insan gorunumunde seytan bunlar dedigin gibi canim:1ninca: bunlara insanlik yaramaz onlar ne yapyosa sende aynini yapacaksin. bugune kadar insan gibi davrandim ama bitti. maymunun gozu acildi artik:1shok:
Arkadaşlar lütfen bu foruma görümcesini sevenler yazmasın.Gidin sevenler diye bir bölüm açın,oraya yazın.Yaşamayan bilemez çünkü.
Benim görümcem bildiğinizz bir çirkef.Kendini sürekli acındırır.Eşim de çok merhametlidir.
Yapmadığını bırakmıyo ama Allah çok büyük.Yaptıklarını da en son çığrımdan çıkıp yüzüne bir bir söyledim ama ne o ne annesi hiç bişey bilmiyolar.ah ah ahh sütten çıkmış ak kaşık kendisi.en kötüsü de eşim yanımda durmuyo.Bile bile yaptıklarını gıkını çıkarmıyo.Artık diyorum ki tamam bişey demiyorum ama yapılanları gör en azından.Allah yardımcımız olsun hepimizin yuvamı yıkacak ondan korkuyorum.Eşim çok düşkün ablasına.Bana uzak cehenneme direk olsun inşallah!!!!
benimkine ne demelei
evlencek 1 ay sonra benim gelinligi ödünc istiyor manyak ya veririmiyim hic daha neler neler yüzsüz
benimkine ne demelei
evlencek 1 ay sonra benim gelinligi ödünc istiyor manyak ya veririmiyim hic daha neler neler yüzsüz
valla canım yapmadıgı kotuluk kalmadı haytımda görmedıgm insan türü bnce insan görünümnde şeytan çok iftaralar attı. En kucuk olay hamıleym bebiğimin olmesı ve dogacaksa sakat dogması ıcn dualar edıp haber yoluyo ben anlamm veremyrm bır insan bu kadr kotu nıyetlı olması ıcın gercektenden bnden kotuluk gormesı lazım esıme soruyorum benm bır sucum varmı bnm hatam vrmı esm asla senn sucun yok kardesm bıle demk ıstmeyrm onun kızkançlıgı ınsanlıkdan nasıbını almamasındn kaynaklanıyo dıo ama bn cok cektm dılerm bna yasttklarını tek tek ceker bnm cok ıcımı yoktıı cunkuuu onunda yanr
allahımmmm :Saruboceq:
gorumceme tez zamanda en abazasından bır koca
eyvahedigeldismilecokacimcoookBenim görümceyle kaynana geliyorlar perşem günü
Kabuss bekliyor benii hayatım kaymışşş
Benim görümceyle kaynana geliyorlar perşem günü
Kabuss bekliyor benii hayatım kaymışşş
Kızlar valla ben de çok iyi anlaştığımızı sanırdım hatta annesine kız kardeş istiyodum hep bak bi tane oldu derdi.. beni sarı kuzum diye severdi (benden 4 yaş büyük)
Ama gel gör ki laf sokmalar hep vardı.. bi süre görüşmedik beni görünce büyümüşsün görmeyeli dedi gülerek kilo aldığımı kastediyo... ders çalışıyorum bi gun onlarda derlerimle dalga geçiyo.. ki kendisi lise terk ben üniversitede okuyorum psikolojik danışmanlık...sevdiğim istanbula gitti ayrı şehirlerdeyiz artık beni bir kere arayıp halimi hatrımı sormadı...geçen gunde telde konuşuyoruz o da istanbulda ve aynı evde kalıyorlar nişanlısı görümce ve sevgilim...biz konuşuyoruz o da habire sevgilimi konuşturmaya çalışıyo zaten ayrıyız bi izin verde telde özlem giderelim dimi yok.. ben de o an bağırdımm ya ne bu ya dedim yeter hem beni sallamıyo hem her lafa atlıyo.. sonra bi baktım görümcenin sesi napıyosun falan diyo en şirin haliyle dedim ben ...'la (sevgilim) konuşuyorum teli ona ver dedim.. ama sinir oldum ya... bir de sonra ben senden 4 yaş büyüğüm de saygılı ol da benimle konuşmak istemiyosan bende senle konuşmam da daha neler neler... saygıya gelince ondan saygılısı yok ama telde bile rahat vermeyen insan saygılı oluyo sanki...Bir de her şeyi en iyi o bilir...
Ki ben onun en zor gunlerinde yanında oldum ertesi gun sabah 9 da sınavım olduğu halde nişanlısıyla bozuk olduğu dönem onunla bara gittim sırf yalnız kalmasın diye.... omzumda ağladı hep sakinleştirdim... moral vermeye çalıştım.. Denizlide pek arkadaşı yok nereye gitsek onu da çağırdım...Sevgilimle tartıştığımda ona anlattığımda derdimi amaan abim hep öyle değişmez kurtar kendini falan der.. ki öyle çook büyük bi sorunda değil yani bunlar sadece rahatlamak için anlatırdım...
Ama görüyorum ki nankör!..
Valla yazdıkça sinir oldumm..
Bu foruma gelip derdimi anlattığımda emin olun siz daha çok destek veriyosunuz.. insanlık sıfır kendisinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?