selam kızlar uzun zamandır kk üyesiyim ama bu topiği ilk kez gördüm bende sizlerie aynı dertten muzdaribim görümcemin evlenirken yaptıkları yetmediği gibi hala devam ediyor yapmaya en basit örnek olarak dün yaşadığım bir olayı anlatmak isterim sizlere dün hepbirlikte yazlıktaydık masa hazırlanacak yemek yenecek falan bunlar kaynanam görümcem odada oturmuş muhabbet ediyor ben mutfağa geçtim tabak çanak almak için o sırada bahçeden yiğenimin ağlama sesi geldi ben onlşarın olduğu odadan cama bakmak için oıdaya girdim bana ne oldu diye sordu kaynanam bende bilmiyorum ben zaten mutfaktaydım dedim gıcık görümcem sn bugün yine sinirlisin galiba dedi yoo dedim anneme ters konuşuyorsunda dedi hayır ben ters bi şy demedim demeye kalmadı zaten diyemezsin insan kjayınvalidesiyle öyle konuşmaz falan demeye başladı ben bi şey demeden dışarı çıktım sonra kaynanamı gördüm ben sana ne dedimde böyle diyo dedim sonra görümcem geldi eşim geldi fala görümcem bana ben senin ne mal olduğunu biliyorum dedi ben zaten hamileliğin verdiği duygusallıkla ağlamaya başladım kaynanama senin kızın oğlunun ablası olabilir ama bundan sonra benim hiç bir şeyim değil dedim...
dün onun yüzünden kanama geçirdim tek dileğim var ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN O GÖRÜMCEMİN...
biz uyurken sabah 6 da yattığımız odaya girer kapı çalmadan ( beraber yaşamıyoruz, kırk yılda bi kalmak zorunda kalırsak, mutlaka bişi yapıp bizi tedirgin eder )
hatta yattığımız yatağın altından bişeyler alır, ben oraya gittiğimde asla bir bardak çayını bile kendi almaz, bana hizmetçi muamelesi yapar.. daha onuda alıp hiç bi yere gitmedik, eşim ona hayır demekten bıktı o peşimize takılmaya çalışmaktan bıkmadı..
ben odadan çıktığım anda arkamdan hakaret etmeye başlar, küfüre kadar gidebilir bu hakaretler.
ben arabama yiyeceğim içeceğim herşeyi koyarda giderim oraya, onlarada alışveriş yaparız mutlaka (1 günlüğüne gideriz, 1 aylık alışveriş yaaprız) 1 tabak meyve toplasak ağaçtan kavga çıkartır..
daha sayayımmı.. nesini seveyim bu görüöcenin.. bana uzak olsun yeterrrrrrr
slm arkadaslar...
benim moralim cok kotu..yeni konu acicaktim ama buraya da uygun olur diye dusundum..sözlumle 3 gun once ayrilmak zorunda kaldik..görumcem yuzunden..Benden 4 yas buyuk...ve nedense bana herzaman surat yapiyor aksi davraniiyor igneli laflar kullaniyor..bende herzaman duymazliktan gormezlikten gelirdim..taki benimde sabrim tukenesiye kadar..
Bir aksam onlardayiz ve yine bana kotu davrandi...bende dedim senin sorunun ne benle...benmiyim onu soran..kiyamet koptu...isitmedigim sey kalmadi..annemin yaninda yuzugu birakta git bile denildi.
Allah hic bir anneye yasatmaz bunu insallah...
Bu kavgadan sonra nisanlimin ailesi beni artik istemiyormus...cok zoruma gitti..hergun onlari arayip hal hatir sorardim..beni nekadar kirsalar bile hic bir zaman agzimi acmamisimdir..kendi kizlarindan iyi davranmisimdir..ama demekki yinede kendimi sevdirememisim..
ne yapacagimi bilmiyorum artik..kac gunden beri ne uyuyorum ne yemek yiyorum...hemen 3 kilo vermisim...aglamaktan gozlerim sisti...
Nisanlim ise ben aileme resti cekerim ama 3 ay icinde evleniriz yada kacariz diyor..
babam beni bu cirkin cumleden sonra hemen evlendirmez arkadaslar..kacipta ailemide rezil etmek istemiyorum..ama onsuzda nasil yasarim bilmiyorum..:gitme:..mutlu olmak benimde hakkim ya:sinifsinif:
Siz ne dusunuyorsunuz mafoldumben
evet haklisin...zaten hic bir sekilde kacmayi dusunmuyorum..aileme bunu yapamam..cunku onlar bana baski kurmuyor vermeyiz diye..kizim sen nasil istiyorsan oyle olsun diyorlar...
Arkadaslar kendimi cok yalniz hissediyorum...nisanlima cok kirginim...ben ona 5 senemi vermisim..bu iliskiyi yurutmek icin hep ben fedakarlik yapmisim...kotu seyleri hep gormezlikten gelmisim..ve oda bana ya 3 ay icinde evleniriz..eger olmazsa ayriliz diyor...:gitme: Boyle sartli sevgimi olur arkadaslar ya:sinifsinif:
Suan isyerindeyim aglamamak icin zor tutuyorum kendimi...Allahima sadece dua ediyorum bana sabir versin..onsuzda olmuyor ama onunlada olmicak...
ya sabir yarabbimmsenağlama
arkadaslar daha oncede anlatmıstım bu topıkte gorumcem baska bırıyle gorusuodu ve o gorustugu adama kactı ustelık kocasıylada kacarak evlenmısı neyse 1 aydır o adamın yanındaydı babası 2 kere gıttı gelmedı ve 3.gıdısınde getırdıler kızlarını ama sankı baska bı herıfın yanından gelmıs gıbı deılde hacıdan gelmıs gıbı davranıyolar cok sınırlerım bozuluo bıde bosattıracaklar kızını kendılerı yetmıyomus gıbı kızlarıda cıkacak ve bıde 4 yasında durmadan mızılayan oglu var bızıde ayırmıyolar evden na yapacagım sımdı ben yaa lutfen bı akıl verınsenağlama
pes diyorum başka da bir şey diyemiyorum... daha neler duyacağız acaba? nedir bu görümce kaynana çilesi ya... Allah yardımcın olsun arkadaşım, ne diyeyim inan böyle delikafadulden oldumcanım ya çok üzüldüm durumuna ama her zaman kendi mutlulugunu gözet,inan canım seni gercekten seiyosa bırakmaz,bırakamaz... bu kişinin yaptıgı senı korkutmak ve böyle bir davranış hiçte sağlıklı değil,sakın ezdirme kendini,bi ev yapmak kolay değil,mademki ailen sorun cıkarmıyor sende sevgiline şart koy,evimizi daya döşe borçları sıfırla ben senınleyım,yoksa herkes kendi yoluna de!!!!!!!!! inan canım bu eşlerin ailesi araya gırınce herseyden soguyorsun,benim ilk geceme bıle karıstılar(koltugumu açıp carsaf serıp burda yatın yatak bozulmasın dediler :1shok: ) sanki kendi evimde dğilim offf oooofffffff
valla işin çok zor... ben gerçekten anlamıyorum, anlamaya çalışıyorum ama benim kapasitem düşük herhalde anlayamıyorum onları... nasıl böyle bir şeye göz yumulur ya? nasıl bir toplum haline geldik? sonradan yazdıklarını okuduğum için şunu yap bunu yap diyemiyorum, kendine göre haklısın... maddiyat insanların elini kolunu bağlıyor iştearkadaslar daha oncede anlatmıstım bu topıkte gorumcem baska bırıyle gorusuodu ve o gorustugu adama kactı ustelık kocasıylada kacarak evlenmısı neyse 1 aydır o adamın yanındaydı babası 2 kere gıttı gelmedı ve 3.gıdısınde getırdıler kızlarını ama sankı baska bı herıfın yanından gelmıs gıbı deılde hacıdan gelmıs gıbı davranıyolar cok sınırlerım bozuluo bıde bosattıracaklar kızını kendılerı yetmıyomus gıbı kızlarıda cıkacak ve bıde 4 yasında durmadan mızılayan oglu var bızıde ayırmıyolar evden na yapacagım sımdı ben yaa lutfen bı akıl verınsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?