görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .

Yanlış anlaşılacak bir durum dedğil ki canım.Zaten eşin ve sen odaya girilmemesi gerektiğini söylemişsiniz.Yanlış anlasalarda iyi olur aslında çünkü seni çok sıkmışlar.Yatak odam biraz renkli demişsin diğer msjlarında,fakat daha ilginç gelen birşey olmalı.Ne bileyim makyaj malzemelerin falan mı dikkat çekiyor acaba???

evet bu yatak odası konusunda cok sıkıldım ve gelecekler ne olacak diye düşünüyorum gercekten her saniye o cocukların üzerinde gözüm gireceklermi odaya ne olacak diye 1 allık 1 rimel 1 kapatıcı var bende öyle makyaj yapan biri deilim zaten onlarda acıkta deil cekmecede
evet eşimde bende söyledim ama anlayan kim kapıyı kapatıorum anlasınlar die eşim girince peşinden koşuolar ben girince öle ya gercekten diorumki salonu oturma odasını heryeri karıstırsınlar ama yatak odasını karıstırmakta ne ya ben annemle babamın odasına bile kapıyı çalarak girerdim biz öyle öğrendik yani diyorum ya kıza bişi demek istemiyorum annesi toz kondurmuyor

İşin zormuş gerçekten.Odaya giren kız kaç yaşında?Ama oranın özel olduğunu bir şekilde ona ve ailesine eşin anlatmalı.Şaka ile karışık anlatınca yada söylemeyle anlamayan bir tipler sanırım.Farklı bir uslup kullanarak söyleyin.Dediğin gibi orası yatak odasi.Bende kimsenin yatak odasına girmem.:umursamaz:Biz böyle gördük.

ben onun bile odasına girmiorum anlatmıstım yukarda bazen ona gittimde kıyafetlerimi dolaba koyuyor giyeceğim zaman bile ondan istiyorum asla girmem odasına ama oda gel içeri dio yani özel deil onda anladınmı ve kızıda acayip nazlı 7 yasında daha ama görsen herseyi ya herseyi bilio hayatta 7 yasında demezsin anneside hç bişi demio kız ona cok düşkün eşime söledim zaten bak gelince girmesinler fln dedim ogunden sonra girdimki dedi eşimde görmüyor yani bikaç defa gördu kızdı ama eşim gidince tekrar eşimde bana cek kenara söyle girilmez oraya die diyo bende sen söyle ben söylemem dedim bakalım haftasonu olsunda bi inan şimdiden bunun stresi sardı çünkü gercekten cook rahatsız oluyorum abartıomuyum ya bazen öyle gelio bana ama napim biz böyle görduk yani

Haklısın canım benim.Sinir olunmucak gibi değil ki.Birde sen yeni evlisin,çocukta suç yok aslında onu yetiştiren annede suç.Annesinin engel olması lazım siz laf söylemeden.Sende bir bakıma haklısın eşinin söylemesi konusunda,çünkü senin adın gelin nede olsa hemen göze batarsın.Ama olaya birde şu yönden bak canım eşin senn yanında en azından sana destek.Çok sinir bir durum ama umarım en kısa zamanda çözülür.....Eğer annesi bunu çoçuğuna kasten yaptırıyorsa senin sinirlendiğini anlayacak daha fazla üstüne gelecektir.Uygun bir dille anlatmaya çalışın.Eşin kızı annesinin yanınd uyarsın mesala.

evet cnm eşim hep benimle zaten benim için ailesini sildi (üvey annesini babasını ) işte ablası abileri ve öz annesi var bitek iiiki eşim benimle her konuda
evet şimdi ben söylesem ne olacak çocuk yani abartıo derler biliorum kasten yaptırmıyor biliyorum kızı cok nazlı ve inat dediğim dedik yani çok şımartılmış ya inan kapıyı acıyorum direk ayakkabısını cıkarıo yatak odasına gidio burda ne varmıs burda ne varmıs die heryeri acıo bakıo direk yani ya benim cok özel esyam var odamda umarım çözülür canım cok tesekkür ederim biraz olsun rahatladım ne yaparım diye düşünüp duruyodum
ayrıca eşim bile bazen yaramazlık yapınca kızıo oturun fln die annesi eşime kızıo şakayla karısık karısma cocuklarıma kızma cocuklarıma fln die
ama yinede söylüyorum görümcem gercekten iiii biri bu konu dışında sorunum yok hep arar sorar herkes cocugunu sever kıyamaz ama bu kadarda korumam ben hatalı olursa

Bende korumam.Başkalarını rahatsız edecek boyutta hareketleri olduğu takdirde oturur konuşurum çoçuğumla.Umarım çözülür.Görümcenle aranızdaki ilişkinizi bilmem ama fazlada güvenme derim.Benim görümcemde baştan canım cicimdi,hergün bir yerlere gitmek isterdi benimle.Nişanlım benle ilk tanıştığında bak ablam böyle şöyledir takam kafana diye uyarmıştı beni.Bende hiçte öyle dğil sen ablanı kötülemesene derdim hep.Çünkü bana karşı çok iyiydi.Sonradan ŞEYTEN OLDU gerçek yüzünü gösterdi bana.Sonra buraya yazdığım olaylar baş gösterdi.Şimdi mesafeliyiz artık.....uMARIM SENİN SORUNUNDA ÇÖZÜLÜR EN KISA zamanda.Kafana taktıkça başka sorunlarıda beraberinde getirirsin bunu UNUtma canım.Önemli olan eşinin sana destek olması.Ne kadar bu sizin için soru olsada.

canim belki dediklerime kizacaksin ama eger gorumcen iyi bir insansa, seni arayip soruyorsa bu konuyu buyutme derim
eltimin kizida 7 yasinda evin tek torunu olarak buyudu taki benim ogluslar gelesiye kadar
ben evlendigimde oda yeni dogmustu
beni cok asiri sever annesi fazla suslu degil evide cok sade
kizida suse puse asiri duskun yani tam benim kizim olcakmis
benim yatak odamda asiri suslu seninki gibi herseyim mor gri yani bi kiz cocugu icin goz alici
ve bir cok makyaj esyam ve takilarim var
uzak oturuyoruz ve gelip gittigimiz zaman birbirimize yatili kaliyoruz
eltimin kizida yani yigenimde ben onu yigenim olarak goruyorum
benim odamda kalmayi cok sever yasiti kimse olmadigi icin bir sure sonra SIKILIR ve odama gitmek ister ama her zaman girebilirmiyim diye sorar
bende izin veririm
annesi izin verirse makyaj yapmasinada izin veririm takilarimi takar makyaj yapar
yatak odamin iki duvari komple dolap ve hepsi aynali
bazen kapidan gizlice izleriz annesiyle napiyo diye orda kendi kendine oyunlar oynar dans eder
sarkici olur aynanin karsisinda parfum sisesini mikrofon yapip sarki soyler
ben bunu kotuluk olarak gormuyorum bizde iki uc gun kaliyorlar 3 erkek cocugun icinde
cocuk haliyle SIKILIYOR
cok terbiyelidir dolaplari asla acmaz hic bi yerin dolabini cekmecesini acmaz dogrusu
ve sonucta o bir cocuk .. cocukken bizde suse puse cok duskunduk ama kimsenin yatak odasina girmezdik
ben halen ne kayinvalidemin nede eltilerimin nede arkadaslarimin odasina mecbur kalmadikca asla girmem
bazen ev kalabalik olunca bebek emzirmek icin filan yer kalmadiysa girerdim ama oda baska carem kalmadigi icin vede kesinlikle izin almadan hatta ev sahibi teklif etmeden asla girmezdim

bence gorumceniz cok dogal bir insan yani farkli yetistirilmis
2 sene once bizede yeni bi elti geldi
sagolsun hic ozel bilmez
cocuk emzirmek icin olsun, kalabalik misafir gelince askida yer kalmaz cantasini ceketini koymak icin olsun yatak odalarimiza izinsiz girer, buzdolaplarimizi acip caninin cektigini sormadan alir yer yani cok dogal bi insan
ben sorun yapmiyorum sonucta 2,3 ayda bi geliyo uc dort gun kalip gidiyo ama buyuk eltim bi kac sefer uyardi
oda aramizda ozel ayri gayrimi var deyip konuyu kapatmis ve halen ayni hareketlerine devam ediyor
herkesin aliskanliklari ve aldigi terbiye farkli
bence canini fazla SIKMA

canımı sıkmıyım diyorum ama olmuyor ben daha 1 aylık evliyim cnm odaya girip öyle dursa tamam ama dolapları cekmeceleri karıstırıo ben öyle gördum asla yatak odasına kapı çalmadan girmezdik biz garip gelio ve kızıorum bu duruma annesinin bu kadar duyarsız olmasına kızıyorum

Benim görümce adayım melek görünümlü şeytandı....yüzüme güler abisine beni çekiştirirdi..İlişkimizdeki en ciddi kavgayı onun yüzünden yaptık ve bitti...Umarım vicdanı rahatttır..Kendide yeni evli dilerim bana yaptıklarının fazlasını çeker..Kim ne yaparsa bu dünyada karşılığını görürür ben buna inanıyorum ve allaha havale ediyorum........

kapini kilitle .ben öyle yapiyorum .heleki cocuklu misafir geldimi.yatagimin üzerine cikip oyun oynamalri falan rahatsiz etti.anahtari yoktu.yptirdim. simdi hemen kilitliyom.cokta kafana takmaa bence
.belki özeniyo falan makyajlarina .

Bu bayramdan sonra siz benim görümcekle kayganayı görün :bbo:
Buraları beğenmedi de gelmedi de, Sosyetesi mi bozuluyordu da
Bizi beğenmiyor da o gelmiyor madem oğlum sen niye gittin daha neler neler söyliceklerdir kim bilir ama çokta tın ne eşim ne ben takarız
Çünkü bayramda eşim yalnız gidecek ben gitmiyorum ama eşim benimle aileme gelecek ordan yalnız gidecek kaydirigubbakcemile3

Kapıyı çalıpta girilmez çalarsın kapıyı bi bakarmısın dersin
Kızmakta haklısın benim yatak odam evin arka kısmında koridorun sonunda oraya yaklaşan olursa bu taraf yasak bölge diyorum
Canım benim tek çare kapıyı kilitlemek
Senin özelini düşünmeyenin alınıp alınmamasını hiiç düşünme

kapıda kilitlenmiyor benimde yatak odam koridorun sonunda banyonun yanında ve 2 tane tuvalet var ama banyodakini kullanıyoruz yani birileri o tarafa geçince gözüm takılıo artık taktım yani hele o cocuklr gidince deliriyorum ya inan girsinler ama bu ne burda ne var die bazayı bile kaldırmaya calısan 7 yasında ni kız annesinin toz kondurmadıgı bir kız cocugu ama bu sefer kesn kararlıyım gelirlerse o tarafa gecirmicem

ben de görümcemi sevmiyorum. nişandan yaklaşık bir hafta sonra Nişanlımla görümceminevine gitmiştik.Nişanlım benimle tanışmadan önce istanbulda çaılıyormuş.Nişanlıma çok kilo aldın, eee istanbulda kız peşinde koşmaktan yediklerini yakıyordun şimdi bunu yapamayınca kilo aldın dedi. akannehir Ve görümcem bu cümleleri sarfederken ben nişanlımın yanında oturuyordum.
Ben hiçbir şey söylemedim ona sadece nişanlımın yüzüne baktım. O da bu söylenecek laf mı dedi ve büyük bir sessizlikle konu kapandı.
Kaç yaşında çocuk sahibi bir kadın böyle bir cümleyi nasıl sarfeder hayret ettim.
O günden sonra bayram kutlaması haricinde bir kere bile aramadım onu,hatasını anlayıp bana güzellikle yaklaşmadıktan sonra da hiçbir bağımız olamaz zaten.

bende görümce mağduruyum iğreniyorum ondan bi kaşık suda boğabilirim onu....allahtan eşim onun karakterini biliyomuşta 1,5 yıllık evliyim 1 yıldr görüşmüyoruz kendi etti ne yapayımmm

bende de 5 tane cehennem zebanisi gibi görümce var birde ben anlatsam neler çektiğimi sayfalar yetmez oofffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…