görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
offfffff offfff
arkadaslar ıkı tane gorumcem var her gıttıgımde suratları asık hosgeldın bıle demezler gecer mutfaga otururlar onlar demıyorsa ben dıyım dıyorum ama nafıle dedıgıme bın pısman oluyorum cevap verme tenzulunde bıle bulunmuyorlar ıslerıne gelınce konusuyorlar selam verıyorlar mutlaka her pazar esıme bızı suraya gotur buraya gotur dıyorlar bız yenı evlıyız bende haklı olarak sınırlenıyorum esımde bazen goturmuo ozamanda esıme sen zaten bızle ılgılenme bızı unutdun alan ayagı yapıyolar esımde etkılenıyor uzuluyor aynı sekıl annesıde yapıyor ve ben bu durumdan cok rahatsızım haklı değılmıyım ama....

benim enbuyuk sorunum eşimin ailesi kızlarına ve damatlarına resmen tapıorlar bizi tanımıyorlar yanı eşimın ve benim onların yanında değerimiz sıfır... maddi manevi herturlu onlara destek oluyorlar haliyle nefret edıyorum . torunlarda bile ayrıcalık var görümcelerinki üstün eeeee naparsın bekarken yengem cadı yengelik yapıordu evlendim görümceliğe maruz kalıyorum hangi kategorideyim bilemiyorum özellikle büyük görümceden nefreeeettt ediyorum kötulukten ve zarardan baska birşey yapmadı

Allah akıl fikir versin bu insanlara yaa ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım bende görümceyim ama hiç gelinime karışmam banane yaa nasıl yaşarsa yaşasın nasıl gezerse tozarsa sonuçta onun ve kardeşimin hayatı

bendeki görümce öle değildi gerçi ama uzak olduğum için pek karışanım görüşenim yok nişanlıyken oldu birtakakım sorunlarda onun beyliğide hanımlığıda evlenene kadardı :))))))))

ALLAH sabır versin benimki çok az gelir
geldiğinde de sadece çekmecelerimi karıştırır gider başka vukaatı yok şimdilik :)

benim görümcem biz esimle sözlüyken karisirdi,nisanliykende karisdirdi simdide karisiyor cadi kadin,ilk önce kadine karissaya.kendisi 7yillik esini gecen sene bosadi ama hala nedense eski nesinin soyismini tasiyor ve en kötüsü baska bir erkekle flört ediyor simdi.o kiside eski esinin bir tanidigi aman tanrim,nasil bir insan bu böyle

canım seninki gene iyiymiş benim görümce boşancam diye evi terk ediyor sonra başka adamlarla flört ediyor ardından kocasına geri dönüyor her dönüşte de mail adreslerini ve telini değiştiriyor
kayınvalideye sorarsan görümce sütten çıkmış ak kaşık gelmiş bana damadını çekiştiriyordu msn de kadınlarla konuşuyormuş diye ben de açtım ağzımı söyledim birbir kızının ettiği haltları gayet de iyi bilior kızı kimlerle gezip tozuyor ama bize temize çıkaracak da dert yanacak ya yemezler

m iki görümcem var evlere şenlik daha evlenmedim ama yuvamı yıkmaya kadar geldiler yıklıyor hep ailemi hakir görüp geçenlerde hakaret etmişler ben başka yerdeyim ailem başka yerde duymak artık istemiyorumkalbimden bile çıktılar

"Görümce göztaşı, gördüğün yerde bas taşı" demişler, ne kadar doğru söylemişler kaydirigubbakcemile3

ALLAH sabır versin benimki çok az gelir
geldiğinde de sadece çekmecelerimi karıştırır gider başka vukaatı yok şimdilik :)
inanmıorum bitane daha var benimkinden, ben de geçen yatak odamızdan çıkarken yakaladım anlamıorum yani ne olabilir, ne bekliyo, kendi odası gibi leş, sigaradan kokuşmuş falan bişey görmez baksın
başka şey yazıcaktım ne çıktı,benimki bi kere bana kendince uyarıda falan bulunuyo, bak işte dedikodu yaparsan karışırsan bana gelme ben senin bişeyin diilim bana laf getirme sıkıntılarını anlatma gibi laflar etti, ben de ama sen benim annem yaşındasın yabancım diilsin ne demek bu diye lafı soktum ohhhhkaydirigubbakcemile3

arkadaşımdı önceleri,kardeşiyle sonradan tanıştık.Ama dedikodu ve kıskançlık had safhada kendisinde.Diğer gelini de abisiyle o tanıştırmış onunla da önce kendisi arkadaştı şimdi kızla görüşmüyorlar.Tipik bir durum bizimkisi eminim benle de öyle olacak.Aramızda şu anda çekişme yok gibi duruyor ama samimi olmadığını her halinden hissedebiliyorum.Ben sadece şu örneği vereyim siz nasıl biri olduğunu anlayın artık.Nişanlımla nişanlanmadan önce gittik alyanslarımızı aldık ve kız bunu sorun yaptı.Kendiniz gittiniz beğendiniz diye.Ya ne yapacaktım benim için özel bir anlamı olan bir şey di bu yüzük olayı senin fikrinin ne önemi olabilir ki değil mi ama,söyleyin arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum.Yüzüğü onsuz gitmiş almışız lafa bak.Neyse ya yine sözleri aklıma geldi kendimi kötü hissettim

kızlar okudumda yorumları benim gibi olanlarda varmıs
sağolsun görümcem iiii biri evlenmeden önce eşimin ailesinde bitek o bize destek oldu ablam yok onu ablam gibi severim evleneli daha 1 bucuk ay olmadı bize ev görmeye geldi 2 çocuğuyla (bir erkek bir kız cocuğu var küçükler daha ) eve girer girmez kızı yatak odamıza koştu aaa buraya bakcam burayada bakcam burda ne varmıs die yatak odasında heryeri karıstırdı dolapları cekmeceleri lmaz: tamam cocuktur dedim merak edio bakıo dedim ses cıkarmadım evi biras uzak olduğu için bizde kaldı ve tabi 2 gunde kızı belki 100 defa girip yatak odasını karıstırdı ve gördüğü halde ses cıkarmadı eşim benim bozulduğumu anladı söyledi kıza girmeyecksin o odaya fln dedi ama kim takar eşim gidince tekrar girdi çıktı ve eşim geldi yatak odasında bişi yapıodu baktım ablası tabiki çocuklarıyla askımın yanında neyse cıktılar bende kapıyı kapattım belki anlarlar girmezler die ablası döndü biz acıyoruz sen kapatıosun kapıyı dedi şakayla karısık eşimde ne var orda acıosunuz özel orası dedi ama anlayan kim cumartesi yine gelecekler kızlar ben bu konuyu nasıl halledecem ya salonu oturma odasını karıstırsın bişi demiorum ama kız yatak odamdan cıkmıo daha 7 yasında ama cin gibi anneside yengesi merak edio bakıo kızıma bişi deme dio ne yapacam bilmiyorum
gecen gunde görümceme gittim eşimde oraya gelecekti tekrar söylüyorum gercekten ablam gibi görüyorum seviyorum ama bazen garip davranıo neyse işte gittim ayaklarım uyustu bende sehpa var ortada ayağımı oraya uzatır gibi yaptım oğlu ayağını indir annem kızar dedi bende güldüm ablası geldi ayağımı sehpaya koymadığım halde indir kız ayağını dedi şaka yapıo sandım ben sildim orayı kız indir dedi tekrar saka yapıo gibi bende indirdim akşam eşim geldi ayağını uzattı sehpaya indir ablan kızıo dedim askımda yavrum benim indiriodu indirme yoruldun uzat dinlen dedi şok oldum bana indirttin dedim kardeşim o benim dedi gülerek şaka yapıo gibi sölüo ama zoruma gidio

you_know seni o kadar iyi anladım ki ama sen görümceni daha sonra daha iyi anlayacaksın.Ne olursa olsun samimiyetsiz oluyorlar,yapmacık davranıyorlar.Sen onu ablan gibi görmüşsün ama o seni kardeş gibi görmediğini tek cevabıyla göstermiş.Arayı bozma ama sınırını da bilsin.Yatak odan sana özel ve oraya giremez bana göre böyle...

evet ben onu ablam gibi gördum ama anlattım ya o sehpa olayı cok canımı sıktı dunde eşime söledim bidaha ablana gitmem ben diye neden fln dedi anlattım saka yapmıştır dedi bende ciddiydi dedim ben arar konusurum sen yoksan onlar için bende yokum bunu bilsin dedi bende bişi söleme dedim şimdi söylese ben ona şaka yapmıştım diyecek biliorum en ufak şeyi büyütüo diyecek
evet yatak odam özel ama ben onları kırmadan nasıl söyleyim bunu çünkü kendi bile mesela ben ona gidince rahat bişiler giyiyorum kendi kıyafetlerimi dolabına koyuyor sonra alacağımda ondan istiyorum ben kapının önünde duruyorum bana gel gel içeri orda durma fln diyor yani onun için yatak odası özel deil bunu ona nasıl anlatmalıyımm

aaaaay canım ya çok şaşırdım pis görümce nolcak resmen iyi niyetini suistimal etmiş tavrını koy bence haddini bilsin bu davranışlarınada bozulduğunu belli etme gül geç aynı şekilde şakayla karışık iğnelemeler yap çok sinirlendim görümce işte nolcakkötükedihüso

bence de aranda her zaman sinir olsun.ben acikcasi hic sevmem.ukala ukala hareketleri bana ders verir gibi konusmasi.esimin hatirina konusuyom.yoksa kapima bile sokmam..aman amn görümce kaynanamiii .uzak dursun...

teşekkür ederim kızlar cvp verdiğiniz için bu hafta bize geleceklerdi gelmediler haftaya kesin gelirler kızlar sakın yanlış anlamayın istemediiimden deil çocukları hiç bişi bilmio yani yatak odasının özel olduunu oraya girilmemesi gerektini bilmiolar dun eşimlede tekrar konustuk küçük kızı cek kenara söyle dedi ama bunu benim deil sizce annesinin söylemesi gerekmiyormu çünkü bir kere söledim ablacım oraya girme diye annesi merak edio yengesi bakıo bişi deme kızıma dedi e ben bu kıza daha ne diyebilirmki
ya gercekten abartmıyorum kızlar ben odaya gidiyorum peşimden gelio eşim gidio peşinden girio benim yatak odam süslü fln yani mor heryer perde fln değişik biraz hadi onlara bakıo dicem ama annesinin sölemesi gerekmiomu ya cunku kız eve girer girmez yatak odasına kosuo
ben evleneli 1 bucuk ay oldu istanbulda 2 kuzenim var sadece ben eşimin ailesini ailem gibi gördum eltim iyi ama karsıda oturuyorlar yani ona pek gidemiyorum eşim işe gidince ablasına giderim die düşünüodum ama gecen gun olandan sonra eşimle giderim bitek o kadar gercekten uzuldum kızlar benide kardeşi gibi gördüğünü söylüyordu hep saolsun gercekten hakkını ödeyemem ama o laf söylenirmi o kardeşim dinlensin dedi ya

Son düzenleme:
Kızlar bende sizler gibi görümcemden çekiyordum ya.Burayada yazmıştım.Çok kavga etmiştik niaşnlımla bu yüzden.Benim sinirim bozuluyordu,nişanlım sen yanlış anladın dediği anda ona patlıyordum.Çünkü görümcem onun yanında melek o yokken şeytanduı bana.Neyse işte ben nişanlıma bişeyleri ispatladım,görümcemin açığını çok yakalaladı.BENİM haklı olduğumu anladı sonunda ve artık benim 1 dediğimi 2 etmiyor.Bu arada görümceme çok beddua etmiştim.Benim aileme,bana laf söylemişti diye.Ne oldu dersiniz?Görümcem nişanladı ve nişanlısının ailesinin fenalığını anlatamam size.Herşeye laf yapıyorlar,herşeye karışıyorlar.Nişan günü görümcem hüngür hüngür ağladı.EE ne demişler alma mazlumun ağını çıkar aheste aheste.Başkasının mutsuzluğundan mutlu olunmaz ama o günlerde ben ine hizmetimi yaptım,yemek yaptım,ortalık sildim süpürdüm aramızda bişey yokmuş gibi.Hreşyine koştum.Bişeyleri anlasında UTANSIN diye.Geldi benden özür diledi biliyor musunuz.Eskiden beni hiç aramayan insan şimdi haftada bir arıyor.Ne oldu el iiçine girince astığım astık,kestiğim kestik yapamıyormusun deyince.Herşey farklı oluyormuş,sen haklıymışsın dedi.....DAha bir sürü şey var kızlar.Aslında üzülüyorum onun adına.Ama bana çektirdiklerinin 1000 katını çekiyor şimdi kendisi.Beni çok ağlatmıştı.Şimdi ben ve nişanlım lafımızı söylüyoruz,çokta yakın durmuyoruz.Aynı ortamda durmuyoruz.

Haklısın canım annesinin demesi lazım.Annesi uyarcağına destek çıkmış resmen.

bende öyle diyorum cnm annesi söylemiyorsa ben ne diyebilirm ve daha 1 bucuk aylık gelinim ama yatak odam yol gecen hanı lmaz: ve eşimde kaç defa söyledi o odaya girmek yok die anlamıor bakalım ne yapmam lazım bi çözüm bulamadım kapısıda kilitlenmio hem kilit olsa bile kilitleyemem galiba yanlış anlaşılır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…