görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
Ayyy kızlar bu topicin sahibi bendim ama artık evlenmekten vazgeçtim ohh dünya varmış be ben daha 19 yaşındayım evlenmeden daha tepeme çıkmışlardı afedersiniz saf gibi bu yaşta bunlara katlanmışım şimdi rahatım Allah'a şükür.Okuyup polis olmaya karar verdim evlilik her zaman olur sizde hiç canınızı sıkmayın he diyip geçin bu hayat sizin hayatınız ve en önemlisi ACI çekmeye gelmediniz canınızı sıkanı silin hepimiz annelerimizin evladıyız..

ben de gorumce cok...hic birini takmiyorum ama bazen beni cok sinir ediyolar...zaten suan 2 tanesiyle hic gorusmuorm...bi tanesi var bana yakin gibi ama ona da hic guvenemiyorum...bakin size bisy anlatiim...bu bahsettiim iyi olan gorumcem benim L koltugumu begenmis sanirim, kendisine alacakmis beni aradilar ne kadar aldin biz de istiyoruz diye sormak icin, neyse ben yardimci oldum, almislar. bir gun evlerine gittik esimle:
esim: gule gule kullanin guzelmis, begendim rengini falan, bizimkine benziyor
gorumcem: evet cok guzel di mi(siritarak)? bizimkisi sizinkinden daha guzel...

ay gorumcelerden inciler diye bir topic yok mu yaw ben oraya bi goz atayim en iyisi :lepi:

benım gorumcede son 6 aydır gordugu yerde hıç konuşmuyor uzaktan sadece gulumsuyor dugunmuş nışanmış fark etmıyor yanıma gelmıyor bende onu gormezlıkten gelıyorum ben evlenelı kaç sene olmuş eşinı alıpta bır kere gelmedı işi duşerse senede bır kere gelır çocugunu oglunu alıp yanına oyle gelır yz kafama çok takıyorum neden boyle davranıyor dıye ya ben boyle gorumce olmayacagım kesın yanı

Bende 1 yıllık evliyim canım görümcem antalyada ben ise fethiyede ama bayramda geldiğin de laf atoyomuş da ben duymadım kayınpederim söylüyo bana kaç günlük yada yıllık gelinmişimde anamın babamın yanına gezmeye gidiyomuşum sadece duydum okadarda muhabbetli değilim zaten bunu duyduktan sonra uzak dursun benden ben eşimi seviyorumya oda beni seviyo bu bana yeter..

kaynana ile küstüm bayramda iki görümcede bayramlamaya gelmedi, eşleri demiştir gitmeyeceksiniz diye, böyle beyinsiz ve haklarına çıkamayan kadınlara kızıyorum , sonuçta onlarla aramda bir şey geçmedi ama eğer benimle barışırlarsa bende onlarla ömür boyu küs kalacağım eltiyi beğenmezsiniz geldi dinledi hiç değilse

valla benim bir görümcem var allah bildigi gibi yapsın diyecek söz kalmıyor ona

anacim, herkes tlf kapatsin, o ararsa cikmasin.. gelirse, aa beklemioduk felan desin.. biraz kurnaz olun yaa. benim görümcelerim arkamdan kesin atiolardir, ama yüzüme karsi diyemezler.. ne evime ugrarlar, ne isime,
esimde sagolsun, biraz eringen, ne arar, ne mesajlarina cevap yazar.. kafamiz rahat yani, ama bunu ben buralara getirdim.. birbiirlerinden biraz sogudular, buda isime geldi..

benimde görümce adayım (adayı diyorum çünkü annesi ve o
,ne yaptı etti abisi ile aramızı bozdu bizi ayırdı sözlümle) sözde beni çok
sever görünürdü bana kolye küpe takı v.s şeyler alırdı görünce cicim canım diye konuşurdu..hergün işe ziyaretime gelirdi oturup laflardık bende saf saf oturup
konuşurdum akşam hepsini evde anlatıyormuş şaka yaptığım konuları ciddi gibi aktarıyormuş söylediğim şeyleri akşam sözlümden duyardım şok olurdum...
açıklamak için kıvranırdım o şakaydı öyle değil filan diye..

ya ben sana anlatmış sen ne gerek var herkese anlatıyorsun..
aklı fikri giyinmek süslenmek
yok 100 tane ayakkabım var yok şöyle yok böyle maddi durumları da çok iyi evin tek kızı abisi annesi babası üzerine titrer..şımarığın teki..

hem bi mana bulurdu yok saçını neden böyle yaptın nie bu renk ruj sürdün
canım takılma sen boşver der geçiştirirdim...allahım hangi birini anlatayım..
annesi ayrı kızı ayrı bi dert..
abisine o en az benim kadar guzel demiş saol ya:))

guzellik ve kilo takıntısı vardı bana sıska sın kilo al diordu sıskalık bi durumda
yok ama kilolu ya:) allahım neler çektirdiler bana 1 yılda..vır vır vır..şımarık şımarık tahammül edemediğim hareketler..ıyyyyyyyyy

abisini paylaşamadı
o ve annesi yüzünden sevdiğim insandan ayrıldım..

umarım artık mutlulardır ana kız...

ama benim ahım onlara rahat vermeyecek....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canim üzüldüm. Allah hakkinda hayirlisini versin.
Benimde 2 tane görümcem var. Simdilik cok iyiler. Ama tabi insan icine girince anlar herseyi. Allah herkesin arasini iyi yapsin.
Iyilik karsiLiklidir, demekki senin iyiligine karsIlik verememisler.
Bosver, takma kafani.

benimde 5 tane görümcem var ama 2 ile başım dertte.hele biri resmen deli.geçen gün annemin komşusuna benden için hastalıklı o diyormuş.avuç avuç hap içer,yataktan kalkamaz,kardeşim hergün hastanelere götürür diyormuş.kadın gelmiş anneme anlatmış zaten oda anlatsın diye sölüyor.duyunca sinirden kafayı yiycektim sürekli böyle yalanlar uyduruyor herkese.8 yıl olmuş evleneli hala niye benle uğraşıyor anlamıyorum niye böyle yalnlar uyduruyor.öbürü küçücük yaşında ölmüş ablama iftira atıyor.yıllar geçmiş.önüne gelene ailem hakkında bir sürü yalanlar uyduruyor.8 yıldır duymadığım şey kalmadı.

Bendede var önce iyiydik baya ama bir sürtüşme oldu bende gerekli tepkimi verdim artık bulaşamıyor cesaret edip bende ztn yokmuş gibi davranıyorum. Belki olay olduğunda sessiz kalıp sussam devamı gelicekti ama cvbını baya sert bir dille verdim ve uyardım artık kafam çok rahat.

1-benim görümcem yanlarına gittiğimizde hadi dışarıya çıkalım der(bara falan)birde tanımadığım arkadaşlarınıda bize sormadan çağırır,hesabıda bize ödettirirdi.
2-her seferinde durumumuz iyi değil der der sonrada her yaz ve yılbaşlarında süper lüks otellerde tatile gider.
3-en son yine durumumuz çoook kötü ne yapıcaz bilmem diye ağlayıp duruyordu,kurban haftası gidip 48 bine jip almışlar,oturma odasını değiştirmişler ve güya olmayan paraları için eve kasa almışlar.
4-bir de para yok diye kurban kesmediler.
5-inanın bana hiç abartmıyorum fazlası bile var.

amin canım..çok teşekkür ederim..umarım hiçsorun yaşamazsın görümcelerinle
evet tek taraflı yürümüyor bi yerde tıkanıp kalıyor..kısmet artık ne yapalım..:sm_confused::Saruboceq:

bu arada bu sözü anneannem söyledi geçenlerde çok hoşuma gitti ilk kez duydum sizlerle de paylaşim..

''GÖRÜMCE GÖRÜMCE GÖRMEYEYİM SENİ ÖMRÜMCE''

:lepi::lepi:

''GÖRÜMCE GÖRÜMCE GÖRMEYEYıM SENı ÖMRÜMCE''

aminnnnnnnnnnnn

pardon ben yaşınızı bilmiyordum.
18 yaşında ne evliliği, ne görümcesi.
o yaşlarda bana göre bilinmesi gereken akrabalık ilişkisi teyze, amca, kuzendir; görümce, elti, kayınvalide değil.

bir de rica;
w harfi değil v harfini kullanırsak daha iyi olur.
[/QUOTE]

çok güzel bir yorum ve yaklaşım bayıldım

olumunekankayizsmile

evlenince daha beter olur da::))
valla ben gorumceyim bu dediklerinin hic birini yapmadim da yapmamda .....
ayrica belki seni istemeyisinin bi sebebi vardiiiirrrr

gelinin kötülüklerini sayıyorum:
1.yalan eşini doldurma
2.dedikodu yaptıklarını anlatmayıp hep sadece cvp kısmını anlatan
3.hayatımıza karışma ne gydiğimize eve ne aldığımza karışma
4.kıskançlık kimm ne kadara ne almış
bu kadar yetermiiiii.............
DEMEKKİİİİİİ HERŞEYYYY KİŞİDEN KİŞİYE GÖREE DEĞİŞEBİLİOOOO....

evlılıgımı ve sonrasında hayatımı zehır eden orumcek
allahından bulsun rabbım bana yaptıklarının 50 katını yasatsın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…