inanmıorum bitane daha var benimkinden, ben de geçen yatak odamızdan çıkarken yakaladım anlamıorum yani ne olabilir, ne bekliyo, kendi odası gibi leş, sigaradan kokuşmuş falan bişey görmez baksınALLAH sabır versin benimki çok az gelir
geldiğinde de sadece çekmecelerimi karıştırır gider başka vukaatı yok şimdilik :)
evet ben onu ablam gibi gördum ama anlattım ya o sehpa olayı cok canımı sıktı dunde eşime söledim bidaha ablana gitmem ben diye neden fln dedi anlattım saka yapmıştır dedi bende ciddiydi dedim ben arar konusurum sen yoksan onlar için bende yokum bunu bilsin dedi bende bişi söleme dedim şimdi söylese ben ona şaka yapmıştım diyecek biliorum en ufak şeyi büyütüo diyecek
evet yatak odam özel ama ben onları kırmadan nasıl söyleyim bunu çünkü kendi bile mesela ben ona gidince rahat bişiler giyiyorum kendi kıyafetlerimi dolabına koyuyor sonra alacağımda ondan istiyorum ben kapının önünde duruyorum bana gel gel içeri orda durma fln diyor yani onun için yatak odası özel deil bunu ona nasıl anlatmalıyımm
teşekkür ederim kızlar cvp verdiğiniz için bu hafta bize geleceklerdi gelmediler haftaya kesin gelirler kızlar sakın yanlış anlamayın istemediiimden deil çocukları hiç bişi bilmio yani yatak odasının özel olduunu oraya girilmemesi gerektini bilmiolar dun eşimlede tekrar konustuk küçük kızı cek kenara söyle dedi ama bunu benim deil sizce annesinin söylemesi gerekmiyormu çünkü bir kere söledim ablacım oraya girme diye annesi merak edio yengesi bakıo bişi deme kızıma dedi e ben bu kıza daha ne diyebilirmki
ya gercekten abartmıyorum kızlar ben odaya gidiyorum peşimden gelio eşim gidio peşinden girio benim yatak odam süslü fln yani mor heryer perde fln değişik biraz hadi onlara bakıo dicem ama annesinin sölemesi gerekmiomu ya cunku kız eve girer girmez yatak odasına kosuo
ben evleneli 1 bucuk ay oldu istanbulda 2 kuzenim var sadece ben eşimin ailesini ailem gibi gördum eltim iyi ama karsıda oturuyorlar yani ona pek gidemiyorum eşim işe gidince ablasına giderim die düşünüodum ama gecen gun olandan sonra eşimle giderim bitek o kadar gercekten uzuldum kızlar benide kardeşi gibi gördüğünü söylüyordu hep saolsun gercekten hakkını ödeyemem ama o laf söylenirmi o kardeşim dinlensin dedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?