görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .

valla herkes yerini bilcek o kardeşi ise bende karısı olacağım görümcemden niye çekineyim o benden çekinsin bana bir laf soksun 3 laf ta ben sokarım sonuçta ben eşimle evleniyorum onun ailesinin iğnelemelerini çekmek için değil hem görümcelerde gelin oluyor allah büyük bir yapan bin bulur.

angel k.validene hayret yaniii..allah sabır verin eşine ve sana.zor günler canım..

okadar dil dokmusler gorumcem gelmem demiş arkadaslar ayın 24 unde mahkemelerı var daha once bosanma talebınde bulunmuslardı k.pederım o zaman geldıgınde kolundan tutup getırcem dıyor!!bu saatten sonra ne ıslerıne yarayacaksa kocasıda hala bosanmak ıstemıyorum dıyor ama gondermeseler bıle o yıne kacar

selam kızlar uzun zamandır kk üyesiyim ama bu topiği ilk kez gördüm bende sizlerie aynı dertten muzdaribim görümcemin evlenirken yaptıkları yetmediği gibi hala devam ediyor yapmaya en basit örnek olarak dün yaşadığım bir olayı anlatmak isterim sizlere dün hepbirlikte yazlıktaydık masa hazırlanacak yemek yenecek falan bunlar kaynanam görümcem odada oturmuş muhabbet ediyor ben mutfağa geçtim tabak çanak almak için o sırada bahçeden yiğenimin ağlama sesi geldi ben onlşarın olduğu odadan cama bakmak için oıdaya girdim bana ne oldu diye sordu kaynanam bende bilmiyorum ben zaten mutfaktaydım dedim gıcık görümcem sn bugün yine sinirlisin galiba dedi yoo dedim anneme ters konuşuyorsunda dedi hayır ben ters bi şy demedim demeye kalmadı zaten diyemezsin insan kjayınvalidesiyle öyle konuşmaz falan demeye başladı ben bi şey demeden dışarı çıktım sonra kaynanamı gördüm ben sana ne dedimde böyle diyo dedim sonra görümcem geldi eşim geldi fala görümcem bana ben senin ne mal olduğunu biliyorum dedi ben zaten hamileliğin verdiği duygusallıkla ağlamaya başladım kaynanama senin kızın oğlunun ablası olabilir ama bundan sonra benim hiç bir şeyim değil dedim...

dün onun yüzünden kanama geçirdim tek dileğim var ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN O GÖRÜMCEMİN...

ayyy canmm nerden çatmışsın sende bnm gibi byle insanlara yaa bunlar kıskançlıktan çatlıyo sen hem hamilesn bide yemeği sen mi hazırlıyosun Çok üzgünüm çoook senin o yazlıkta ayaklarını uzatıp yatman gerekiyor nasıl insan bunlar kayınvalidende kızını tutuyodur büyük ihtimal Allah herkesin ne yaptığını görüyor canm sen merak etme

benim görümcemde eşime demişti benle evlendiği için malsın sen demişti çok zor tuttu eşim kendini ne de olsa ablası ters bişey yapmasını istemedim tuttum eşimi kapıdan çıkarkende dul kendisi eşin senin yüzünden ölmüştür ama iyi olmamış başına vurmuş dedim öylece kaldı hızla çıktım evden arkamdan bişey diyemesin diye allahın belası gıcık.

ne malmışsın demıs bu lafı büyüt habıre tekrarla tum sulaleye yay
herkes bılsın

görümce neyse odur degısmez kı
ancak kötu yonde degısır
ıyı degısenını duymadım ben

tabii ki kayınvalidem kızını koruyor bana uzatma daha fazla olayı morali bozulmasın yeter dedi bende ona benim moralim ne olacak dedim çıt çıkaramadı ama haklısın o senin kızın dimi dedim öyle diyosan öyledir dedi

insan uzatma morali bozulmasın derse siz ne düşünürsünüz resmen kızının tarafını tutuyor akşam aradı kaynanam niye aramıyosunuz dedi bende kanamam vardı dr a gittim ondan aramayı unuttum dedim ama ne onunla nede kızıyla konuşmak içimden gelmiyor sağolsun eşim destekçim oda olmasa zaten

seni çok iyi anlıyorum canım, aynı dert bende de var, hatta benim kayınvalidem kızlarına o kadar yüz vermiş ki sana anlatamam, kızlarının her yaptığı doğru en kötü şeyi yapsalar bile, oğulları ise ona göre çok kötüler... kocası terkedip gittiğinde benim eşim abi ve evin en büyük oğlu olarak sahip çıkmış hepsine, şimdi ise ondan kötüsü yok, neden? çünkü benimle evli olmasını hazmedemiyorlar, kazancını onlarla paylaşmak zorunda sanki, kaldı ki hepsinin işi gücü var, paraya ihtiyaçları yok, görümcem bu yüzden kafayı yemek üzere çünkü eşim benim arkamda, kaynanamı da ne arayıp ne soruyorum... ama Allah çok büyük, bana yaptıklarını kızlarından çıkarsın inşallah, henüz ikisi evli değil, yaz sonu evleniyorlar, bana yaptıkları herşey inşallah kızlarının başına gelir de biraz akılları başlarına gelir, Allaha havale ettim, sen de öyle yap canım, ben de hamileyim ve yapmadıklarını bırakmadılar, üstelik 4 düşüğümün arkasından geliyor bu bebek, çok kıymetli bizim için, bunu bile düşünemeyecek kadar Allah korkusu olmayan insanlar, bana yaptıklarını kat kat çıkarsın Allahım onlardan.... sen de bebeğine yoğunlaş ve onları düşünme hayatım, ben öyle yapmaya çalışıyorum, madem eşin de arkanda, ne ara ne sor, çıkar gitsinler hayatından, eşine de artık görüşmek istemediğini söyle, ben eşime öyle dedim, sen istediğin kadar görüş beni karıştırma dedim... eşim de görüşmek istemiyor, ileride barışabilirler ama ben yokum, ne hala olarak ne de babaanne olarak karşıma çıkmasınlar... benim çocuğumun böyle yakınları yok, bu kadar basit...

kızlarr benimdeee 3tanee valla şimdilik hepsini seviyorum hele bi tanesi var ortanca kalbinde bişey yok beni öyle severki bana hediyeler alır felan en küçükde ailesinde küstü bi ara eşiyle bozuktu arası o da gititği yerlerden gelinime die alırdı hep bişeyler en büyük ablasıda avrupada zaten yılda 1ay geliyo onunla fazla bi muhabbetimiz olmadı tanıyamadım henüz ama en küçük ablası beni yanımda çok seviyo arkamdan da anlatmakla bitiremiyo fakat başkası mesela annesi beni özsün benle ilgili bişey desin hemen kıskanıyomuş bunu erkek arkadaşım söledi bi de ona bugün geçen bi konu yüzünden dedimki ablan birden sölüyo lafı büyük küçük demedn dedim çükü benim yanımda ablasına söyleyiş tarzını gördüm onlarda alışmış hiç seslenmiyo huyudur diyo demekki ama ben dayanamam dedim kavga çıkar die anlattım o da sen sölersin abla söleme bana o şekilde ben alınıyorum dersin ya da sende öle davranırsın alır cevabını dedi sana kimse gık diyemez dedi şimdilik hep böyle söylüyo inşallah ilerdede aynı devam eder o üzülsün istemiyorum zaten aynı yerde oturmayacağımız için kırk yılda bir görürüm birde onunla mesafeyi koruyacağım onu yazdım kafama

vallaha elin iyisimi olur diye boşuna dememişlerrrr
ben görümcemi abla gibi sevmeye çalıştım kaçarak evlendi elimden geleni yaptım ailesiyle ben aracı oldum barıştrıdım bebeği oldu yanında kaldımm çeyiz hazırlar gibi eşya yapmaya çalıştımbende olmayanı aldımdesem yeridir eksik olmasın zaten durumu iyi değil eşinin eksik olmasın diye bananeysee
sonuçta teşekkür olarak kazık yedim herzamanki gibi
şimdi iyilik yapmıyorum üzülmüyorum eskisinden daha iyi davranıyo
anlamadım insanlara neden iyiylik yaramıyo kötülük yapiyilik buıl resmen

kızlar en sonun da olan oldu önceki anlattıklarımı okuduysanız bilirsiniz benim çektiklerimi..
neyse dün bana bir çattı bir çattı ben yine sustum duymamazlıktan geldim ama akşamı zor ettim (biz aynı yerde çalışıyoz görümcemle eşim ortak işyeri) neyse akşam oldu eşime anlattım ablan bana yılan suratlı fesat karı dedi benide işten kovucakmış ne oluyo bu böle ben kavga etmemek için sustum ama daha fazla susamıcam, iştende beni kovamaz dedim zaten bana direk değilde dolaylı yoldan laf soktuğunu dedim.eşim bir hışımla ablasını aradı ne yaptığını derdini sordu bu senin karın şöle böle kötülemeye başladı teli kapattı eşimde evine gitti artık ne olucaksa olsun nokta koyalım diye neyse evine gittiğinde hemen maskesini takınmış acıtasyona yatmış biz kardeşiz annemiz öldüğünde bölemiydi filan timsah gözyaşları na boğulmuş tabi eşimlede arasını düzeltmeye yaramış.. ve onun tek derdi bizim mutlu olmamızmış başka bi derdi yokmuş falan filan...bende sabhaı bekledim bakalım benim yüzüme nasıl bakcak bu kadar laftan sonra diye ama hoşş yüzsüzz ya gayet normal hiçbirşey değişmemiş yine aynı konuşmuyoruz ama nebilim yüzüne tüküresim var bu kadar seyden sonra ben olsam ben bakamam yüzüne kadında yüz bile yok karaktersiz düşman başınaaa

ay canm Allah sabırlar wersin yaa

Benım de bır gorumcem var.Bız ıstanbulda o anamurda yasıyor.yanı cook uzagız ama bır yıldır evlıyız ıkı yaz tatılımızı onlarda gecırdık.Aslına bakılırsa cok ıyı bana derdını anlatır,konusur bana danısır ben de ona abla derım gorumce gıbı gormem.Ama gel gelelım esım benım ıcın bırsey yapsın dırekt o da atlar.Mesela esım mp3 calarımı dolduruyodu yolda beraber dınlerız dıye. gece 1 saat bu arada.Hemen ordan atıldı "benım cok sevdıgım bı sarkı vardı E. Gıt arabadan benım mp3 calarımı al o sarkının adını bul bana.Hadi hadi ya hadi gitsene" kaydirigubbakcemile3 Gorumcem de benden 6 yas buyuk ve bırbucuk yasında kızı var.Cocuk gıbı yapıyo kendını.Emır vermeye bayılır bı de. Esı kaptan ama denıze cıkamıyo bu yuzden annesının yanında eczanede calısıyo durumları ıyı.Bırsey aldıgında her zaman "oyle adılerınden almadım en kalıtelısınden aldım,he o elındekı varya onu bılmem kaca aldım kalıtelıdır" Iyı de banane yani :) :lepi: Onlarda kaldık sabah cocugu bızım odaya atıyolar allahtan cok sevıyoruz da sorun olmuyo dokuzda kahvaltıyı hazırlıyorum kaldırıyorum, 11e kadar sıgara fasılları bıtmıyo.yemekten sonra hadı bakalım sen sunu yap sen yerlerı sıl sen bılmem e yap. eger benden buyuk bır varsa da onun ısı yemek yapmaktır. kendı mısafır gıbı davranır anlıcanız ama yıne de sevıyorum gorumcemı.

onun çıkarına ters düşen küçücük bir şey yap, bak bakalım senden kötüsü var mı? dikkat et, beni de çok kullandılar, kullandırmayı kestiğim zaman ben kötü gelin oldum :umursamaz:

onun çıkarına ters düşen küçücük bir şey yap, bak bakalım senden kötüsü var mı? dikkat et, beni de çok kullandılar, kullandırmayı kestiğim zaman ben kötü gelin oldum :umursamaz:

aynenn bende katılıyorum ufacık bak bişey yap onun istemediği dünyada senden kötüsü olmayacak inş öyle bişey olmaz ama bilmiyorum...

ben kendilerini hiç sevmem onlarda beni sevmez
nişanlıyken sormadığımız halde güya bizim iyiliğimize söylemiş oldukları fikirleri dinlemediğim için
kısacası bana diş geciremedikleri kukla yapamadıkları için gıcık giderler
çok kurnazdırlar kardeslerine damardan girerler eşimin bazen o herseyi bilen ama özünde zır cahil olan
kişilerin etkisinde kaldığını düşünüyorum ama sağolsun bana bişey demez kırmaz üzmez
buldukları yerde eşime akıl verirler herseyimizi bilmek isterler ben yokmuşum gibi davranırlar
bi gün cinsel hayatımızıda anlatayımmı bilmek hakkınız diyebilirim
:mymeka:

görümcem hmmm O mu O benim yuvami yikti ve benim aptal kocam ne yapti hep onu korudu ablam dedi baska bisey demedi offf offf ben nerde yanlis yaptim..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…