Gorumceye goturme sorunsali..

Bak sana bisey anlatayım.
Bizim bi komşumuz vardı
Senin kaynanan onunkinin yanında melek kalır.
Bu kaynana gelinine neler yapmadığı
Oğlunu eğlendirdiği günden bu yana eşiyle coluk çocuğuyla aynı evde bırakmadı bir sofraya oturtmadi.
Oğlu hergun annesinde yemek içmek zorundaydı.
İşten geldiği gibi annesinin evine gider annesini görür yer içer sonra gece eve gelirdir.
Komşumuz sadece Allaha silindiğini söyleyip sabretti.
Sonra nemi oldu
Bu kaynana kanser oldu cokk çekti çok.
Yinde bu gelin baktı.
Kaynana hergun diyodu ölüm döşeğinde ben sana çok ettim hakkını helal et diye.
Sonra kaynana öldü.
Adam karisana cocuklarina melek gibi oldu.
Hanımını en iyi şartlarda yaşattı
Şuan saray gibi evde otturturuyor hanımını.
Demem oki sen bilirsin ama iylikten iyisi yok.
Nede olsa onlar anne baba.
Bırak eden bulur

Dogru soyluyorsun ben vijdansiz biri degilim,namazimda bir insanim,ama yasadigim seyler belki beni sinir sahibi yapti en ufak birseye bile tahamulum yok 4 ay once ikiz bebeklerimi dogumda kaybettim,ve oncesi..
Kolay seyler yasamadim,bende iyi olmak isterdim ama bana yapilmayan birseyi gordugumdede icimden ne yapmak ne yaptirmak geliyor.

Ne var anası babası alsın diyen arkadaşlar, aynı durum başlarına geldiklerinde ne yapcaklar merak ediyorum. Çatkapı, emrivakiyle geliyorlarmış sürekli, iyi okudunuz mu, yemek esnasına bile denk geldiği oluyormuş. Tamamen görümcenin suçu herşey, tam bir düşüncesiz.

Bakın bazı şeyler yaşamışsınız

Ama basit şeylere takılınca da acılar dinmiyor yaşanmışlıklar geçmiyor

Kendinize bir meşgale bulun evden de Kv de den de uzak olun

Bir de eşin düşünsün sen söylenme o görsün

Yemek de 10 dakika sonra olsun

Hic musaitmisin isin varmi diye sormak yok,cat kapi,bizi kardesine gotur o cagirdi,kim olsa sinirlenir,yada hadi suraya gidiyoruz,bi soruyum yok direk emrivaki,kapidan cikiyoruz mesela,nereye gidiyosunuz nerden geliyosunuz vb.surekli sikinti..

Hmm anladim
Yaşadığınız seyeler gerçekten kolay bebekleriniz için çok üzüldüm cnm.
Onlar melek oldu ahirette senin sefaatcin olacaklar.

Sinirlerin çok yıpranmış
Kendine yapacagin başta en iyi iylik ordan tasinmak.
Ordan uzaklaşınca iyileşmeye b
Başlayacaksın.
Bırak esin gitsin gelsin ama sen mesafeli ol.

Ve mutlaka psokoloktan ve psikiyatri tedavisine başla.
Beynin eski yaşanmışlıklara dolu onları silip unutman lazım yoksa çok hasta olursun

Takıntılar ve olumsuz duygular insana işkence gibi gelir.
İnsanin beynini ve kalbini surekli vesveseler kaplar.
Öncelikle bunlardan kurtul cnm
Sonra kus gibi hafifleyeceksin.

Aynen anlattiginiz gibi hepsini yasiyorum,onlarla yatip onlarla kalkiyorum psikologda ordan tasin diyor buda hic kolay degil bakalim rabbim bir bebek daha nasip ederse belki butun kotu duygular kalbimden silinir herseyi unuturum unutmak istiyorum..

Kizmazdim ...
Empati kuruyorum ,esim boyle bisey icin problem cikarsa gerilirdim. Cift tarafli dusunup ona gore davranmali

nişanlıyım henüz öncelikle bunu belirteyim. eşimin ailesi ile sorun yaşamış olsam da, eşimin ailesine hizmet etmesine engel olmazdım. bu konuda ona etki etmeye çalışmazdım. aynı şekilde eşim benim ailemle sorunlu bile olsa, aileme hizmet etmeme müdahale etme hakkını ona vermezdim.

Sizin aileniz esiniz evdeyken hergun sizden birsey yapmanizi istermi?

Sizin aileniz esiniz evdeyken hergun sizden birsey yapmanizi istermi?
henüz evli değilim demiştim. aileme yapacağım hizmet eşimi ihmal etmeme sebep olmuyorsa elbette aileme hizmetten kaçmam. babannem hergün amcalarıma, babam bir iş söyler. ne bileyim ne yengelerimden ne de annemden böyle bir tepki görmedim. anne babaya hizmet edilir, böyle gördüm ben.

Sizin aileniz bayaga iyilermis,iyi gecinenler bayaga azaldi,ne mutlu size o zaman..

Benim yasadiklarimi sizde yasarsiniz umarim o zaman kk bir face vardi ah ah keske ona boyle bilip bilmeden konusmasaydim dersiniz!!
Beddua etme dua et kalbini kirletme. Benim kv kp mukemmelmi sanıyorsun ama ne yapalim eşimin hatırı var. Eşim saksida buyumedi sonuçta. Ayrıca ölüm var ölüm, o toprağa girince hesap var.

Ben olsam kızmazdım. Eşim kızarsa kendi bileceği iştir. Ben aileme bir şey yapıyorsam eşim kızamaz , kendi bileceğim iştir. Herkes mesafesini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…