arkadaslar daha oncede anlatmıstım bu topıkte gorumcem baska bırıyle gorusuodu ve o gorustugu adama kactı ustelık kocasıylada kacarak evlenmısı neyse 1 aydır o adamın yanındaydı babası 2 kere gıttı gelmedı ve 3.gıdısınde getırdıler kızlarını ama sankı baska bı herıfın yanından gelmıs gıbı deılde hacıdan gelmıs gıbı davranıyolar cok sınırlerım bozuluo bıde bosattıracaklar kızını kendılerı yetmıyomus gıbı kızlarıda cıkacak ve bıde 4 yasında durmadan mızılayan oglu var bızıde ayırmıyolar evden na yapacagım sımdı ben yaa lutfen bı akıl verınsenağlama
görümcemdeki kötülükleri sayıyorum
1.yalan
2.dedikodu
3,hayatımza karışma
4,kıskançlık
bu kadar yetermi aynı mahalledeyz bni sewgilimlede birbirmze düşürüyo arkadaşlarımlada sonunda bni delirtcek yani herşeye burnunu sokmasa ölür Allah ım yaa ewlenncede byle olursa naparım bn
amin canım ama ne yazıkki anlamıyorlar ben ne yaptım demiyolar.benim görümcemde ne iftira kaldı ne yalan ne dolan.eşimin yaptığı engellemelerde işe yaramadı.hala devam bide annesi var bizim tabi aynı kızı.üstelik aynı binada oturuyoz.düşünün neler çektiğimi
MERHABALAR belki inanmayacaksınız ama benim birisi üvey iki görümcem var dünya tatlısı insanlar ikiside kendi ablalarımdan bile yakındırlar bana allah herkese öylesini nasip etsin inş .. ne istesem hemen yaparlar allah onlardan razı olsun .... bende görümceyim ama gelinlere hayatı zehir etmiyorum yapanlarıda anlamıyorum ....allah sizlere sabır versin...ahh canim yha
ne halde oldugunu inan cok iyi anliyorum
böyle ailelerdende nefret ediyorum
gelinler yalniz sokaga ciksa namussuzu basarlar sifatina
ama kendi kizlarini adam yanindan getirirler yagla balla beslerler
yine seninkinin bi cocugu varmis benim basimdakinin ise
3 ayri adamdan uc ayri cocugu(birisi nikahli,birisi nikahsiz,digeri ise epeyce süre nikahsiz aile baskisiyla nikahli)
ve hala ona prensesler gibi bakilir
canımcım bende eltimle yaşadım aynı sorunları...artı görümcemle baya olayımız vardır..3 yıl öncesine kadar eşim bana bu konuda hiç anlayışlı davranmıyordu inanmıyordu ben yaşadıklarımı anlatınca...sen antisosyalsin bile demişti birkere hiç unutmam...şu an nasılmı söyleyeyim...eşim eltimin yüzüne bile bakmıyor,görümcemlede mesafeli...sebep benmiyim hayır...ne zaman ben takmamaya başladım benimle uğraşacak şeyleri kalmadı eşimle uğraşmaya başladılar şimdi anlatamayacağım çok acayip bir olay yaşadık eltimle ve kaynanamlarda onun yaptığını sineye çektiler o olaydan sonra eşim için artık sacede ben ve kızımız kaldık...nerden bukadar eminsin dersen kendisi söylüyor...kimsenin ahı kimsede kalmaz canım bırak, eşin birgün muhakkak senin yaşadıklarını gözüyle görecektir...benim eşim şimdi karıcım karıcım dibimden ayrılmıyor hatta şu an taşınmayı bile düşünüyor okadar yani uzaklaşmak istiyor onlardan..Benim esim baska bi muamma. Hep o hakli hep kardesi annesi hakkli. Yanlis olan nedense hep benim. Annesinle bi problemim yok cok sukur. Ensesine vur al lokmasini. Görumceme gelirsek...tam cadi. evlenemedi gitti ha. bi evlense bizimle ugrascagina kendi evliliginle ugrasir. Bisey olsun hemen aaaa melissa ama böyle dedi. dediklerimi bile degisitiroyr. sonra sordugumda aaa ben yanlis anlamissim diyor. Ben sacimi ne renk boyarsam haftasina oda degistiriyor sac rengini. Carsiya mi cikcaz.. ben beyaz giyindiysem oda beyaz giyiniyor. ustumu degistiriyorum baktim ayni gibigibi giyinmissik. ayyyy bende bununla rahat edemiycem diyip degistiriyorrrrr. Esime söyledim saydim bir suru olay... bana ne desin... Heeep benim ailem kötu dimi hep benimkiller yapiyor. heeep suc bizde.
Objektif olup göremiyor disardan olanlari. ben onu kiskirtiyormusssum ailesine karsi. yani daha acikca kardesine karsi. Nefret ettim resmen.
insallah en yakin zamanda evlenir. kizlar benim icin mi artik olur onun icin mi... artik evlensin ama yaaaaaa
canım bendede var aynı senin anlattığın gibi çoook sinir bişey.Senin yazdıklarını okudukça sinirim tepeme çıktı.Ben nişanlıyım ama çekmediğim şey kalmadı nişanlım bana hep sen soru çıkartıyorsun derdi,büyütüyorsun herşeyi derdi.Beni çok üzdü,ayrıldık barıştık çok.Şimdi benim bugüne kadar anlattıklarımı anladı ve beni el üstünde tutuyor.Benim esim baska bi muamma. Hep o hakli hep kardesi annesi hakkli. Yanlis olan nedense hep benim. Annesinle bi problemim yok cok sukur. Ensesine vur al lokmasini. Görumceme gelirsek...tam cadi. evlenemedi gitti ha. bi evlense bizimle ugrascagina kendi evliliginle ugrasir. Bisey olsun hemen aaaa melissa ama böyle dedi. dediklerimi bile degisitiroyr. sonra sordugumda aaa ben yanlis anlamissim diyor. Ben sacimi ne renk boyarsam haftasina oda degistiriyor sac rengini. Carsiya mi cikcaz.. ben beyaz giyindiysem oda beyaz giyiniyor. ustumu degistiriyorum baktim ayni gibigibi giyinmissik. ayyyy bende bununla rahat edemiycem diyip degistiriyorrrrr. Esime söyledim saydim bir suru olay... bana ne desin... Heeep benim ailem kötu dimi hep benimkiller yapiyor. heeep suc bizde.
Objektif olup göremiyor disardan olanlari. ben onu kiskirtiyormusssum ailesine karsi. yani daha acikca kardesine karsi. Nefret ettim resmen.
insallah en yakin zamanda evlenir. kizlar benim icin mi artik olur onun icin mi... artik evlensin ama yaaaaaa
MERHABALAR belki inanmayacaksınız ama benim birisi üvey iki görümcem var dünya tatlısı insanlar ikiside kendi ablalarımdan bile yakındırlar bana allah herkese öylesini nasip etsin inş .. ne istesem hemen yaparlar allah onlardan razı olsun .... bende görümceyim ama gelinlere hayatı zehir etmiyorum yapanlarıda anlamıyorum ....allah sizlere sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?