Aynen katiliyorum son paragrafiniza..
Oyle bir diklenmeyi kimse kabul edemez.. Benim gorumceler birbirlerinin cocuklarina duskunler ama soz konusu abilerinin cocuklari oldu mu kapi duvar oluyorlar..
cani istedikleri zaman hortluyorlar, soruyorlar. sonra yine yoklar.
ben boyle seyi kabul edemiyorum.. sorun tamda bu..
Ah ah sen benim yengem olacaktin, benim aileme girecektin... ne guzel anlasirdik. Sen fazla insansin, karsindaki de oyle olsun istiyorsun. Takinti degil bu. Ama bosver, bak 17 sene olmus. Onlar sana nasilsa sen de oyle ol. Sikma kendini. Senin gibilerin kiymetinin bilindigini gormedim hic.
Evet olay tam olarak bu sanırım insan olmak.Gelin ya da görümce olmak ikinci plana atılmali...Yok ben de istemem ayrılsınlar.. Kardeşimle iyi geçinsin bana tutumu dolayısı ile de kafası dank eder inşallah.. 1 kardeşim daha var o kız candan olursa bacım gibi olur, gözümden sakınırım onuÜzmem de üzdürmem de ama INSAN olsun
Kaybeden kendiler olur...Ben seni çok çok iyi anladım..
Bazı insanlara sahiden ne yapsanda yaranamazsın durum bu...
Ablacim sen ne anlattiginin farkinda degilsin ki biz seni anlayalim kurban olayim yazdiklarini oku bi.
Kadin yegenini cebinden arasa vay beni devreden cikardi, aramasa yegeniyle gorusmuyo.
Yuzune gulseler sahtekar, gulmeseler beni disliyolar.
Ben seni anlamadim tamam da sen kendini anliyo musun?
çocuk üzerinden sizi üzmeleri durumunda evet çok yanlış.. yoksa kendi hallerine bırakın ne zaman varlarsa o zaman olsunlar.. sorun çıkarmadıkları sürece hiç takmayın.. kızım halaları ile de iyi olsun isterim çocuklara yansıtmamalı.. kızımın halası onlar benim için görümce değil..
Yav bosver ne oluyosa olsunlar, bu devirde insana kardesinden bile fayda olmayabiliyor elden ne bekliyosun sana zarar vermesinler de faydaya gerek yokCanım bak;
yeğenlerini asla aramazlar bana olan gıcıklıklarından dolayı.. Aramıyor sormuyorlar sonra pat diye arıyorlar canımsın..Mutlaka kv arattırıyor. Yani niye kendini zorluyorlar? Gerek yok ki..Zorlama olduğu belli..
Bana gelince istikrarlı olsunlar diyorum..Dostsa dost.duşmansa duşman..Arada gidip gelmesinler birgun yuzume gulup; ikinci gunu yok saymasınlar..
yav ne ise o olsunlar işte anlatabildim mi asude?
Yav bosver ne oluyosa olsunlar, bu devirde insana kardesinden bile fayda olmayabiliyor elden ne bekliyosun sana zarar vermesinler de faydaya gerek yok
Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)Arkadasim, benle aralari kotu diye yegenlerinden de vazgecsinler mi demisim ben kac sayfadir, istersen bir daha oku..
Konuyu farkli yere cekiyorsun suanda..
Beni sevmeseler bile yegenleri ile neden konusmuyorlar, aramiyorlar diyorum ...
Ayrica beni sevmeyen yuzume de gulmesin bir zahmet, durust olsun..
Gereksiz yapmacikliklara gerek yok..
Hatanin tumu benim zaten.. verdigim degeri hak etmeyen insanlara fazlaca deger vermek,insan yerine koymak..
Dogustan tedavisi olmayan bir hastaligim var ne yapabilirim, her gordugumu insan sanmisim demek ki.. iste hatam budur..
Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)
Siz iyi misiniz?
Bakın yukarda kopyaladım, konuyu ne diye açmışsınız..
Sizi yoksayıp çocuğunuzu arama çabasına bozulmuşsunuz.
Ben uydurmuyorum heralde.
Bakın ciddi söylüyorum, normal değil tepkileriniz. Herşeye kafayı takıyorsunuz.
Etrafınızdan çok kendinize zarar verirsiniz böyle yaparak.
Allah korusun dedim farkındaysanız. Dünyanın binbir türlü hali var. Bir çocuğa ne olursa olsun halasıyla, teyzesiyle görüşme imkanı verilmeli...su dediginizi okur musunuz birdaha ?
siz nasil bana bu sekilde yazabildiniz cok merak ettim, ne demek size birsey olursa onlar olacak onun yaninda.
Elleriniz bu cumleyi yazmaya nasil varabildi ? Allah korusun
Allah yazdiysa bozsun.. Benim cocuklarimi Rabbim onlara asla muhtac etmesin..
inanin su yorumunuz sinirimi bozdu,ve beni aglattiniz!...
Ben karsimdaki insana asla bu sekilde yorum yapmam,ellerim varmaz..
"siz vefat edersiniz de cocuklariniza onlar bakar" ben bunu asla ama asla yazamazdim..
inanilmaz kirildim..Lutfen bana yazmayin!
Tsk.ederim
Allah korusun dedim farkındaysanız. Dünyanın binbir türlü hali var. Bir çocuğa ne olursa olsun halasıyla, teyzesiyle görüşme imkanı verilmeli...
Selam..
3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)
Gelelim konuya.. cok uzun zamandan beri hicbir sekilde cocugunuzla muhatap bile olmayan gorumceniz; Durup dururken gunun birinde cocugunuz ile diyaloga girmeye calisip. sizin ev telefonunuz oldugunu bildigi halde, evi aramayip cocugunuzun cebine mesaj atip,arayacak onu ordan...Tabiki yegenidir arayabilirde,konusabilirde.. Ama hala beni bir yok sayma cabasi.. . Bana saygisi olmayan birisinin cocugumla ayri bir diyalog icine girmesi beni dusundurdu..ben seninle degil! yegenimle muhattabim suan gibi..(sasirdim ve uzuldum)
Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..
Selam..
3 gorumceniz var.. Ve Gorumceleriniz sizi herzaman yok sayacak,konusmayacak,asla deger vermeyecek..Yillarca boyle oldu.. (cocuklarinizada aynen boyle) Ki; siz onlara karsi hep saygili olmussunuz,bir geldikleri anda 1000 adim gitmissiniz,bunlarda cok iyi biliyor bunu.. Ama sizi yok sayiyorlar,cemberin disinda tutmak icin elinden geleni yapiyorlar.. Kv niz bile size diyor ki "kizim ben napayim,elimden geleni yapiyorum ama olmuyor" diyecek onlarin tutumu icin... Hep gorumcelerinizin acigini kapatip duracak evlendiginizden beri. Onlar aramiyor sormuyor ya, hep kv niz arayip soracak onlarin yerinede.. Ama tabi herkezin yeri ayri.. Hayir hatam ne onu bilsem,inanin aciklama yapip, ozur dilerim hepsinden.. Bu kadar da acigim elestiriye.. Ama onuda yapmiyorlar. Beni gorunce yuzume guluyorlar hicbirsey yok.. Ama arkami donunce beni yok sayiyorlar,hayatta yuzume bakmiyorlar.. (uzaklasinca yani birbirimizden)
Tepkiniz ne olurdu? Ne anlamaliyim sizce? Sahiden bayanlar bana bir yol gosterin ben ne yapayim suan? Kendimi hic araya katmayip yegeniyle gorusmesine izin vermeli miyim? Ki, evi arasaydi benimle konusup yegenini isteseydi mutlaka verirdim.. Bunu bildigi halde evi aramadi.. Ben kinci biri asla olmadim hayatim boyunca, bunuda cok cok iyi bilirler..
Selam..
12 sayfa okudum da görüşsünler mi istiyorsunuz yoksa sizle görüşmüyorlarsa görüşmesinler mi diyorsun anlayamadım yakamoz.. yok baktım kimse de anlamamış..
sana küçük bir tavsiye, görüşmeleri istikrarlı da olsa istikrarsız da olsa kendi hallerine bırak. neden hala- yeğen görüşmesini kendine bu kadar dert ettin ki? aslında ortada seni ilgilendiren bir şey de yok.. sen annesin, o hala, diğeri teyze v.s.
bak maşallah kocaman olmuş çocukların, konuşsunlar hatta aramalarını teşvik et.. 17 sene kendini ısındıramadığın insanlara daha fazla kafa yorma derim, bırak artık bu saatten sonra.. ararlarsa konuş, aramazlarsa arama.. onlar ne kadar yakınsa sen de o kadar yakın ol.. ama çocukları özgür bırak, görüşecekleri insanları kendileri seçsinler..
Sizi sevmemiş olabilirler, gölge etmemişler işte başka ihsan istemeyin bence.
Yeğeniyle kan bağı var ama sizinle yok, elbette ki izin vermeniz gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?