görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
insan gorunumunde seytan bunlar dedigin gibi canim:1ninca: bunlara insanlik yaramaz onlar ne yapyosa sende aynini yapacaksin. bugune kadar insan gibi davrandim ama bitti. maymunun gozu acildi artik:1shok:

Görümcemin gelip gitmeleri yüzünden oğluma bakan kayınvaldemden almak zorunda kalıyorum oğlumu,
Çünkü 2 çocuğuyla geliyor ve büyük çocuğu oğlumu kıskandığı için zarar veriyor ve bizde mecburen almak zorunda kalıyoruz.
Düzenimiz kalmadı ben çalışıyorum o ise ev hanımı,keyfani gelip gidiyor.
Kayınvaldem bakarım diyo ama kızına gelme demiyo,
Kayınvaldemi ve kayınpederimi küstürmeden tenhada kıstırıp gebertesim geliyor düşüncesiz bencil kadını,alsanaalsanasmilekötükedihüso
Ama kayınvaldem incinir diye yapamıyorum ,kötü söyleyemiyorum.
Çünkü onlar iyi insanlar ve incitmek istemiyorum onları,
Görümcem hayatımdan çıksa keşke hiç olmasa,Amerikaya falan gitse..
Ama yine gelir duramaz yapışır ,yaslanır, o bir asalakklava:

Son düzenleme:
En iyisi kimseye minnet etmemek ve kreşe yazdırmak oğlanı.
Ama daha 22 aylık nasıl kıyacağım bilmiyorum,bir konuşmaya başlasa tam olarakbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
insan gorunumunde seytan bunlar dedigin gibi canim:1ninca: bunlara insanlik yaramaz onlar ne yapyosa sende aynini yapacaksin. bugune kadar insan gibi davrandim ama bitti. maymunun gozu acildi artik:1shok:

Çok haklısın alkisalkisalkis
İnsan görünümlü şeytanlar..
Görümcezede olmayalım artık
İnsanlık inanın ki yaramıyor çok doğru cümleler kullanmışsın arkadaşım tebrik ederimvereliniortak

slm kizlar anam bakiyorumda 100 de 99 kötü ne kadar cok kötü görümce varmis benim de 3 tane görümcem var büyük görümcemin söyledigi laflari hic aldirmam cünkü bacisina anasinada söyler yeri gelir iyidir ortancil görümcemle cok iyi anlasirim herseyi ona anlatirim bunlar iyi yalan söylemeyim simdi yeri gelir anlasmazliklar oluyor ev hali

kücük görümceme gelince aramizda 1 bucuk yas var ve ayni ev icinde yasiyoruz önceleri cok iyidik anam kiz büyüdükce bana laf sokuyo cok arsiz birisi bir görseniz birde bana anlayissiz diyo delimi ne aldirmiyom yarin el kapisina gidince onuda görecam umarim kaynayla beraber oturmazlar yoksa bizimkisi arsizliyla kaynanayi bogar iyy sinir oluyom

Arkadaşlar lütfen bu foruma görümcesini sevenler yazmasın.Gidin sevenler diye bir bölüm açın,oraya yazın.Yaşamayan bilemez çünkü.
Benim görümcem bildiğinizz bir çirkef.Kendini sürekli acındırır.Eşim de çok merhametlidir.
Yapmadığını bırakmıyo ama Allah çok büyük.Yaptıklarını da en son çığrımdan çıkıp yüzüne bir bir söyledim ama ne o ne annesi hiç bişey bilmiyolar.ah ah ahh sütten çıkmış ak kaşık kendisi.en kötüsü de eşim yanımda durmuyo.Bile bile yaptıklarını gıkını çıkarmıyo.Artık diyorum ki tamam bişey demiyorum ama yapılanları gör en azından.Allah yardımcımız olsun hepimizin yuvamı yıkacak ondan korkuyorum.Eşim çok düşkün ablasına.Bana uzak cehenneme direk olsun inşallah!!!!

bos ver canim ben artik bos verdim. zor da olsa bos vereceksin baska care yok. eger kafaya takarsan ahada boyle olursunsempatiksalakcinni. hic uzulme bu dunyanin obur dunyasi da var. allah goruyo herseyi sen dua et basak care yok. a.s

benimkine ne demelei
evlencek 1 ay sonra benim gelinligi ödünc istiyor manyak ya veririmiyim hic daha neler neler yüzsüz

valla herzamanki gibi mesafeli davranmak kadar iyisi yok. deliler gibi kıskanıyor beni biliyorum bende inadına dahada mutlu görünüyorum onlara :)) böylece iyice çıldırıyorlar ))) ayda yılda bir görüşürüz zaten ondada sadece hoşgeldin güle güle emin olun daha iyi

benimkine ne demelei
evlencek 1 ay sonra benim gelinligi ödünc istiyor manyak ya veririmiyim hic daha neler neler yüzsüz

aaa ohaoldumsmileben ölsem baskasinin gelinlini giymem niye gelinlini ödünc istiyo gelinlik alacak parasimi yok yoksa ne var san ki 1 günlük giysin kenarda durup eskiyecena tabi versen yinede yaranamasin

allah belasını versin senin o görümcenin doğmamış bebeğe neler dio bendede var o türden bi pislik

slm kızlar bende aynı konudan muzdaribim lanet bi görümcem var allah düşmanıma vermesin az daha evliliğimi yıkacaktı 6 aylık evliyim düğünümde rezillik çıkardı neden onun kuaförüne gitmedim die ardından eşime mailler atmış okudum şok oldum.yok ben eşimi boynuzluyomuşum.daha çok koca gezermişim,aliem ahlaksızmış ya kızlar neler neler yaa ama and içtim ilk gördüğüm yerde öle bi dövecem varya bidaha adımı duyduğğunda titricek terbiyesiz düğünde taktığı bileziği istedi.yok benim ailem açmış yok beni dövcekmiş ahh keşke gelse dövmeyede bi güzel becersem onuda öfkemi alsam offf yaaaa kadın varya adinin teki kıskançlıktan fesatlıktan gebercek.alsanaalsanasmile

Benim görümceyle kaynana geliyorlar perşem günü
Kabuss bekliyor benii hayatım kaymışşş

Kızlar valla ben de çok iyi anlaştığımızı sanırdım hatta annesine kız kardeş istiyodum hep bak bi tane oldu derdi.. beni sarı kuzum diye severdi (benden 4 yaş büyük)
Ama gel gör ki laf sokmalar hep vardı.. bi süre görüşmedik beni görünce büyümüşsün görmeyeli dedi gülerek kilo aldığımı kastediyo... ders çalışıyorum bi gun onlarda derlerimle dalga geçiyo.. ki kendisi lise terk ben üniversitede okuyorum psikolojik danışmanlık...sevdiğim istanbula gitti ayrı şehirlerdeyiz artık beni bir kere arayıp halimi hatrımı sormadı...geçen gunde telde konuşuyoruz o da istanbulda ve aynı evde kalıyorlar nişanlısı görümce ve sevgilim...biz konuşuyoruz o da habire sevgilimi konuşturmaya çalışıyo zaten ayrıyız bi izin verde telde özlem giderelim dimi yok.. ben de o an bağırdımm ya ne bu ya dedim yeter hem beni sallamıyo hem her lafa atlıyo.. sonra bi baktım görümcenin sesi napıyosun falan diyo en şirin haliyle dedim ben ...'la (sevgilim) konuşuyorum teli ona ver dedim.. ama sinir oldum ya... bir de sonra ben senden 4 yaş büyüğüm de saygılı ol da benimle konuşmak istemiyosan bende senle konuşmam da daha neler neler... saygıya gelince ondan saygılısı yok ama telde bile rahat vermeyen insan saygılı oluyo sanki...Bir de her şeyi en iyi o bilir...
Ki ben onun en zor gunlerinde yanında oldum ertesi gun sabah 9 da sınavım olduğu halde nişanlısıyla bozuk olduğu dönem onunla bara gittim sırf yalnız kalmasın diye.... omzumda ağladı hep sakinleştirdim... moral vermeye çalıştım.. Denizlide pek arkadaşı yok nereye gitsek onu da çağırdım...Sevgilimle tartıştığımda ona anlattığımda derdimi amaan abim hep öyle değişmez kurtar kendini falan der.. ki öyle çook büyük bi sorunda değil yani bunlar sadece rahatlamak için anlatırdım...
Ama görüyorum ki nankör!..
Valla yazdıkça sinir oldumm..
Bu foruma gelip derdimi anlattığımda emin olun siz daha çok destek veriyosunuz.. insanlık sıfır kendisinde..

canım benim hayatına karışmak haddime deil ama kaç kurtul derim ben sonra pişman olma cnm baştan nası giderse sonuda öle olur şimdi sana büyük bi sorun deil gibi gelio ama emin ol o bi sorun benimkide öle başladı bak şimdi ne haldeyim boşatmk için elinden geleni yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…