anca o raddeye gelcek ondan anlarlar zateniyi olmus
nasıl yaptınız bnu mera ettim
Daha onceki konularima bakarsan cnm neler yasadigimi anlarsin:))
Cektim restimi, en sonunda beni esime sikayet etti, benim icin orada bitti artik.
Ki ben gorumceden 4400 km uzaktayim, dusun buraya kadar bile burnunu sokuyordu.
tabi canım bana dediki eşinle evliligini yürütmek istiyosan benimle iyi geçinmek zorundasın dedi tabi bendeeeeeeee esas sen oglunu görmek istiyosan sen benimle iyi gecinmek zorundasın dedim cekinmiyorum lafımı söylemekten
eşimle küs kalınca bende oh be demiştim.ama uyuz eşim kimseyle küs kalamıyor yine gitti öptü sarıldı barıştılar.sıkıldım artık bu şekilde eşimdende soguyorum artık.
Hayır benimde abim var, bi kısmet buldu evlenmeyi düşünüyorlar. Yenge adayım benden küçük olmasına rağmen asla ablalık taslamıyorum. Nasipse bu eve gelin olacak, empati yaparak gayet sıcak ve özenli davranıyorum.
Benim görümce ne halt etmeye çalışıyor anlamıyorum
AMİN canım AMİN onlar sevsin beni yeter artıklaflara bak hepsi aynı farikadan cıkmıs gibi onu niye der biliomusun eşinle yürütmek istiyosan diye gerci cok iyi bilirsin kl köle olan olmassan doldurup üstüne salarım lafıdır o Allah ıslah etsin bunları
süpersin canım çok dogru söylüyorsun benimilerde bekarken ne arayıp sorarlardı günlerce eve gitmezdi nerdesin oglum dememiştir evlenince cokkkkk kıymetli oldular şimdi onu bırak oglumu kıskanıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizimkiler kardeşmi canımmmm...
dünyadaki tek kardeş onlarınki tek oğul onların ki....
tabiki zindan edecekler hayatı...
bekarken suratına bakmazlar evlenince kıymetlenir oğulları...
kıskançlık anacım başka açıklaması yok bunun..........
ya biliyomusun önceden ben hiç böyle biri değildim iyi niyetliydim.aslında millete karşı yine öyleyim ama içim içimi yiyor artık.ablası eşimi arayınca bile sinirlerim bozuluyo suratım düşüyor artık.elimde değil bu ama böyle hissediyorum.
süpersin canım çok dogru söylüyorsun benimilerde bekarken ne arayıp sorarlardı günlerce eve gitmezdi nerdesin oglum dememiştir evlenince cokkkkk kıymetli oldular şimdi onu bırak oglumu kıskanıyo yaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizimkiler kardeşmi canımmmm...
dünyadaki tek kardeş onlarınki tek oğul onların ki....
tabiki zindan edecekler hayatı...
bekarken suratına bakmazlar evlenince kıymetlenir oğulları...
kıskançlık anacım başka açıklaması yok bunun..........
etmiyorum oglum yedi aylık bi kac gündür arıyo sanki cok özledide ver bi sesini duyayım die bende ya uyuyo diyip hemen mutfa geciyorumki sesin duymasın dievalla anne değilim ne yazıkki bilemiyorum o durumu ama sende böyle çok fazla samimi etmesen oğluşunu onlarla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?