- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Emirzadeler
-
İlk zamanlar karışırdı ,yok gülmemişim yok aramamışım .işim gücüm var benim ,kimsenin kaprisiyle vs uğraşamam ,siz gelince görüşürüz olur biter dedim .ne gerek var ki samimiyete zaten .salla gitsin .he de geçKötülemiyorum ben. siz mesafeyi koru ya biliyorsunuz demek ki kardeşin buna karışmıyor ben mesafe koymaya çalışınca eşimle kötü oluyorum ailesi bana laf söylüyor birde size gelinle iyi ol diye baskı yapıldığını düşünün çocuklarıda size laf söyleseler falan bende biliyorum mesafe koymayı ama şartlar buna el vermiyor torumu kendi evimde bana laf söyledi torunu sesini çıkarmadı ben yine bişey demedim ağladım gördüğü halde yengenden özürdile demedi bana trip atıp gittiler odamdan çıkmayınca kayınvalidem zorla arattırıp tekrar evime çağırttı
aynen söylediğiniz gibi bıraktığıda oluyor çocuğunu evdeki çiçeği koparıp tuvalete atmış ben görünce bilmiyormuş gibi yaptı sen yapmadıysan ben yaptım o zaman salak mıyım ben kandırmaya çalışıyorsun yaptıysan yaptım de dedim görümcemle çoğu kıyafetiniz aynı rengine kadar bana ne alınsa onada aynı çocuğu benim evime gelmek için ağlıyor sonra eşimle benim aramda uyuyorduEvinizdeki kavgalar görümce yüzünden çıkmıyor. Sizin yüzünüzden çıkıyor. Bayılıyorum bu mentaliteye de ha. Sizle işi olmayan insanları dilinize dolayıp evde kavga çıkarırsınız, sonra sebebi o kişi olur. Yok öyle dünya. :) Kadın zaten size meraklı değil, mesafe koymuş. Çocuğundan size ne ki, getirip evinize mi bırakıyorlar çocuğu? Gitmeyin görmeyin, bu kadar.
Siz değil eşiniz söylesin o kötü olmaz ama siz söyleyince kötü olursunuzBen içimden geldiği gibi davranırım hesaplarım yoktur iyi olmak içinde elimden geleni yaptım onu mesafe gibi bir hakkı var ama benim yok hemen yüzüme vuruluyor samimi ol diye ona gelince huyu böyle mesafeli deniyor bir hafta sonuneşimle plan yapıyoruz çocuğuda gelmek istiyorum tamam istiyorsa gelsin diyorum plan değişiyor bidaki hafta bir plan yapalım gelmek istide çocuk kırılmasın üzülmesin diyorum bir deki haftasonu yine gelmek istiyor bu hafta eşimle vakit geçirmek istiyorum başka zaman deyince batıyormuyum ben size deyip trip atıyor
Niye kendi çocuğunuz gibi davranıyorsunuz ki onun annesi var zaten anne gibi davranacağım derken abartmışsınız.siz bi abla gibi davransaydınız çocukta yüz bulamazdı böyle saygısız davranmayaBende hep öyle dedim zaten ne olacak canım iyilik olsun çocuğuyla kendi çocuğum gibi ilgilendim yaşadıkları çok zor dedim sesimi çıkarmadım ama sonra sesler bana yükselmeye başladı
Zaten bu noktaya getiren biraz eşim oldu ben resmiyetimi en başından koymuştum eşim sürekli iç içe olmamızı istedi kendince iyilik etti kardeş gibi olalım diye yaptı sürekli bizi bir araya getirdi anlatmaya çalıştım çok samimi olmak iyi değil ilerde sorun çıkar bizi kendi halimize bırak diye çünkü görümcemde bana resmiydi bu şekilde ilerliyordu en azından kimse kırılmıyorduSiz değil eşiniz söylesin o kötü olmaz ama siz söyleyince kötü olursunuz
Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim bir görümcemle çocuğu var dul ailesiyle yaşiyor benim evim ayrı ama görümcem yüzünden sürekli huzursuzluk çıkıyor aslında bakınca oda aileside çok iyiler ama bana karşı samimiyetsiz sözümden beri bir gel beraber bir şeyler yapalım gezelim kahve içmeye gidelim demez sadece resmi bir şekilde ailesinin gözünü boyucak kadar iyi çocuğu çok patavatsız çocuk dediğime bakmayın bir dakika susmayan hadsiz bir şey ve ben evlendiğim günden beri ona kendi çocuğum gibi davrandım kıtmamsk için ne isterse y aptım aldım ama biraz büyünce lafları ağır gelmeye başladı önceden çocuk deyip geçiyordum kaynanamlar hiç sesimi çıkarmim istiyor hakkımı sacununca senin evin var deyip bana laf sayıyorlar bir şey deyince haksız olduğu halde duygu sömürüsü yapıp ailesini
Kendi tarafına çekiyor ben haklı olsamda kızlarını haklı çıkarıyorlar o öyle demez o öyle yapmaz diye kafayı yicem bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?