görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .

Evde kaldı ondan mı ki huysuzluğu dediğiniz görümceniz 26 yaşında öyle mi?
siz de öyleyse çocuksunuz bundandır belkide geçimsizliğiniz.

Evde kaldı ondan mı ki huysuzluğu dediğiniz görümceniz 26 yaşında öyle mi?
siz de öyleyse çocuksunuz bundandır belkide geçimsizliğiniz.

Yok yanlış anladınız galiba evde kalmayla ilgili bişey değil bu 26 yaşında bir insan evde kalmış sayılmaz çünkü sadece kıskançlık.Yaşımla ilgili olarakta kimse sizi yönetmek istedimi?

canım ben 28 yaşında evlendim zaten avukatlık yapıyorum çok ön planda olmayı gerektiren ve dominant bi meslek zaten benim yapım da öyle ona rağmen yönetmeye kalktılar beni Allah akıl fikir versin diyip geç kafana takma ama sana uymayan bişeyi de kesinlikle yapma saygı çerçevesinde istemiyorum yapmam de huuysuzlanırsa da aldırış etme

ee boşa demişler kime iyilik edersen ondan yersin afedersiniz kazık diye
o hesap bu da.ama kesinlikle katılıyorum insanlara değer vermeyince değerin biliniyor bu gerçek..

Allah herkese eşit miktarda akıl vermiş benm ihtiyacım yokki onun aklına fikirlerine bana emir veriyor beni yönetmek istiyor bende birde tamam dedim ikide tamam dedim ama yetti yani ben yine saygımı gösteririm ama asla kendimi yönettirmem bencede Allah akıl fikir versin böylelerine.

kaynanalar bitti sıra görümcelere geldii şimdii,
nedir bu gelinlerin görümcelerden ve kaynanalardan alıp veremedikleri,,
hiç damatlardan duymuyoruz ,kayınpeder ,kaynana ,ve kayın biraderden şikayet eden

normal canım çünkü istisnalar hariç genelde kız aileleri damatlarını bağırlarına basar aman kızım üzülmesin aman kayınvalidesi kocası laf etmesin diye kendilerini çeker de çekerler
haaa ama ben damadını bağrına basıp bir dediğini iki etmeyip kendi kızına yapılandan şikayet edip sonra da gelinine kaynanalık yapan kızına yapıldığına kızdığı şeyleri gelinine yapan çok gördüm biri de benim kayınvalidem
ben şu an ders alma aşamasındayım mesela görümcemin bana yaptıklarına bakıp erkek kardeşimin kız arkadaşlarına onun bana yaptığı kızdığım şeyleri onlara yapmıyorum
empati önemli ama malesef kimsede yok hepimiz bir keser almışız elimize kendimize yontuyoruz
yapacak bişi yok canım ben hep derim benim ailem eşimi bağrına bastı o oğulları sanki zaten kendi ailesi de onu bağrına basıyor ben ortada kaldım evlenince diye geyiğini bile yaparım

valla anlamak zor insanlari. benim görümcemde cok fena. cok tuhaf bir kiz. esimle beni kiskaniyo. cok sinirleniyorum bazen. ama bazen de düsünüyorumki... kiskanilmak acinmaktan daha iyidir. kiskansin dursun. catlasin dursun

bende bugün müstakbel kayınvalidem ve 3tanee görümcelrimin yanındaydım çok iyilerdi hepsi allah var çok sıcak davranırlar bana hepsi ayrı ayrı hele bi tanesi var benim yaşıma daha yakın bana bi elbise gördüm tam sana yakışır yok işte kilon ne güzel oturmuş bak üstündeki ne güzelmiş diye sıraladıda sıraladı zaten sevgilim en küçük tek oğlan inşallah hep böle gider ama bi şeye bozuldum tek resim çekiniyorduk sevgilim şakasına ben daha güzelim demi abla dedi o da evetttt dedi bende aşk olsunn dedim o da o tektir bizim için dedi kıskandım mı ne

hiç damatlardan duymuyoruz ,kayınpeder ,kaynana ,ve kayın biraderden şikayet eden

sız nıye bu kadar rahatsız oluyosunuz kaydirigubbakcemile

benimkini mi tatif ettin yahuuu

Tabiki böle tipler var canım maalesef ama herşey birlikte olduğun erkeğin elinde arayı bulacak ve ona mudahale etmmesi konusunda mesafe koyacak o yani sen ne yapsan ne desen boş aran nasıl yada aranızda nasıl bir mesafe nasıl bir ilişki var bilmiyorum görümcenle bence biraz yakın olmaya kurmaya çalış baktın bu böle gider ha odun ha senin görümcen o zaman araya birlikte oldun adamı sokacan ve muhattap olmayacan sadece merhaba merhaba canım başka türlü çözülmez bu sorunlar yerimseniben

ıyı olana kımse bısey demez bız durduk yerde bı yerlerımızden uydurup yazmıyoruz napalım eslerının arasını bozmaya calısan huzur vermeyen gorumce ve kaynanaları tepemızdemı tasıyalım zaten bu zamana kadar oyle yaptıkta ne oldu ayaklar altına dustuk burada gorumcesınden şıkayet edenlerın cogunuda eşlerı desteklıo oyuzden sızın boyle bı tepkı vermenız cok saçma eger sızde gorumceysenız ve cok ıyıyse gorumcenızle aranız sızde dıle getırırsınız burda gorumcesınden memnun olanlarda var insanlar nıye boyle hıc anlam veremıyorum gelınlerı sankı köle olarak alıyorlar sesini cıkartmasan ayakları altında ezılırsen senden ıyısı yok ama kendılerıne gelınce iş bırden deısebılıyor garip.....

Benim görümcem kendisi kaynanalik yapmak ister bana!
1. Hayatima karismak ister
2. Kiskanctir
3. Ben aileme hizmet ediyorum neden gelin gelip yapmaz der ( basa kakacaksan niye yapiyosun degil mi oysa)
4. Ailesinin hic bir isine kosmazi hep ben kosarim sonrada sen ne yaptinki olur
5. Biz ailesiyiiz neden elalem kizini tercih ediyor diye konusur etrafta
6. Onun yapamadiklarini yapabildigim icin (devam okuyabilme - gezmek - giyinme) konusunda hor görür bana ...
Vs ...
Daha anlatayim mi?

Başına gelmeyen anlayamaz, eğer başınızda böyle bir sıkıntı yoksa oturun kalkın Allah'a dua edin. Evinizde huzurunuz yerinde ve mutlusunuz anlaşılan. Davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler. İnşallah bu tür sorunlarınız olmaz da bizleri anlamak zorunda kalmazsınız. Damatlardan böyle şikayetler duymanız çok zor, çünkü kız tarafı kızlarının mutluluğu için damatlarını el üstünde tutuyor ama erkek tarafının böyle bir çabası yok ne yazık ki, el kızı deyip geçiyorlar... Dediğim gibi bu tür sorunları eğer yaşamadıysanız anlayamazsınız, ki yaşamadığınız anlaşılıyor yorumlarınızdan... Sıkıntısı ve derdi olanları yermektense en azından anlamaya çalışıp bilmeden ahkam kesmeyin! Ne yaşadığını onu yaşayan bilir hanımefendi... Ha bu arada; bunları yazdığınıza göre görümce ya da kaynana olabilirsiniz... Acaba siz de mi onlardan birisiniz diye aklıma gelmedi değil hani!

Ben ben ben... GÖrÜmcemden nefret edıyorum... Daha kÖtÜsÜ yoktur arkadaŞlar kendınızı yormayın hıÇ.. Rekor bende:):):)

biz uyurken sabah 6 da yattığımız odaya girer kapı çalmadan ( beraber yaşamıyoruz, kırk yılda bi kalmak zorunda kalırsak, mutlaka bişi yapıp bizi tedirgin eder )
hatta yattığımız yatağın altından bişeyler alır, ben oraya gittiğimde asla bir bardak çayını bile kendi almaz, bana hizmetçi muamelesi yapar.. daha onuda alıp hiç bi yere gitmedik, eşim ona hayır demekten bıktı o peşimize takılmaya çalışmaktan bıkmadı..
ben odadan çıktığım anda arkamdan hakaret etmeye başlar, küfüre kadar gidebilir bu hakaretler.
ben arabama yiyeceğim içeceğim herşeyi koyarda giderim oraya, onlarada alışveriş yaparız mutlaka (1 günlüğüne gideriz, 1 aylık alışveriş yaaprız) 1 tabak meyve toplasak ağaçtan kavga çıkartır..
daha sayayımmı.. nesini seveyim bu görüöcenin.. bana uzak olsun yeterrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…