Görümcesiyle sorun yaşayanlar gelin dertleşelim...

benım görümceminde kmseye saygısı yok ki bu şımarıklıgından ileri geliyor.kafasında bir kitle var hastayım dye millete mum tutturuyor o ne derse o oluyor.kaynanamla aram çok iyi ama oda görümcemin dolduruşuna geliyor.kaynanam ameliyat oldugunda hep hastaneye gittim iş çıkışlarında.kaç defa ben kalıyım dedim.izin vermediler görümcem izin almıştı o kaldı hep.eve çktı kaynanam.ikisi bir olup bana dedikleri laf şu O KADAR YATTIMDA BİR GÜN HASTANEDE KALIYIM DEMEDİN.ölürmüsün öldürürmüsün.

Hayır benimde abim var, bi kısmet buldu evlenmeyi düşünüyorlar. Yenge adayım benden küçük olmasına rağmen asla ablalık taslamıyorum. Nasipse bu eve gelin olacak, empati yaparak gayet sıcak ve özenli davranıyorum.

Benim görümce ne halt etmeye çalışıyor anlamıyorum

anca o raddeye gelcek ondan anlarlar zaten iyi olmus

tabi canım bana dediki eşinle evliligini yürütmek istiyosan benimle iyi geçinmek zorundasın dedi tabi bendeeeeeeee esas sen oglunu görmek istiyosan sen benimle iyi gecinmek zorundasın dedim cekinmiyorum lafımı söylemekten

nasıl yaptınız bnu mera ettim

Daha onceki konularima bakarsan cnm neler yasadigimi anlarsin:))
Cektim restimi, en sonunda beni esime sikayet etti, benim icin orada bitti artik.
Ki ben gorumceden 4400 km uzaktayim, dusun buraya kadar bile burnunu sokuyordu.

Bende gorumce olacagim ama yok anacigim, abla gb yaklasacagim.
Yok mesafeli durmak isterse ona ayak uyduracagim.
Yeterki kardesimin ve onlarin ailesinin huzuru olsun.

Daha onceki konularima bakarsan cnm neler yasadigimi anlarsin:))
Cektim restimi, en sonunda beni esime sikayet etti, benim icin orada bitti artik.
Ki ben gorumceden 4400 km uzaktayim, dusun buraya kadar bile burnunu sokuyordu.

mesafeler engel olamaz bu cinslere şekerim....
ben başka bi gezegene gitmek istiyorum...
çok çok çok şükürler olsun ki ben kestim onlarla muhabbeti....
allah karşılaştırmasın...

eşimle küs kalınca bende oh be demiştim.ama uyuz eşim kimseyle küs kalamıyor yine gitti öptü sarıldı barıştılar.sıkıldım artık bu şekilde eşimdende soguyorum artık.

laflara bak hepsi aynı farikadan cıkmıs gibi onu niye der biliomusun eşinle yürütmek istiyosan diye gerci cok iyi bilirsin kl köle olan olmassan doldurup üstüne salarım lafıdır o Allah ıslah etsin bunları

eşimle küs kalınca bende oh be demiştim.ama uyuz eşim kimseyle küs kalamıyor yine gitti öptü sarıldı barıştılar.sıkıldım artık bu şekilde eşimdende soguyorum artık.

aynen aileye karşı cok iradesizler bizimle kavga etseler oooooooooo dökmedigimiz kalmaz ama onlara kendileri tabiri caizse yaltaklanırlar cok sinir olurum:95:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizimkiler kardeşmi canımmmm...
dünyadaki tek kardeş onlarınki tek oğul onların ki....
tabiki zindan edecekler hayatı...
bekarken suratına bakmazlar evlenince kıymetlenir oğulları...
kıskançlık anacım başka açıklaması yok bunun..........

laflara bak hepsi aynı farikadan cıkmıs gibi onu niye der biliomusun eşinle yürütmek istiyosan diye gerci cok iyi bilirsin kl köle olan olmassan doldurup üstüne salarım lafıdır o Allah ıslah etsin bunları
AMİN canım AMİN onlar sevsin beni yeter artık

Aynı dertten muzdaripim hemde nişan günü

Doğru dürüst yüzüme bile bakmadı ilk tanışmamızdı anlam bile veremedim neyi neden paylaşamaz bu insanlar anlamıyorum ki...

Çok üzüldüm ama inanın hiç kimse için mutluluğunuzu bozmaya değmiyor...

ya biliyomusun önceden ben hiç böyle biri değildim iyi niyetliydim.aslında millete karşı yine öyleyim ama içim içimi yiyor artık.ablası eşimi arayınca bile sinirlerim bozuluyo suratım düşüyor artık.elimde değil bu ama böyle hissediyorum.

süpersin canım çok dogru söylüyorsun benimilerde bekarken ne arayıp sorarlardı günlerce eve gitmezdi nerdesin oglum dememiştir evlenince cokkkkk kıymetli oldular şimdi onu bırak oglumu kıskanıyo yaaaaaaa

amanın kendimi gördüm sende.....
çok uyuz bişey gerçekten...
amaaaannnn akışına bırak ne halleri varsa görsünler....
sen eşine bak onlara uyup seni üzmüyosa boşver hiiiiiç kaçırma keyfini...

süpersin canım çok dogru söylüyorsun benimilerde bekarken ne arayıp sorarlardı günlerce eve gitmezdi nerdesin oglum dememiştir evlenince cokkkkk kıymetli oldular şimdi onu bırak oglumu kıskanıyo yaaaaaaa

valla anne değilim ne yazıkki bilemiyorum o durumu ama sende böyle çok fazla samimi etmesen oğluşunu onlarla....

boşweriyim diyorum ama ablasıyla eşimin ilişkilerini görünce yine çıldırıyorum.biliyo eşim bana neler dediğini bir iki sefer azarladı ablasını falan.sanırım ben bu yüzden bütün ilişkileri kopsun istiyorum ama abla-kardeş sonuçta bu olmayınca kendı kendımı yemekten başka bişey yapamıyorum

Onlarınki can, bizimki patlıcan olsa gerek

hiç unutmuyorum bu arada kıskançlıktan 2 görüncemde hamile kaldı aramızda tam kırk gün var biriile öbürüyle 5 ay varmı böyle komedi neyse konu görüncemin mevlüdü var ordaki misafirler soruyo benim için bu kim die oda anlatıyo oglum için bu benimki bu kızım bebegi die bende dönüp okadar insan içinde anne onu senmi dogurdun ben dogurdum o benim oglum senin sadece torunun demiştim azı acık kaldı

valla anne değilim ne yazıkki bilemiyorum o durumu ama sende böyle çok fazla samimi etmesen oğluşunu onlarla....
etmiyorum oglum yedi aylık bi kac gündür arıyo sanki cok özledide ver bi sesini duyayım die bende ya uyuyo diyip hemen mutfa geciyorumki sesin duymasın die yada uyanıkken hemen agzına emzik veriyorum sesi cıkmasın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…