görümcem yok, görümce derdim yok....
ama şunu öğrendim, evlilik hayatında mutlu olmayan insanlar mutlu evlileri çekemiyor.
benım görümce.evin bi kızı öylemi şımarık öylemi ukala bilmiş. sankı kendısı felç kaynanasına çok iyiymiş gibi benden annesıne köle olmamı istiyor.çalışıyorum bende.işten annesıne gitmemi kendi ailemi hiçe saymamı bekliyor resmen.
bence o bi aptal kusura bakma benim 2 tane birini daha hiç tanımıyorum biriside beni kocasından bile kıskanıyobenım görümce.evin bi kızı öylemi şımarık öylemi ukala bilmiş. sankı kendısı felç kaynanasına çok iyiymiş gibi benden annesıne köle olmamı istiyor.çalışıyorum bende.işten annesıne gitmemi kendi ailemi hiçe saymamı bekliyor resmen.
walla aynen ögle bizimkide aileme olmadık lafı söyler kulaklarım duya duya
artık annenler bitti aile olarak biz varız unutacaksın orayı diyor
eşimde kusura bakmayında benim karım ağaç koğuğundan mı çıktı diyor
anlamıyor ki,ben aldırmıyorum anacım,aslınca söylense okadar çok laf var ki
ben kendi benliğime yakıştıramam karaktersizliği
ben seslenmiyorum eşim hakkından geliyor belki bende lafına cvp söylesem eşim ardımda durmazdı sanırım
bence o bi aptal kusura bakma benim 2 tane birini daha hiç tanımıyorum biriside beni kocasından bile kıskanıyo
bence o bi aptal kusura bakma benim 2 tane birini daha hiç tanımıyorum biriside beni kocasından bile kıskanıyo
ne gercekten agzınınpayını vermiyomusun
Kaynanamdan değilde görümcemin elinden çekiyorum...resmen bu kadın yüzünden huzurum yok diyosanız buyurun kızlar dertleşelim...
Bir çok arkadaş bilir görümcemle anlaşamıyoruz laf sokmalarından bıktım resmen.bir ara eşim beni savunuyordu görümceme karşı.bu yüzden kavga etmişlerdi bana laf sokuyor diye.ama barıştılar ve artık ablasına karşı daha olumlu benim düşüncelerimi pek umursamıyor.ne yapsam ne etsem kızlar sanırım görümce elinden kurtulmanın bir çaresi yok
eşim hep derteklerdi beni.halada öyle belki ama görümcemle bir hafta falan küs kaldılar.ondan sonra ne olduysa oldu.sarılmalar öpüşmeler nispet yapar gibi.kaynanam ameliyat oldu 2 ay önce falan.ben her hafta sonu oradaydım.bi kere gık demeden.hafta içide gidiyordum.yinede yaranamadım.annemle kaynanam arası mesafe 15 dk yürüyerek.benim evimde minibüsle 45 dk.dün annemlere gittim tatildim.oda 2-3 saatliğine.küçük kardeşim var çok ısrar etti diye. eve dönüşte eşim telefon etti naber falan diye bende anneme gittim eve dönüyorum dedim annemlerede ugradınmı dedi hayır dedım iyi dedi kapattı telefonu.konuşmuyoruz o andan beri.beni sinir ediyor illaki ugraşmak zorundamıyım,o her annesıne gittiğinde bize ugruyormuş gibi trip yapıyor sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?