belli değil.Sadece şu konu ile ilgili yorum yapacağım çocuk eğer size bu tür şeyler diyorsa yetişkinler yanında konuşuyorsa onlardan duyup söylüyor olabilir dikkat edin.

Kuzum ayni nankòrlùgù brnde gòrdùm. Tek yapman gereken mesafe ve fazla fedakarlik yapmaman. Tamam cocugunu irdeleme ama eskisi gibi de benimseme madem rahatsiz oluyorlar. Gòrùmcende cagirmasin cok mu ònemli . Sende onlar gibi gereksiz samimiyet gòster yada küs ama tepkini göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…