Cocugunun babasi onlarin abisi unuttun herhalde :) seni yok saymalari kardeslerinin cocuklarini aramayacaklari anlamina gelmezkonumu anlamamışsınız bir acele ile yazmışsınız..Ben beni aramıyor sormuyorlar diye veryansın etmiyorum.. Ben alıştım kabul ettim..
benim sorunum yok saydıkları bir gelinin çocuklarına olan ayrı muameleleri..
sonuçta anneleri benim...
beni yok sayıp çocuğuma ulaşmak istemeleri...
Gercekten kotu bir durum.insan kendini dislanmis hisseder bir defa. Bence kayinvalidenize hic birsey danismadan siz kendiniz yuzyuze ne zaman gelirseniz artik kirginliginizi soyleyin.Aynen biz de kardes gibiyiz. Ayrimiz gayrimiz olmaz.Anlamiyorum gercekten. .Takmayin kafaniza..
Cocugunun babasi onlarin abisi unuttun herhalde :) seni yok saymalari kardeslerinin cocuklarini aramayacaklari anlamina gelmez
SEvebilir esin sevsin zaten gorumcelerin sevmek zorunda degil seni bunu anlamiyorsun onlarin sana kotuluk yaptigi yok ne iyilik ne kotuluk oyuzden birsey deme hakkin yok istemiyorsa yapmaz ama abisinin cocuklariyla gorusmek icin senle gorusme zorunlulugu yok neye inat bindirdiniz anlayamadimya Eşim de beni çok seviyorsa ?
SEvebilir esin sevsin zaten gorumcelerin sevmek zorunda degil seni bunu anlamiyorsun onlarin sana kotuluk yaptigi yok ne iyilik ne kotuluk oyuzden birsey deme hakkin yok istemiyorsa yapmaz ama abisinin cocuklariyla gorusmek icin senle gorusme zorunlulugu yok neye inat bindirdiniz anlayamadim
evet olması gereken,halalarının yeğenlerini aramasını garipsememelisin,görümcen yeğenini aramış işteOlmasi gerekende bu zaten..
Boşver kız benimki de öyle. Biz el kızıyız. Çocuklarımız onların yeğeni. Alıştım artık. Kanıksadım. Ben de onları yok sayıyorum. Geçinip gidiyoruz.Selam..
3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)
Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)
Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..
abilerini arama durumları nasıl, çok sık mı yoksa nadiren miBen onlarin beni sevmedigini zaten biliyorum arkadasim..Bana hatirlatma yapmana gerek yok.
Ne ikidebir ayni lafi yaziyosun ki bana? Bana kotuluk yapmadiklarini nerden biliyosun? Gordun mu bizzat belki ben anlatmak istemiyorum kendimi yormak istemiyorum suanda.. ? Benim yanlisi gordugum durumda herseyi deme hakkim var..
Ben de o ailenin bir ferdiyim.. isine geldikleri zaman "yenge,gelin" demeyi biliyorlar ama. Oh ne alaka memleket bende enayi gibi susayim degil mi size gore? Yok oyle bir dunya..
Abisinin cocuklari ile gorusmek istiyorlarsa once onlari doguran kadina saygi duysunlar..Ha konusturmam mi diyorum asla! Bana yakimaz .. ben vicdansiz degilim..
Burda sizinle fikir tartismasi yapmiyorum ben..
O sizin fikriniz bu da benim fikrim..
Ama neticede konustular demin halalariyla.. Beni de sordular ben isteseydim,kossaydim telefona konusurlardi da..
Ama ben konusmadim.. orali bile olmadim. cunku ikiyuzlu davranislar bunlar.. samimiyetsizlik ... samimiyetsiz gordugum insanlarla da ne diye konusayim..
cunku hep ayni olaylar.. Bugun konusurlardi yarin obur gun yine bizi yok sayma,unutma..
Canlari istedi bugun aradilar emin olun, belki seneye bir daha ararlar..
siz benim icimde yasadigim ailenin durumunun ne oldugunu bilmeden, bana onlar icin; hesap sorma hakkin yok diyemezsiniz..
evet olması gereken,halalarının yeğenlerini aramasını garipsememelisin,görümcen yeğenini aramış işte
Abilerini hic ama hic aramazlar..abilerini arama durumları nasıl, çok sık mı yoksa nadiren mi
yakamoz konularından anladığım kadarıyla çok fazla takıntılısın,herkes senin gibi düşünemez,herkes senin düşüncene göre hareket edemez.biraz oluruna bırak.bak ne kendi ailenle ne de eşinin ailesiyle anlaşabiliyorsun.hep bir beklenti içindesin.3 yil aradan sonra.. Ne guzel bir davranisda bulunmus..
3 yildir nerdeydi ? Benim cocugum onun nerde oldugunu sorarken benim nasil bir durumda oldugumu hic dusundunuz mu ? Ne diyebilirdim cocuga.. ? Ben kotu bir sey demiyorum, garipsememelisin demissinde, bu ana kadar nerdeydi bunlar? oyle kolay degil bir insanin hayatina lap diye girip pat diye cikmak..
cocuklarimin psikolojisi ile kimseyi oynatmam..
cocuklarimin hayatinda bir hala olarak olacaklarsa adam gibi olsunlar bir zahmet..
bir gorunup bir kaybolmasinlar, saklambac oynamiyoruz.. Bu cocuklarim icin onemli bir durum..
Belki bu yazdiklarimida haksiz bulursunuz siz ? 3 yil gectikten sonra arasa ne aramasa ne..
is o ki, istikrar olsun.. Duzenli bir sekilde arasinlar gorussunler yegenleriyle, yok saymasinlar..benim istedigim bu.. sanirim ben kotu bir sey diyorum anlamadim sahiden??
Selam..
3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)
Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)
Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..
Selam..
yakamoz konularından anladığım kadarıyla çok fazla takıntılısın,herkes senin gibi düşünemez,herkes senin düşüncene göre hareket edemez.biraz oluruna bırak.bak ne kendi ailenle ne de eşinin ailesiyle anlaşabiliyorsun.hep bir beklenti içindesin.
bizim gelinin hep aranma sorulma pohpohlanma merakı vardı.o kadar iticiydi ki kendinden soğuttu.sağlık durumları hariç aramıyorum.sadece yeğenlerimi arıyorum.
3 yıl sonra değilde 5 yıl sonrada arayabilirler,bu hala oldukları gerçeğini değiştirmez.çocuklarını eşinin ailesi hakkında dolduruşa getirme.
Ben de ablamın eşini sevmiyorum ama yüzüne mecburen gülmek zorundayım, bu da saygıdan maalesef ki.. Sevmek zorunda değil kimse kimseyi.. He onu sevmiyorum diye de yeğenimle ilişiğimi neden keseyim?
Halam annemi yok sayar.Ben de halamı yok sayarım.Babamın yanında promosyon değildik evlenirken sonuçta.
Yok saymaya devam edin,Allah'a havale edin.İlahi adalet tecelli edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?