- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi Emirzadeler
-
Baslarda bende hep fedakarlik yaptim, esimin ailesine ve görumcelerime, hizmette saygida kusur etmedim. Baktim hep daha fazlasini beklediler 2 gùnde gittiysem hergùn beklediler. Gorumcelerde esimle mutpulugmza samimiyetsiz sekilde masallah demeler. Sonradan kendilerini hakli cikartip gereksiz yere ailesini doldurup ùstùme saldilar hep. Bi zaman sonra mesafe koymayi ogrendim. Kotu ol demiyorum yine gel git saygili ol ama inan kendini fedakarlik konusinda zorlama hayir demeyi ve mesafe koymayi ogren. Genelde es ailesini de gorumceler etkiler onun icin gorumceye gerektigi yerde lafini sok ònce bunu ogrenmelisinBen içimden geldiği gibi davranırım hesaplarım yoktur iyi olmak içinde elimden geleni yaptım onu mesafe gibi bir hakkı var ama benim yok hemen yüzüme vuruluyor samimi ol diye ona gelince huyu böyle mesafeli deniyor bir hafta sonuneşimle plan yapıyoruz çocuğuda gelmek istiyorum tamam istiyorsa gelsin diyorum plan değişiyor bidaki hafta bir plan yapalım gelmek istide çocuk kırılmasın üzülmesin diyorum bir deki haftasonu yine gelmek istiyor bu hafta eşimle vakit geçirmek istiyorum başka zaman deyince batıyormuyum ben size deyip trip atıyor
Eğer dert ettiğin buysa sen görümce görmemişsin. Benim görümceyi sana yolluyum kendi görümceni nüfusuna bile alırsın:))Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim bir görümcemle çocuğu var dul ailesiyle yaşiyor benim evim ayrı ama görümcem yüzünden sürekli huzursuzluk çıkıyor aslında bakınca oda aileside çok iyiler ama bana karşı samimiyetsiz sözümden beri bir gel beraber bir şeyler yapalım gezelim kahve içmeye gidelim demez sadece resmi bir şekilde ailesinin gözünü boyucak kadar iyi çocuğu çok patavatsız çocuk dediğime bakmayın bir dakika susmayan hadsiz bir şey ve ben evlendiğim günden beri ona kendi çocuğum gibi davrandım kıtmamsk için ne isterse y aptım aldım ama biraz büyünce lafları ağır gelmeye başladı önceden çocuk deyip geçiyordum kaynanamlar hiç sesimi çıkarmim istiyor hakkımı sacununca senin evin var deyip bana laf sayıyorlar kızları istemedikleri biriyle evlenmiş sonra boşanmış boşandığını bil
e ailesinden saklamış ona bir şey deyince haksız olduğu halde duygu sömürüsü yapıp ailesine ailesini k
endi tarafına çekiyor ben haklı olsamda kızlarını haklı çıkarıyorlar o öyle demez o öyle yapmaz diye kafayı yicem bana akıl verin lütfen
Saçmalamayın lütfen, konunun başında yazılanlar "o dul, bana 'samimi' şekilde gel demez, kahve içelim demez, gezelim demez, çocuğu susmuyor". Bunlar dert mi?Bi insana deger verince karsili bu sekilde mi olmali ? Ayrica es aileleri gerektigi yerde gelindir yapar eder diyorlar. Kizlarina gelince toz kondurmuyorlar. Kimin olsa zoruna gider
Ne demek istediğinizi anlayamadımSiz de pek fena gelinsiniz. O ne olacak peki
Ne güzel işte seninle resmi olmasıMerhaba arkadaşlar ben yeni evliyim bir görümcemle çocuğu var dul ailesiyle yaşiyor benim evim ayrı ama görümcem yüzünden sürekli huzursuzluk çıkıyor aslında bakınca oda aileside çok iyiler ama bana karşı samimiyetsiz sözümden beri bir gel beraber bir şeyler yapalım gezelim kahve içmeye gidelim demez sadece resmi bir şekilde ailesinin gözünü boyucak kadar iyi çocuğu çok patavatsız çocuk dediğime bakmayın bir dakika susmayan hadsiz bir şey ve ben evlendiğim günden beri ona kendi çocuğum gibi davrandım kıtmamsk için ne isterse y aptım aldım ama biraz büyünce lafları ağır gelmeye başladı önceden çocuk deyip geçiyordum kaynanamlar hiç sesimi çıkarmim istiyor hakkımı sacununca senin evin var deyip bana laf sayıyorlar bir şey deyince haksız olduğu halde duygu sömürüsü yapıp ailesini
Kendi tarafına çekiyor ben haklı olsamda kızlarını haklı çıkarıyorlar o öyle demez o öyle yapmaz diye kafayı yicem bana akıl verin lütfen
Kötülemiyorum ben. siz mesafeyi koru ya biliyorsunuz demek ki kardeşin buna karışmıyor ben mesafe koymaya çalışınca eşimle kötü oluyorum ailesi bana laf söylüyor birde size gelinle iyi ol diye baskı yapıldığını düşünün çocuklarıda size laf söyleseler falan bende biliyorum mesafe koymayı ama şartlar buna el vermiyor torumu kendi evimde bana laf söyledi torunu sesini çıkarmadı ben yine bişey demedim ağladım gördüğü halde yengenden özürdile demedi bana trip atıp gittiler odamdan çıkmayınca kayınvalidem zorla arattırıp tekrar evime çağırttıÖncelikle “dul” diye özellikle belirtmeniz saçma olmuş ,sonra onun çocuğuna kendi çocuğunuz gibi neden bakıyorsunuz ki ,o çocuğun bir annesi var .siz o evin gelinisiniz ve o küçük çocuğa hadsiz diyene kadar siz de haddinizi bilin .gidip annesine kızını kötülüyorsunuz vs. Kadının ne demesini bekliyordunuz?
Demekki görümce sizinle program yapmak istemiyor,kahve içmek istemiyor .Bunları normal bir insan yapsaydı sorun olmazdı ama görümce yapınca sorun oluyor değil mi ?Ben de bir görümceyim ve ben de gelinimizle mesafeliyimdir,samimiyete gerek yok.
He he diyoruz da canım sonradan onlar bizleri üzüyorlarNe güzel işte seninle resmi olması
Benimde bi tane boşanmış görümcem var ve naparsa yapsın hep haklıdır cünkü psikolojisi bozuk deyip herkes he he diyo her yaptıgına
Sende cok takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?