Gorumceye Tepkiniz ne olurdu??

Aynen katiliyorum son paragrafiniza..
Oyle bir diklenmeyi kimse kabul edemez.. Benim gorumceler birbirlerinin cocuklarina duskunler ama soz konusu abilerinin cocuklari oldu mu kapi duvar oluyorlar..
cani istedikleri zaman hortluyorlar, soruyorlar. sonra yine yoklar.
ben boyle seyi kabul edemiyorum.. sorun tamda bu..

evet yazdıkların kadarıyla tanıyorum seni ve daha fazlası yok.neden ön yargılı olayım ki,tanımam etmem.sadece yazdıklarından çıkarımım.
ayrıca pohpohlanmayı ben senin için değil gelinimiz için yazdım.o tarzda bir gelinimiz var.hep biz onu arayalım soralım onu el üstünde tutalım ama o her istediğini yapsın,söylesin derdinde.ben de mesafe koydum,görünce konuşurum,zaten uzaktayız.hastalık durumu olursa da geçmiş olsun diye ararım o kadar.

sen fazla ince düşünüyorsun,herkes senin gibi düşünsün,senin düşüncendeki gibi davransın istiyorsun ama mümkün değil.bırak sal herşeyi,gidişat ne gösterirse ona göre davran.kendini hasta ediyorsun farkında değilsin

Ben bu kk nü anlamış değilim Durumun tersini ben yazdım kötü görümce oldum Çogunluk şunu kafasına kazısın. Bir eş alırken onun ailesine saygı duymak zorundasın. Hıı sana saygısızlık yapmışlardır, üzmüşlerdir çizgini çekersin bunu anlarım ama benim gibi burnu havada gelini olanlar bu anormalliği haketmiyor. Onun kocası benim de kardeşim.. Allah muhafaza bir ayrılık olsa eşlik durumu kalkar ama kardeşlik durumu bir ömür var olacak.

Çoğu gelmiş benim konumda yok mesafeli davranmak istiyordur vs. diyor. Neyin mesafesi bu? Kendine ne yapıldı ki?

Aksini düşünenler yetimhaneden evlensin lütfen...

Benim Halalarim da annemi yok sayiyor suan..Asla gorusmuyorlar..
Ama ben yinede halalarimi hep aramaya sormaya calistim en kotu gunlerinde.. Herkez ettiginden sorumlu..
Tsk.ederim sagolun..

Beni bir kez aramadı halam bugüne kadar.Bir kez ya.Yaşım 23...Ben de aramıyorum,aramam da.Herkes tercihlerini yaşar.O annemi sevmemeyi seçti ben de onu sevmemeyi...Yenge bile diyemeyecek kadar kibirli...

Çocuğunuzu gözlemleyin bir süre.

Kusuruma bakma o zaman ben gelinine yazdigin kismi gormeden yazmisim..
Haklisin ince dusunceli bir yapim var.. Tabiki herkez benim gibi olamaz.. Bunuda kabul ediyorum..
saglik olsun diyelim.. Su akar yolunu bulur..

Tesekkur ederim yorumlarin icin..

cok haklisin canim.. Ayni durumdayim benimde halalarim annemi yok saymis durumda..
Annem 45 yillik gelinleri ama annemi yok saydilar, vazgectiler annemden o kadar emegini bildikleri halde..

Tsk.ederim arkadasim

Demekki görümceleriniz sizden uzak durmayı tercih ediyor. Yanyana geldiğinizde de soğukluk olmasın diye eşinizin hatrına yüzünüze gülüyorlar.
Belkide gereksiz alınganlığınızdan, beklenti içinde olmanızdan sıkılmışlardır.
Doğumgününüzde sizi aramadılar ( kimdi hatırlamıyorum) diye çok büyüten buraya konu açan siz değil miydiniz?
Muhakkak ki her konuda kendinizi haklı görüyorsunuz, ama birazda etrafa kulak asmak , biraz düşünmek lazım.
Kendi aileniz problemli, kardeşiniz problemli, görümceleriniz problemli, birtek siz mi normal siniz?
Biraz kendimizdede hata aramak lazım.
Bana saygı duymayan çocuğumu aramasın demişsiniz, saygı duyuyorlar işte daha ne yapsınlar. Yüksek olasılık sizden hoşlanmadıkları halde gördüklerinde saygıdan güleryüz gösteriyorlar.
Sizinle araları kötü diye yeğenlerinden vazgeçmeleri de saçma olur değil mi?
Sonuçta kardeşlerinin çocuğunu arıyorlar.

senin konunu okumadim ben, okuyacagim simdi..
Merak ettim arkadasim.. Ben mesafe koymuyorum ama canim, ben kollarimi aciyorum onlar bana mesafeli..

Haklısınız ama kardeşleri çok kıymetli olanlar da evlendirmesin bir zahmet çok günah ne öyle elin kızı bugün var yarın yok mantığı. ..Ne evliler var 45 sene aynı yastığa baş koyuyor ortak evlatları oluyor...el kızıymis ne eli yahu ailesiyle ben o adamın.!

Arkadasim, benle aralari kotu diye yegenlerinden de vazgecsinler mi demisim ben kac sayfadir, istersen bir daha oku..
Konuyu farkli yere cekiyorsun suanda..
Beni sevmeseler bile yegenleri ile neden konusmuyorlar, aramiyorlar diyorum ...
Ayrica beni sevmeyen yuzume de gulmesin bir zahmet, durust olsun..
Gereksiz yapmacikliklara gerek yok..
Hatanin tumu benim zaten.. verdigim degeri hak etmeyen insanlara fazlaca deger vermek,insan yerine koymak..

Dogustan tedavisi olmayan bir hastaligim var ne yapabilirim, her gordugumu insan sanmisim demek ki.. iste hatam budur..

Utule diyosa utuleme.
Sana saygisizlik yapmiyolar sadece seninle samimi degiller. Sevememisler yani. Zorlama sende beklentini kes artik 17 sene olmayan simdi mi olacak

Ah ah sen benim yengem olacaktin, benim aileme girecektin... ne guzel anlasirdik. Sen fazla insansin, karsindaki de oyle olsun istiyorsun. Takinti degil bu. Ama bosver, bak 17 sene olmus. Onlar sana nasilsa sen de oyle ol. Sikma kendini. Senin gibilerin kiymetinin bilindigini gormedim hic.

Orada ki ''Allah muhafaza'' cümlesini okumadınız sanırım. El kızı diye bakmadım, aksine abla olarak yaklaştım ama nafile.

Olayı anlamadan, sanki kardeşimi kıskanıyor ya da onu savunuyor şekline çevirmeyin olayı. Ben de gelinim kii eşimin ailesinin marifetleri anlatmakla bitmez ama ben sabrettim, saygıda kusur etmedim sonunda patladım.

Fakat bizimkinde durum farklı, arada sorun yok, kavga yok, ki zaten ben uzaktayım. Bir şey isterken abla sen bilirsin sen edrsin. Mefaati bitince hadi by by..

Geçen yine aradı '' Abla, Konservem az gelecek bana az daha yap, Gelirken ordan bana bi kaç tane banyo kesesi getir'' Öncesinde eşim kaza geçirdi aramadı, çocucuğum kaza geçirdi yine aramadı..

Bilmem anlatabildim mi?

Ben başta size haklısınız dedim zaten durum böyleyse istisna sızinkisi.ama yarın boşanma olsa lafı çok uzuyor insanı tamam kardeşler ayrılmaz da karı koca geçiniyorsa niye ayrılık olsun

Utule diyosa utuleme.
Sana saygisizlik yapmiyolar sadece seninle samimi degiller. Sevememisler yani. Zorlama sende beklentini kes artik 17 sene olmayan simdi mi olacak

Tabikide o ütü olayı 2. Ve son oldu artık.
Ben zorlamıyorum asude ay ne olur canım bir anlayın beni..
tabiki sevmiyorlar uzak durmak istiyorlar doğrudur ama yuzumede sahteden gulmesinler...ve en çok istediğim de bana olan hazımsızlıklarının acısını yeğenlerinden çıkarmasınlar..Beni sevmiyorlar çocuklarıma da mesafe koyuyorlar işte buna katlanmak çok zor canım...Anneyim neticede..

ya hadi beni sevmeyin arkadaş ama yeğenlerinizi terk etmeyin ya..yazık gunah... Demek istediğim bu..

Ben başta size haklısınız dedim zaten durum böyleyse istisna sızinkisi.ama yarın boşanma olsa lafı çok uzuyor insanı tamam kardeşler ayrılmaz da karı koca geçiniyorsa niye ayrılık olsun
Yok ben de istemem ayrılsınlar.. Kardeşimle iyi geçinsin bana tutumu dolayısı ile de kafası dank eder inşallah.. 1 kardeşim daha var o kız candan olursa bacım gibi olur, gözümden sakınırım onu Üzmem de üzdürmem de ama INSAN olsun

Ben seni çok çok iyi anladım..
Bazı insanlara sahiden ne yapsanda yaranamazsın durum bu...

Ablacim sen ne anlattiginin farkinda degilsin ki biz seni anlayalim kurban olayim yazdiklarini oku bi.

Kadin yegenini cebinden arasa vay beni devreden cikardi, aramasa yegeniyle gorusmuyo.

Yuzune gulseler sahtekar, gulmeseler beni disliyolar.

Ben seni anlamadim tamam da sen kendini anliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…