görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
valla ben çok söyleniyordum görümceme ama en son öyle bişi yaptı ki anasına acımayan bana hiç acımaz boşver dedim

görümcem 4. kez evini terk edip üçüncü kez boşanma davası açmıştı yaklışık bir yıldır ayrılardı ama gene barışmışlar

bu arada kayınvalidem anjiyo oldu sabah gelmedi bile başına öğelenden sonra lütfetti şimdi de kayınvalidemin sıcakta kalması güneşe denize çıkması yasak ama kayınpeder yazlığa gidelim diye tutturmuş, görümcede yeni boşandığı kocasını da alıp hep beraber gidelim demiş

insan annem hasta baba ne yazlığı der önce benim son anda haberim oldu yoksa eşime müdahale ettirirdim babasına karşı gelemez demeyin kocasından ayrı olduğu dönemde bulduğu sevgilisi ile tatile gitti babası gidemezsin dediği halde işine gelince umrunda değil haspamın

dün o kadar kötüydü ki kayınvalidemin sesi gitmek istemediği halde resmen zorla gidiyor çok üzüldüm kadına ona da kızgınım aslında ama yok anacım yaa anasına acımayan el kızına hiç acımaz onun kalbinin niyetine vercem artık yaptığı her şeyi Allah bildiği gibi yapsın

canım benim ya işte bu görümcelere huzursuzluk olmasın diye susuluyor ama bunlar sanki gelinleri korkak sanıyorlar,benimde var başımda bitane düşman başına bile diyemiyorum,kına gecemi nikahımı hepsini mahfettiler,fesat kıskanç kendini dünyanın merkezi sanan bitane görümce,ama hiç oralı bile olma muhatab olma,ben yıllardır konuşmuyorum çokta rahatım kaynanama gidiyorum o yokmuş gibi davranıyorum daha çok uyuz oluyor bana ama bişeyde diyemiyor konuşmadığımız içi köpek gibi kendini yiyor annesine babasına bulaşıyor bana laf söyleyemeyince,ama sen zaten hamilesin sağlığın için pek birarada olma bence bebeğin içinlmaz:

bende görümceyim 2 tane gelinimiz var ne karışırım ne müdahele ederim ne gerek var herkezin evi barkı ayrı,

sana küfüre kadar hakaret eden bir kadınla görüşmüyosun herhalde,valla ben saçını başını yolarım bana hakaret edecek kadının klava:

valla arkadaşlar kaynanam+ görümcem yüzünden depresyondayım!!!! eşim bile şokta bana yaptıklarına karşı :sinifsinif: ben böyle olduklarını tahmin bile etmezdim diyo.... geçen hafta sonu iştende izinliyiz,biraz uyuyalım dedık ama uyanıgız yatakta konusuyoz aşkımla... birden bizim dış kapı daaaan diye açıldıaşkım hemen zıpladı kapımızı örttü giyindi çıktı odadan.kimmiş dersinizz KAYNANAM(şaşırmadınız demi) neyse seslenmıslerde duymamısız bişey mi oldu diye(kesınlıkle yalannnn uyanıktık) madem oyle insan gelince bi kapıyı çalar!!!! Ha bide geçen görümcem beni seksi geceliğimle gördü ve ne dedi biliyonuz mu; hahahaha erkek cocuguna dönmüşsün :1shok: bunu söyleyende bi tipine baksa... offffff offf bu anlattıklarım hiç bişey bunların beterlerine girmiyom

benimde 4 tane en fenalari uzak bana cok sukurki ama olsa en cok da yardim eden o olurdu her konuda....
1 tanesi en kucuk bendende kucuk onun zarari olmaz
benimle yasit olan var oda cok fena ama bana dokunmayan yilan bin yasasin misali yasiyo...yani dokunmuycaksin ona :)))
en buyuk gorumcem kadin 32 ben 24 yasindayim ama benle iddiada sanki ne alirsam sormaz hayirli olsun demez dusunun kizimin odasini yaptik hic gule gule yatsin hayirli olsun demedi sonra kizim boguluyodu duydu hic bisey demedi sadece HIIIIIIII dedi cok zoruma gitti...yaptiklarini saysam bitiremem evleneli 5 sene oldu ayri eve geceli 1 sene o 4 yil icinde yapmadigini hissettirmedigini su 1 yil icinde etti...acaba diyorum kendi evime gecdim diyemi yapiyo hani annelerinden ayrildim ya CADIARZU ama ne yapim evde 2 bekar gorumce ben bide simdi cocugum oldu hep berabermi otursaydik...allahdan zamaninda verdi yuce rabbim bebisimi oyle iste gorumcem illallah dedirtiyo bazen
amacim asla kinamak degil tabiki bende gorumce olucam ama onun gibimi ASLA!

Merhabalar, ben 8 aydır sözlüyüm 3-4 aya kadarda evleneceğim.Dünya tatlısı bi kayınvalidem var herkesi hoş tutar kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz ilk gördüğüm günden beri bana öylesi geldiği için çok seviniyordum taa ki görümcem azıtana kadar....

Sağolsun sözlüm sessiz bir çocuk pısırıklıktan değilde gereksiz ufak tefek şeyleri büyütmeyip es geçiyo ailesiyle zaten dialogu zayıf hele kendinden 7 yaş büyük ablasıyla tamamen...ablasını sevmiyo ama ablası üzerine vzaife olmayan herkese her işe bulaştığı için onu kendinden uzak tutuyor...

29 yaşında kimseyle çıkmamış mühendis bi çocuk ama baba zengin oldugundan ona bi gsm operatörünün bayisini açıp vermiş otlakçı ve düzenbaz eniştesiyle bi müdddet çalışmış ayrılmışlar o konuya giremeyeceğim ama enişte de ayrı bi forum konusu!!!

her neyse ben üniversite mezunu hayat dolu cıvıl cıvıl elinden her iş gelen bi kızım sözlümü üniversitiden bi arkdaşımın akrabası olarak tanıdım her ikimizinde ailesi karadenizli...

ve ben 6 ay önce tesettüre girdim onun aileside kapalı fakat bu tamamen benim rızamla olan bir şeydi.Neyse diyeceğim o ki görümce kendine bi öğretmen bi büyük insan statüsüne adadı ilk başlarda herkesi memnun etmeye çalıştım tabiki her dediğine eyvallah dedim abla abla peşinde dolaştım o kadarda büyük bi zat olmamasına ragmen ama nereden bileyim 3 çocuklu kocası sakat bi hatunun benimle ugrasacağını...15 gün önce sözlümün yazlığına gittik gayet yakındık anne babalar başımızdaydı herkes süper eglendi rahattı yakınlığımız kimseye batmadı bizi kimse uyarmadı....

Gelgelelim kayın peder ve valide sehir dışında oldugundan onu büyük saydım ve kandil için onlara gittik.bebeğini sevdik geldik ertesi gece sözlüm bana ondan gelen mesajı okuttu...

Aynen söyle "Naber,bak ne dicem ablan olarak uyarmak zorundayım .......'nın bizim yanımızda seninle oynaşması hiç hoş değil,hele kapalı kıza daha ağır olmak yaraşır evli olsanda büyüklerin yanında nerede görülmüş ? ben daha babanın yanında a.... abinin elini tutmadım..daha dikkatli olun lütfen bizim aileye yakışır gelin olsun .niyetim tamamen halisanedir..islam adına"

bu mesajı kandil günün ertesi gecesi 22.24te göndermiş.Başımdan aşşa kaynar sular döküldü samimyetine inandığın abla modunda takılan hatun arkadan seni sözlüne bu çirkinlikle şikayet ediyo..islam adına ailemize yakışan gelin olsun sanki osmanlı hanedanına gelin seçiyor hasba

ben sözlümle tadım kaçtı oynaşmak dediğide arkadaşlar sözlüm kanepede uzanmış ben ayak ucundayım ve kolumlan bacağına yaslanmısım ve odada ondan başka kimse yok...tabi bu onun ne kadar cibiliyetsiz açık kollayan kibirli bir maymun oldugunu gösterdi...uykularım kaçtı...bunu bana yapmaya hakkı yok bende hata ona o hakkı vermişim demekki bir şekildede geri almam gerekti...

bende mesajını gördüm çok üzüldüm ben seni abla kardeş yerine koymuştum yüzyüze söylesen daha samimi olurdu neyse diyeceğim o ki bundan sonra dikkat ederim yazdım

kıyamet ertesi günün öğleni koptu sözlüm ona o mesajı attıgım için ona gelen mesajı söylediğim için bana kızdı ama haksızdı öylesine bi densizliği bana tüm çıplaklığıyla sunmak zorunda değildi..

Tabi görümce sokta ...sonra bana biz andan babadan öyle gördük tarzından birşeyler gevelemiş evet o anne babanın yanında biz 3 gün geçirdik aşk ve romantizm dolu...o ana baba sana bunları öğretmiş olamaz h hanım onu ancak sana hastalıklı bir beyin şizofren bi örümcek beyin öğretebilir...

senin tek derdin beni kıskanman....neyse sözlüm onu bana bulaştırmayacağına söz verdi tabiki benimde ondan habersiz birşey yapmamam şartıyla o kendi kendine kudursun sen dalganı geç dedi bana ben daha ablamla abla kardeş olamadım sen ondan ablalık bekleme dedi...

Olay kapandı...samimiyetsiz olmakla onu suçladım ve aramıza mesafe koyabilmek için bi neden buldum ona sımsıkı sarılıp sözlümün elini bırakmamaya söz verdim kendime kim ne derse desin...gelsin .ötümü yesin...g"örümcek seni....sen önce kocanı yakıstır ailene...birde gittiğin yere ait ol artık...

görümceler kardeşlerini paylaşamıyorlar.Ben kayınvalidemi seviyorum.Bende 5 görümce var birde elti.Hepsi birbirinden beterler.Ama kayınvalideme kızlarının yaptıkları hatayı söyledim anlattım.Kızlarına tepki koymuştu.Bir yıl oldu hepside benide ailemi çok üzdüler.Bize gelecekleri zman eşimi arayıp haber veriyolar.sinir oluyorum müsaitmiyim değilmiyim.Eşime söledim kaç sefer yabancılarmı canım diyolar.Üstelik çaışıyorumda.Nişan ayakkabım alınıyordu görümcemde vardı alışverişte gitmiş aynı ayakkabının aynısından almış üstelik istersen değiştireyim dedi.Bneim için sorun yok dedi.Hepsinden nefret ediyorum.Kıskanç insanlar.Birde ne var ne yok birbirlerine telefon açıp haber verirler.Almanyada görümcem var sabah akşam sürekli telefonlaşırlar kardeşleriyle.Bende kayınvalidemlere gidince almanyadaki arar.Evdeki görümcem abla sonra arar der.Ben varım ya rahat dedikodu yapamıyolar.

canım nişanlıyken hep iyi oluyolarAma düğüne yakın alışveriş ev için eşyana bile karışıyolar.Sonra değişiyolar.Paylaşamıyolar.Bende kıskandırmak için çatlatıyorum.Geçen dedimki eşim bana yardım ediyor ev işlerinde.Evdeki görümcem bana niye yardım etmiyodun dedi.Eşim yok ya yapmıyorum dedi.Niye saklıyosun dedim.Kayınvalidem tabiki yardım edecek dedi.Gıcık oluyorum görümceme

canım 2 görümcem var büyüğü çok fena çok çektirdi bana 2 hafta ewlerine gitmedim kaynanam geldi o da az deil tabii niye gelmiyon falan filan neden geleyim kızının suratı böle şöle falan filan derken bi baktım ki görümcemle arkadaş olmuşum yakınlaşmayı deneyin bi sorunla karşılaştığınızda muhataplarıyla konuşun derim kavga mı etmedik neler neler anlatamam şimdi kanatsız melek maşallah darısı çekenlerin başına diyim

slm arkadaslar...

benim moralim cok kotu..yeni konu acicaktim ama buraya da uygun olur diye dusundum..sözlumle 3 gun once ayrilmak zorunda kaldik..görumcem yuzunden..Benden 4 yas buyuk...ve nedense bana herzaman surat yapiyor aksi davraniiyor igneli laflar kullaniyor..bende herzaman duymazliktan gormezlikten gelirdim..taki benimde sabrim tukenesiye kadar..
Bir aksam onlardayiz ve yine bana kotu davrandi...bende dedim senin sorunun ne benle...benmiyim onu soran..kiyamet koptu...isitmedigim sey kalmadi..annemin yaninda yuzugu birakta git bile denildi.
Allah hic bir anneye yasatmaz bunu insallah...

Bu kavgadan sonra nisanlimin ailesi beni artik istemiyormus...cok zoruma gitti..hergun onlari arayip hal hatir sorardim..beni nekadar kirsalar bile hic bir zaman agzimi acmamisimdir..kendi kizlarindan iyi davranmisimdir..ama demekki yinede kendimi sevdirememisim..

ne yapacagimi bilmiyorum artik..kac gunden beri ne uyuyorum ne yemek yiyorum...hemen 3 kilo vermisim...aglamaktan gozlerim sisti...
Nisanlim ise ben aileme resti cekerim ama 3 ay icinde evleniriz yada kacariz diyor..

babam beni bu cirkin cumleden sonra hemen evlendirmez arkadaslar..kacipta ailemide rezil etmek istemiyorum..ama onsuzda nasil yasarim bilmiyorum..:gitme:..mutlu olmak benimde hakkim ya:sinifsinif:

Siz ne dusunuyorsunuz mafoldumben

cnm sakın ama sakın kaçayım deme çünkü ben o hatayı yaptım,daha 3 haftalık evliyim ve şimdiden bin pişman oldum,kaldı ki eşimin ailesi beni sevmiyo değillerdi ama el kızı diye işler değişti bi kaynana görümce furyası oluştu ki sorma kötükedihüso ağlamadığım gün sayılıdır,kendi ailemin bana yaptıkları sıkıntı bunun yanında hiç,sakın kaçayım deme çünkü sahipsiz insanı daha bi eziyorlar(eşim bile ailesinin bana yaptıklarına inanamıyor allahtan destek oluyor) inan cnm sahipsiz evlenme 3 haftalık evliyim ama bu kaynana tarafı hiç bişey yaptırmıyo,yemek bile yapınca aşağı indireyim diyorum bir surat yapılıyo inanamazsın,gecen işten geldık yemek yapıyom eşimde var kaynanam bagırıyo oğluuum gel yemek yeee,eşim de diyo biz yicez anne cvaba bakın,yağ cızırdıyo daha sen gel burda ye (işte sahipsizlik bu aşamada koyuyor insana,kendi oğlunu yemeğe çağırıyor sanki ben işten gelmemişim gibi beni çağırmıyo) ve daha nice olaylar en basiti düğün fotolarına bakarlarken kaynana eşimin resmini öpüp cnm oğlum manken gibi diyo ve biride çıkıp demediki çok güzel olmussun vs....

evet haklisin...zaten hic bir sekilde kacmayi dusunmuyorum..aileme bunu yapamam..cunku onlar bana baski kurmuyor vermeyiz diye..kizim sen nasil istiyorsan oyle olsun diyorlar...

Arkadaslar kendimi cok yalniz hissediyorum...nisanlima cok kirginim...ben ona 5 senemi vermisim..bu iliskiyi yurutmek icin hep ben fedakarlik yapmisim...kotu seyleri hep gormezlikten gelmisim..ve oda bana ya 3 ay icinde evleniriz..eger olmazsa ayriliz diyor...:gitme: Boyle sartli sevgimi olur arkadaslar ya:sinifsinif:
Suan isyerindeyim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi...Allahima sadece dua ediyorum bana sabir versin..onsuzda olmuyor ama onunlada olmicak...

ya sabir yarabbimmsenağlama

canım ya çok üzüldüm durumuna ama her zaman kendi mutlulugunu gözet,inan canım seni gercekten seiyosa bırakmaz,bırakamaz... bu kişinin yaptıgı senı korkutmak ve böyle bir davranış hiçte sağlıklı değil,sakın ezdirme kendini,bi ev yapmak kolay değil,mademki ailen sorun cıkarmıyor sende sevgiline şart koy,evimizi daya döşe borçları sıfırla ben senınleyım,yoksa herkes kendi yoluna de!!!!!!!!! inan canım bu eşlerin ailesi araya gırınce herseyden soguyorsun,benim ilk geceme bıle karıstılar(koltugumu açıp carsaf serıp burda yatın yatak bozulmasın dediler :1shok: ) sanki kendi evimde dğilim offf oooofffffff

arkadaslar daha oncede anlatmıstım bu topıkte gorumcem baska bırıyle gorusuodu ve o gorustugu adama kactı ustelık kocasıylada kacarak evlenmısı neyse 1 aydır o adamın yanındaydı babası 2 kere gıttı gelmedı ve 3.gıdısınde getırdıler kızlarını ama sankı baska bı herıfın yanından gelmıs gıbı deılde hacıdan gelmıs gıbı davranıyolar cok sınırlerım bozuluo bıde bosattıracaklar kızını kendılerı yetmıyomus gıbı kızlarıda cıkacak ve bıde 4 yasında durmadan mızılayan oglu var bızıde ayırmıyolar evden na yapacagım sımdı ben yaa lutfen bı akıl verınsenağlama

bence bu durumu eşinle konuş eniş tepkisini koysun sen koysan çok göze batarsın oğulları söyleyince daha az tepki alır eşin ne diyor bu duruma sonuçta bütçeniz uygunsa eşinde arkandaysa ayırın artık çocuk değilsiniz ki ağzınıza vurup oturun desinler

canım esım benım arkamda ama babasındanda korkuyor bıde kayınpederımle aynı işyerındeler yanı kendılerıne aıt işlerı ustelık dugun borclarımızda bıtmedı kayınpederım şuanda ayıramam gucum yok dıyor

aynı işte olmaları bu yüzden çok kötü işte valla ne deyim sabredeceksin o zaman

benım görümcem çok dengesiz benden 3 yaş buyuk olmasına rağmen ben onu alttan alıyorum kahrını ben çekıyorumm.bır gün ıyı davranıyor bırgun kötu davranıyor bende şaştım valla:umursamaz:

pes diyorum başka da bir şey diyemiyorum... daha neler duyacağız acaba? nedir bu görümce kaynana çilesi ya... Allah yardımcın olsun arkadaşım, ne diyeyim inan böyle delikafadulden oldum
valla işin çok zor... ben gerçekten anlamıyorum, anlamaya çalışıyorum ama benim kapasitem düşük herhalde anlayamıyorum onları... nasıl böyle bir şeye göz yumulur ya? nasıl bir toplum haline geldik? sonradan yazdıklarını okuduğum için şunu yap bunu yap diyemiyorum, kendine göre haklısın... maddiyat insanların elini kolunu bağlıyor işte Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…