o kişisine göre degişir tatlım...ben istesem ne görümce ne kayınvalide ile görüşmem eşimde asla anneme git görüş demez...ailesi yüzünden beni boşar diye hiç ama hiç koırkmam vallahi isterse boşansın eyvallahım yok...zemuszemus benim eşim kardeşine kızıyor hataalrı oldugunu biliyor..
neyse canım benim arada kırgınlık laf söz olmasın diye insanlık namına iyi geçinmek için ugraşıyoruz...
evlenince ömür boyu yüzyüze bakma zorunda kalıyor insann..
angel k.validene hayret yaniii..allah sabır verin eşine ve sana.zor günler canım..
selam kızlar uzun zamandır kk üyesiyim ama bu topiği ilk kez gördüm bende sizlerie aynı dertten muzdaribim görümcemin evlenirken yaptıkları yetmediği gibi hala devam ediyor yapmaya en basit örnek olarak dün yaşadığım bir olayı anlatmak isterim sizlere dün hepbirlikte yazlıktaydık masa hazırlanacak yemek yenecek falan bunlar kaynanam görümcem odada oturmuş muhabbet ediyor ben mutfağa geçtim tabak çanak almak için o sırada bahçeden yiğenimin ağlama sesi geldi ben onlşarın olduğu odadan cama bakmak için oıdaya girdim bana ne oldu diye sordu kaynanam bende bilmiyorum ben zaten mutfaktaydım dedim gıcık görümcem sn bugün yine sinirlisin galiba dedi yoo dedim anneme ters konuşuyorsunda dedi hayır ben ters bi şy demedim demeye kalmadı zaten diyemezsin insan kjayınvalidesiyle öyle konuşmaz falan demeye başladı ben bi şey demeden dışarı çıktım sonra kaynanamı gördüm ben sana ne dedimde böyle diyo dedim sonra görümcem geldi eşim geldi fala görümcem bana ben senin ne mal olduğunu biliyorum dedi ben zaten hamileliğin verdiği duygusallıkla ağlamaya başladım kaynanama senin kızın oğlunun ablası olabilir ama bundan sonra benim hiç bir şeyim değil dedim...
dün onun yüzünden kanama geçirdim tek dileğim var ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN O GÖRÜMCEMİN...
selam kızlar uzun zamandır kk üyesiyim ama bu topiği ilk kez gördüm bende sizlerie aynı dertten muzdaribim görümcemin evlenirken yaptıkları yetmediği gibi hala devam ediyor yapmaya en basit örnek olarak dün yaşadığım bir olayı anlatmak isterim sizlere dün hepbirlikte yazlıktaydık masa hazırlanacak yemek yenecek falan bunlar kaynanam görümcem odada oturmuş muhabbet ediyor ben mutfağa geçtim tabak çanak almak için o sırada bahçeden yiğenimin ağlama sesi geldi ben onlşarın olduğu odadan cama bakmak için oıdaya girdim bana ne oldu diye sordu kaynanam bende bilmiyorum ben zaten mutfaktaydım dedim gıcık görümcem sn bugün yine sinirlisin galiba dedi yoo dedim anneme ters konuşuyorsunda dedi hayır ben ters bi şy demedim demeye kalmadı zaten diyemezsin insan kjayınvalidesiyle öyle konuşmaz falan demeye başladı ben bi şey demeden dışarı çıktım sonra kaynanamı gördüm ben sana ne dedimde böyle diyo dedim sonra görümcem geldi eşim geldi fala görümcem bana ben senin ne mal olduğunu biliyorum dedi ben zaten hamileliğin verdiği duygusallıkla ağlamaya başladım kaynanama senin kızın oğlunun ablası olabilir ama bundan sonra benim hiç bir şeyim değil dedim...
dün onun yüzünden kanama geçirdim tek dileğim var ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN O GÖRÜMCEMİN...
ayyy canmm nerden çatmışsın sende bnm gibi byle insanlara yaa bunlar kıskançlıktan çatlıyo sen hem hamilesn bide yemeği sen mi hazırlıyosun Çok üzgünüm çoook senin o yazlıkta ayaklarını uzatıp yatman gerekiyor nasıl insan bunlar kayınvalidende kızını tutuyodur büyük ihtimal Allah herkesin ne yaptığını görüyor canm sen merak etme
dün onun yüzünden kanama geçirdim tek dileğim var ALLAH BıN TÜRLÜ BELASINI VERSıN O GÖRÜMCEMıN...
tabii ki kayınvalidem kızını koruyor bana uzatma daha fazla olayı morali bozulmasın yeter dedi bende ona benim moralim ne olacak dedim çıt çıkaramadı ama haklısın o senin kızın dimi dedim öyle diyosan öyledir dedi
insan uzatma morali bozulmasın derse siz ne düşünürsünüz resmen kızının tarafını tutuyor akşam aradı kaynanam niye aramıyosunuz dedi bende kanamam vardı dr a gittim ondan aramayı unuttum dedim ama ne onunla nede kızıyla konuşmak içimden gelmiyor sağolsun eşim destekçim oda olmasa zaten
kızlar en sonun da olan oldu önceki anlattıklarımı okuduysanız bilirsiniz benim çektiklerimi..
neyse dün bana bir çattı bir çattı ben yine sustum duymamazlıktan geldim ama akşamı zor ettim (biz aynı yerde çalışıyoz görümcemle eşim ortak işyeri) neyse akşam oldu eşime anlattım ablan bana yılan suratlı fesat karı dedi benide işten kovucakmış ne oluyo bu böle ben kavga etmemek için sustum ama daha fazla susamıcam, iştende beni kovamaz dedim zaten bana direk değilde dolaylı yoldan laf soktuğunu dedim.eşim bir hışımla ablasını aradı ne yaptığını derdini sordu bu senin karın şöle böle kötülemeye başladı teli kapattı eşimde evine gitti artık ne olucaksa olsun nokta koyalım diye neyse evine gittiğinde hemen maskesini takınmış acıtasyona yatmış biz kardeşiz annemiz öldüğünde bölemiydi filan timsah gözyaşları na boğulmuş tabi eşimlede arasını düzeltmeye yaramış.. ve onun tek derdi bizim mutlu olmamızmış başka bi derdi yokmuş falan filan...bende sabhaı bekledim bakalım benim yüzüme nasıl bakcak bu kadar laftan sonra diye ama hoşş yüzsüzz ya gayet normal hiçbirşey değişmemiş yine aynı konuşmuyoruz ama nebilim yüzüne tüküresim var bu kadar seyden sonra ben olsam ben bakamam yüzüne kadında yüz bile yok karaktersiz düşman başınaaa
onun çıkarına ters düşen küçücük bir şey yap, bak bakalım senden kötüsü var mı? dikkat et, beni de çok kullandılar, kullandırmayı kestiğim zaman ben kötü gelin oldum :umursamaz:Benım de bır gorumcem var.Bız ıstanbulda o anamurda yasıyor.yanı cook uzagız ama bır yıldır evlıyız ıkı yaz tatılımızı onlarda gecırdık.Aslına bakılırsa cok ıyı bana derdını anlatır,konusur bana danısır ben de ona abla derım gorumce gıbı gormem.Ama gel gelelım esım benım ıcın bırsey yapsın dırekt o da atlar.Mesela esım mp3 calarımı dolduruyodu yolda beraber dınlerız dıye. gece 1 saat bu arada.Hemen ordan atıldı "benım cok sevdıgım bı sarkı vardı E. Gıt arabadan benım mp3 calarımı al o sarkının adını bul bana.Hadi hadi ya hadi gitsene" kaydirigubbakcemile3 Gorumcem de benden 6 yas buyuk ve bırbucuk yasında kızı var.Cocuk gıbı yapıyo kendını.Emır vermeye bayılır bı de. Esı kaptan ama denıze cıkamıyo bu yuzden annesının yanında eczanede calısıyo durumları ıyı.Bırsey aldıgında her zaman "oyle adılerınden almadım en kalıtelısınden aldım,he o elındekı varya onu bılmem kaca aldım kalıtelıdır" Iyı de banane yani :) :lepi: Onlarda kaldık sabah cocugu bızım odaya atıyolar allahtan cok sevıyoruz da sorun olmuyo dokuzda kahvaltıyı hazırlıyorum kaldırıyorum, 11e kadar sıgara fasılları bıtmıyo.yemekten sonra hadı bakalım sen sunu yap sen yerlerı sıl sen bılmem e yap. eger benden buyuk bır varsa da onun ısı yemek yapmaktır. kendı mısafır gıbı davranır anlıcanız ama yıne de sevıyorum gorumcemı.
onun çıkarına ters düşen küçücük bir şey yap, bak bakalım senden kötüsü var mı? dikkat et, beni de çok kullandılar, kullandırmayı kestiğim zaman ben kötü gelin oldum :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?