ben kme sorsam şimdi sesiini çıkarma diyo onu tanıyanlar sizde tanısaydınız eminim öyle derdiniz ama bn ne yapmalıyım görümcem bnden 8 yaş büyük 26 yşnda herşeyi bana bağlıyor sinirini bizden çıkarıyor we nolursa olsun özürü bizden bekliyor
Evde kaldı ondan mı ki huysuzluğu dediğiniz görümceniz 26 yaşında öyle mi?
siz de öyleyse çocuksunuz bundandır belkide geçimsizliğiniz.
vallaha elin iyisimi olur diye boşuna dememişlerrrr
ben görümcemi abla gibi sevmeye çalıştım kaçarak evlendi elimden geleni yaptım ailesiyle ben aracı oldum barıştrıdım bebeği oldu yanında kaldımm çeyiz hazırlar gibi eşya yapmaya çalıştımbende olmayanı aldımdesem yeridir eksik olmasın zaten durumu iyi değil eşinin eksik olmasın diye bananeysee
sonuçta teşekkür olarak kazık yedim herzamanki gibi
şimdi iyilik yapmıyorum üzülmüyorum eskisinden daha iyi davranıyo
anlamadım insanlara neden iyiylik yaramıyo kötülük yapiyilik buıl resmen
ee boşa demişler kime iyilik edersen ondan yersin afedersiniz kazık diye
o hesap bu da.ama kesinlikle katılıyorum insanlara değer vermeyince değerin biliniyor bu gerçek..
canım ben 28 yaşında evlendim zaten avukatlık yapıyorum çok ön planda olmayı gerektiren ve dominant bi meslek zaten benim yapım da öyle ona rağmen yönetmeye kalktılar beni Allah akıl fikir versin diyip geç kafana takma ama sana uymayan bişeyi de kesinlikle yapma saygı çerçevesinde istemiyorum yapmam de huuysuzlanırsa da aldırış etme
arkadaşlar bnm bir tane görümcem war ama 1000 taneye bedel daha sewgilimle aramızda söz nişan yok ama şimdiden hayatı burnumuzdan getiriyor herşeye karışyor szce biz ewlendkten snra düzelrmi yoksa yne karışırmı???
kaynanalar bitti sıra görümcelere geldii şimdii,
nedir bu gelinlerin görümcelerden ve kaynanalardan alıp veremedikleri,,
hiç damatlardan duymuyoruz ,kayınpeder ,kaynana ,ve kayın biraderden şikayet eden
görümcemdeki kötülükleri sayıyorum
1.yalan
2.dedikodu
3,hayatımza karışma
4,kıskançlık
bu kadar yetermi aynı mahalledeyz bni sewgilimlede birbirmze düşürüyo arkadaşlarımlada sonunda bni delirtcek yani herşeye burnunu sokmasa ölür Allah ım yaa ewlenncede byle olursa naparım bn
hiç damatlardan duymuyoruz ,kayınpeder ,kaynana ,ve kayın biraderden şikayet eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?