Görümcesiyle sorun yaşayanlar gelin dertleşelim...

görümcem yok iyiki yok yoksa ne olurdu bilmiyorum kaynanam yetiyor bana

görümcesi olan tüm arkadaşlarıma mücadelelerinde başarılar diliyorum yılmayın gelinlerr

görümcem yok iyiki yok yoksa ne olurdu bilmiyorum kaynanam yetiyor bana

görümcesi olan tüm arkadaşlarıma mücadelelerinde başarılar diliyorum yılmayın gelinlerr

ah be canım bide görümceme de bunu yaparsa artık bilmiyorum bu kadarına gönlüm nasıl dayanacak intahar edecem artık :.(

valla canımı sıkanları Allaha havale ediorum en güzeli bu ama bir evliliğin içinde onun bunun sunun parmagı fırlar durursa gercekten evllik değil eziyet oluyor gelinlere bu ne yaaa

artık bazı konularda ciddi yasalar bile cıkarılmalı diye düşünüorum eve 600 m fasla yaklastırmama kararı falan

valla herseyi kafama cok takardım içim içimi yerdi şimdi bıraktım artık ne ya kımse ıcın kendımı uzemem evlılık bana bencıl olmayı öğrettı bazı durumlarda...kaynanam benı elestıreceğı durumlarla eee naparsın şimdiki gelınler böyle diyorum önceden olsa lafını yerdım otururdum aşağı ya da sevgılı kocacıgıma patlardım ama artık büyüdüm

Benimde 3 tane görümcem var 2 tane bekar o kadar fena değilde evli olanla benimde başım dertte. herşeyime karışıyo hele geçenlerde bana bi laf söledi. '' Hiç hayallerimizi gerçekleştiremedin'' diye sinir oldum sonunda 2 yıldır ne dediyse ağzımı açmamştım eşim için sonunda ben sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için evlenmedim dedim. hemen gidip eşime sölemiş bende dedim bana çok karışıyo eşimde diyo kötü niyeti yok iyiliğin için sölüyo napcam bilmiyom valla

ama insan bi yere kadar susuyo benim bebikim hastalandı ne kaynana nede görüncelerim bi gecmiş olsun die aramadılar bir bucuk aydır şimdi kaynana 4 gündür üstüste arıyo ne işe yarar daha önce aklın nerdeydi

Ne yapmışsında hayalleri gerçekleşmemiş acaba?

iyide eşin kötü bi niyeti yok saka yapmıstır saka gbi yaklasırsa o kadın daha cok tavuk buku gbi bulasır durur iş kocalarda bitiyor hanımlar herkes haddini bilmeli !onu bunu evliliğine olur olmaz karısttırtmamalı

Nişanlıyım. 2 tane bekar görümcem var, büyüğü benden 1 yaş küçük, yenge falan demiyor, "tatlım, güzelim" diye yada ismimle hitap ediyor. Kaynanam düğün alışverişimizde bizimle gelmiyor karışmıyor, gelinim istediğini alsın diyor. Görümcem de diyor ki, ben olmadan bi iş beceremezsiniz! Sinir oluyorum bana abla muamelesi yapmasına! Kız çok iyi biri karakter olarak, ama bu huyu yüzünden şimdiden gıcık kaptım. Herşeyi en iyi ben bilirim havasında. Şimdilik susuyorum

Sana görümcelik yapmaya çalışacak o kız.bence şimdiden mesafeyi koy sustur ileride daha zor oluyor çünkü.

ya şu eşlerede okadar sinir oluorum ki valla ben yalnızken lafı sokuyorum kimse bana karşı bişey diemiyo agzının payını veririm eşimle kavga etsem bile kimseye ezdirmem kendimi benim anam beni bi daha dogrmayacak eşime derim bana tavır yaptı die 3 aydır gitmiyorum görünceme kardeşinide hiç akşam aramaz ki ben yokken yanında rahat rahat konuşsun die anasıda öle yapıyodu ben eşime ne biçim babanne bu dedim hiç aramıyo torununu hep seni gündüz arıyolar die her halde oda fırca attıannesine şimdi dedigimgibi üst üste arıyo

ben hem görümceyim
hem görümcelerim var.
yani görümcelere tü kaka demek istemem.
ama maalesef ben kendi abimin eşi ile kurduğum ilişkiyi eşimin kardeşi ile kuramadım.
üstelik kendim de görümce olduğum için olabildiğince empati ile yaklaşmaya çalıştım.
belki de ben abimi çok sevdiğimden ve saydığımdan eşini de aynı derece de seviyor ve sayıyorumdur.
benim görümcem ise abisine karşı maalesef saygısız. ilk başlarda sanırım ben beceremedim diyordum ama abisi ile ilişkisi öyle bir noktaya geldi ki
artık abisine saygısı olmayan birisi neden beni saysın ki diyerek kendisini boş verdim.
O hala cici bici konusmalar yapma cabasında bazen acık acık söylesem mi diyorum istersen bu oyunları bırakalım ikimiz de birbirimizi sevmiyoruz belli ki
bazen de bosver moni diyorum eşin icin kırk yılda bir araya geliyorsun oyna oyununu takın gülümsemeni.

pardonda bu eş yakınları biz hayal gerceklestirme makinesiiyiz acaba

tabi canım bende onların hayallerini yıktım eşimle aynı yaştayız anası demiş bu çok büyük küçük alcaktım ben sana ben bunu egitemem ben neysem egitilcek hayvanım yaaa ondan bende tabi annen işini gördürcek hizmet ettircek onlardan cıkılmıcak ondan tırscak gelin istiyo ama ben tam tersiyim valla yeri geldi ellimi belime koydum kavgada ettim bana söyledigi laf yüzünden

Sana görümcelik yapmaya çalışacak o kız.bence şimdiden mesafeyi koy sustur ileride daha zor oluyor çünkü.

Zaten artık arayıp sormuyorum hanımefendiyi. Kendisi oralı olmadıkça muhatap olmamaya karar verdim. Geçen ay sözlendi, seneye düğünü olcak. Altlı üstlü oturacağmz için biran önce evlensede kurtulsam diye bakıyorum

Benim sayfam acilmis:))
Sukur ki ben 2ay once tum iliskimiz kestim.
Ne ben gorusuyorum artik, ne de esim aniyor artik.
Evimizin huzuru saglandi biraz biraz.

sene aç hala hizmetci ol istedimde gel yok sacma konssamda sen sus resmen kul hakkına giriyolar girsinşler bklm biliorum az i taviz ver neler olur neler ama kocamlada kötü olmak istemem normal bir dikiş tutturmaya calışıorum Allahımın izniyle :18:

anca o raddeye gelcek ondan anlarlar zaten iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…