Öyle kötüyüm ki eşimle ayrılma kararı aldım,sırf o görümcem olacak kadın yüzünden.O varya o şeytanın insan hali.Hiçbir sebep yokken artık içindeki fesatlıktanmıdır nedir,benimle konuşmuyor aylardır evine gideriz hal hatır falan sormaz,hoşgeldin bile demez.Eşime diyordum başlarda ,bir hatam mı var nedir böyle diye?O da farkında zaten beraber gidipdönüyoruz.En ufak bir hatam sözüm yok.Eşim de çok gamsız davrandı.Sanki o bana hiç öyle davranmıyor gibi.Hiç mi alınmıyosun senin karına böyle davrandığı için diyorum ama tık yok adamda.Obenim ablam diyo başka da bişey demiyo.Tabi aylardır kavga gürültü bitmedi.Sonunda yüz yüze gelip saydım hepsini ben sana ne yaptım diye ama öyle çıktı ki işin içnden ben hastaydım da ondan farkında bile değilim(evet sen hastasın ama kafadan)Oysa ki bir kez değil onlarca kez olan şey özellikle yapıyo.Kayınvaldem de sağolsun evet ohastaydı vs destek kızına.ooof of Allahım sen görüyosun!!! O akşam eşim de yanımda olmasına rağmen benim söylemediğim ve onun söylediğimi iddia ettiği ne yalanlar ne iftiralar.Eşime diyorum ben bunları dedim mi diye ben hatırlamıyorum diyo.Nasıl bir insan nasıl bir aile anlamadım ben.Göz göre göre iftira atıyo.Kandil akşamı gittik ne hoşgeldin ne nasılsın.Sırf eşimin hatrına kandilini kutladım.O da ne hatır biliyo ne kıymet.O ablasını çok özlüyormuş.İstediği gibi ablası gelip kalamıyormuş vs beni yiyip bitirdi.Danışmana gidelim dedim kabul de etmedi.Artık tek düşüncem ayrılmak.Zaten çocuk ta yapmadık.Daha doğrusu bu olaylar başladığında tam planladığımız dönemdi.3 ay folik asit kullandım ve tam o ay bebek yapmayı planlamıştık.Ben sorunlara tahammül edemeyip ortaya dökünce eşim ben vazgeçtim çocuktan ablamla aranı düzeltmeden çocuk falan yapmam dedi.Şimdi de kıvırıyo.yok işte hazır değilim,sorumluluğu çok falan..Çok ezilmiş ve çok aşağılanmış hissediyorum kendimi.Üniversite mezunu ve eğitimciyim.Bu kadar küçültemeyeceğim kendimi.Sanırım ayrılmak en doğru çözüm.Zaten söyledim.Ayrılmak istiyorum dedim.Pek ciddiye almadı ama zamanla anlayacak ciddi olduğumu. Buradan yorumlarınıza çok ihtiyacım var ben ne yapmalıyım????
en sinir olduğum şey de seviyormuş gibi yapmazlarmı .
ah canım benim nasılsın.canım benim iyimisin???
dışardan görende ne iyi görümcen var der.
ama hep hizmeti benden bekler.kendini beğenmiş ,kıskanç,bencil...
ne bu görümcelerin derdi gelinlerle ne alıp veremedikleri var acaba kaydirigubbakcemile3
kardeslerini veriyolar ama sonra geri almak istiyolar
ama avuclarini yaliyorlar
bakiyorlarki kardesleri karilariin cok seviyo
kotuluge basliyorlar
(kotu gorumceler icin gecerli efemm buu)buyrunnnnnnnnn
kardeslerini veriyolar ama sonra geri almak istiyolar
ama avuclarini yaliyorlar
bakiyorlarki kardesleri karilariin cok seviyo
kotuluge basliyorlar
(kotu gorumceler icin gecerli efemm buu)buyrunnnnnnnnn
rica ederim canim, bu konuda pek bi tecrubeliyim de ondan bilyomişte bu alkisalkisalkis
kardeşi sevsinde :asigim: ben görümceyede razıyım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?