görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
bana allh nasp etmedı öle kısılerı
sızler cok sanslısınız
kac gun tek kadım
aramadılar bıle
ılk evlendıgımde 2.5 ay kanamam oldu kıpırdayamadım bıle sormadılar
annem olmasa demekki ölsem gebersem kımsenın ruhu duymaz
ama sımdı arasam gelın yemek hazırladım anında ıner hıc bır mazeret bıle uydurmaz
gel kal desem yakın oturdugumuz halde aylarca kalır yuzsuz gıbı
sunu ogrendım evlendıkten sonra
GERCEKTEN INSANOGLU COK NANKORMUS
AYRICA ALLH KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETMESINNNNNNN

masallah allah bozmasin ne guzel

bende onlari cok sevdim, ne kadar onlardan tekme yediysemde cok sevdim
yine gittim evlerine, yine herseylerine katlandim
ama artik yeter
konu benim cocuk meseleme gelince
ben artik cildirdim
onlarin sayesinde deli oldum
ALLAH COCUK VERIYO AMA ALMASINI DA BILIYO
ama onlar bunu hesaba katmiyorlar beni sagda solda kucuk dusururken
ama allah buyuk
beddua etmiyorum
rabbim en iyisini bilir.

ayburum masallah ne güzel ama bence işin sırrı sevilmek sadece senin sevmen yetersiz olurdu bitanem yerimseniben

çocuk konusunda ben çok şanslıyım
bir gün bile yüzüme vurmadılar
hep eşimi doktora gitmesi konusunda ısrar ettiler

ayburum masallah ne güzel ama bence işin sırrı sevilmek sadece senin sevmen yetersiz olurdu bitanem yerimseniben

haklısın kelebeğim
zaten sevgi tek taraflı kısa ömürlü oluyo
yukardada belirtmiştim
sevdim ve sevildim

aah ah, tam yarama basildi bu konuyla...
iki tane görümcem var, ikiside is birligi yapiyorlar hep, cekmedigim kalmadi ellerinden...
ya kelimelerle ifade edilecek gibi degil...
dayanacak gücüm kalmadi artik...en kötüsüde kaynanam hep görümcelerimi tutar...
okadar ugrastim okadar cabaladim ama kendimi sevdiremedim gitti...
büyük görümcem beni pek sevmez...kücügündede kiskanclik var...
ben esimle nisanliyken cok görüsürdük telefonda saatlerce konusurduk...tam süper bir nisanlilik gecirdik...hersey cok güzeldi, halada cok güzel ama, birgün görümcem cikti telefona onlarin evini aradigimda...
hal hatir sordum sonra bana dediki,
betül, ben anlamiyorum siz abimle niye bukadar samimisiniz olacak gibi degil, cok fazla görüsüyosunuz, artik bu ise bir dur dememiz lazim (görümcemde nisanli)
bana demesinmi, benim nisanlim benimle böyle ilgilenmiyor, bukadar üstüme düsmüyor,sen abime naptin
o böyle degildi...sok oldum telefonda...
sonrada dediki "ben sana söylüyorum betül, evlenince abim senin suratina bile bakmaz"
sasirdim kaldim...hic birsey demedim, gikim cikmadi...ne diyebilirmki?
hergün ille böyle seyler söyler...
dügün plani yapildiginda sacimin topuzunu kayinvalidem secmisti...
saclarin böyle olacak..böyle yaptirda geline benze demisti, hic unutmam....
3kisiler saolsunlar...3üde birbirinden dert...ama agzimi acip cevap verdimmi hic ? vermedim..anca kendi kendimi yerim ben böyle evde...susmamin nedenide esim, ona olan saygimdan acmiyorum hic birine agzimi....
ne yapacagim bilmiyorum...

Ben sana ne yapicagini soyleyim Betulcum!
Artik konus, ama kimseyi kirmadan.
Kendini savun!
Cunku baska care birakmiyorlar insana.
Peki esin ne dyo bu konuda?

benimki beterin beteri
bekarken çektirirdi bize evlendi kurtuluruz dedik daha beter oldu
kaprisli, kompleksli,haset,ortalık karıştıran bir tip
eşimle gezmeye gideriz.geliriz surat beş karış neymiş bunu götürmemişiz
heryere götürmek zorundamıyız.eşimle başbaşa gezemiycekmiyiz.
kaynanamda bunun arkasında oda küser bu küsünce.
sonra eşimle ve diğer abimlerimle bir laf dalaşına girer bir çekirir görseniz
eşime lan diye hitap eder
evlendi mıymıntı bi koca buldu şimdi kaynanamın evinden çıkmıyor kurtuluruz diye düşünürken daha beter oldu
bense mümkün olduğunca karşılaşmak istemiyorum
biz onun evine gitmeyiz oda güya tavır yapıp bize gelmez
sanki çokta tınnn
yani anlıycanızzz iğrenç bi kişilikkk öğğğğğ
nefret ediyorumm

:)) keske bende görümcemle küsmeden önce söyleseydim bu lafi klava:...gerci ben ona 1söylesem intikamini cok aci cikarirdi benden...ama bu görümcelerin hepsi ayni galiba...benim kardesim evli degil ama simdiden bir kiz arkadasi falan olsun bizimle tanistirsin yüregim horp horp ediyor...nekadar seviniyorum, kardesimden daha iyi davraniyoru...el kizi diye....ben cok iyi bir görümce olurum herhalde...olumunekankayizsmile

cok üzülüyorum biz gelinlerin eslerimizin aileleriyle, görümce ve kaynanalarla böyle sorun yasadigimiz icin ama, tek sevindigim bir konu var...aylardir kendi kendimi yiyodum niye küsüsüz görüsmüyoruz falan diye...tek sevindigim benim bu konuda yalniz olmamam :)))
:teselli:

Ben sana ne yapicagini soyleyim Betulcum!
Artik konus, ama kimseyi kirmadan.
Kendini savun!
Cunku baska care birakmiyorlar insana.
Peki esin ne dyo bu konuda?

Canim benim, benim söylemedigim seyi söyledi diyorlar bide söyledimmi üstüne 5 koyuyorlar ama artik inan hic umurumda degil, birsey olursa yine söylicem...
susmicam...acicam agzimi yumucam gözümü artik ama seviyemi asmadan...
sustukca üstüne basiyorlar...cok haklisin...
esim bana herzaman söylüyor, haklisin diyor, sen onlara birsey yapmadin, onlar benim evlenmemi istemiyorlardi biliyorum diyor...cok pisman olucaklar falan diyor.
yani 100%benden yana cünki hersey onun gözününün önünde olup bitiyor, görüyor adam neyin ne oldugunu.
ama ailesiyle görüsmedigimiz icin biraz buruk.
ailesi onunla görüsmüyor biz küsmedik ki onlar küstü durup dururken.
son günlerde bana sürekli annemi özledim annemi özledim deyip duruyor.
anliyorum cok ta üzülüorum esim icin cnki esimi cok seviyorum.
annesigil iskenderunda yasiyor biz almanyadayiz. Türkiyeye gitmeyi düsünüyoduk
ekimde ama ben geri caydim iskenderuna gitmekten,korkyuorum esimin aklina falan girerler onu bana doldururlarda huzursuzluk cikar diye....
ne yapicam bilmiyorum mirmirmirmir:umursamaz::umursamaz::gitme::gitme::gitme::sinifsinif:

Ben görümcemden son altı ay içinde o kadar çok çektim ki bu altı ayın sonunda zehirli guatr teşhisi kondu.Bebek sahibi olmak isterken ertelemek zorunda kaldık.Bir telefon bile etmedi eşimin ailesi.Bundan sonra açmam kapılarını.Yüzlerini bile görmek istemiyorum.Kızları sonunda hepsini zehirledi.Olsun ben Allah a sığınıyorum,hastalık sadece bana özgü değil,her an herkesi n başına herşey gelebilir.Keşke daha önce selamı sabahı kesseydim bu kadar üzülmeseydim de hasta etmeseydim kendimi.Allah a havale ediyorum.Tüm sıkıntı çekenler de ibret alsınlar.Çünkü çekilen büyük sıkıntılardan sonra mutlaka bir hastalık çıkıyor.Kocanız için bile kendinizi üzmeyin.Çünkü hiçkimse sizi sizin kadar düşünmüyor.

öhö öhöö bende bir görümce olarak söze karışıyım istedim bende küçük gelinimizden çok cekiyorum aileyi birbirne katttı şuçluda beni yaptı.

ama kendi yaptıklarına bir sünger cekip unutturdu şimdi ailemin gözunde ben şuçlu ve hatalıyım.
ahh ahh eltilik görümcelik gelinlik bunlr boş işler sorun karakter ve kişilikte baslayp bitiyor.

bi insan kıskanc geçimsizse bu gelin olduğu ya da görümce olduğu için değildir insan olamadığı içindir. 3 gunluk dünya . üzülmesek üzmesek ne güzel olur...

eveT zor bı durum canım okuxunca aklıma su geldı aynı seylerı bzm aılelermz yapsa ve bız gtmek ıstesk aılemzn yanına esımız nasl tepkı verırdı acaba...

beni o kadar deli ediyorki anlatamam...

sabah 4 aylık çocuğumu beşiğinde tek bırakıp bi taraflarımdan ter döke döke ev süpürdüm. çocuk bi tarftam çığırıyo yatakta bnde diğer tarafta ev süpürmeye çalışıyorum. bu sırada görümcemin k.çnda pireler uçuşuyo. hanımefendi saat 2 de kalktı. evin tozunu alamadım çocuk durmadığı için bi zahmet evin tozunu alıo şimdi söylene söylene" bu evi kim süpürdü? hiç süpürülmüşe benzemiyor. her taraf toz içinde" ee gerizekalının önde gideni bi tarflarını devirip 2ye kadar yatıcağına kalkıp evi sen süpürseydin....

bu arada ev (abartmıyorum) halının başında küçük bir toz yumağı kaldığı için ve yerde küçük bi parça fındık kabuğu kaldığı için tozlu pis....

vallahi kızlar kusura bakmayın ama hiç öyle görümce börülce kahrı çekemem.... ben 22 yaşındayım evleneli 3 yıl oldu,görümcem evli ama bir bina yanımızda oturuyordu (ben de ilk 1 sene kayınvalidemle oturdum çalışıyordu kaynana kayınpeder) çok cinstir görümcem eksik olmasın çok ta sever laf sokmayı.. ama adamın kafasını gözünü patlatırım hiç anlamaz nerden geldiğini,çok kafamı bozarsa eve sokmazdım ben,kapının önüde zile basa basa akşamı bulurdu,bilirdi de bile bile açmadığımı..kolay kolay kimsenin kalbini kırmam ama işte görümce değilmi :)) adı çıkmış dokuz'a inmez sekiz'e :))) topunun da köküne kibrit suyu

yazılanları okuduktan sonra görümcem olmadığına şükrettim..

bende görümceyim 2 yengem var yaşlarımızda biribirine yakın ablam gibi severim ikisinide dertleşir konuşuruz vs...

düğünümde salonda nasıl ağladılar anlatamam ...fıtrat meselesi birazda ....kalp kötü olursa kötülükle arkasından gelir

görümcem yok olsaydı nasıl bir kişilik olurdu tahmin ediyorum Allaha şükür

Çok geçmiş olsun canım . ALLAH ın adaleti tecelli eder . Sıkma canını .

En yakın zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursunuz inşaallah opuyorumnanaktan

bende iki tane görümce var ikiside evli.biz daha bir yıllık evliyiz.bir yılda ne mal olduklarını cok iyi gördüm ve bende ona göre davranıyorum kendimi ezdirmeye ve sindirmeye hiç niyetim yok valla nolursa olsun.başta tavrımı koydum.onlar bana laf sokunca bende sokuyorum gülerek hemde şaka yapar gibi çünkü onlar söylüyor söylüyor ondan sonra alındıgını kızdıgını anlayınca aaaa şaka yaptık hemen ne alınıyosun diolar hadi beeee bizde yedik yani hadi ozaman bende saka yapıyorum ozaman... içimde durup dert olacagına söyler mert olurum daha iii kızlar.. ohhhhhhhh sefam olsun kıskana kıskana kendilerini yesinler kaynanam ve ve görümce müsveddeleri. tayinimizde cıktı kurtuldum sizden cadılar naberrrr :teytey:

:)))) cnm sen bni yanlış anlamışsın sanırım sewgilim dönmez görümce öle biriki annesini wazgeçirtir bi saygısızlık yaparsam. yksa sewgilimle bir sorun yok bnm

<sen evlendikten sonrada eşini etkilemeye devam edecektir kayınvaliden sonuçta simdi vazgeçirebilen o zamanda eşin üzerinde etkili olacaktır.

Toplumumuzda malesef aile fertleri nedense oğulları veye kızları evlendikten sonra pek bir kıymet veriyorlar daha doğrusu kıskanclığa bağlı kıymet verme.Evlenmeden önce deyim yerindeyse kedi köpek gibi kavga eden geçinemeyen abi kardeşler veya abla kardeşler, erkek kardeş evlendikten sonra bal kaymak oluveriyorlar.karı koca arasındaki sevgiyi kendilerinden başka bir kadına ilgi ve sevgiyi hazmedemiyorlar.Bende de var malesef böyle bir görümce, evlendikten bir hafta sonra yanımıza geldi ve bir ay durdu göndermesek kalacaktı daha.evdeki bütün düzene karışmaya kalktı tabiki izin vermedim ama eşimle epey tartışmak zorunda kaldım.3 yıllık evliyim bu sürede ancak kabul ettirebildim eşime onun bizi kıskandığını ve sorun çıkardığını. evimin perdelerinden halısına bütün eşyalarımı o seçti daha ne olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…