görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
ya arkadalar hayretle okuyorum yazdıklarınızı nasıl insanlar bunlar böyle bir anne ve abla nasıl kardeşinin oğlunun evlilik hayatını cehenneme çeviriyor böyle,insanlıktan çıkmışlar vallahi bunlar,
rabbim size peygamber sabrı versin dayanılıcak gibi değiller,bende de var bir tane deli görümcede bu kadar karışamıyor,klava:
ayyy yolasım geldi hepsinin saçını şimdi:mymeka:

ruzgar denız saolasın canım,gorumcem tekrar gıdecekmıs o sevgılısıyle evlenecekmıs 1 aya kadar kocasıyla bosanacak acıkca soyluyor gıdıp evlenecem dıye aılesı sesını bıle cıkarmıyor lafa gelıncede namuslu gecınırler neyse bana bulasmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar 1 ayı iple cekıyorum

canım allah sabır versınde moralını bozmak ıstemem ama adlı tatıl basladı,bide durusmaları 2 ay sonraya verıyolar :bbo: daha sonradan husrana ugrama bıde gercek bosanma kararını almak ıcınde nerden baksan en az 1 ay da onu ekle senağlama namussuzlugu kendı kızları yapınca ört bas edilir ama elin kızı sevgilisiyle sokakta yürüyünce bile namussuz damgasını yapıştırıverirler!!!!! allah hepimize sabır versin :Saruboceq:

gerçekten zor bir durum, Allah kimseye yaşatmasın, huzur kadar güzel bir şey var mı? ama ne huzur bırakıyorlar ne başka bir şey... ama 1 aydan daha fazla sürer canım bu işler, moralini bozmak için söylemiyorum, hazırlıklı ol diye söylüyorum... namus meselesine gelince, çok haklısın... başkalarına çok kolay ahlaksız damgasını vururlar ama kendi kızları yapınca yanlışlarını ya görmezler ya da görmezden gelirle... Allah ıslah etsin, sana da sabır versin canım :)
rahmetli annemin bir sözü vardı "ayıp yerdeki yara, açıp gösteremezsin herkese" derdi, çok doğru, kimseye anlatamazsın böyle şeyleri... anlamıyorum ya, niye uğraşıyorlar senin yatağınla, kusura bakma ama kafayı sıyırmış bunlar, senin de buna bir dur demen gerekiyor bence :1hug:
Bu insanlar neymiş böyle yaa mafoldumben şok oldum Allah hepimize sabırlar wersin
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yaaaaaa ayy cok üzüldüm ya olamaz boyle bısey of offfffffffffffffff,ıyı dıleklerın ıcın saol canım

ruzgar denız cok teşekkurler canım artık cok kotu bı hal almıs dunyanın hali artık katlanamaz duruma geldım ama eşim için mecbur sabredecegim

yaaa benim bu görümcem niye bu kadar gıcık bir kadın ya.dün eşimin doğum gününü kutladık bende kendi kuzenlerimi ortak arkadaşlarımızı falan davet ettim hepsinden allah razı olsun kırmadılar geldiler birde eşimin yiğenini yani görümcemin oğlunu davet etmiştim duymuştu çünkü doğum günü yapılayacağını ayıp olmasın diye buyur sende gel dedim tamam geleceğim dedi ve 25 yaşında kendisi son anda son 1 saat kala telefon açtı eşime dayı ben gelemeyeceğim eşimde sordu neden dayı ya annem işte demiş eşimde tamam sorun değil deyip telefonu kapattı ne oldu dedim yiğenim gelemeyecekmiş dedi hemen anladım annesi izin vermemiş dimi dedim evet dedi o anne manyağı annesi hayır derse öyle kız gibi oturur dedi aman boşver dedim bende görümcemin kıskançlığı işte dedim ve partimizi yaptık.görümcem annem yaşında ama eşimin bana olan aşkını kıskanıyor cadıkötükedihüsoklava:

benimde büyük görümcem düşman basına vallaa
eşimi benden öyle cok kıskanıyoki
her fırsatta onun eski sevgililerini işte beni şuraya götür özcan buraya ona buna gezdirmeye calışıp
planlarımızı alt üst ettiği
vve evliliğimzdeki en büyük kavga sebeplerinden biri olmayı çoktan haketti.
uyuz oluyorum ona...o da bana oluyodur herhalde

Bende elti çok görümce 1 tane var çok fazla görüşemedim en fazla 15 dk.gördüm en son bir kere başbaşa oturup uzunca konuştuk çok tatlı biriydi..
Kısacası kendi halinde biri erkek arkadaşımlada çok kafa dengi değillerdir zaten
Yani kıskansa evlenen abilerini kıskanırdı

arkadaşlar cumartesı gunu kaynanamla eltim benim eve geldiler neden onlara gıtmedıgım ıcın hesap sordu kaynanam"bende: durmadan surat yapıyosunuz,ikide bir laf sokuyonuz o yuzden gelmıyom dedım"sen boyle yaparsan ben ölürüm,dedi.... bende acıdım dedım ki kendi kendime 1 saatliğine zorla da olsa gideyim.. sonra ne mi oldu sıkı durun!!! gayet acımasız bı surat ıfadesıyle başladı tartısmaya"sen gelmiyon diye oglumda az geliyo ne yılan çıktın sen :çok üzgünüm: yanlış tahtaya basmısız biiiiz :1shok: bende dedim ki bu sözlerin üzerine beni sizin evinize beklemeyin,kesinlikle gelmicem,oglunuda herzaman yollıcam ki gelin aramıza gırdı demeyın dıye dedım.... Sanmayı ki kadın geri adım attı hala benı kotulemeye dvm edıyo dedımkı siz dedim dvm edın bu sözlerinize içimdeki son şans kırıntılarınızıda yok edin (eşim annesigilin yaptıklarını byuk abisinede anlatmıştı;oda annesı gılle konusmus anası demişki oğlum ben hastayım istemeden yanlıs seyler soyluyom sonrada uzuluyom demiş) kaynana bana ne desın sen beni bide oğluma şikayet edersin öylemiiiiiii.... ben etmedım dedım benım abimle samımı bı dıyalogum yokki ben anlatayım dedım eşim anlatmıştır dedim. şimdide eşime bi ilgi bi alaka,dedim ki eşime sen iyi olda benden uzak olsunlar.... :çok üzgünüm:

boşver canım Allaha havale et zaten senı bılen bılıyodur onlarıda tabıkı....bol bol dua et anlarlar ama iş işten gectıkten sonra

rengarenk salla gitsin aynı benimkiler bi surat el öptürmemek gıcık gıcık konuşmalar hal hatır sormamalar gitmeyincede hayırszı gelmiyor demeler valla biz artık son 1 yıldır hiç gitmiyoruz ne eşim nede ben eşime ben dedim ben gitmem sen git yok dedi seni kabul etmeyenlerle işim olmaz valla böyle bir rahatız bir rahat ohhhh benden uzak cehenneme yakın inş.daha neler yaptılar bana neler.

boşver canım Allaha havale et zaten senı bılen bılıyodur onlarıda tabıkı....bol bol dua et anlarlar ama iş işten gectıkten sonra

öyle zaten tatlım benim gibi sahipsizi bulup eziyorlar(kaçarak evlendik) ama tak tesellim diğer cocukları evlnecegı zaman o gelınler benım gıbı sahıpsiz olmadıkları için onlara bu kadar müdahele edemeyecekler ve herkeste benım gıbı tepkı vermezo zaman benım degerımı anlayacaklar ama içim affetmez onları senağlama

benım gorumcem bana hıc laf soylemez ama hareketlerıyle yaptıklarıyla yada yapmadıklarıyla benı sınır eder.oglum 1.5 yasında ve gecen ay kasık fıtıgından amelıyat aynı zamandada sunnet oldu.gorumcem bır aydır benı gecmıs olsun demek ıcın aramadı.esımlede amelıyattan 10 saat sonra arayıp konustu.bır aydır,aynı sehırde yasadıgımız halde gecmıs olsun zıyaretıne gelmedı bıze.

benım gorumcemde kacarak evlenmıs canım kacarak evlenmek ayıp deılkı inş ömur boyu surer mutluluugun sen etrafa bakma kocanla mutluysan kulaklarını tıka duymamazlıktan gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…