görümcemin bana gelin diye hitap etmesine sinir oluyorum
benım gorumcede son 6 aydır gordugu yerde hıç konuşmuyor uzaktan sadece gulumsuyor dugunmuş nışanmış fark etmıyor yanıma gelmıyor bende onu gormezlıkten gelıyorum ben evlenelı kaç sene olmuş eşinı alıpta bır kere gelmedı işi duşerse senede bır kere gelır çocugunu oglunu alıp yanına oyle gelır yz kafama çok takıyorum neden boyle davranıyor dıye ya ben boyle gorumce olmayacagım kesın yanı
benimde görümce adayım (adayı diyorum çünkü annesi ve o
,ne yaptı etti abisi ile aramızı bozdu bizi ayırdı sözlümle) sözde beni çok
sever görünürdü bana kolye küpe takı v.s şeyler alırdı görünce cicim canım diye konuşurdu..hergün işe ziyaretime gelirdi oturup laflardık bende saf saf oturup
konuşurdum akşam hepsini evde anlatıyormuş şaka yaptığım konuları ciddi gibi aktarıyormuş söylediğim şeyleri akşam sözlümden duyardım şok olurdum...
açıklamak için kıvranırdım o şakaydı öyle değil filan diye..
ya ben sana anlatmış sen ne gerek var herkese anlatıyorsun..
aklı fikri giyinmek süslenmek
yok 100 tane ayakkabım var yok şöyle yok böyle maddi durumları da çok iyi evin tek kızı abisi annesi babası üzerine titrer..şımarığın teki..
hem bi mana bulurdu yok saçını neden böyle yaptın nie bu renk ruj sürdün
canım takılma sen boşver der geçiştirirdim...allahım hangi birini anlatayım..
annesi ayrı kızı ayrı bi dert..
abisine o en az benim kadar guzel demiş saol ya:))
guzellik ve kilo takıntısı vardı bana sıska sın kilo al diordu sıskalık bi durumda
yok ama kilolu ya:) allahım neler çektirdiler bana 1 yılda..vır vır vır..şımarık şımarık tahammül edemediğim hareketler..ıyyyyyyyyy
abisini paylaşamadı
o ve annesi yüzünden sevdiğim insandan ayrıldım..
umarım artık mutlulardır ana kız...
ama benim ahım onlara rahat vermeyecek....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canim üzüldüm. Allah hakkinda hayirlisini versin.
Benimde 2 tane görümcem var. Simdilik cok iyiler. Ama tabi insan icine girince anlar herseyi. Allah herkesin arasini iyi yapsin.
Iyilik karsiLiklidir, demekki senin iyiligine karsIlik verememisler.
Bosver, takma kafani.
görümcemdeki kötülükleri sayıyorum
1.yalan
2.dedikodu
3,hayatımza karışma
4,kıskançlık
bu kadar yetermi aynı mahalledeyz bni sewgilimlede birbirmze düşürüyo arkadaşlarımlada sonunda bni delirtcek yani herşeye burnunu sokmasa ölür Allah ım yaa ewlenncede byle olursa naparım bn
görümcemdeki kötülükleri sayıyorum
1.yalan
2.dedikodu
3,hayatımza karışma
4,kıskançlık
bu kadar yetermi aynı mahalledeyz bni sewgilimlede birbirmze düşürüyo arkadaşlarımlada sonunda bni delirtcek yani herşeye burnunu sokmasa ölür Allah ım yaa ewlenncede byle olursa naparım bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?