görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
Görümcem gitti nihayet oh beeeeeeeee
Sıra kaynanamda onuda postaladımmı ohhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2
Hayat benim hayatım..
Bezdim bıktım usandım..

Benim başımda da 3 tane var neyse biri evli o iyi ikisi çok fena, burada okuyunca benimkiler melake ama ben yine de sinir oluyorum. Kıskançlık, bencillik, kendini övme, laf sokma hepsi var, ben çalışıyorum onlar evde ona ramen benden iş beklerler. Ama iyi görünmeye çalışırlar beni çok seviyormuş gibi yaparlar, tabi ben ona daha çok sinir olurum.

en sinir olduğum şey de seviyormuş gibi yapmazlarmı .
ah canım benim nasılsın.canım benim iyimisin???
dışardan görende ne iyi görümcen var der.
ama hep hizmeti benden bekler.kendini beğenmiş ,kıskanç,bencil...

görümcem görünüşte iyidir
kendi kaçarak evlenmiş evi falan dükkandan bozma asla benim için önemli değil
ama farkındayım bana yapılanları kıskanıyormu desem fazlamı görüyor desem bilmiyorum
ki öyle büyük bişe yapıldığı falanda yok
ben kötü düşünmek istemiyorum ama kendi kendime muhasebe yaptığımda ben görümcemi abla gibi görmüyorum benim için sadece görümce ötesi yok bunu anlıyorum böyle olsun istemezdim o bana abla olduğunu sadece lafta değil gönülden his ettirseydi ben ona kardeşliğin en güzelini yapardım
belkide hiç bişe benim düşündüğüm gibi olmayacak önümüzde Allah nasip ederse uzun bir ömür olacak bakım gelecek nelere gebe...

Öyle kötüyüm ki eşimle ayrılma kararı aldım,sırf o görümcem olacak kadın yüzünden.O varya o şeytanın insan hali.Hiçbir sebep yokken artık içindeki fesatlıktanmıdır nedir,benimle konuşmuyor aylardır evine gideriz hal hatır falan sormaz,hoşgeldin bile demez.Eşime diyordum başlarda ,bir hatam mı var nedir böyle diye?O da farkında zaten beraber gidipdönüyoruz.En ufak bir hatam sözüm yok.Eşim de çok gamsız davrandı.Sanki o bana hiç öyle davranmıyor gibi.Hiç mi alınmıyosun senin karına böyle davrandığı için diyorum ama tık yok adamda.Obenim ablam diyo başka da bişey demiyo.Tabi aylardır kavga gürültü bitmedi.Sonunda yüz yüze gelip saydım hepsini ben sana ne yaptım diye ama öyle çıktı ki işin içnden ben hastaydım da ondan farkında bile değilim(evet sen hastasın ama kafadan)Oysa ki bir kez değil onlarca kez olan şey özellikle yapıyo.Kayınvaldem de sağolsun evet ohastaydı vs destek kızına.ooof of Allahım sen görüyosun!!! O akşam eşim de yanımda olmasına rağmen benim söylemediğim ve onun söylediğimi iddia ettiği ne yalanlar ne iftiralar.Eşime diyorum ben bunları dedim mi diye ben hatırlamıyorum diyo.Nasıl bir insan nasıl bir aile anlamadım ben.Göz göre göre iftira atıyo.Kandil akşamı gittik ne hoşgeldin ne nasılsın.Sırf eşimin hatrına kandilini kutladım.O da ne hatır biliyo ne kıymet.O ablasını çok özlüyormuş.İstediği gibi ablası gelip kalamıyormuş vs beni yiyip bitirdi.Danışmana gidelim dedim kabul de etmedi.Artık tek düşüncem ayrılmak.Zaten çocuk ta yapmadık.Daha doğrusu bu olaylar başladığında tam planladığımız dönemdi.3 ay folik asit kullandım ve tam o ay bebek yapmayı planlamıştık.Ben sorunlara tahammül edemeyip ortaya dökünce eşim ben vazgeçtim çocuktan ablamla aranı düzeltmeden çocuk falan yapmam dedi.Şimdi de kıvırıyo.yok işte hazır değilim,sorumluluğu çok falan..Çok ezilmiş ve çok aşağılanmış hissediyorum kendimi.Üniversite mezunu ve eğitimciyim.Bu kadar küçültemeyeceğim kendimi.Sanırım ayrılmak en doğru çözüm.Zaten söyledim.Ayrılmak istiyorum dedim.Pek ciddiye almadı ama zamanla anlayacak ciddi olduğumu. Buradan yorumlarınıza çok ihtiyacım var ben ne yapmalıyım????

ya canım yanlış anlamada görümcen yüzünden ayrılmak ne kadar doğru kibilmiyorumkismile
eşinle iyiysen başka sorunların yoksa ayrılığı düşünme bence:1no2:
eşine kızdım sana yapılanlara ses çıkarmadığı ve bebeği bile ablasınla ilişkine göre yapıp yapmamaya karar verdiği içinaklinialirimsmileama sanırım yeni evlisiniz.zamanla bu sorunlar düzelir diye düşünüyorum
yani bir görümce hoşgeldin demiyor hal hatır sormuyor diye boşanmak ne kadar doğru olur ki
şu an sinirlisin sanırım sakin kafayla düşün karar ver canıma.s

görümcem yok ama ben görümceyim hiçç karışmam işlerıne onların hayatı beni ilgilendırmez herkes aklı basında ınsanların yönetmekten ve yönetılmekten asla hoslanmam...

bendede 2 tane kendini bilmez bir karış boylarıyla dünyayı biz yaratmısız tavrında olan iki bodur görümcem var yıllardır ben sabrettim abuk sabuk davranışlarına imalarına ama artık hiç görüşmüyorum kızıma hamileyken bir aramadılar sormadılar canın bir şey istermi diye sormadılar dogum sonrası hiç ilgilenmediler şimdi küçükte hamile bende hiç aramıyom sormuyom ilk fırsaatada agzına resmen edicem terbiyesiz cücelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım eşinle ayrılırsan inan onları çok mutlu edersin, amaçlarına da ulaşmış olurlar. Bende de var aynı sorun, eşim kendi kardeşlerine hiç laf ettirmez hep onları haklı görür. Anladığım kadarıyla çalışıyorsun, onlara fazla gitmemeye çalış eşin gitmek istiyorsa tek başına gitsin. Eğer neden gelmediğini sorarlarsa güleryüz görmediğim bana hoşgeldin denmeyen eve neden gideyim de. Gitmek içimden gelmiyor ne yapayım de. Çocuk yapmayı da sakın düşünme şimdilik. Bir de artık eşlerimize köle olmaktan vazgeçelim. Ben her sabah kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, ütüsünü, yemeğini yerli yerinde yapıyorum, üstelik çalışıyorum maaşımı da ona veriyorum ama karşılığında kendi kızkardeşlerini bana karşı savunuyorsa hem de haksız olarak ben de çok fazla üstüne düşmem artık. Henüz bir aile olamamışsak niye uğraşıyorum ki dimi.

unhappy sizin sorununuz bence görümceden önce eşinizle.
eşiniz sizi anlamamakta ısrarcı.
görümce kayınvalide yüzünden asla evimin düzenini bozmam yalnız eşim benim yanımdaysa bozmam...
ama eşim inatla beni görmezden geliyor ve ailesini savunuyorsa boşanmayı bir nebzede olsa düşünürüm açıkcası.
buda işin kolayına kaçmak olur.o nedenle siz eşinize bir aile olduğunuzu(senin ve eşinin) anlatın.
size yapılan haksızlık eşinize yapılmış sayılır aslında onu anlatmaya çalışın.
kayınvalidenizle görümcenizle de aranıza mesafe koyun.sık sık gitmeyin.
size nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranın.hoşgeldin demiyorlarsa sende onlar geldiğinde deme.
onlar utanmıyosa siz hiç utanmayın.eşiniz gitmek istiyorsa bırakın gitsin ama siz gitmeyin eşiniz her gidelim dediğinde.seyrek gidin.ararlarsa arayın.aramazlarsa sizde aramayın vs....
benimde içim içimi yerdi.artık çözdüm olayı.onlar naparsa aynısını yapıyorum .ohhh bi rahatladım ki.

Cevaplarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.Eşimle uzun konuşmalardan sonra devam kararı aldık.Ama sorun hala devam ediyor tabi ki.Aile terapistine gitmeye karar verdik.Umarım bi faydası olur.Karşımda oturup nasılsın bile demeyen ve ailesinden hiç bir tepki görmeyen insana karşı nasıl davranmalıyım.Eşime nasıl davranmalıyım?(Çünkü onu da çok bunalttım biliyorum.)Bunların için umarım terapist bir çözüm yolu olur.

katılıyorum kesınlıkle tatlım ayda yılda bır işim düşer ararım yüzüme bız senı cok sevıyoruz yok şöyle yok boyle arkamdan herkesi fiştekler kayananamı sevgılımı sen bunu bırak bu özelde calısıyor bız sana memur bulalım ayyyyy krıze sokuyor benı bu lafları duyunca uzaklasıyorum ama gene de onlara karsı ıcımde bı sevgı var ogullarını kardeslerını cok sevdıgımden herhalde aman herkes ektıgını biçicek :enbuyukkk::enbuyukkk:

aaaaa anket sonucuna bakya :1shok: kötülük önde gidiyor kaydirigubbakcemile3

Valla benim annemde görümce ama yengemle abla kardeş gibiler

ne bu görümcelerin derdi gelinlerle ne alıp veremedikleri var acaba kaydirigubbakcemile3

ne bu görümcelerin derdi gelinlerle ne alıp veremedikleri var acaba kaydirigubbakcemile3

kardeslerini veriyolar ama sonra geri almak istiyolar
ama avuclarini yaliyorlar
bakiyorlarki kardesleri karilariin cok seviyo
kotuluge basliyorlar

(kotu gorumceler icin gecerli efemm buu)buyrunnnnnnnnn

Görümcemden çekiyor muyum ,hayır!..Asla izin vermem kimsenin hayatıma karışmasına. sempatiksalakcinni Benimki kıskanç,sözleri ve hareketleriyle çok belli ediyor.kaydirigubbakcemile3Ben de görümceyim,kardeşim gibi görüyorum.Malları,mülkleri,yaşam koşulları beni onure ediyor,çok mutlu oluyorum.Ama benimkisi öyle değil,bir tuhaf :))) Keşke aynı şehirde olsaydık gelimizle.Çok seviyorum onu,iyi ki bizim gelinimiz olmuş.opuyorumnanaktan

kardeslerini veriyolar ama sonra geri almak istiyolar
ama avuclarini yaliyorlar
bakiyorlarki kardesleri karilariin cok seviyo
kotuluge basliyorlar

(kotu gorumceler icin gecerli efemm buu)buyrunnnnnnnnn

kardeşi sevsinde :asigim: ben görümceyede razıyım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…