rica ederim canim, bu konuda pek bi tecrubeliyim de ondan bilyom
dedigin gibi oluyo koca sayesinde herseye razi oluyosun...
iyide benim anlamadığım insan niye kendi kardeşinin huzurunu bozsun ki ne güzel anlaşmak varken :sm_confused:
öyle yapanlar hep kıskan. fesat insanlar lülülülülülü
hem bi aileye karışmak görümcenin ne haddine kötükedihüso
ben nasıl görümce olucam acaba :sm_confused:
niye olucak canim kiskandigindan
mesela benim gorumcemin biri
esimle iyi anlasiyorum diye kiyametleri kopardi
inanilmasi guc ama gercek
ben neden esimin arabasini suryomusum
neden anneme gelyomusum
neden pazara gidyomusum
esim bana neden bisey demiyormus
yani sadece fesatlik baska bisey deil
istiyorki bacagimi kirip evde oturayim
o da kardesini doldurup bana gondersin
bizde evde birbirimizi yiyelim
istedigi bu cadalozun alsanaalsanasmile
ama karsisinda enayi yok buu iyi biliyo
o yuzden de dahada cildiriyo
su an gorusmuyorum
en son bagirdi cagirdi icindekiler kustu gitti
ama Allah buyuk onunda cocuklari var bekliyorum sabirla
kimsenin ettigi yanina kalmiyo
eee ne demisler
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste...
aaaaaa delimi ne alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
sen iyi sabırlıymışsın yine sana bağırıcak dereceye gelebilmiş durum bana bağırıcak varya
gebertirim adamıkötükedihüso alsanaalsanasmile
malesef bizleri tecrübe sahibi yaptılar canımrica ederim canim, bu konuda pek bi tecrubeliyim de ondan bilyom
dedigin gibi oluyo koca sayesinde herseye razi oluyosun...
aaaa daha neler duyucamm :1shok:
insallah duymazsin canim evliligindeyerimseniben
canım ben ne seslerini duymak ne de yüzlerini görmek istiyorumartik cevap verme zamani geldi geciyo canim
susma konus!!!
savun kendini...
bosver gelmesin
seni degersiz goruyorlarsa
sende onlari degersiz gor
seni istemeyeni sen hic isteme
esin ne dyo annesinin cocugu gelip gormemesine?
inş. canım ya yoksa kafayı yerimklava:
iyice sacmalamis valla, o kadar sanci arasinda anne ben doguma gidyom hoscakal mi dicektin?canım ben ne seslerini duymak ne de yüzlerini görmek istiyorum
evlerine de gitmediğim için anca arkamdan konuşuyorlar gelip yüzüme söylemiyorlar ki öyle olsa bundan sonra susmayacağım zaten . şimdiye kadar hiç seviyelerine düşmedim bi laf etmedim ona bile bahane buldular kendim bişey demiyormuşum kocamı dolduruyor muşum güler misin ağlar mısın
bütün dertleri de gitmemem hiç kusura bakmasınlar hem onca şey yapacaklar hemde kapılarını açacağım yok böyle birşey
eşime gelince biz götürecekmişiz babaannesine kırılmış olabilir miş bende kusura bakma dedim ben götürdüm eğer bir kere gelseydi yine götürürdüm madem istemiyor zorla sevdirecek değilim çocuğumu . şimdilerde ses etmiyor bakalım haklı olduğumu ve kimseyle bir derdim olmadığını biliyor
bide hamile olduğumu duydu bir hayırlı olsun demedi hamileliğim döneminde o kadar sıkıntı çektim bir kere olsun sormadı bebek nasıl diye doğuma 2 ay kala bütün ayağını çekti evimden sonra da ben doğuma giderken bi hoşçakalın bile dememişim aramamışım onu ona bozulmuş hanım halbuki torununun doğumunu bekliyormuş etrafa da öyle diyor nasıl bir vicdandır anlamadım
rabbim merhamet versin böylelerine
ne guzel demissinBenim görümcemde çok fena,bunlar hep aynı galiba ya kıskançlık konusunda.Gelinlerle bi yarış içindeler.İçinde ne varsa yüzüne pat diyo söylüyo,ben evime ne aldıysam ne değişiklik yaptıysam aynısını yapıyo..Bazen şakayla karışık 10 görümceye bedelsin valla diyorum,çok alınıyo naniknanik
Benimde bir tane görümcem var.Oda aşırı kıskanç sadece beni değil herşeyi herkesi kıskanır.Kayınvalidemde de kıskançlık huyu hat safhada.Beni seviyor gibi görğnmeleri sinirimi bozuyordu bende beni sevmek zorunda değilsiniz.Bende sizi sevmek zorunda değilim ama birbirmize katlanmak zorundayız dedim ve olayı çözdüm.kaydirigubbakcemile
bende öyle yapmayı düşünüyorum canımiyice sacmalamis valla, o kadar sanci arasinda anne ben doguma gidyom hoscakal mi dicektin?
kendini hakli cikarmak icin ne uydiracagini sasirmis bi kadin
ama uzak dur allah muhafaza
ne guzel demissin
daha ne istyon canim seni kiskaniyo
bosver kiskansin hatta catlasin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?