görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
ben bekarım ama annem çok çekmiş zamanında halamdan annemle babam ilk evlendikleri zaman babamın ailesiyle oturmuşlar halam evin tek kızı annem ilk gelin olunca halam çok kıskanmış annemi çok çektirmiş halam evlendi şimdi araları çok iyi halam bir derdi ilk anneme koşar
ama annem hiç unutmuyor halamın yaptılarını bende görümce olucam kıskancım ama kardeşimin eşiyle kardeş gibi olmak isterim bazen görümceler yine bu kadar karışır anlamıyorum

1- kaynanam yoktu görümcem var her zaman bayılırım ona
2- allaha şükür kimseye muhtaç olmadan eşimle ikimiz aldık herşeyimizi. takı flnda istemedim ne bu malmı veriyoruz adamlara.
3-her gün konuşuruz neredeyse
4- evime gelmesi yük değil her zaman artı olmuştur benim için hiç bir iş yaptırmaz kıyamazda bana. kızı yok kızı gibi sever beni.
5- görümcem değil ama kaynım sürekli bizden çıkar sağlamak peşinde işsiz oldumu arar para veririz. işi oldumu aramaz tanımaz bizi
6- vallaha ailem ne zaman gelse onlarıda davet ederim eşim azilmesin yalnız kalmasın diye. ayrıca hepsi çok iyi anlaşırlar. pek mutlu oluruz bir arada.

heeee birde bu görümcemin gelini var tanrımmm. allah korusun ondan insanı saygılı laf söylemez ama kocasını doldurmakta üstüne yoktur. oda karı lafından çıkmaz. gelinlik bakmaya gitti yalnız annesi ablası ile birlikte insan yerine koymadı kayınvalidesini.

düğünde takı takıldı elini öpmesi gerekirken elini sıktı gönderdi.

ev tutucaklardı bu evde rutubet var dedi dinlemedi daha 6 aylık evli ev taşımak için bekliyor evde her yerde rutubet oldu. bunu dedi diye oğlundan duymadığı laf kalmadı kadının.

düğünde evden davul zurna ile aldık para attık hanımın tepesinden çocuklar etrafına doluştu toplamak için döndü kocasına baktı oğlan dövücekti annesini.

daha anlatırdım ama sinirlerim dayanmaz. allahtan kızı yok görümcemin yazık olurdu gelin elinde. ama bal gibi kayınvalidesi var kıymet bilmez. akılsız. herşey karşılıklı mı belki ben iyiyim diye mi o iyi yada tam tersi bilmiyorum. bu ikisi bir arada olunca karışıyor aklım. hee bu arada görümcem gelinine asla laf söylemez söyletmez.

görümcem yok.. buda benim sansim olsa gerek..
eltim olacak.. umarim insan gibi insan olur da kardes oluruz..

benim görümce maaşallah hergün annesinde kendi evinin yolunu unutmuştur hergün hasta bencil çocuğunu düşünmez bitek kendini düşünür

bende 3 tane var kaydirigubbakcemile3
ama 1 tanesiyle anlaşamıorum sadece onunlaa görüşmüyorum oluo bitio
benden uzakk cehenneme direk...

ablamın 10 tane görümcesi var ve hepside birbirinden cadlozz bide ablam yaşla küçük onlardan bide siz diyosunuz ki 1 2 ve artttııııııııı evin üstünde gerisinisiz düşünün kaynana ayrı kayınpeder ayrı bni vaka ve ablamo şartlarda bile ünivesite okuyoo

ne 10 tane mi:1shok:
allah yardımcısı olsun ablanın

doğum için ayırdığı parasını görümcesine kaptıran bi enayi varmı benden başka?

görümcem çokmu saf yoksa bizmi çok enayiyiz anlamadım. görümcem kredi kartını sevgilisine vermiş o da sağolsun tam anlamıyla sömürmüş kartı. ödeyememişte borcu bankadan aradılar asgarisini ödemesseniz haciz işlemlerine başlcaz die. bu arada görümcemle aynı evde kalıoruz. ne görümcemde nede sevgilisinde 5 kuruş para yok. e eve haciz gelse görümcemin peluş oyuncaklarını alıp götürmicekler olan bize olcak bnde eşime anlattım durumu ver dedi. doğum için ayırdığım 3 kuruş gitti. şu an doğum yapsam ortada kaldım...

bekliorum görümcemin pek sevgili sevgilisi 7 sinde ödicekmiş paramı. güvenmiorum o çocuğa yalancının önde gideni öle bi yalanını yakaladımki abileri duysa kıyamet kopar bu yüzden susuyorum....

dua ediorum inş. kızım halasına çekmez...

ooohhh bugün görümceyi bir nebze altettim, hiç değilse içimden geleni söyledim rahatladım

benim görümce tam bir emitasyon, herşeyimi kıskanır taklit eder, ben kızınca da yengem beni kıskanıyor deralsanaalsanasmile

bugün yaşadığımız şehre alışverişe gelmişler, bizi de aradılar gelin diye, bir gittk o da ne, bizim bebek arabaının aynısından almış kızını d abindirmiş karşımızda duruyor, ben de lafımı esirgemedim, pişti olmuşuz olmasak şaşrdım dedim,tavır yaptım arkamı döndüm, herkes soğuk duş aldı, dondu kaldı , eşime hadi dönelim dedim, eve döndük, tabi eve gelene kadar eşim başımın etini yedi ama olsun benim içim soğudu

sevmiyorum kardeşim beni taklit etmeisni, var mı ötesi

anlmaıyor ki kıt beyni

oohhh bu gece rahat bir uyku çekcem, yesin kendi kendini:Ç::)))

Kızlar yaa bana sabır dileyin nolurrrrr..
3 tane görümcem var 1 i burda diğerleri şehir dışı..
Burdakiyle zaten konuşmuyorum diğerlerinide evlendiğimden beri 2 defa gördüm pek tanımıyorum açıkcası çok bi içli dışlı hiç olmadım..
diğer 2 tanesi istanbula buraya gelicekler haziranda..
sanırım 20 gün kadar burdalar..
istanbulda burda 3 eltiyiz 1 de işte görüşmediğim görümcem var işte arada dolanıp kalıcaklar biraz bende biras onlarda ayhhh ben napıcam yaaaa bi de gelip bende kalırlarsa çoğunluklamafoldumben
2şer tanede veletleri var ayyyyy benim hayatım kaymışşşş...... yazımı zehir ediceklerrrr..
alıp başımı gidesim var...

ya kızlar nedir bu görümcelerin yaptıkları kii okudukça sinir bastı eşlerimizin nişanlılarımızın kardeşleri diye hayatımıza bizlere müdahale etme laf sokma hakları hiçbir şekilde yok..bende de var bir tane ama görüşmüyorum şu anda ama muhakkak yüz yüze gelindiğinde dokundurma laf mı attı ortaya ben iki tane atıcam kim ki o ya..beni sadece nişanlım ilgilendirir..gerisi vızzz

slm kizlar bende gorumce magduruyum hatta 2 gorumce magduruyum. ben bu 5 ay icinde 30 kilo verdimve haliyle herkes soruyo nasil yaptin felan diye, neyse gecen lerde bir laf duydum o kadar agrima gitti ki resmen depresyona girdim. bu arad benim cocugum olmuyo 3 senelik evliyim. bizim mahalleden bir kadin benim gorumcenin yanina gitmis " sizin kucuk gelin ne kadar guzel sayifladi nasil yapti" felan demis o da ne derse begenirsin " o zayiflayacagina bize once torun dogursun torun" demis inanin simdi yazarken bile tuylerim diken diken oluyo. bu lafi duydum basimdan asagi kaynar sular dokuldu sanki. ya benim sucum ne allahin isine ne karisyosunmafoldumbencok yiprandim biktim artik. esim gitti annesine soyledi kizin boyle dedi diye oda sormus ona ben soylemdim demis her zamanki gibi. ya ben ne yapacam isitmedigim laf kalmadi pat diye yuzume soyluyorlar. inanin biktim ne olur bir akil verin kizlar kimseye derdimi diyemiyorum..............mafoldumben:gitme:

Arkadaslar görümce dendimi tüylerim diken diken oluyor. hayatım da görümcem (görümce bile demek istemiyorum ama malesef ) kadar yalancı, şirret dedikoducu kızkanç ağzı bozuk yani pisliğin teki yok Allahım böyle görümcelerin şehrinden hepimizi korusunnnn...

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn canim aminnnnnnn. bacim sana ne yapti bu gorumce benimkilerden kotu mu diye soruyorum yani...... ha bu arada gorumce var gorumcecik var.

:gitme:Akasia ;canım böyle insanların hiç Allah korkusu yok bunu bil. Her türlü kötülük gelir bu kişiden Dilerim Rabbimden biran önce hamile olursun hayırlısıyla inş. bak cnm senin cektıgın kadarıyla yakın yaşadıklarımız ilk basta esim ne bana ne kız kardesıne bısey derdı hem eşime ambargomu koydum hem görümceme annemle de konustum esımı karsısına aldı benm kızım senınle evlı ne annen nede kız kardesın benım kızıma karışamaz eger ben bır daha hısedersem kızımın uzuldugunu yemınle ceker alırım. Ben ailene üzdür diye vermedim dedi. Görümceme gelincede tam anlamyla ona tepki veremezdm ama artk bır gun banada geldıler actım agzımı yumdum gözümü yeter be ben bu evliliği seninle ugrasıyım dıye yapmadım dedim bır daha ne o bnm ortamıma gıre bıldı ne evıme gele bıldı esımde artk bana destek susma kaybedecek neyın ola bılırkı bı art nıyetlıyı cekıyosun ver agzının payını anca ondan anlar o art niyetli insanlıktan nasibini almamış...

afferin sana canim benim bende mi oyle yapsam acaba. biz onunla kusuz ama yinede bir gun bana bisey daha yapacak olursa bende soylicem agzima geleni.............

valla canım yapmadıgı kotuluk kalmadı haytımda görmedıgm insan türü bnce insan görünümnde şeytan çok iftaralar attı. En kucuk olay hamıleym bebiğimin olmesı ve dogacaksa sakat dogması ıcn dualar edıp haber yoluyo ben anlamm veremyrm bır insan bu kadr kotu nıyetlı olması ıcın gercektenden bnden kotuluk gormesı lazım esıme soruyorum benm bır sucum varmı bnm hatam vrmı esm asla senn sucun yok kardesm bıle demk ıstmeyrm onun kızkançlıgı ınsanlıkdan nasıbını almamasındn kaynaklanıyo dıo ama bn cok cektm dılerm bna yasttklarını tek tek ceker bnm cok ıcımı yoktıı cunkuuu onunda yanr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…