görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
Evlendim evleneli 2-3 kere anca gelmiştir...
Değmeyecek bi konu için tartıştı benimle olayı abarttı ...Ne gidiyorum ne geliyorum...
Eşimde biliyo haklı olduğumu...arada bir uğrar eşim ama oda çok soğudu ablasından...
Hem suçlu hem güçlü misali geride adım atmıyor...Bayramlarda seyranlarda gidiyoruz bi... ondada ilgilenmiyor benimle aklı sıra ...Sanki çok meraklısıyım gerizekalı kocamın hatrına bi iki saat misafir gibi oturup kalkıyorum ...Ne kızımla ilgilenir sever ne arar sorar ...kırk kat eller sevmeden geçmez sokakta bile... bu nasıl bi hala anlamadım ... Ben kardeşimin çocuğu olsun ölürüm yaaa...Amaannn yüzü görülmeyesicelerrr işteee ohhhhh rahatladımm...

ahh canim yha

ne halde oldugunu inan cok iyi anliyorum

böyle ailelerdende nefret ediyorum

gelinler yalniz sokaga ciksa namussuzu basarlar sifatina

ama kendi kizlarini adam yanindan getirirler yagla balla beslerler

yine seninkinin bi cocugu varmis benim basimdakinin ise

3 ayri adamdan uc ayri cocugu(birisi nikahli,birisi nikahsiz,digeri ise epeyce süre nikahsiz aile baskisiyla nikahli)

ve hala ona prensesler gibi bakilir

merhaba arkadaşlar.bende dert bir değil beş değil hangisini anlatayım.ben kaynanamla eltimle aynı binada oturuyorum ve kaynanam tam bir cadı.bir insanın ölmesi istenirmi istiyorum valla.ya o ya ben diyorum.görümce desen anlatmakla bitmez.ne iftira atmadıkları kaldı ne boşatmaya kalkışmadıkları yinede ağzım açıp bişey dememdim ama susmamamk lazımmış.kendinizi ezdirmeyin başka bişey demiyorum.eşim yıllardır ablasıyla konuzmaz kadın hala inatla bana iftiraya devam dedikoduya devam çıldırcam ya

Son düzenleyen: Moderatör:
geçen gün kaynanam gelmiş zili çalıyo bana onca yaptığından sölediklerinden sonra.bu arada zaten küsüz.bende açmadım tabi kapıyı senmisin kapıyı açmayan allahım bana ne laflar sölüyoo.yine sesimi çıkarmadım napıyım kadın sokak ortasında basbas bağırıyo zaten rezil olmuşuz olacağımız kadar.amam o günden beride içim içimi yiyo niye karşılık vermedim diye.

ha bide bunun bayramı var tabi eşim beni zorla götürmek istiycek her bayram bunları yaşamaktan bıktım napacam ben ya.bu yüzden eşimlede aramız açılıyo zaten

ben görümcemden nefret edıyorum.cok kötü bırısı.allah düşmanıma bıle vermesın boyle bır gorumce

bendede vardı böylesinden bir tana ama her yere yetişirdi.......ondan kurtulduğuma çok mutluyum.ama hep söylerim ne çektiriyorlarsa allah 15.000 mislini versin ah ben ne yaptım desin.

amin canım ama ne yazıkki anlamıyorlar ben ne yaptım demiyolar.benim görümcemde ne iftira kaldı ne yalan ne dolan.eşimin yaptığı engellemelerde işe yaramadı.hala devam bide annesi var bizim tabi aynı kızı.üstelik aynı binada oturuyoz.düşünün neler çektiğimi

Allah yardımcın olsun.....Ama böyle durumda eş çok önemli bir faktör.Seni anlıyorsa ya da anlamaya çalışıyorsa bu en önemlisi.En azından kapıyı kapattın mı dışarda kalırlar.Başka bir eve çıkın münkünse.

Ay kızlar sizi okudukça tüylerim diken diken oldu heee..Bende 5 yıldır sözlüyüm (yani flört edıyoruz da ailelerimiz biliyor,tanısıyor,görüşüyorlar :):)) 5tane görümcem 1tane eltim var.10 Ekimdede nişanım.Kayınpederim vefat etmiş sadece Kayınvalidem var.5 Senedir nişanlıymısım gıbı görümcelerimle konusuruz mısafırlıge gıderız.Bugüne dek bana karsı en ufak bı kötülüklerini hissetmedim. Eltim desen şekermi şeker kımsenın etlısıne sütlüsüne karısmaz.Ha görümcelerin hepsi bir degıl hepsi mum dogrusuda degıl ama bazı seyler karsılıklıdır.Ben hayatta bana denılen bı lafın altında kalamam.Ama durduk yerede kımseye laf sokmam.2 numarada sagolsun dılı dısarda.Belki kötü nıyetlı degıl ama kalbınden gecenı pat dıye deyıverıyor arada kırılmıyorum degıl.Ama bende aynen yanıt verıyorum.Mizacım bu altta kalamam.Yalnız bu nişan arifesi odur budur bırtek sunu ögrendım.Ne kadar kardes olalım dersenız deyın gelin-görümce bellı bır sevıyeye kadar kardes olabılıyor oda ıkı tarafın nıyetlerıne baglı.Her kım olursa olsun kayınvalıde görümce eltı aranızda hep belı bır mesafe olacak.Olmadıgı gün yandıgınızın habercısıdır.Size bazı seylerı söylemeye cekınecekler.Hersey kalptekı gibi net olursada hersey ıyı olmaz.Allahım yardımcımız olsun cümlemizin gelin-görümce anlamında degıl baslıbasına ınsan ıdare etmek hayattakı en zor iş.buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Benim esim baska bi muamma. Hep o hakli hep kardesi annesi hakkli. Yanlis olan nedense hep benim. Annesinle bi problemim yok cok sukur. Ensesine vur al lokmasini. Görumceme gelirsek...tam cadi. evlenemedi gitti ha. bi evlense bizimle ugrascagina kendi evliliginle ugrasir. Bisey olsun hemen aaaa melissa ama böyle dedi. dediklerimi bile degisitiroyr. sonra sordugumda aaa ben yanlis anlamissim diyor. Ben sacimi ne renk boyarsam haftasina oda degistiriyor sac rengini. Carsiya mi cikcaz.. ben beyaz giyindiysem oda beyaz giyiniyor. ustumu degistiriyorum baktim ayni gibigibi giyinmissik. ayyyy bende bununla rahat edemiycem diyip degistiriyorrrrr. Esime söyledim saydim bir suru olay... bana ne desin... Heeep benim ailem kötu dimi hep benimkiller yapiyor. heeep suc bizde.

Objektif olup göremiyor disardan olanlari. ben onu kiskirtiyormusssum ailesine karsi. yani daha acikca kardesine karsi. Nefret ettim resmen.

insallah en yakin zamanda evlenir. kizlar benim icin mi artik olur onun icin mi... artik evlensin ama yaaaaaa

MERHABALAR belki inanmayacaksınız ama benim birisi üvey iki görümcem var dünya tatlısı insanlar ikiside kendi ablalarımdan bile yakındırlar bana allah herkese öylesini nasip etsin inş .. ne istesem hemen yaparlar allah onlardan razı olsun .... bende görümceyim ama gelinlere hayatı zehir etmiyorum yapanlarıda anlamıyorum ....allah sizlere sabır versin...

canımcım bende eltimle yaşadım aynı sorunları...artı görümcemle baya olayımız vardır..3 yıl öncesine kadar eşim bana bu konuda hiç anlayışlı davranmıyordu inanmıyordu ben yaşadıklarımı anlatınca...sen antisosyalsin bile demişti birkere hiç unutmam...şu an nasılmı söyleyeyim...eşim eltimin yüzüne bile bakmıyor,görümcemlede mesafeli...sebep benmiyim hayır...ne zaman ben takmamaya başladım benimle uğraşacak şeyleri kalmadı eşimle uğraşmaya başladılar şimdi anlatamayacağım çok acayip bir olay yaşadık eltimle ve kaynanamlarda onun yaptığını sineye çektiler o olaydan sonra eşim için artık sacede ben ve kızımız kaldık...nerden bukadar eminsin dersen kendisi söylüyor...kimsenin ahı kimsede kalmaz canım bırak, eşin birgün muhakkak senin yaşadıklarını gözüyle görecektir...benim eşim şimdi karıcım karıcım dibimden ayrılmıyor hatta şu an taşınmayı bile düşünüyor okadar yani uzaklaşmak istiyor onlardan..

canım bendede var aynı senin anlattığın gibi çoook sinir bişey.Senin yazdıklarını okudukça sinirim tepeme çıktı.Ben nişanlıyım ama çekmediğim şey kalmadı nişanlım bana hep sen soru çıkartıyorsun derdi,büyütüyorsun herşeyi derdi.Beni çok üzdü,ayrıldık barıştık çok.Şimdi benim bugüne kadar anlattıklarımı anladı ve beni el üstünde tutuyor.Çünkü hiç onun yanında yapmazlardı yaptıklarını,hep iyi davranırlardı.Şimdi herşeyi gözüyle gördü,Benim bugüne kadar anlatmaya çalıştığım şeyleri anladı sonunda,Şu anda çok mutluyum.Allahıma çoook şükür.

Amin.Allahta görümcelerinizle aranızı bozmasın inşallah.

yaşlarımızın aynı olmasına rağmen bazı konularda çocuk gibi davranabildi nişan ve düğün zamanında kabullenemedi galiba beni..soğuk ve mesafeli bana karşı!!zaten yılda bir görüyorum şuandada kabul etsede etmesede abisi beni seviyo bende abisini herkesin yeri ayrı umarım bunu oda evlenince anlıycak :)))

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyy bende bi görümce war arkadaşlar ewlere şenlik fitil oluyorum kadına bi kaşık suda boğucan yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…