Görümcenmi var derdin var

İlk zamanlar karışırdı ,yok gülmemişim yok aramamışım .işim gücüm var benim ,kimsenin kaprisiyle vs uğraşamam ,siz gelince görüşürüz olur biter dedim .ne gerek var ki samimiyete zaten .salla gitsin .he de geç

aynen söylediğiniz gibi bıraktığıda oluyor çocuğunu evdeki çiçeği koparıp tuvalete atmış ben görünce bilmiyormuş gibi yaptı sen yapmadıysan ben yaptım o zaman salak mıyım ben kandırmaya çalışıyorsun yaptıysan yaptım de dedim görümcemle çoğu kıyafetiniz aynı rengine kadar bana ne alınsa onada aynı çocuğu benim evime gelmek için ağlıyor sonra eşimle benim aramda uyuyordu

Elde tutulur bir sorun yazmamışsınız. Siz önyargılı olmayasınız. Bir sorun yok gibi. Mesafe de her zaman iyidir.

Ben ve bir arkadaş daha sormuş cocugun yasini cevap vermediniz. Belli ki 7-10 yas arası bir çocuk. yani el kadar çocukla savaşa mi girdiniz?

Siz değil eşiniz söylesin o kötü olmaz ama siz söyleyince kötü olursunuz

Bende hep öyle dedim zaten ne olacak canım iyilik olsun çocuğuyla kendi çocuğum gibi ilgilendim yaşadıkları çok zor dedim sesimi çıkarmadım ama sonra sesler bana yükselmeye başladı
Niye kendi çocuğunuz gibi davranıyorsunuz ki onun annesi var zaten anne gibi davranacağım derken abartmışsınız.siz bi abla gibi davransaydınız çocukta yüz bulamazdı böyle saygısız davranmaya

Siz değil eşiniz söylesin o kötü olmaz ama siz söyleyince kötü olursunuz
Zaten bu noktaya getiren biraz eşim oldu ben resmiyetimi en başından koymuştum eşim sürekli iç içe olmamızı istedi kendince iyilik etti kardeş gibi olalım diye yaptı sürekli bizi bir araya getirdi anlatmaya çalıştım çok samimi olmak iyi değil ilerde sorun çıkar bizi kendi halimize bırak diye çünkü görümcemde bana resmiydi bu şekilde ilerliyordu en azından kimse kırılmıyordu

Aman evin ayrı Barkın ayrı ..
Ne dertsiz başına dert arıyorsun ..
Seni kahve içmeye çağırmazmış çağırmasın boşver çoçuk konusuna gelicek olursa adı üstünde çoçukkk ..
Eltimde böyleydi sinir krizi geçirirdi ( ailenin küçük çocuğu eltime para vericeksin bana Abim veriyor sanada demiş abisi eltime para verirken görmüş ) eltim kin besliyordu çocuğa
Banada aynısını yapmaya çalıştı bassettiğim çocuk abisi ona para verirken gördüm yarısını bana vericeksin benimde eşim o dedim ( şakasına ) adı üstünde çocuk işte

Demek sana bi kahve icelim demiyor:) yaw siz gelinlerde ayri bi model oldunuz yeminlen. Hem kadini begenmeyip hemde kahve teklifi yapsin istiyosun. Demek gorumcenin cocugu hadsiz? Sen ne kadar haddini bilir kisisin acaba? Evet evin ayri barkin ayri bu kadar icli disli olmak istemek niye? Demek cocuga evladin gibi davrandin? Kesin oyledir.

Kadin kim bilir neler yasadi? Cocuklarla bosanip ailenin yanina sigmak kolay birsey mi saniyosun? Dua ette bi gun o' dul' dedigin kadinla rolleri degisme. Sizin gibi insanlar iyiki bi koca bulup evleniyolar yoksa skntidan olurdunuz ananizin evinde.

Ayrı dünyaların insanısınız demekki ne diye sürekli sizinle vakit geçirmek istesin? Göz boyamak veya değil size yanlış yapmamış derdiniz ne?
Kadına sinir olup çocuğuna sebep bulmayın.
Az ziyaret edin olsun bitsin.

Kendi çocuğunuz varsa /olursa ilerde kuzen hala akraba bilsin istiyorsanız böyle saçma sapan şeyleri problem etmeyin.
Çocuklar küçükken büyüklerin tavırları söylemleri çocuklara yansıyor. Çocuklar asla unutmaz.

Bak ısrarla çocuğun yaşını yazmıyorsun.
Demekki küçük bir çocuk sabi. Ufacıcık çocuklamı yarışıyorsunuz.

Kimseyle mesafeli olmak zorunda değilsiniz kim nederde desin.
Çocuğun varda babanne evi bilmeyecekmi diyorsun. Nerden biliyorsun senin çocuğuna nasıl davranılacağını ?
Bence kızına ve torununa ilgili diye sen kıskançlıktan çatlıyorsun ilgiyi hazmedemiyorsun.

Cok fesatsın görümce dert deil bende sen dert etmissin corunu cocunu eleştirecek en son insansn

görümcenin hayatındaki yeri bu kada büyük olmamalı. görümceyle mi evlendin kocanla mı?

Vallahi ben de 2 gelinin görümcesiyim kimseye dert değilim.
Sizin tabirinizle BENDE DULUM hemde sizin sevmediğiniz standartlarda 1 çocuklu DULUM.
Allah O dul ve azgın çocuklu dediğiniz kadının durumuna düşürmesin.
Kimin ne olacağı hiç belli olmaz......

Kaynanayla beraber yasamiyorsunuz, gorumceniz onun kizi,kaynananin evi demek ayni zamanda gorumcenizin evi demek. Orada bulunmaktan memnun degilseniz gitmeyin. Kadinin cocugunu kendi evinde begenmeme hakkiniz yok ki,sizi hic ilgilendirmez.

Bu arada dul demiyoruz,evlenmis ayrilmis diyoruz. Dul ne ya?

Benim kv ile aram iyidir aslında yedi yılda bir defa görümceyle aramda bi gerginlik oldu anında beni harcadılar,o toplara hiç girmeyin bence kendi krizinizi kendiniz çözün bu arada görümceyle arayı düzelttim o mevzudan kvye gıcığım hala ama kvnin genel tavrı iyi oldugundan çok da takılmıyorum artık.

Kimseye kendi çocuğunu kötülemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…