Gorumceye Tepkiniz ne olurdu??

Bazı insanların kaderidir bu,alınyazısı gibi..
siz insan olmaya çalışırsınız,merhamet duyarsınız,yureğinizi verirsiniz ama karşınızdaki bunu anlamaz gormek istemez...

Kimi insanlarda soğuk olur,kıymet vermez ama o gibiler hep el ustundedir...Ne diyeyim Rabbim karşımıza iyiliğin vefanın kıymetini bilenleri çıkarsın diyeyim...

Cocugunun babasi onlarin abisi unuttun herhalde :) seni yok saymalari kardeslerinin cocuklarini aramayacaklari anlamina gelmez

Birgun karşı karşıya gelirsek ben zaten konuşurum da umarım onlar bana asıl sorunun ne olduğunu anlatacak kadar durust olurlar...umarım..

Cocugunun babasi onlarin abisi unuttun herhalde :) seni yok saymalari kardeslerinin cocuklarini aramayacaklari anlamina gelmez

ya Eşim de beni çok seviyorsa ? Çocuklarımın anası sensin diyorsa? Onlar yok sayıyorsa seni; çocuklarımı ve benide yok saysınlar role gerek yok diyorsa? Eşim bana sonuna kadar hak veriyor...Ayrıca insan abilerinin çocuklarını 2 3 senede bir aramaz!!

ya Eşim de beni çok seviyorsa ?
SEvebilir esin sevsin zaten gorumcelerin sevmek zorunda degil seni bunu anlamiyorsun onlarin sana kotuluk yaptigi yok ne iyilik ne kotuluk oyuzden birsey deme hakkin yok istemiyorsa yapmaz ama abisinin cocuklariyla gorusmek icin senle gorusme zorunlulugu yok neye inat bindirdiniz anlayamadim

Ben onlarin beni sevmedigini zaten biliyorum arkadasim..Bana hatirlatma yapmana gerek yok.
Ne ikidebir ayni lafi yaziyosun ki bana? Bana kotuluk yapmadiklarini nerden biliyosun? Gordun mu bizzat belki ben anlatmak istemiyorum kendimi yormak istemiyorum suanda.. ? Benim yanlisi gordugum durumda herseyi deme hakkim var..
Ben de o ailenin bir ferdiyim.. isine geldikleri zaman "yenge,gelin" demeyi biliyorlar ama. Oh ne alaka memleket bende enayi gibi susayim degil mi size gore? Yok oyle bir dunya..
Abisinin cocuklari ile gorusmek istiyorlarsa once onlari doguran kadina saygi duysunlar..Ha konusturmam mi diyorum asla! Bana yakimaz .. ben vicdansiz degilim..
Burda sizinle fikir tartismasi yapmiyorum ben..
O sizin fikriniz bu da benim fikrim..
Ama neticede konustular demin halalariyla.. Beni de sordular ben isteseydim,kossaydim telefona konusurlardi da..
Ama ben konusmadim.. orali bile olmadim. cunku ikiyuzlu davranislar bunlar.. samimiyetsizlik ... samimiyetsiz gordugum insanlarla da ne diye konusayim..
cunku hep ayni olaylar.. Bugun konusurlardi yarin obur gun yine bizi yok sayma,unutma..
Canlari istedi bugun aradilar emin olun, belki seneye bir daha ararlar..

siz benim icimde yasadigim ailenin durumunun ne oldugunu bilmeden, bana onlar icin; hesap sorma hakkin yok diyemezsiniz..

Boşver kız benimki de öyle. Biz el kızıyız. Çocuklarımız onların yeğeni. Alıştım artık. Kanıksadım. Ben de onları yok sayıyorum. Geçinip gidiyoruz.

abilerini arama durumları nasıl, çok sık mı yoksa nadiren mi

seni kıskanıyorlardır kesin. eğer konuşmaktanda kaçıyorlarsa sende onla kılınma sende onlara tavır yap onları aynı ortamdayken görmezden gel sinirlerinden zaten gelip sana catacaklardır o zaman dökersin sende içini

evet olması gereken,halalarının yeğenlerini aramasını garipsememelisin,görümcen yeğenini aramış işte

3 yil aradan sonra.. Ne guzel bir davranisda bulunmus..
3 yildir nerdeydi ? Benim cocugum onun nerde oldugunu sorarken benim nasil bir durumda oldugumu hic dusundunuz mu ? Ne diyebilirdim cocuga.. ? Ben kotu bir sey demiyorum, garipsememelisin demissinde, bu ana kadar nerdeydi bunlar? oyle kolay degil bir insanin hayatina lap diye girip pat diye cikmak..
cocuklarimin psikolojisi ile kimseyi oynatmam..

cocuklarimin hayatinda bir hala olarak olacaklarsa adam gibi olsunlar bir zahmet..
bir gorunup bir kaybolmasinlar, saklambac oynamiyoruz.. Bu cocuklarim icin onemli bir durum..
Belki bu yazdiklarimida haksiz bulursunuz siz ? 3 yil gectikten sonra arasa ne aramasa ne..
is o ki, istikrar olsun.. Duzenli bir sekilde arasinlar gorussunler yegenleriyle, yok saymasinlar..benim istedigim bu.. sanirim ben kotu bir sey diyorum anlamadim sahiden??

Ben de ablamın eşini sevmiyorum ama yüzüne mecburen gülmek zorundayım, bu da saygıdan maalesef ki.. Sevmek zorunda değil kimse kimseyi.. He onu sevmiyorum diye de yeğenimle ilişiğimi neden keseyim?

yakamoz konularından anladığım kadarıyla çok fazla takıntılısın,herkes senin gibi düşünemez,herkes senin düşüncene göre hareket edemez.biraz oluruna bırak.bak ne kendi ailenle ne de eşinin ailesiyle anlaşabiliyorsun.hep bir beklenti içindesin.

bizim gelinin hep aranma sorulma pohpohlanma merakı vardı.o kadar iticiydi ki kendinden soğuttu.sağlık durumları hariç aramıyorum.sadece yeğenlerimi arıyorum.

3 yıl sonra değilde 5 yıl sonrada arayabilirler,bu hala oldukları gerçeğini değiştirmez.çocuklarını eşinin ailesi hakkında dolduruşa getirme.

Valla canım suç onlarda değil ki sende. Susmayıp iki laf sokacaksın eşini de doldurul üstüne salacaksın o zamann senden iyisi yok. Bunlar başka dilden anlamıyorlar çünkü. Ben anlamıyorum ya ne bu kvlerin görrümcelrin eltilerin derdi. Biraz insan olun ya! ( ssözüm insan gibi davrananlara değil üstünüze alıınmayın)
Allah kısmet eder de kardeşim evlenirse görümce olucam o zaman bakıcam bi mutasyona uğrruyor muyum. Nedir bu ya?

benim de 3 görümcem var.. 2si benden küçük biri abla.. ben hiçbirini aramam onlar da beni aramaz.. bayram ya da misafirlik sebebiyle biraraya gelince basit sohbetler ederiz hepsi bu.. sevip sevmeme mevzusu yok.. herkes durumdan memnun.. eşim bile.. aman "fazla muhabbet tez ayrılık boşver en iyisi böyle"der..

kızım 2,5 yaşında onu da görmeye gelmezler ama görünce hep ilgilenirler severler..

ben hep kapımın açık olduğunu belirttiğim halde 1 yaşına kadar bayramlar dışında gelip görmediler bile.. bazen anlam veremem teyzesi 3 gün görmese yataklara düşer ama onlar aylarca görmezler.. diğer yeğenlerine öyle değiller çok düşkünler.. demekki "kardeşinin çocuğu" ile "gelinin çocuğu" mantığı maalesef var.. sevgi farklı değildir elbet ama samimiyet ilgi alaka farklı oluyor..

ilerde nasıl olur bilmiyorum.. beni aramazken onu ararlarsa? eğer onu üzmüyorlarsa "hala" olarak arayıp sohbet ediyorlarsa bişey demem.. ama en küçük bir "halasıyım ben onun.." tarzı bi diklenme görürsem fena olur.. 2,5 senede 10 kere zor görmüşler yüzünü hadi ordan derim dakikasında..

Halam annemi yok sayar.Ben de halamı yok sayarım.Babamın yanında promosyon değildik evlenirken sonuçta.

Yok saymaya devam edin,Allah'a havale edin.İlahi adalet tecelli edecektir.

Sevgili Egem;
sende bilmem farkinda misin benim konularimda, hep benim karakterimi elestirme halindesin..ust paragrafda yazmis olduklarina katilmiyorum. Hic de oyle biri oldugumu dusunmuyorum. Elestiriye karsi son derece acik bir insanim. Her bireyin dusuncesine de sonsuz saygim vardir. Bence onyargili yaklasmisin bana karsi. Beni cok iyi tanimiyorsun,burda yazdiklarimla bana not vermissin..Ben kimse beni pohpohlasin diye beklemedim. Sevmiyorlarsa beni, seviyormus gibi davranmasinlar istedim sadece.. senin hosuna gider miydi, seni sevmediklerini bildigin halde senin yuzune gulen insanlarin etrafinda olmasi? Bu bana son derece yapmacik gelir cunku.. samimiyetsiz gelir..

Ayrica canlarinin istediklerine gore benim cocuklarimi arayamazlar, ben kabul etmem..sen kabul edebilirsin ama ben etmiyorum.. Ve kesinlikle de cocuklarimi doldurusa getirmiyorum. icinde Allah korkusu olan biri bunu zaten yapmaz.. Yapmamali da.. oyle biri olsam zaten 1 saat once aradiklarinda cocugumu gorusturmezdim..

uzuldum inanki, bana karsi bu sekilde onyargili olmana ama canin sagolsun..Senin fikrindir belki uzaktan sana oyle gorundum..Yada hata bendedir ben kendimi ifade edememis de olabilirim..insanin aile birligi icinde,akrabalarla olan baglarini korumak istemesi,birlik olalim paylasalim derdimizi, sevincimizi diye beklemenin neresi pohpohlanmadir bunu da anlamis degilim?

sevgiler.

Ben de ablamın eşini sevmiyorum ama yüzüne mecburen gülmek zorundayım, bu da saygıdan maalesef ki.. Sevmek zorunda değil kimse kimseyi.. He onu sevmiyorum diye de yeğenimle ilişiğimi neden keseyim?

Tabiki sevmek zorunda degil kimse kimseyi.. Boyle bir beklentim yok.. onceden vardi ama artik bende kabul ettim,olgunlastim bu konularda.. zorla degil ya. Ama saygi olmak zorunda..
Beni sevmiyorlar,hoslanmiyorlar diye cocuklarimdan niye acisini cikariyorlar?
iste bende bunu asla hazmedemem..
iliskini neden kessinler yegenleri ile.. Hem onlar aradi da ben mi engel oldum..
Aramiyorlarsa da kendileri bilir.. Herkezin kendi vicdani sonucta..

Halam annemi yok sayar.Ben de halamı yok sayarım.Babamın yanında promosyon değildik evlenirken sonuçta.

Yok saymaya devam edin,Allah'a havale edin.İlahi adalet tecelli edecektir.

Benim Halalarim da annemi yok sayiyor suan..Asla gorusmuyorlar..
Ama ben yinede halalarimi hep aramaya sormaya calistim en kotu gunlerinde.. Herkez ettiginden sorumlu..
Tsk.ederim sagolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…