ruzgar denız saolasın canım,gorumcem tekrar gıdecekmıs o sevgılısıyle evlenecekmıs 1 aya kadar kocasıyla bosanacak acıkca soyluyor gıdıp evlenecem dıye aılesı sesını bıle cıkarmıyor lafa gelıncede namuslu gecınırler neyse bana bulasmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar 1 ayı iple cekıyorum
pes diyorum başka da bir şey diyemiyorum... daha neler duyacağız acaba? nedir bu görümce kaynana çilesi ya... Allah yardımcın olsun arkadaşım, ne diyeyim inan böyle delikafadulden oldum
çok teşekkürler tatlım,insan arkadaslarına bıle anlatamıyor, "acaba ben mi hata yapıyorum,onların yaptıkları mı doğru "diye düşünmeye başlamıstım... biliyon mu ondan sonra 2 gun daha koltukta yattık en sonunda yatagı açtım ve o örtüyü kaldırdım,ben işe gittiğimde de akşam bi geliyom örtüyü yine sermişler :1shok:
gerçekten zor bir durum, Allah kimseye yaşatmasın, huzur kadar güzel bir şey var mı? ama ne huzur bırakıyorlar ne başka bir şey... ama 1 aydan daha fazla sürer canım bu işler, moralini bozmak için söylemiyorum, hazırlıklı ol diye söylüyorum... namus meselesine gelince, çok haklısın... başkalarına çok kolay ahlaksız damgasını vururlar ama kendi kızları yapınca yanlışlarını ya görmezler ya da görmezden gelirle... Allah ıslah etsin, sana da sabır versin canım :)ruzgar denız saolasın canım,gorumcem tekrar gıdecekmıs o sevgılısıyle evlenecekmıs 1 aya kadar kocasıyla bosanacak acıkca soyluyor gıdıp evlenecem dıye aılesı sesını bıle cıkarmıyor lafa gelıncede namuslu gecınırler neyse bana bulasmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar 1 ayı iple cekıyorum
rahmetli annemin bir sözü vardı "ayıp yerdeki yara, açıp gösteremezsin herkese" derdi, çok doğru, kimseye anlatamazsın böyle şeyleri... anlamıyorum ya, niye uğraşıyorlar senin yatağınla, kusura bakma ama kafayı sıyırmış bunlar, senin de buna bir dur demen gerekiyor bence :1hug:çok teşekkürler tatlım,insan arkadaslarına bıle anlatamıyor, "acaba ben mi hata yapıyorum,onların yaptıkları mı doğru "diye düşünmeye başlamıstım... biliyon mu ondan sonra 2 gun daha koltukta yattık en sonunda yatagı açtım ve o örtüyü kaldırdım,ben işe gittiğimde de akşam bi geliyom örtüyü yine sermişler :1shok:
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:Bu insanlar neymiş böyle yaa mafoldumben şok oldum Allah hepimize sabırlar wersin
canım allah sabır versınde moralını bozmak ıstemem ama adlı tatıl basladı,bide durusmaları 2 ay sonraya verıyolar :bbo: daha sonradan husrana ugrama bıde gercek bosanma kararını almak ıcınde nerden baksan en az 1 ay da onu ekle senağlama namussuzlugu kendı kızları yapınca ört bas edilir ama elin kızı sevgilisiyle sokakta yürüyünce bile namussuz damgasını yapıştırıverirler!!!!! allah hepimize sabır versin :Saruboceq:
Canm bırak senden uzak Allah'a yakın olsunlar belli zaten onlarında ne olduğu..!
boşver canım Allaha havale et zaten senı bılen bılıyodur onlarıda tabıkı....bol bol dua et anlarlar ama iş işten gectıkten sonra
öyle zaten tatlım benim gibi sahipsizi bulup eziyorlar(kaçarak evlendik) ama tak tesellim diğer cocukları evlnecegı zaman o gelınler benım gıbı sahıpsiz olmadıkları için onlara bu kadar müdahele edemeyecekler ve herkeste benım gıbı tepkı vermezo zaman benım degerımı anlayacaklar ama içim affetmez onları senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?