Gorumceye Tepkiniz ne olurdu??

çocuk üzerinden sizi üzmeleri durumunda evet çok yanlış.. yoksa kendi hallerine bırakın ne zaman varlarsa o zaman olsunlar.. sorun çıkarmadıkları sürece hiç takmayın.. kızım halaları ile de iyi olsun isterim çocuklara yansıtmamalı.. kızımın halası onlar benim için görümce değil..

Allah bilsin be canım benim..Bende takıntı yaptığımı sanmıyorum..İnsan olmak birlik.beraberlik saygı ve sevgi içinde yaşamayı gerektirir sanırım fazla geldim eşimin ailesine..Birbirlerine çok iyiler aileler hepsi iyi ve zor gunde ama beni dışlamışlar.

Çok tşk.ederim değerli yorumun için..

Evet olay tam olarak bu sanırım insan olmak.Gelin ya da görümce olmak ikinci plana atılmali...

Canım bak;
yeğenlerini asla aramazlar bana olan gıcıklıklarından dolayı.. Aramıyor sormuyorlar sonra pat diye arıyorlar canımsın..Mutlaka kv arattırıyor. Yani niye kendini zorluyorlar? Gerek yok ki..Zorlama olduğu belli..

Bana gelince istikrarlı olsunlar diyorum..Dostsa dost.duşmansa duşman..Arada gidip gelmesinler birgun yuzume gulup; ikinci gunu yok saymasınlar..

yav ne ise o olsunlar işte anlatabildim mi asude?

Nihayet tam olarak anlaşıldığım bir yorum... Çok çok tşk ederim neye uzulduğumu çok net anlatmışsın seda...

Yav bosver ne oluyosa olsunlar, bu devirde insana kardesinden bile fayda olmayabiliyor elden ne bekliyosun sana zarar vermesinler de faydaya gerek yok

Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)

Siz iyi misiniz?
Bakın yukarda kopyaladım, konuyu ne diye açmışsınız..
Sizi yoksayıp çocuğunuzu arama çabasına bozulmuşsunuz.
Ben uydurmuyorum heralde.
Bakın ciddi söylüyorum, normal değil tepkileriniz. Herşeye kafayı takıyorsunuz.
Etrafınızdan çok kendinize zarar verirsiniz böyle yaparak.

N

Ben gayet iyiyim akli dengem yerinde çok şukur..Ne yazdığımı biliyorum..Yeğenlerini ararken bile art niyetle arıyorlar.Ya bikerede bana inat yaparak,sen hiçsin diyerek değilde sahiden yureklerinden geldiği için arasalardı yeğenlerini..Buna kızıyorum evet. Adam gibi arasınlar ev telf biliyorlar sonuçta ..çocuğumla konuşmak istediklerini bana desinler hal hatırımı sorup ne olur? İncilerimi dokulurdu? Ama yok onlar beni yabancı goruyor,sevmiyorlar,elim ben kimimki? Yeğenlerinide zaten başka kadın doğurdu...Burada bana bu şekilde yorum yapanlara itafen dedim bu son satırı.
.
Benim kızdığım yeğenlerini bile ararken benim canımı yakmaya,morelimi bozmaya çalışmak için aramaları bu oyle belliki..
keşke gerçekten içten aramış olsalardı..Bozulduğum nokta tamamen bu..

sağol yorumun için

şuanda mesela beni arıyor gorumcem..
hem evi arıyor hemde çocuğumun cebini..Belliki benimle konuşmak istiyor.

Ama ben yine aynı şeyler yaşanacağını bildiğim için konuşmak istemiyorum.
Yoruldum çunku..Şimdi zorlama,aslında sevmeden,ikili bir tavırla benimle konuşacak ee sonra ne olacak?
yine bildiğini okuyacak..Birdaha kimbilir canı ne zaman isterse o zaman goruşecek benle...

Bende bunu istemiyorum.
BEn kullanılacak oyuncak değilim ki..
şuan ne yapayım kararsız kaldım mesela? Israrla evi arıyor.Kendime karşı bile beni zor durumda bırakıyor..

Allah korusun dedim farkındaysanız. Dünyanın binbir türlü hali var. Bir çocuğa ne olursa olsun halasıyla, teyzesiyle görüşme imkanı verilmeli...

Allah korusun dedim farkındaysanız. Dünyanın binbir türlü hali var. Bir çocuğa ne olursa olsun halasıyla, teyzesiyle görüşme imkanı verilmeli...

sayfalardır yazdığımı oku istersen..Kim goruşmelerine engel olmuş ki? BİR zahmet dayı/hala/teyzelerde yeğenlerinin istikrarlı bir şekilde ıyi yada kotu yanlarında olsunlar..Ben imkanı veriyorumda imkanı kullanan yok.

Tşk.ler

12 sayfa okudum da görüşsünler mi istiyorsunuz yoksa sizle görüşmüyorlarsa görüşmesinler mi diyorsun anlayamadım yakamoz.. yok baktım kimse de anlamamış..

sana küçük bir tavsiye, görüşmeleri istikrarlı da olsa istikrarsız da olsa kendi hallerine bırak. neden hala- yeğen görüşmesini kendine bu kadar dert ettin ki? aslında ortada seni ilgilendiren bir şey de yok.. sen annesin, o hala, diğeri teyze v.s.

bak maşallah kocaman olmuş çocukların, konuşsunlar hatta aramalarını teşvik et.. 17 sene kendini ısındıramadığın insanlara daha fazla kafa yorma derim, bırak artık bu saatten sonra.. ararlarsa konuş, aramazlarsa arama.. onlar ne kadar yakınsa sen de o kadar yakın ol.. ama çocukları özgür bırak, görüşecekleri insanları kendileri seçsinler..

Sizi sevmemiş olabilirler, gölge etmemişler işte başka ihsan istemeyin bence.
Yeğeniyle kan bağı var ama sizinle yok, elbette ki izin vermeniz gerekir.

Hiç karışmayın . Bırakın görüşsünler . Çocuk sonuçta .. Çocuğunuz için çok istiyorsa halılık yapsın . Sizde onu yok sayın bu aranızdaki mesele. Ama çocuklar bu durumlardan etkilenmesin . Benim iki yengem yıllarca küslerdi ama çocuklara hiç karışmadılar. Hatta kızın stajı vardı küs eltisinde 1 ay kaldı .uzun süre Sonra barıştılar. Büyüyünce zaten anlayıp soğuyacaktır çocuk .

Canım ben zaten son 4 yıldır dediğin gibiyim..Ararlarsa konuştum bende hiç aramadım aramadıkları donemler..aynen dediğini yapıyorum canım onlar ne kadar yakınsa bende o kadar yakınım..çocuklar zatenn özgür asla mudahale etmem ki..Asla

Sizi sevmemiş olabilirler, gölge etmemişler işte başka ihsan istemeyin bence.
Yeğeniyle kan bağı var ama sizinle yok, elbette ki izin vermeniz gerekir.

Sahiden yoruldum ben yazmaktan
izin vermeyen kim ? Ne zaman arıyorlarda ben izin vermemişim.
kafalarına eserse arıyorlar bende bunu kabul etmem,uzuyor beni işte..
Ama bugun aradılar ya konuştular zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…