bende öyle diyorum cnm annesi söylemiyorsa ben ne diyebilirm ve daha 1 bucuk aylık gelinim ama yatak odam yol gecen hanılmaz: ve eşimde kaç defa söyledi o odaya girmek yok die anlamıor bakalım ne yapmam lazım bi çözüm bulamadım kapısıda kilitlenmio hem kilit olsa bile kilitleyemem galiba yanlış anlaşılır gibi
evet bu yatak odası konusunda cok sıkıldım ve gelecekler ne olacak diye düşünüyorum gercekten her saniye o cocukların üzerinde gözüm gireceklermi odaya ne olacak diye 1 allık 1 rimel 1 kapatıcı var bende öyle makyaj yapan biri deilim zaten onlarda acıkta deil cekmecede
evet eşimde bende söyledim ama anlayan kim kapıyı kapatıorum anlasınlar die eşim girince peşinden koşuolar ben girince öle ya gercekten diorumki salonu oturma odasını heryeri karıstırsınlar ama yatak odasını karıstırmakta ne ya ben annemle babamın odasına bile kapıyı çalarak girerdim biz öyle öğrendik yani diyorum ya kıza bişi demek istemiyorum annesi toz kondurmuyor
ben onun bile odasına girmiorum anlatmıstım yukarda bazen ona gittimde kıyafetlerimi dolaba koyuyor giyeceğim zaman bile ondan istiyorum asla girmem odasına ama oda gel içeri dio yani özel deil onda anladınmı ve kızıda acayip nazlı 7 yasında daha ama görsen herseyi ya herseyi bilio hayatta 7 yasında demezsin anneside hç bişi demio kız ona cok düşkün eşime söledim zaten bak gelince girmesinler fln dedim ogunden sonra girdimki dedi eşimde görmüyor yani bikaç defa gördu kızdı ama eşim gidince tekrar eşimde bana cek kenara söyle girilmez oraya die diyo bende sen söyle ben söylemem dedim bakalım haftasonu olsunda bi inan şimdiden bunun stresi sardı çünkü gercekten cook rahatsız oluyorum abartıomuyum ya bazen öyle gelio bana ama napim biz böyle görduk yani
evet cnm eşim hep benimle zaten benim için ailesini sildi (üvey annesini babasını ) işte ablası abileri ve öz annesi var bitek iiiki eşim benimle her konuda
evet şimdi ben söylesem ne olacak çocuk yani abartıo derler biliorum kasten yaptırmıyor biliyorum kızı cok nazlı ve inat dediğim dedik yani çok şımartılmış ya inan kapıyı acıyorum direk ayakkabısını cıkarıo yatak odasına gidio burda ne varmıs burda ne varmıs die heryeri acıo bakıo direk yani ya benim cok özel esyam var odamda umarım çözülür canım cok tesekkür ederim biraz olsun rahatladım ne yaparım diye düşünüp duruyodum
ayrıca eşim bile bazen yaramazlık yapınca kızıo oturun fln die annesi eşime kızıo şakayla karısık karısma cocuklarıma kızma cocuklarıma fln die
ama yinede söylüyorum görümcem gercekten iiii biri bu konu dışında sorunum yok hep arar sorar herkes cocugunu sever kıyamaz ama bu kadarda korumam ben hatalı olursa
evet cnm eşim hep benimle zaten benim için ailesini sildi (üvey annesini babasını ) işte ablası abileri ve öz annesi var bitek iiiki eşim benimle her konuda
evet şimdi ben söylesem ne olacak çocuk yani abartıo derler biliorum kasten yaptırmıyor biliyorum kızı cok nazlı ve inat dediğim dedik yani çok şımartılmış ya inan kapıyı acıyorum direk ayakkabısını cıkarıo yatak odasına gidio burda ne varmıs burda ne varmıs die heryeri acıo bakıo direk yani ya benim cok özel esyam var odamda umarım çözülür canım cok tesekkür ederim biraz olsun rahatladım ne yaparım diye düşünüp duruyodum
ayrıca eşim bile bazen yaramazlık yapınca kızıo oturun fln die annesi eşime kızıo şakayla karısık karısma cocuklarıma kızma cocuklarıma fln die
ama yinede söylüyorum görümcem gercekten iiii biri bu konu dışında sorunum yok hep arar sorar herkes cocugunu sever kıyamaz ama bu kadarda korumam ben hatalı olursa
canımı sıkmıyım diyorum ama olmuyor ben daha 1 aylık evliyim cnm odaya girip öyle dursa tamam ama dolapları cekmeceleri karıstırıo ben öyle gördum asla yatak odasına kapı çalmadan girmezdik biz garip gelio ve kızıorum bu duruma annesinin bu kadar duyarsız olmasına kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?