görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .

canım Allah sanada sabır versın ama senın ev ayrı galıba avantajlısın yanı zaten onlar kararını vermıs anne olarak onun konusması lazım nıye sızı one suruyoda,benım gorumcede daha kışın acmıslar davayı bızımde yenı haberımız oldu

benim görümcem olacak kadın kocasını resmen aldatıyo bunu gözlerimle gördüm internette konuşup randevu veriyo aleni. allahı kitabı bırakmaz hatta ilk nişanlandığımda kocası ben açığım die laf etmişti. şimdi çok geçiyo içimden sen önce karına sahip çık die. ama allahından bulsun bana ettikleri yanına kar kalmasın inşallah.

allah tez zamanda canlarını alsın inş bendede 2 tane görümce var ben onlara çif bıçaklı jilet diyorum bitanesi uzakta hiç birşeyime gelmedi görüşmüyoruz öbürü canavar ailedeki herkesi kışkırtıyor ama 3 tane oğlu var 3 tane gelini olcak hadi bakalım allahtan eşim ezdirmiyor ağzının payını veriyorda ablası olmasına rağmen eşimden korkuyor.

angel cnm siz aynı evdemiisniz görüncen boşanınca sizinlemi yaşayacak..allah yardımcın olsun zor vallahi..
vallahi biz ayrı evde yaşıyoruz..herşey gizlenir saklanır anlamıyorumki..başkaları biliyor biz bilmiyoruz..bizde tesadür erkek tarafının babası bizim bir tanıdıga söylemiş..o geçen gün bize sorduu..ordan ögrendik..tabi ortada sorun oldugunu biliyorduk ama mahkemeyi bilmiyorduk...k.validem ayılır bayılır tatlım..geçen yılda boşanmaya karar verdiler.eşim konuştu karşı tarafla eşyalarını aldı flnn mahkemeye fln başvurdualr sonra kız geri gitti..
şimdi yine aynı teraneeee bilmiyorum ne olucak kız hala kocasının evinde..sormuyorum y asen gelinsin karışma sus derler ne be lazım..eşim bilirrr..

ewt canım aynı evdeyız anası yetmıyomus gıbı bıde o cıktı,bende hıcbıseye karısmıyorum sonra ıyı olurda kabak basımıza patlar

aman canım sakın soyleme benım gorumcede oyle telefonla hep baska erkeklerle konusuyor ben soyledım ama suclu ben oldum o yıne sütten çıkmış ak kaşık,sinir oluyorum ya öldurmek ıstıyorum yaaaaklava:

inş canım,benımde oyle eşim ezdırmıyor Allahtan yoksa işim çokzor

Ben görümceyim. ama abimin eşiyle çok iyi anlaşıyoruz. bu kadar tahmin etmiyordum. abimi çok seviyorum hem onu eşinden kıskanacağımı geline sinir olacağımı düşündüm. özümde kötü bir insan değilim ama gelinle sorunlar yaşayacağımızı düşünürdüm. ama Çok şanslıyımki gelinde iyi biri ve karşılıklı iyi anlaşıyoruz. herşey karşılıklı asla tek taraflı olamaz. sen iyisen o da iyi o iyise sen zaten iyisin. ama kötülükte aynışey. o kötüyse sende kötü oluyorsun. sen kötüysen o zaten daha kötü olur. önce ölçüp biçmek lazım sonra ona göre davranılmalı. o kötüyse asla alttan alınmamalı. eğer karşılıklı iyiyseniz bazı şeyleri görmemezlikten gelinmemeli duymamalı. benimde bir görümcem var yüzyüze henüz görüşmedik. ama o da kendi halinde biri iyibiri. umarım evlenince değişmez.

canım sen ıyıymışın vala herkes senın gıbı olmaz ben ıyılık yaptım hep tepeme çıktılar,Allah bozmasın inş aranızı

vallahi en güzeli uzakta durmak..bilmiyorum duymadım yapmak..ne olursa olsun agzını açarsan senden kötüsü olmuyor..gelsinler görümceler baba evine bakalım...ayy ayy benimki soguktu zaten yapı geregi ben halini hatrını sorardım arayı sıcak tutayım diye şimdi hiç konuşmaz çekilmezzz...gerçi eşimde kardeşinin huyunu biliyor duvar derrrrr

ayy Allah hepinize sabır wersin kızlar ama bunlar hep kıskançlıktan oluyor

aslında insan eşine adam akıllı güvense ne görümcesinden tırsar ne de kayınvalidesinden hep korku şu aman iyi geçineyim sonra eşim rahatsız olur ayırırlar bizi falan filan ..kısaca iş eşlerde bitiyor eşin umursamadıktan sonra görümce kim oluyormu ya.

aslında insan eşine adam akıllı güvense ne görümcesinden tırsar ne de kayınvalidesinden hep korku şu aman iyi geçineyim sonra eşim rahatsız olur ayırırlar bizi falan filan ..kısaca iş eşlerde bitiyor eşin umursamadıktan sonra görümce kim oluyormuş ya.

o kişisine göre degişir tatlım...ben istesem ne görümce ne kayınvalide ile görüşmem eşimde asla anneme git görüş demez...ailesi yüzünden beni boşar diye hiç ama hiç koırkmam vallahi isterse boşansın eyvallahım yok...zemuszemus benim eşim kardeşine kızıyor hataalrı oldugunu biliyor..
neyse canım benim arada kırgınlık laf söz olmasın diye insanlık namına iyi geçinmek için ugraşıyoruz...
evlenince ömür boyu yüzyüze bakma zorunda kalıyor insann..

arkadaslar sonunda benım dedıgım cıktı ve gorumcem izmırdekı sewgılısıne kactı aılesı ve esım berbat durumdalar polısler yerını tesbıt ettı ve bugun apar topar yola cıktılar hala ulasamadılar izmıre bakalım sonucu veolcak bu arada cocugunu da bızım basımıza atıp gıttıÇok üzgünüm çoook

aa angel gelişmelerden haberdar et bizi tatlım..sen karışma canım eşine destek ol..çok üüzlüyordur neticede kardeşi...ve aileside perişandır ailesinede üzülüyordur ne olursa can işte aynı kanı taşıyorlar..

eşim uzuluyor sonucta namus meselesı ama kaynanam hala olabılır canı sıkılmıstır gıder dıyor 4 gun oncede antalyadan tatılden gelmıslerdı nasıl sıkılmaysa vala sınır oluyorum yaaaaaaklava:

benim iki tane görümce m var ama alahtan yaşları benden küçük biri 10 yaşinda digeri 18 pek bişi yapmıylr küçük tabiki büyügün yerinde olsaydıı valla ben onunla saç baş olurdum evimde sokmazdım allahtan büyük ile iiyiyizde bişi yok .. valla kim haklıysa cvbnı verir haksız anneesi bileyse benim yanımda annesine agzının payını verir beni savunur.. seviyom valla görümcemii ..

İnanmıyorum yaa nasıl insan bu bide çocuğu size brakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…