görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
Ama ben onunla evlenmicem ki ya sırf onun için hayatımın aşkından vazgeçip onun kınalar yakmasını mı sağlıyım... sırf benim ondan eğitimli olmamdan kaynaklanıyo bunlar sürekli okuyup napçan ben okumadım da iş buldum işte gibi laflar sarfediyo.. ona inat yüksek lisans ta yapçam valla... aşkım pamuk gibidir.. kardeşinin dengesizliklerini bilir.. ben de çok mesafe koymak istersem koyarım ve koydum da o gunden beri ne selam yolluyorum ne selamını alıyorum valla...Sadece bir arada olduğumuzda ne laf soksam kardır diye düşünüyo ama onun seviyesine inemem.. hee deyip geçmeyi tercih ediyorum ben de canım... en iyi yöntem yok gibi saymak onu o zaman daha çok kuduruyokaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun arkadaşım desteğe ihtiyacın olursa burdayız bi msj at görümceni bana bırak alsanaalsanasmile benmkinin hırsınıda alırım ondankaydirigubbakcemile3

saol canımmm
Burasıda olmasa paylaşcak kimsem yokbilmiyorumkismile

arkadaşlar Allah yardımcınız olsun

Allahım inş. burada okuduklarım gibi bi görümcem olmaz ve bende böyle görümce olmam inş.:Saruboceq:

Kizlaaaaar benim annem gorumceden cok cekmis beni o yuzden gorumcesiz yere verdibilmiyorumkismilevalla cok rahatim gorumce filan yok aileler turkiyede:hulya:esim iyi hamdolsun bende gorumceyim ama kimseye birsey ettigim yok turkiyede gayet guzl geciniriz gelinle zaten teyzemin kizi amaaan kocanla iyi ol yeterkaydirigubbakcemileherkes yuvasinda mutlu olsun baskalari icin yuvanizi bozmayin cok buyuk birsey yoksa bizim gelin tartisma olunca abime hic bagirmazmis askim askim bizde pek suratsizik peeehlmaz:

allahımmmm :Saruboceq:
gorumceme tez zamanda en abazasından bır koca

Ah passion,böyle sadece eli güçlenir,bir iken dört olurlar ,kendi yetmezmiş gibi çoluğu çocuğu kocası başına dert olur.Benimki gibi görümceler hep kendilerine ve ailelelerine ayrıcalık bekler.Hep prenses oluyum,anamım tahtında oturayım çocuklarımda şeyhzade muamelesi görsün ister.

Ben böyle bencil olamam, heralde o yüzden Allah bana bir erkek kardeş vermemiş.
Bizim ailede hak ve adalet meraklılığı var,yalnızın yanında olma duygusu işlenmiş içimize.Gelinimiz olsa muhtemelen tek başına olduğu için,yalnız hissetmemesi için kayrılırdı.

Ama herkez adaletli değil,benim kaynanamın kızı çirkef,düşüncesiz,bencil,benmerkezli olsa dahi hep kendini kandırır,onu bütün dünyaya karşı korur,hatalarını görmezden gelir.Kaynanam bi defa itiraf etti ''benim kızım sert'' dedi.Bencil ve bir başbelası diyemedi tabi,hiç bir zamanda demeyecek.Peki ölüp gittiği zaman kim pişpişleyecek kızını.
Oysa söylese ya kızım hata yapıyorsun dese ya,gerçkleri görse ya,sonsuza kadar kızını nasıl savunabilir.Hep kaynanamın hoşgörüsü yüzünden öyle o kız.

gorumceniz kucukmu kucukse siz anlatin bazi seyleri demekki ögretilmemis adalet nedir eger bilerek yapiyor yasida buyukse merak etmeyin insan kndisine yapilmasini istemedigi seyi baskasina yaptigi zaman ayni seyi kendi yasiyor o zaman belki dank eder ne biliyim

bende görümceyim ama bizim gelinlerimiz baştacıdır.
iyisiyle kötüsüyle aldık aramıza .o da aileden artık dedik.
ama görümcemden aynı davranışı göremedim malesef.
kayınvalidemde aynı seninki gibi ölür kızı için.tek kelime söyleyemez kızına ne haddine düşmüş.paralar bırakır kadını.

bnde görümcelerden çok çekiyorum yüz yıl görmesem demem keşke görseydim herşeyimiz karışırlar kıskanırlar ALLAHTANki uzağız ne olurdu benim halim ben görümce değilimn daha ama işllah olacam ve çok sevecem yengeciğimi ama o da beni severse

Benimde kayınvalide olucak kişi degilde görümcecik çok fena biri aşkomla bnei kıskanıoooo :))) ama ben ondan daha fenayım başedemezler benlen :)

Benim yarın 3 görümcek bir araya geliyor..
Iğkkkk kötü şahsiyetler..
Analarının kızlarıı nolcak çok bişe beklememk lazım al biri vur ötekine..
Bendne uzakk.. aman amannn

süper yamıssın agzına saglıkkk...

Öldüm... beni suanda ifade edecek tek kelime bu..
Canım çıktı.. kocaman bi ohh çekip çığlık atmak istiyorum..
Yurtdışındaki görümcem haftaya dönücek izni bitiyor..
2 gündür bendeydi..
Bu kadar rahatına düşkün.. bukadar sorumsuz.. bu kadar densiz daha başka kimse olamaz..
__çocuğu banyo yapıcak bana söylüyor yaptırımısın..
__çocuğu yemek yicek yedirimisin..
__çocuğunun üstü değişcek değiştirimisin..
__suyunu ayağına istiyor..
__karnım aç yemek hazırla..
__tansiyonum düştü tuzlu ayran yap (tansiyonu 11-6) sözde düşmüş..
+ kaynanamda peşinde kuyruğu..
ınsanlıkdan çıktım 2 gündür saçımı başımı taradığım yok yüzüme yıkamaya vakit bulamadım..
Oaray koş bennn.. buraya koşş ben.. yemek yap .. çay yap.. çocuğuna bak..
Misafir misafir de bir yere kadar doldum taşıyorum..
delirdimmmmmmmmmmmm
2 gün daha kalsa kafayı yicektim..
Şükürler olsun gittiler sadaka vericem and ettim..

gozun aydin olsun sekerim.sempatiksalakcinni
sen bu arada kocayi da yemissindir tabi.kaydirigubbakcemile3

tr lelli neden yapıyorsun ki canım
başka işim var yapamam de al kucağına çocuğunu onunla ilgilen.
ben kimsenin nazını çekemem böyle:umursamaz:.zaten evde misafirin varlığı bile dünya kadar iş çıkarıyo insana birde özel hizmet mi bekliyor ayağınakafamçokkarıştı
neyse fazla kalmamış yanında allahtanakannehir

valla bana geçen hafta tiroid kanseriteşhisi kondu acil ameliyat dediler eşim de arayıp görümceme söylemiş ki kayınvalideyi o biraz hazırlasın biz de rahatça söyleyebilelim hanımefendi ne anasıyla ilgilendi beni de arayıp bir geçmiş olsun demedi kayınvalidem de ameliyatı duydu ertesi gün geldi bana işte xxx de gelecekti de gelemdi sonra eşiyle gelecek dedi ben de baktım gelmelerine gerek yok arasalar yeterdi zaten dedim

kayınvalidem de gelmesinler anlamış herhalde gözünü belertip bi baktı ben de çay koymaya gittim geldim sonra da durumu anlattım dedim ki kızın üç gündür biliyor insan bir arar geçmiş olsun der onu yapmadı gelmesine gerek yok telefonu bile yeter demek istedim ben dedim

kayınvalidem 5 gibi kalktı kızı akşam 9 buçukta lütfen arıyor hiç şu nednele aramadım falan da yok ben de bozmadım ama kocam fena sinirlendi zaten arası yoktu hiç kalmadı teline çıkmıyor ipini kendi çekti görümcehanım artık ben karışmam

ama bu kadarını insan düşmanına yapar mı bilmiyorum eltime saat 6,5 ta haber vermiş eşim eltim 7,5 ta bizdeydi o sonuçta görümceye göre el kızı sayılır Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim zaten analı kızlı sonunda beni kanser de ettiler başları göğe ermiştir artık

CNM genelleme yapıcam ama yurt dışından gelenler hep böle bi hizmet bekliyor..
2 gecelik misafirim napim kalbini kırmak istemedim ama afedersin poposunu devirdi yattı..
Çocuğu çocuğumla aynı yaşta kızın tuvaleti gelse bana sölüyo yaptırırmısın diye kalkmıyor zahmet edip
Napim misafir diye eşim için katlandım..
Akşamın 8-9unda kek, kurabiye yaptım
Ben bu kadar hizmeti anama babama etmiyorum..
Herşeye eşim için katlandım.. yalandan gülümsedim içimden Allah ne verdiyse saydım..
inan sadaka vercem..
Dolanmakdan ayaklarım şişti
Ya kadın suyunu bile ayağına istiyor düşünün artık..
Kalk aL diyemedim işte..
Onun düşünmesi lazım..
Hizmetci yerine koydu beni yedi içti sofraya elini sürmeden kalkıp kanepeye yatmaya gitti
Misafir ya bende hizmetçi..

gozun aydin olsun sekerim.sempatiksalakcinni
sen bu arada kocayi da yemissindir tabi.kaydirigubbakcemile3

Bitanemm yemezmiyim hiç..
Gitmeden onlar o sabah başladım oğluşumu anaokuluna yazdırıyorum işlemlerle uğraşıyorum bide onlarla uğraştım duble tr_lelli oldum..
Kocama söledim and ettim sadaka vercem die
Adam alışık ya ses etmiyo bu sabahda alışverişe götürdüm..
Evde bişi kalmadı ablanla anan kurutuu mutfağı dedim..kaydirigubbakcemile3
Al götür dedim başımdan cinnet getircem az kaldı
Adam saff.. gııı kaydirigubbakcemile2
Ses etmiyo garibim.. :kedi:

sen olme emi koptum resmen :roflol:
kiz yarin obur gun seni ana heberlerde
son dakika haberi olarak gorursem hic sasmam
sempatiksalakcinni

allahtan şimdiye kadar hiç bu kadar yüzsüz bir misafirim olmadı olmasında zatenlmaz:
neyse canım iyi ki 2 gün kalmış fazla kalmamışkafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım
boşver onu bunu düşünme bile hiçbir şey sağlıkdan önemli değil:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…